تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 11 اولاول ... 4567891011 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 102

نام تاپيک: نظریه مهم: استفاده از گاز به صرفه است یا بنزین؟

در آغاز فعالیت PH3N0M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    تهران

10

آقا مرسی دمت گرم خیلی اطلاعات خوبی دادین
    فقط اون کلید رو کدوم قسمت بزنیم تا هواش خارج شه؟همون جایی که تو پمپ سی ان جی شارژش میکنیم؟
    یعنی ورودی کپسولا؟

بعد تو قسمت دوم گفتین خودرو اگه فشار گاز کم شه سریع قطع میکنه تا موتور آسیب نبینه بعد ما این ویژگیو ازش بگیریم که موتور خراب میشه و اینطوری که بدتره!!!!!!!!!!!
    واقعا هم خراب میشه من مطمئنم شاید مث این میمونه از 4 بزنید 1 یمرتبه
    بعد اینکه ماشین منم از این قدیمیاست مدل 87 سری اول گاز سوز که 43 تا سبز داره یه قرمز
    ولی مث بنزین نیس باید مواظب بود تا خاموش نشه
    با دور بالا یا دنده 4 یا 3 اگه یه مرتبه خلاص کنی دور میاد پایین خاموش میشه ماشین. نه مث بنزین که کم کم دور بیاد پایین و سر 0.8 بمونه
    سر سرعت گیرا رو میگم که خاموش میکنه ولی الان خودم برونم بلدم چجوری خاموش نشه رسیدم سر سرعت گیر کلاچ میگیرم یعنی وقتی که دور موتور پایین باشه
    خواهش میشود
    حالا کلید ماشین یا پیچگوشتی ریز که داخل اون سوراخ وسطش بره !

برای سوال دومت ( مربوط به خراب شدن موتور ) باید بگم که شما فقط روغن موتور ایرانی تووش نریز ، بعد هر بلایی خواستی سرش بیار
    موتور تا زمانی که میل لنگ رو میچرخونه داره عمر معمولیشو طی میکنه

موتور فقط در لحظه ی خاموش شدن و روشن شدن به شدت پیر میشه ! که اون هم اگه روغن موتور خوب توش باشه ، پیریش در لحظه استارت و خاموش شدن به یک سوم کاهش پیدا میکنه

حالا من چون خودم به این چیزا حساسم به محض این که دیدم ریب زدن و پت پت کردنش شروع شد میرم رو بنزین
    چون در واقع موتور در اون لحظه داره خاموش میشه و فشار زیادی رو داره تحمل میکنه !

ماشین منم برج 2 همون 87
    تمام 87 ها این مشکلو دارن ! ( موقع کلاج گرفتن خاموش میشن )
    یه دلیل علمی هم داره که یه بنده خدایی به من توضیح داد ولی کاملشو یادم رفته ،
    مثلا فرض کن ماشین تو دنده است و داره معکوس میخوره ( گاز نمیدی بهش ) در این حالت گاز به همراه یه مقدار هوا، از داخل موتور بر میگرده به یه جایی . بعدش که کلاج میگیری و موتور میخواد برگرده به دور موتور آرام یا همون 0.8 ، اول هوایی که از تو موتور برگشته به موتور میرسه بعدش نوبت گاز میشه بنابر این خاموش میشه ( آقا اینا دلیل علمی داره ها من به زبون بی سوادی خودم که فهمیدم تعریف کردم )
    حالا اگه میخوای خاموش نشه دوراه داری ! اول اینکه خیلی آروم کلاج بگیری ، و دوم این که خواستی کلاج بگیری چنتا گازه کوچیک هم بده

2. 2 کاربر از PH3N0M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashlolos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو یه ویلا نیمه سنتی قلعه رودخان! امضام...

