تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 227 اولاول ... 4567891011121858108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 2267

نام تاپيک: Mass Effect 3

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

آره خودشه شهابی
    +
    نگاه وحید این چیزا به سن نیست وگرنه الان جای شهاب تو باید میگفتی Illusive Man : دی
    +
    زمانیکه انسان ها برای رفتن به فضا اقدام به استفاده از Mass Relays کردند, هرگز به ذهن کسی خطور نکرد که برای اینکار اجازه بگیرند.
    اکنون بر روی SHANXI , مهاجرین زمین باید بهای این گستاخی را بپردازند.
    با عقب نشینی ارتش انسانها, بیگانه های TURIANS شروع به پاک کردن هرگونه اثری از متجاوزان شدند...

2. 2 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

مسعود میشه توضیح بدی ؟
    درسته انسان ها بدون اجازه از مس ریلی استفاده کردن اما اونها نمیدونستن که باید اینکارو بکنن !
    بعدشم بهای این گستاخی رو فقط انسان ها نمی پردازن اگه بحث بحثه ریپرهاست این موجوداتی گیگانتیک نان اورگانیک به تمام گالاکسی میخوان حمله بکنن
    در میلیون سال پیش که اولین حمله ریپر بر روی پرومتئون ها صورت گرفته اونها در سرتاسر گالاکسی پخش شده بودن و تمدن بزرگی رو ایجاد کرده بودن
    این جمله آخریتم نگرفتم :
    با عقب نشینی ارتش انسانها, بیگانه های TURIANS شروع به پاک کردن هرگونه اثری از متجاوزان شدند...

در اولین برخورد انسان ها با بیگانه ها انسان ها شکست میخورن چون اصلا شناختی نسبت به این دشمن تازه نداشتن اما ارتش دوم انسان ها که از زمین حرکت می کنه با تمام قوا نیروهای بیگانه رو شکست میده و انسان ها میتونن در فضا صاحب مقام و قدرت بشن و کلونیست های خودشون رو در سیاره های مختلف مستقر کنند
    این حرکت انسان ها باعث خشمگین شدن کنسول و در نتیجه متنفر شدن بقیه موجودات کهکشان از انسان ها میشن چرا که اونها فکر می کردن انسان ها به قدرت زور و اسلحه این مقام رو بدست آوردن
    حالا منظور تو چیه ؟ به کدوم قسمت ربط داره بابا یکم بیشتر توضیح بده من خیلی کنجکاویدم
    +
    این سه تا لینک اصلی و جدید اطلاعات جدید بازیه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    /

نیاز به ترجمه هست ؟

4. 5 کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

از بین 4 رمان و 4 کمیکی که برای بازی منتشر شده من بیشتر به موضوع اینها علاقه دارم ولی جالبه که هنوز هیچ کدوم رو تهیه نکردم!

Mass Effect: Revelation ( رمان - 2007 ) | در اصل برای نسخه 1 بازی هست و داستانش به کاپیتان اندرسون برمیگرده و اتفاقاتی که بین او و سارن اتفاق افتاده و مانع از اون شده که اندرسون به جای شپرد اولین Specture انسان بشه...

Mass Effect: Incursion ( کمیک - 2010 ) | مربوط میشه به نسخه 2 و رئیس سیاره Omega یعنی خانم Aria T'Loak و اتفاقاتی که درست یک هفته قبل از اتفاقات اولیه نسخه 2 بین اون و Collector ها پیش میاد...

Mass Effect: Evolution ( کمیک - 2011 ) | اینم همونیه که مسعود چند روز پیش پیداش کرده و این نقل قول ها هم مربوط به همین کمیک میشه . این کمیک به ریشه Illusive Man میپردازه و در جریان First Contact War اتفاق میوفته، یعنی اولین روزهای برخورد انسان ها با فضای بیگانه... میتونم بگم جذاب ترین موضوع فرعی این فرنچایز هست .

حال ميكني مسعودي .. بدون حتي يك ساعت بازي كردن ..

و خدا سرچ گوگل را آفريد :دي
    خیلی بدی خیلــــــــــــــــــــــ ـی
    Last edited by hosseincode2008; 26-04-2011 at 19:04.

6. 3 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

اینم لینکه دانلود کمیک Evolution
    البته تورنت هست ولی هر 4 تاش باهمه ... حجمش هم 105 مگ هست
    کد:
    Last edited by Masoud King; 26-04-2011 at 18:59.

