سلام.
من این لپ تاپ رو گرفتم .
3 بار در هنگام ریکاوری هنگ کرد بار اول هنگام ایمیج گیری در 13 درصد.بار دوم هنگام verified دی وی دی اول.بار سوم هم هنگام ایمیج گیری در 75 درصد.اما بار چهارم که دی وی دی سونی گذاشتم بدون هیچ مشکلی ریکاوری گرفت.
مسئولای گارانتی بهم گفتن که با دی وی دی ها (دی وی دی اول TDK قابدار بود)حتما مشکل داشته.
بعد با یه کارشناس لپ تاپ مطرح کردم این فرآیند رو گفت :
"شما یه بار سیستم رو دیفرجمنت کن,بعد همه برنامه های در حال اجرا در سیستم رو ببند,اگر انتی ویروس اصلی داره,پاکش کنید,بعد برید سیستم روبزارید رو حالت high performance .سیستم تو حالت های power save یا super energy saver ممکنه زیاد هنگ کنه اما با این کارایی که گفتم مشکل حل میشه,و در کل یه 4و5 روزی طول میکشه تا سیستم جا بیفته,نگران نباشید,دستگاه خود بنده شب اول 11 بار هنگ کرد اونم هنگی که باید فقط با دکمه پاور خاموشش میکردم,اما الان مثل برق کار میکنه"
البته من بدون اینکه این کارا رو بکنم ریکاوری گرفتم ولی دیدم حرفش درست بود چون یادم اومد که درست وقتی که این پیغام های ویندوز سون میاد که برو آپدیت کن ، چک انتی ویروس و..........درست همون موقع هنگ میکرد.
چند تا سوال دارم:
1.گرما:
کلا داغ کردن یعنی چی؟
چه موقع خطرناک میشه؟چه دمایی برای سیستم مناسبه؟(مسئول تعمیرات گارانتی بهم گت داغ کردن یعنی 80-90 درجه.
جداگانه زنگ زدم اهواز رئیس سرزمین گفت که سایت اینتل در مورد این سی پی یو اعلام کرده دارای junction به حرارت 100 درجه هست.اما ایشان گفتن که تا 70-75 درجه عادیه.سونی مدلی داره(فک کنم سری EA) تا 80-85 هم براش تصور شده.)
برای سیستمم چه نرم افزاری نصب کنم که بتونم دما رو بفهمم؟
cpu-z خوبه؟
چه توصیه هایی برای دما و بهبود عملکرد دارید؟
بعد 2 ساعت و نیم که ریکاوری گرفتم.دست زیر دستگاه میذارم داغه.این طبیعیه؟
2.پارتیشن بندی:
می خوام درایو ویندوزمو پارتیشن بندی کنم.چجوری این کار رو انجام دهم وقتی مجبور به ریکاوری شدم درایو هام از بین نره.
یا اصلا نیازی به پارتیشن بندی هست؟در سیستم های دسکتاپ خیلی توصیه میشه که تو درایو ویندوزتون خالی باشه.در مورود لپ تاپ هم صدق میکنه؟