پيش فرض

خواهش میشود
    حالا کلید ماشین یا پیچگوشتی ریز که داخل اون سوراخ وسطش بره !
    بازم مرسی دمت المنت
    تو این مورد نمیشه پیچ گوشتی رو آهسته ببرم که هواش آهسته خارج شه؟!!!نترسم

برای سوال دومت ( مربوط به خراب شدن موتور ) باید بگم که شما فقط روغن موتور ایرانی تووش نریز ، بعد هر بلایی خواستی سرش بیار
    روغن موتور من همیشه پارس سی ان جی هستش
    سوپر کیانم گاهی میزنم همونایی که دوروبر 12000 تومن قیمت دارن دیگه
    حالا خارجی چی بزنم؟
    موتور تا زمانی که میل لنگ رو میچرخونه داره عمر معمولیشو طی میکنه
    موتور فقط در لحظه ی خاموش شدن و روشن شدن به شدت پیر میشه ! که اون هم اگه روغن موتور خوب توش باشه ، پیریش در لحظه استارت و خاموش شدن به یک سوم کاهش پیدا میکنه
    من با ماشین زیادی خرید میکنم واسه همین دائم تو شهر باید پیاده شم 5 یا 10 دقیقه خرید کنم دوباره یه جای دیگه.
    به نظرت خاموش کنم ماشینو؟ یا کار کنه؟
    الانم که تابستونه کولرم روشن میزارم میرم خرید

حالا من چون خودم به این چیزا حساسم به محض این که دیدم ریب زدن و پت پت کردنش شروع شد میرم رو بنزین
    چون در واقع موتور در اون لحظه داره خاموش میشه و فشار زیادی رو داره تحمل میکنه !

ماشین منم برج 2 همون 87
    تمام 87 ها این مشکلو دارن ! ( موقع کلاج گرفتن خاموش میشن )
    یه دلیل علمی هم داره که یه بنده خدایی به من توضیح داد ولی کاملشو یادم رفته ،
    مثلا فرض کن ماشین تو دنده است و داره معکوس میخوره ( گاز نمیدی بهش ) در این حالت گاز به همراه یه مقدار هوا، از داخل موتور بر میگرده به یه جایی . بعدش که کلاج میگیری و موتور میخواد برگرده به دور موتور آرام یا همون 0.8 ، اول هوایی که از تو موتور برگشته به موتور میرسه بعدش نوبت گاز میشه بنابر این خاموش میشه ( آقا اینا دلیل علمی داره ها من به زبون بی سوادی خودم که فهمیدم تعریف کردم )
    حالا اگه میخوای خاموش نشه دوراه داری ! اول اینکه خیلی آروم کلاج بگیری ، و دوم این که خواستی کلاج بگیری چنتا گازه کوچیک هم بده
    این دلیل علمی رو نمیتونم نظری بدم ولی کلا باید بنزین احتراقش بیشتر و بهتر از گاز باشه این میتونه تاثیر گذار باشه
    راستی این پرایدای جدید سال 90 یا همون 131 و 132 و 111 گازسوزشون مشکل خاموش شدنو نداره؟؟؟؟؟؟؟؟ حتی از دنده 5 با 140 تا خلاص کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!

من که کلاچو بموقع میگیرم خاموش نمیشه گاز دادن سخته حواس آدم پرت میشه ولی باز احتمال خاموشی هستش
    Last edited by arashlolos; 16-06-2011 at 23:49.

4. این کاربر از arashlolos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    جایی به اسم ایران

پيش فرض

میشه یکم توضیح بدی که چرا روغن موتور ایرانی نریزه!!!!!!
    من خودم برای ماشینم ( پراید دوگانه مدل 88) از کاسترول سی ان جی استفاده میکردم ازشم راضی بودم ولی یکی که تو کار روغن موتوره گفت که اکثر روغن های خارجی تقلبی هستن حتی تصفیه.
    الانم از روغن موتور بهران سوپر پیشتاز استفاده میکنم با قیمت 13.500 تومان و واقا ازش راضیم.
    این خاموش شدن ماشین روی گاز برای من هم پیش امده البته ماله من گازسوز دستی هستش اوایل که گازی کرده بودم اصلا مشکلی نداشت حتی با سرعت 130 تا کلاچ میگرفتم ماشین اصلا هیچ عمل غیر عادی نداشت ولی الان این مشکل رو دارم وقتی کلاج میگیرم ماشین میخواد خاموش شه دور موتور میفته پایین حتی روی بنزین بردم نشون دادم گفتن از سنسور درجا هست اومدم خونه بازش کردم پر از دوده بود خواستم تمیزش کنم دیدم فشنگیش داره میچرخه که نباید بچرخه و بعضی وقتها هم دور موتور خود به خود میره رو 3000 و ماشین پر گاز کار میکنه و دلیلش سنسور در جا هستش.
    Last edited by MCI; 18-06-2011 at 22:45.