8. 3 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

اینم لینکه دانلود کمیک Evolution
    البته تورنت هست ولی هر 4 تاش باهمه ... حجمش هم 105 مگ هست
    کد:
    دستت درد نکنه دنبال این کمیک ها بودم ولی لینک پیدا نمیشد

لینک مستقیم :

کد:

10. 2 کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

حیف شد Дttractive ζ خیلی نوشته بودم که نامردانه پرید ولی بازم خلاصه وار میگم:

درسته انسان ها بدون اجازه از مس ریلی استفاده کردن اما اونها نمیدونستن که باید اینکارو بکنن !
    این میشه همون جمله مسعود دیگه! هرگز به فکر کسی خطور نکرد یعنی همون اینکه نمیدونستن باید اجازه بگیرن
    سوالت رو ببین میتونی یه طور دیگه بپرسی ؟ چون فکر کنم من درست نگرفتم D:
    عدشم بهای این گستاخی رو فقط انسان ها نمی پردازن اگه بحث بحثه ریپرهاست این موجوداتی گیگانتیک نان اورگانیک به تمام گالاکسی میخوان حمله بکنن
    در میلیون سال پیش که اولین حمله ریپر بر روی پرومتئون ها صورت گرفته اونها در سرتاسر گالاکسی پخش شده بودن و تمدن بزرگی رو ایجاد کرده بودن
    این جمله هم کاملا درسته ولی از اونجایی که این کمیک در دوران First Contact War اتفاق میوفته منظورش کلا نیست . منظورش فقط انسان هایی هستن که در جریان این جنگ در کلنی Shanxi که متعلق به انسان ها بوده توسط تورین ها کشته میشن.

این جمله آخریتم نگرفتم :

در اولین برخورد انسان ها با بیگانه ها انسان ها شکست میخورن چون اصلا شناختی نسبت به این دشمن تازه نداشتن اما ارتش دوم انسان ها که از زمین حرکت می کنه با تمام قوا نیروهای بیگانه رو شکست میده و انسان ها میتونن در فضا صاحب مقام و قدرت بشن و کلونیست های خودشون رو در سیاره های مختلف مستقر کنند
    این حرکت انسان ها باعث خشمگین شدن کنسول و در نتیجه متنفر شدن بقیه موجودات کهکشان از انسان ها میشن چرا که اونها فکر می کردن انسان ها به قدرت زور و اسلحه این مقام رو بدست آوردن
    این جمله آخرشم کلی نیست! پیشنهاد میکنم صفحه Shanxi تو ویکی پدیای بازی رو بخونی

12. 2 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

اول آدما یه سری کشتی میفرستن از طریق ریلی که تورین ها میزنن اونا رو از بین میبرن و فقط یه کشتی سالم بر می گرده. بعدش آدمها نیرو میفرستن و نیروهای تورین رو از بین میبرن و دسته آخر تورین ها کلی نیرو میفرستن و Shanxi رو میگیرن.... بقش رو هم می تونی همونجا که حسین گفت بخونی.

کلا بازی اینقدر بزرگه که آدم توش گم میشه... باز میگن هالف لایف فلانه : دی

14. 2 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کلا این روزا چیزای جالبی توی فروم می بینیم! : دی
    یکی پرتال رو به سایبریا ربط میده یکی هف لایف رو یه مس افکت!
    فقط کم مونده آنچارتد رو با اویل مقایسه کنن! : دی
    در مورد بزرگی دنیای بازی هم قبول دارم ولی فقط خود بایوور حداقل دو تا بازی دیگه داره که به مراتب دنیای بزرگتری نسبت به مس افکت دارن

16. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اول آدما یه سری کشتی میفرستن از طریق ریلی که تورین ها میزنن اونا رو از بین میبرن و فقط یه کشتی سالم بر می گرده. بعدش آدمها نیرو میفرستن و نیروهای تورین رو از بین میبرن و دسته آخر تورین ها کلی نیرو میفرستن و Shanxi رو میگیرن.... بقش رو هم می تونی همونجا که حسین گفت بخونی.

حیف شد Дttractive ζ خیلی نوشته بودم که نامردانه پرید ولی بازم خلاصه وار میگم:

این میشه همون جمله مسعود دیگه! هرگز به فکر کسی خطور نکرد یعنی همون اینکه نمیدونستن باید اجازه بگیرن
    سوالت رو ببین میتونی یه طور دیگه بپرسی ؟ چون فکر کنم من درست نگرفتم D:

این جمله هم کاملا درسته ولی از اونجایی که این کمیک در دوران First Contact War اتفاق میوفته منظورش کلا نیست . منظورش فقط انسان هایی هستن که در جریان این جنگ در کلنی Shanxi که متعلق به انسان ها بوده توسط تورین ها کشته میشن.

