DarkneSs II رو نیر اضافه کنید :X
2K announces The Darkness II for autumn 2011
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
DarkneSs II رو نیر اضافه کنید :X
2K announces The Darkness II for autumn 2011
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزيز 2 نكته:داستان ها و هدف ها و فضا ها همه تکراری شدن. برای همین هیچ لذتی نمیده به گیمر.
مثلا dead space 2 واقعا نسخه قبلی رو خراب کرد نسخه 1 داستان قشنگی داشت با محیطی عالی ولی در 2 داستان خراب شد و محیط تکراری
1_اين مطلب رو نميشه براي درصد زيادي از بازي ها بيان كرد چون خيلي هاشون واقعا در هر نسخه تغيير ميكنن ... براي مثال همين Max Payne كه مثال زديد نسخه ي 2 با 1 از زمين تا آسمون فرق داشت ... فضا سازي هاي جديد شده بود و بخاطر پيشرفت هاي گرافيكي و سخت افزاري تفاوت زيادي داشت ... حتي تو گيم پلي و ...
يا مثال ديگه سري بازي GTA ... نميدونم شما دوست گرامي نسخه ي 2 رو بازي كرديد يا نه ... نسخه اي كه دوربين نما رو از بالا نشون ميداد ... بعد نسخه ي 3 اومد از زمين تا آسمون فرق داشت ... يا بعد از نسخه ي 4 ...نسخه ي 5 كه اومد همه ميگفتن ديگه از اين طبيعي تر نميشه ... مثل زندگي شده ... اما نسخه ي آخر اومد(نيكو) كه باز هم خيلي تغيير داشت ... نكات اضافي و تا حدودي غير طبيعي نسخه ي 5 حذف شد ... و يه شاهكار به وجود اومد كه من يادم مياد خيلي ها براي همين نسخه رفتن كنسول خريدن تا هرچه زودتر بازي كنن...
يا مثال هاي ديگه مثل سري Assassin Creed كه من تو 2 هفته 2 سري آخرش رو بازي كردم و به چشم تفاوت هاي زيادش رو ديدم ... و براي مثال هزاران نمونه ي ديگه كه اگه بخوام اسم بيارم تو 30 تا پست بايد تحليل بشن...
اما نكته ي 2_ دوست من اين كه شما گفتيد ميتونه كاملا سليقه اي باشه ... شايد شما از گيم خسته شديد يا ديگه مثل گذشته براتون جذابيت نداره و شايدم تو برخي گيم ها اينطور بوده كه شما گفتيد ...
موفق باشيد
پ.ن: شرمنده اگه تا حدودي خارج از بحث بود اما خب در مورد بازي هاي جديد بود و يه جورايي مربوط ميشد...
دوستان این بحث خوب نبودن باریهای امروزی رو ببرین به تاپیک مربوطه خودش لطفا..چون هیچ نسبتی با مطالب این تاپیک نداره
ممنون.
------------------------
طبق پیشنهاد دوستان و یادآوری درست و بجاشون 6 بازی هم به لیست اضافه شد و تعداد بازیها به 38 افزایش پیدا کرد....بازیهایی که اضافه شد:
- total war shogun 2
- the last guardian
- homefront
- brink
- battlefield 3
- darkness2
برای اطلاعات بیشتر به پست اول مراجعه بشه..ممنون
.
.
Last edited by halflife g; 08-02-2011 at 22:32.
تایپیک توپپیه
من شنیدم doom 4 امسال میاد
شما خبری ازش ندارید
نه نداریم.
سلام . امسال خبری از Hitman 5 هست یا نه ؟
اگه امسال نمیاد ، پس کی میاد ؟
با سلام
یکی از دوستان اصطلاحات زیر رو توضیح بده لطفا!:43:
اکشن اول شخص
اکشن سوم شخص
اکشن ادونچر
نقش آفرینی
پلتفرمر
و...
میگفتن میخوان سایبریا3 رو بسازن!
خبر نیست ازش؟؟
کلا چه جور Adventure های مخواد توی 2011 به بازار بیاد؟
Resident evil : Operration rakoon city
هم در راهه
دوباره در زمستان امسال قراره به راکون سیتی برگردیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)