آخر فروم باز amini_bio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان (ايران سبز)

پيش فرض

با سلام به همه

گاز برای کسانی که مصرف سوختشون بالاست فعلا تا سهمیه بندی نشده و قیمتش هم در حد همون بنزین هست یعنی کیلوگرم 400 تومان ، بعنوان یه مرحم زخم و مکمل خوبه که مجبور نشن بنزین 700 تومانی بخرن

ولی

برای من و امثال من که زیاد ماشین رو نمیدوونیم و با ماهی حدودا 120 لیتر کارمون راه میافته حتی باید از خرید ماشین دوگانه هم امتناع کنیم چرا؟

چون که:
    اولا حدود 1 میلیون تومن گرونتره

که اگر این پول رو در یه بانک سپرده 5 ساله بذاریم سالی 170 هزار تومان سود میده که اگر این مبلغ رو بر تفاوت قیمت بنزین آزاد و سهمیه تقسیم کنیم یعنی 300 تومان ، میشه حدو 600 لیتر یعنی تقریبا ماهی 50 لیتر تفاوت قیمت ، انگار ماهی 50 لیتر به شما سهمیه بیشتر دادن چون 400 تومنش رو خودتون باید بپردازید

دوما:
    اصطحلاک بیشتری داره نسبت به بنزین که این موضوع برا همه اثبات شده

سوما : شما تعداد دفعات مراجعه به پمپ برای سوخت گیری در طول یک سال رو هم مقایسه کنید
    معمولا برای استفاده از گاز به ازاء هر یک باک بنزین 3 بار باید گاز پرکرد که این خودش هم وقت شما رو تلف میکنه هم یه ریزه افزایش سوخت رو به دنبال داره مگر اینکه ماشین رو خاموش تا پمپ هل بدین!!!!

چهارما :
    اینطور که پرسیدم ماشین گازسوز با مخزن پر حدودا 140 کیلو سنگینتره یعنی انگار همیشه 2 نفر عقب ماشین نشسته باشن که این مسئله هم اثبات شده هست که افزایش وزن در افزایش مصرف سوخت تاثیر مستقیم داره

ارادتمند همه
    مجید بابا
    نکات جالبی را یادآور شدید!

7. 2 کاربر از amini_bio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت PH3N0M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازم مرسی دمت المنت
    تو این مورد نمیشه پیچ گوشتی رو آهسته ببرم که هواش آهسته خارج شه؟!!!نترسم

آروم بزنی بیشتر میترسی ! همون یه دفه ای فشار بده بهتره !

روغن موتور من همیشه پارس سی ان جی هستش
    سوپر کیانم گاهی میزنم همونایی که دوروبر 12000 تومن قیمت دارن دیگه
    حالا خارجی چی بزنم؟

من با ماشین زیادی خرید میکنم واسه همین دائم تو شهر باید پیاده شم 5 یا 10 دقیقه خرید کنم دوباره یه جای دیگه.
    به نظرت خاموش کنم ماشینو؟ یا کار کنه؟
    الانم که تابستونه کولرم روشن میزارم میرم خرید

اینو از من نپرس من خسیسم ماشینو خاموش میکنم میرم

راستی این پرایدای جدید سال 90 یا همون 131 و 132 و 111 گازسوزشون مشکل خاموش شدنو نداره؟؟؟؟؟؟؟؟ حتی از دنده 5 با 140 تا خلاص کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!

راستش این سری جدیدا کلا قضیشون فرق داره ! مال من ( ما ) دو تا ای سی یو داره ( یکی گاز یکیش هم بنزین )
    این جدیدا یه ای سی یو داره که دو کارست ! کلا قضیش فرق داره منم راستش بلد نیستم جریانش چجوریه

من که کلاچو بموقع میگیرم خاموش نمیشه گاز دادن سخته حواس آدم پرت میشه ولی باز احتمال خاموشی هستش
    یه خورده تمرین کنی قلقش دستت میاد ! میتونی سریعتر معکوس بدی که همچنان دور موتورت بالا بمونه

میشه یکم توضیح بدی که چرا روغن موتور ایرانی نریزه!!!!!!
    من خودم برای ماشینم ( پراید دوگانه مدل 88) از کاسترول سی ان جی استفاده میکردم ازشم راضی بودم ولی یکی که تو کار روغن موتوره گفت که اکثر روغن های خارجی تقلبی هستن حتی تصفیه.
    الانم از روغن موتور بهران سوپر پیشتاز استفاده میکنم با قیمت 13.500 تومان و واقا ازش راضیم.
    این خاموش شدن ماشین روی گاز برای من هم پیش امده البته ماله من گازسوز دستی هستش اوایل که گازی کرده بودم اصلا مشکلی نداشت حتی با سرعت 130 تا کلاچ میگرفتم ماشین اصلا هیچ عمل غیر عادی نداشت ولی الان این مشکل رو دارم وقتی کلاج میگیرم ماشین میخواد خاموش شه دور موتور میفته پایین حتی روی بنزین بردم نشون دادم گفتن از سنسور درجا هست اومدم خونه بازش کردم پر از دوده بود خواستم تمیزش کنم دیدم فشنگیش داره میچرخه که نباید بچرخه و بعضی وقتها هم دور موتور خود به خود میره رو 3000 و ماشین پر گاز کار میکنه و دلیلش سنسور در جا هستش.
    سنسور درجا اسمش استپر هستش و دور موتور آرام رو تنظیم میکنه
    قیمتش هم 7000 تومنه
    مال من هم میچرخه ولی سالمه و ایرادی نداره ولی اگه خواستی عوضش کنی جنس خوبشو بگیر ( شرکتی نیست ) 8500 -9000 تومن میشه

در مورد روغن موتور :

راستش باید بگم که در مورد روغن موتور به شدت بین علما اختلافه !
    خواهش میکنم که حرفهایی که میزنم رو بدون جبهه گیری بخونید
    روغن موتور های ایرانی تحمل فشار بالا دمای بالا و کارکرد طولانی در دور های بالا رو ندارند !
    بنده خودم رانندگی با دور بالا رو دوست دارم و همین باعث میشه که اگه روغن ایرانی بریزم به محض اینکه از تعویض روغنی در بیام روغنم بسوزه !!!!

اگر از ماشین یه جوری استفاده میکنید که دور موتورتون بالای 4000 نمیره ، بهترین روغن برای پراید پارس پایا هستش !

اگر قصد دارید خارجیشو استفاده کنید بهترینش موتوسل هست . خودم 3 ساله دارم میریزم و واقعا راضیم

روغن های ایرانی توی موتور رسوب میذارن ! روغن باید وظیفه تمیز کنندگیشم به خوبی انجام بده ! روغن های ایرانی این کاره نیستن !
    فرق روغن موتور بعد از 3 سال معلوم میشه . فرقش هم اینجاست که وقتی تعمیرکار واسه تعویض واشر در سوپاپ ، موتورو باز کرد گفت : ماشینت 6 ماهه واشر پاره کرده ؟ که در جوابش گفتم نه 70000 تا راه رفته !
    انقدر داخل موتور تمیز بود باورش نمیشد . درست همین موقعست که 100 تا پیشنهاد خرید واسه ماشینتون میگیرید

در مورد شخصی که گفت روغنای خارجی تقلبی اند :
    چه انتظاری از اون شخص دارید ؟ اگه بگه خوب نیست روغن ایرانی ، دیگه کی میاد روغن ایرانی بخره ؟
    تا حدی حرف اون شخص قابل قبوله ! روغن های توتال ( که مثلا مال انگلیسه ) همشون روغن تصفیه شدست ( اعم از 5000 و 7000 و 8000 و 9000 ! و یا شل هم همینطور
    و 90 درصد ایرانی ها هم ، روغن خارجی رو به اسم توتال میشناسن !!!! دیگه باقی قضایا رو خودتون حدس بزنید