این جمله آخرشم کلی نیست! پیشنهاد میکنم صفحه Shanxi تو ویکی پدیای بازی رو بخونی
    اها مرسی از هردوتون
    اخه من زیاد به قبل اتفاقات اسپکتر شدن شفرد توجه نکرده بودم و فقط خلاصه وار اونجاهارو خونده بودم
    الان منظورتو گرفتم ولی خداوکیلی این مس افکت بعد از اسپکتریت شفرد و جریان Saren جالب تر میشه
    در کامل کردن توضیحات حسین و مسعود عزیز برای کسانی هم که مثل خودم علاقه مند هستم ترجمه فارسی اون قسمت از ویکی پدیا رو که مربوط به نبرد تاریخی شانژی هست رو میذارم

The Occupation of Shanxi

انسان ها گروهی رو برای تجسس به داخل مس ریلی Shanxi-Theta می فرستن که از این گروه تنها یک کشتی فضایی سالم برمی گرده و بقیه توسط کشتی دیدبانی مرزی توریان ها نابود میشه.
    انسان جواب این حرکت توریان هارو با فرستادن گروهی از بهترین جنگجویان که توسط فرمانده اون موقع کولونی شانژی رهبری می شده و نابودی کامل نیروهای توریان در اون نقطه میدن این اتفاقات سریع رخ میده و توریان ها نیروهای بیشتری رو می فرستن و شانژی رو محاصره می کنن ( پدرسوخته ها شانس آوردن اون موقع شپرد نبوده واگرنه همه شونو بی ریخت تر از قبل می کرد ) و شانژی رو می گیرن البته قبل از این اتفاق یک درون خبر رسان برای مطلع کردن نیروهای آلیسانس مستقر در مرکز آرکتاروس فرستاده میشه.
    نیروهای باقی مانده در کلونی جلوی ورود توریان هارو می گیرن و توریان مجبور میشن یک جنگ زمینی چریکی رو داشته باشن. توریان که نمی تونن پیروی بکنن با ریختن گرد فضایی که حاصل گرد و غیار و خاک فضاست سعی می کنن اهالی داخل کلونی رو مسموم کنن به این ترتیب پس از مدتی سربازها و مردم یا از گرسنگی میمردن یا از شرایط بد محیطی و روز به روز اوضاع بدتر میشد که سرانجام انسان تسلیم میشن و توریان هارو کلونی انسان ها رو بطور کامل تصرف می کنن
    با این وجود توریان ها مشکلات منطقی مختلفی داشتند از جمله اینکه اونها مجبور بودند تمامی غذای مورد نیاز خودشون رو وارد کنند اگر میخواستن کلونی همچنان در اختیار داشته باشن و اونجا مستفر بشن
    از طرفی بخاطر پیروزی بر ارتش انسان بسیار مغرور شده بودند و انسان ها موجوداتی احمق و ترسو قلمداد می کردند که به سادگی تونسته بودن شکستشون بدن
    توریان موقع رسیدن کشتی فضایی دوم انسان ها تحت رهبری فرمانده کاستانی درسشر کاملا ناآماده بودند و انسان ها با یک ضدحمله برق آسا و قدرتمند شانژی رو از توریان ها پاک کردند و کلونی رو پس گرفتند.
    در جواب این حرکت توریان ها خودشون رو برای یک حمله همه جانبه آماده می کردن که کنسول سیتادل وقتی دید توریان که ارتش قوی بودند توسط انسان مجبور به عقب نشینی کردند و ارتش انسان ها چقدر آماده وفادار و مجهز هست به این نتیجه رسید که ادامه جنگ بین این دو گروه باعث مشکلات جدی در کهکشان خواهد شد به این ترتیب کنسول مداخله کرد و صلحی بین طرفین امضا شد
    بعد ها اولین اسپکتر انسان شفرد قدرتمندترین توریان شناخته شده Saren رو کشت و غم عمیقی را در قوی ترین دوره انسان ها در گلاکسی به دل توریان ها گذاشت

18. 3 کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    021

پيش فرض

آقا این کمیک چیه ؟ من نفهمیدم.

20. این کاربر از Steps-Rap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •