نه نمیشهباید بری درس بخونی پسر جان . آخه رسم دیاگرام تیر هم کاری داره ( خودم 4 بار تحلیل 1یک رو افتادم)
![]()
چشم آدرسشم میزارم برات .
نه نمیشهباید بری درس بخونی پسر جان . آخه رسم دیاگرام تیر هم کاری داره ( خودم 4 بار تحلیل 1یک رو افتادم)
![]()
چشم آدرسشم میزارم برات .
سلام آقا هادی عزیز...
این برنامه رو که دیدم بدجوری زد به سرم برم قرض کنم گوشی بخرم !
یادش بخیر ! تحلیل 1 یکی از سخت ترین درسا بود ، فکر اون شب امتحان رو میکنم موهای تنم سیخ میشه !
آقا هادی عزیز، کیفیت صفحه نمایشش در مقایسه با گوشی ZN5 چطوریاست ؟! میدونم که مقایسه این دو گوشی که در یک کلاس نیستن کار کاملا" اشتباهیه ! ولی میخوام بدونم با توجه به بزرگ بودن صفحه نمایش گوشی و این رزولوشن، پیکسلای صفحه نمایش به همون اندازه ZN5 ریز هست یا نه ؟
موفق و شاد و سلامت باشی...![]()
سلام علی جان
والا zn5 که ال سی دیش حرف نداشت و خیلی شفافیت بالایی داشت . اما فکر میکنم این بهتر باشه . اگر الان zn5 داشتم بهتر میتونستم بگم .
از zn5 گفتی و دلمو کباب کردی واسه اون دوربین خفنش![]()
کاش اون دوربین رو موتورولا رو همه گوشی هاش میزد . اونوقت دیگه 8مگاپیکسلی هم نمیخواستیم .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
خدا رو شکر تحلیل 1 و 2 رو با 10 پاس کردم.
دمت گرم
---------- Post added at 01:06 PM ---------- Previous post was at 01:03 PM ----------
مرسی...................................
![]()
چند تا اسکرین شات دیگه از گوشیم
به زودی آموزشهای مخصوص گوشی رو هم میزارم
.
.
.
..
.
Last edited by fire159; 06-02-2011 at 16:42.
آقا این نرم افزار mirsal چه جوری کار میکنه ؟ ( البته اینو میدونم که برای خوندن و نوشتن sms فارسی روی گوشی هایی که فارسی ندارن استفاده میشه ) ولی میخواستم بدونم چه جوری ازش استفاده میکنن ؟
به جای رفتن تو قسمت message گوشی وارد این برنامه میشیم یا وقتی اینو نصب میکنیم با وارد شدن تو message ها این نرم افزار خودکار باز میشه ؟
![]()
نه . خودش اتوماتیک تو میرسال نمیره .
![]()
مسیج که میاد میرسال رو برنامه ش رو باز میکنی و پیام رو میخونی و از همونجا هم میتونی جواب بدی
آموزش تغییر آهنگهای بخشهای مختلف در xt5/xt3
یه پوشه به نام media روی مموری کارتت میسازیم (ممکنه پوشه ای به همین نام وجود داشته باشه .اما شما یک پوشه جدید بسازین بهتره )
و بعد توی اون media پوشه های :
alarm
audio
notificationes
ringtones
بساز ین
حالا هر آهنگی رو که دوست دارین برای بخشهای مختلف مثل زنگ گوشی - اس ام اس - زنگ ساعت و.. از تو قسمتی که آهنگهاتون هست بریزین تو پوشه هایی که ساختین
حالا گوشیت رو ریست کن و از آهنگهایی که خواستی استفاده کن
1 -این mirsal قابلیت forward مسیج داره ؟ ( کلا بگو چه امکاناتی داره ؟ )
2 - دلیور هم داره ؟ ( اگه نه از چه برنامه ای برای دلیور باید استفاده کرد ؟ )
3 - کیبورد افقی هم داره ؟ ( اگه داره یه عکس از کیبورد فارسی افقیش میندازی )
ممنون
Last edited by MOHAMMAD2010; 07-02-2011 at 12:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)