اگه بخوام صادق باشم بهترین روغن موتور های ایرانی بهران سوپر پیشتاز و ایرانول 16000 هستن که واقعا با بقیه روغن های ایرانی فرق دارن

اگر هم واقعا دوست داشتید خارجی بریزید موتوسل ( رنج قیمتش از 15000 تومن توی جاده قزوین تا 27000 !!! تومن توی تهران ) و ELF با کیفیت SL (قیمتش 22000 ) بهتریناشن !

9. 3 کاربر از PH3N0M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashlolos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو یه ویلا نیمه سنتی قلعه رودخان! امضام...

پيش فرض

بازم مرسی دادا
    من الان مخم کار نمیکنه
    ماشینم دائم جوش میاره دما میره بالا فن روشن نمیشه ولی گاهی روشن میشه.تو حالت ایستاده روشن میشه هاااااا
    همه کار هم واسش کردم
    آخرین بار بردم که سرسیلندرو باز کنم هنوز باز نکرده بود و هیچ کاری نکرده بود اول کار گفتش برو شهر یه دور بزن جوش آورد بیار ببینم بعد ببینم میخواد که بازش کنم یا نه.
    منم رفتم نیم ساعت بیشتر دور زدم اخر جوش نیاورد که نیاورد با هر سرعتی هردوری که هست امتحان کردم
    این ماشینم دیوونست بابا ...دست انداخته منو
    الانم گذاشتم خونه...نمیدونید پیاده سوار چقد حال داره وقتی هرروز با ماشین میرفتین
    آخ جون گرما عرق سرما بارون خیس شدن برف.....ساده بودن مث همه
    بعد از 3 سال دوس دارم سختی بکشم خیلی حال میده...

11. این کاربر از arashlolos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebi1952's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با سلام به دوستان
    یه مقایسه میکنم بین مصرف بنزین و گاز برای خودم که ماهی 2400 کیلومتر رانندگی دارم که بیشترش هم داخل اتوبان هست:
    اگر فرض بگیریم پراید در هر 100 کیلومتر 7 لیتر بنزین مصرف کنه و همچنین در هر 100 کیلومتر 6 کیلو گاز(احتمال داره مصرف کمتر یا بیشتر از این عدد ها باشه ولی خیلی نزدیکه)

در حالت ماشین کاملا بنزین سوز:
    60 لیتر سمیه 400 تومنی + 108 لیتر 700 تومنی=99600 تومان

در حالت بنزین و گاز:
    50 لیتر سهمیه 400 تومنی + 102 کیلو گاز 400 تومنی=60800 تومان

در حالت کاملا گاز(غیر ممکن):
    144 کیلو گاز 400 تومنی= 57600

اختلاف حالت اول و حالت دوم حدود 38000 تومان است. حالا اگر در نظر بگیریم که اختلاف قیمت خودرو تک سوز و دوگانه سوز 1 میلیون باشد( در 131 های جدید 1/300 میلیون است) و دقیقا از همین مبلغ پول برای بنزین زدن استفاده کنیم می شود 26 ماه از بنزین با خیال راحت استفاده کرد بدون دغدغه های حالت گازی بودن ماشین. حالابگذریم همین 1 میلیون در بازار کار ماهانه 50 هزار تومن (حلال یا حرامش رو نمی دونم) سود داره تازه تو بانک هم بزاریم با سالی 20 درصد ماهی 17 هزار تومن سود داره!
    یه نکته دیگه هم این که فرض بگیریم قیمت ها تغییر کنه :
    مثلا بنزین سهمیه ای بشه 700 تومن و ازاد بشه 1000 تومن
    و برای گاز هم سهمیه ای 2 بار در ماه بشه کیلویی 400 تومن و ازاد بشه 700 تومن
    خودتون حساب کنید بازم اختلاف دو حالت از 30 یا 40 تومن در ماه بیشتر نمیشه! همه این ها رو اضافه کنید به:
    1- نداشتن شتاب و قدرت کافی و سرعت کمتر
    2- صندوق عقب نصفه و اضافه وزن خودرو
    3- صف های طولانی گاز و جایگاه هایی که در روز به شخصی ها گاز نمیدن
    4- سفر به جاهایی که ایستگاه گاز در بین مسیر نیست و شهرهایی که ایستگاه گاز ندارن
    5- وقت با ارزشی که هدر میره و به جای یه بار سوخت گیری با بنزین 3 بار باید گاز بزنیم
    حالا کدوم بهتره به نظر شما؟

