گلمحمدی جان من کلی نگفتم..منظورم فقط به wave و galaxy s بود که واقعآ تو کیفیت ساخت ضعیفن...اینو تو همه مقالات و سایتها اذعان کردن!من پدر کشتگی با سامسونگ که ندارم..خوبه خودم این تاپیک رو ایجاد کردم و تا مرز خرید گالاکسی هم رفتم...اما این دلیل نمیشه سامسونگ هم بیکیفیت باشه
مشکل از جایی شروع شد که بعضی دوستان گفتن گالاکسی دیزایر رو به راحتی قورت میده!!!خب هر گوشی با توجه به نوع کاربری خودش با گوشی دیگه مقایسه میشه
شما این رو اگر قبول داری خواهش می کنم چند تا دلیل بیارین...دوستمون که قانع نمیشه حرفش بی منطق بوده..
اتفاقآ مغز ادم تو اینجور مواقع زیاد خطا می کنه..با دلیل مدرک علمی واست اینو ثابت می کنم اگر خواستی..2. رنگ گوشی در کیفیت ال سی دی هیچ تفاوتی ایجاد نمیکنه!
اسمشم فقط خطای دیده..(البته باز هم میگم گالاکسی بهترین ال سی دی بعد از آیفون 4 رو داره)
دوست من...من میگم تفاوتشون یک سر سوزنه اگر گالاکسی تو بعضی امکانات بهتره ولی شما از گالاکسی یک غول بی شاخ و دم ساختی که همین مونده بگی از ایفون 4 هم بهتره!خودت کلاه خودت رو قاضی کن...من هیچی نمیگم ببین واقعآ این تفاوت که شما ازش حرف میزنی درسته یا نه... چی دیزایر از گلکسی بهتره کلن؟
همین