13. 6 کاربر از ebi1952 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mska's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    يزد>کرج<>تهران

پيش فرض

با سلام به دوستان
    یه مقایسه میکنم بین مصرف بنزین و گاز برای خودم که ماهی 2400 کیلومتر رانندگی دارم که بیشترش هم داخل اتوبان هست:
    اگر فرض بگیریم پراید در هر 100 کیلومتر 7 لیتر بنزین مصرف کنه و همچنین در هر 100 کیلومتر 6 کیلو گاز(احتمال داره مصرف کمتر یا بیشتر از این عدد ها باشه ولی خیلی نزدیکه)

در حالت ماشین کاملا بنزین سوز:
    60 لیتر سمیه 400 تومنی + 108 لیتر 700 تومنی=99600 تومان

در حالت بنزین و گاز:
    50 لیتر سهمیه 400 تومنی + 102 کیلو گاز 400 تومنی=60800 تومان

در حالت کاملا گاز(غیر ممکن):
    144 کیلو گاز 400 تومنی= 57600

اختلاف حالت اول و حالت دوم حدود 38000 تومان است. حالا اگر در نظر بگیریم که اختلاف قیمت خودرو تک سوز و دوگانه سوز 1 میلیون باشد( در 131 های جدید 1/300 میلیون است) و دقیقا از همین مبلغ پول برای بنزین زدن استفاده کنیم می شود 26 ماه از بنزین با خیال راحت استفاده کرد بدون دغدغه های حالت گازی بودن ماشین. حالابگذریم همین 1 میلیون در بازار کار ماهانه 50 هزار تومن (حلال یا حرامش رو نمی دونم) سود داره تازه تو بانک هم بزاریم با سالی 20 درصد ماهی 17 هزار تومن سود داره!
    یه نکته دیگه هم این که فرض بگیریم قیمت ها تغییر کنه :
    مثلا بنزین سهمیه ای بشه 700 تومن و ازاد بشه 1000 تومن
    و برای گاز هم سهمیه ای 2 بار در ماه بشه کیلویی 400 تومن و ازاد بشه 700 تومن
    خودتون حساب کنید بازم اختلاف دو حالت از 30 یا 40 تومن در ماه بیشتر نمیشه! همه این ها رو اضافه کنید به:
    1- نداشتن شتاب و قدرت کافی و سرعت کمتر
    2- صندوق عقب نصفه و اضافه وزن خودرو
    3- صف های طولانی گاز و جایگاه هایی که در روز به شخصی ها گاز نمیدن
    4- سفر به جاهایی که ایستگاه گاز در بین مسیر نیست و شهرهایی که ایستگاه گاز ندارن
    5- وقت با ارزشی که هدر میره و به جای یه بار سوخت گیری با بنزین 3 بار باید گاز بزنیم
    حالا کدوم بهتره به نظر شما؟
    منم نظر شما را دارم و به همین دلیل از خرید دوگانه منصرف شدم

15. این کاربر از mska بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

ولی گاز بهتره چون باعث می شه هوا پاک بمونه ولی بنزین هوا را آلوده می کنه پس گاز بهتره.

17. این کاربر از hamed malekpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amini_bio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان (ايران سبز)

پيش فرض

ولی گاز بهتره چون باعث می شه هوا پاک بمونه ولی بنزین هوا را آلوده می کنه پس گاز بهتره.
    اگه گاز بهتره چرا تو كشوراي اروپايي اثري از گاز نيست و ماشينا بنزينيند؟!

19. 2 کاربر از amini_bio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •