تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 31 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 303

نام تاپيک: HP Envy 15-1104tx

پروفشنال lovelord2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ايران همه سراي من است

پيش فرض

به نظر من اصلا مشکلی نداره و تئ ایران شرکت های معتبر خیلی هوب هم سرویس می کنن ، بعضی ها عشق نیرو منفی هستن
    الان با من بودي ديگه

اندازه بگیر و این جا بگذار تا همه بتونن قضاوت کنن....
    اگه منظورت از همه خودته لازم نيست قضاوت كني
    چون تابلوه اگه نتيجه هارو هم ببيني نهايتش اينه نبات داغ تجويز مي كني جاي فريزر

شما دو تا انگار ويزيتورين نيومدين در مورد اين لپ تاپ بحث كنين

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

الان با من بودي ديگه

اگه منظورت از همه خودته لازم نيست قضاوت كني
    چون تابلوه اگه نتيجه هارو هم ببيني نهايتش اينه نبات داغ تجويز مي كني جاي فريزر

شما دو تا انگار ويزيتورين نيومدين در مورد اين لپ تاپ بحث كنين
    این چه طرز برخورده دوست عزیز؟!!!!!!!

مگه من حرف بدی زدم؟! گفتم حالا که شما این مدل رو داری و امکان تست برات وجود داره.یه تست انجام بده و نتایج رو بگذار اینجا تا افرادی که مثل من قصد خرید دارن راحت بتونن تصمیم بگیرن...

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ايران همه سراي من است

پيش فرض

از اونجايي كه ممكنه نيروي منفي (البته انرژي منفي) تلقي شه و لپ تاپ من تفاوتاي خيلي بزرگي با اين مدل مد نظر شما داره و امكانش واسه هر كسي نيست هم چين مدلي رو بياره يا حتي ببينه از نزديك كه لازم شه قضاوت كنه فكر كنم شما خريدي بعد زحمت بكش اين تستارو با دما سنج انجام بده

هم به اين بحث بيشتر مي خوره هم يعد از انجام تست به من مي گي دما سنج رو تو كدوم سوراخ لپ تاپ كردي و من هم ياد مي گيرم اين جور تست گرفتناي حرفه اي رو!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

از اونجايي كه ممكنه نيروي منفي (البته انرژي منفي) تلقي شه و لپ تاپ من تفاوتاي خيلي بزرگي با اين مدل مد نظر شما داره و امكانش واسه هر كسي نيست هم چين مدلي رو بياره يا حتي ببينه از نزديك كه لازم شه قضاوت كنه فكر كنم شما خريدي بعد زحمت بكش اين تستارو با دما سنج انجام بده

هم به اين بحث بيشتر مي خوره هم يعد از انجام تست به من مي گي دما سنج رو تو كدوم سوراخ لپ تاپ كردي و من هم ياد مي گيرم اين جور تست گرفتناي حرفه اي رو!!!

............................
    باشه فهمیدم مشکلت رو....!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام.
    من این لپ تاپ رو گرفتم .
    3 بار در هنگام ریکاوری هنگ کرد بار اول هنگام ایمیج گیری در 13 درصد.بار دوم هنگام verified دی وی دی اول.بار سوم هم هنگام ایمیج گیری در 75 درصد.اما بار چهارم که دی وی دی سونی گذاشتم بدون هیچ مشکلی ریکاوری گرفت.
    مسئولای گارانتی بهم گفتن که با دی وی دی ها (دی وی دی اول TDK قابدار بود)حتما مشکل داشته.
    بعد با یه کارشناس لپ تاپ مطرح کردم این فرآیند رو گفت :
    "شما یه بار سیستم رو دیفرجمنت کن,بعد همه برنامه های در حال اجرا در سیستم رو ببند,اگر انتی ویروس اصلی داره,پاکش کنید,بعد برید سیستم روبزارید رو حالت high performance .سیستم تو حالت های power save یا super energy saver ممکنه زیاد هنگ کنه اما با این کارایی که گفتم مشکل حل میشه,و در کل یه 4و5 روزی طول میکشه تا سیستم جا بیفته,نگران نباشید,دستگاه خود بنده شب اول 11 بار هنگ کرد اونم هنگی که باید فقط با دکمه پاور خاموشش میکردم,اما الان مثل برق کار میکنه"
    البته من بدون اینکه این کارا رو بکنم ریکاوری گرفتم ولی دیدم حرفش درست بود چون یادم اومد که درست وقتی که این پیغام های ویندوز سون میاد که برو آپدیت کن ، چک انتی ویروس و..........درست همون موقع هنگ میکرد.

چند تا سوال دارم:
    1.گرما:
    کلا داغ کردن یعنی چی؟
    چه موقع خطرناک میشه؟چه دمایی برای سیستم مناسبه؟(مسئول تعمیرات گارانتی بهم گت داغ کردن یعنی 80-90 درجه.
    جداگانه زنگ زدم اهواز رئیس سرزمین گفت که سایت اینتل در مورد این سی پی یو اعلام کرده دارای junction به حرارت 100 درجه هست.اما ایشان گفتن که تا 70-75 درجه عادیه.سونی مدلی داره(فک کنم سری EA) تا 80-85 هم براش تصور شده.)
    برای سیستمم چه نرم افزاری نصب کنم که بتونم دما رو بفهمم؟
    cpu-z خوبه؟
    چه توصیه هایی برای دما و بهبود عملکرد دارید؟
    بعد 2 ساعت و نیم که ریکاوری گرفتم.دست زیر دستگاه میذارم داغه.این طبیعیه؟

2.پارتیشن بندی:
    می خوام درایو ویندوزمو پارتیشن بندی کنم.چجوری این کار رو انجام دهم وقتی مجبور به ریکاوری شدم درایو هام از بین نره.
    یا اصلا نیازی به پارتیشن بندی هست؟در سیستم های دسکتاپ خیلی توصیه میشه که تو درایو ویندوزتون خالی باشه.در مورود لپ تاپ هم صدق میکنه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ايران همه سراي من است

پيش فرض

مبارك باشه

پارتيشن باندي رو مي توني با اخرين نسخه پارتيشن مجيك انجام بدي
    بدون مشكل بهت اجازه مي ده كل هارد رو پارتيشن بندي كني نه مثل بعضي نرم افزارا فقط نصف هارد رو
    اگه نتونستي باهاش اين كارم بكني و از ويندوز سر در مي اري بگو نرم افزاري شركتا واسه اين كار استفاده مي كنن رو از دوستم بپرسم بهت بگم
    ولي يه خورده اون دنگ و فنگ داشت يعني 3 بار پارتيشن بندي مي كردن تا به نتيجه نهايي برسن
    همون پارتيشن مجيك راحت تره

داشتن پارتيشن حتما خوبه
    معمولي ترين كاربردش ويروسا هستن
    اگه درايو باشه و نتوني ويروس رو از بين ببري حتما مجبوري ويندوز عوض كني ولي وقتي با دستوراي Cmd يا اكسپلور درايو باز مي شه ويروس منتشر نمي شه بين درايوا

در مورد داغ كردن هم دمايي رو مي گن داغ كردن كه دست رو مي سوزونه ولي از نظر گارانتي يعني دمايي كه باعث هنگ گردن و ريست يا خاموش شدن مي شه و اگه دستگاه مشكل داغ كردن داشته بازه هز باز بازه زماني كه سيستم خاموش مي شه كمتر مي شه و فقط اون زمانه كه وارانتي قبول مي كنه
    ولي دماي زياد بدون اين كه تاثير كوتاه مدت بذاره مي تونه باعث از بين رفتن پايه سي پي يو شه و اين يعني عمر مفيد لپ تاپ كم مي شه مشكلي كه هميشه تعمير كننده هاي لپ تاپ ازش مي نالن اين مشكل تو tx2 و dv5 ‌ بود
    دماي توليد شده با اين نوع سي پي يو فكر مي كنم 63 درجه اعلام شده بود ولي زياد مطمئن نيستم مي توني چك كني تو سايتشون

در كل انتخاب يه كول پد خيلي خوب مي تونه راه حل معقولي باشه
    يه كول پد با يه فن خيلي قوي و مناسب با لپ تاپ .اگه با منافذ تهويه هواي لپ تاپ دقيقا منطبق باشه باعث مي شه پر خاك شه لپ تاپ و بيشتر داغ مي كنه پس اين موضوع رو هم در نظر داشته باشين

چند تا گرافيك داره اين مدل لپ تاپ؟

راستي كپي فايل يعني كار سي پي يو پس توليد حرارات مي كنه اما بيشتر از 40 درجه نبايد بالا بره تو اين كار

واسه تهيه دي وي دي هاي ريكاوري هم بعداز پارتيشن بندي و قبل نصب كردن برنامه ها بك اپ كامل از ويندوز و پارتيشن بندي و رجستر بگير مي شه 11 تا دي وي دي فكر كنم
    تو دي وي 6 كه شد 11 تا ممكنه ان وي بيشتر بشه چون يه سري نرم افزاراي بئاتس هم روش بود علاوه بر 40 گيگ نرم افزار اچ پي
    يه درايو مخفي 19 گيگا بايتي هم داره اگه درست پارتيشن بندي كني اون درايو سالم مي مونه و بدون دي وي دي ها هم مي شه ريكاور كرد

7. این کاربر از lovelord2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مبارك باشه

پارتيشن باندي رو مي توني با اخرين نسخه پارتيشن مجيك انجام بدي
    بدون مشكل بهت اجازه مي ده كل هارد رو پارتيشن بندي كني نه مثل بعضي نرم افزارا فقط نصف هارد رو
    اگه نتونستي باهاش اين كارم بكني و از ويندوز سر در مي اري بگو نرم افزاري شركتا واسه اين كار استفاده مي كنن رو از دوستم بپرسم بهت بگم
    ولي يه خورده اون دنگ و فنگ داشت يعني 3 بار پارتيشن بندي مي كردن تا به نتيجه نهايي برسن
    همون پارتيشن مجيك راحت تره

داشتن پارتيشن حتما خوبه
    معمولي ترين كاربردش ويروسا هستن
    اگه درايو باشه و نتوني ويروس رو از بين ببري حتما مجبوري ويندوز عوض كني ولي وقتي با دستوراي Cmd يا اكسپلور درايو باز مي شه ويروس منتشر نمي شه بين درايوا

در مورد داغ كردن هم دمايي رو مي گن داغ كردن كه دست رو مي سوزونه ولي از نظر گارانتي يعني دمايي كه باعث هنگ گردن و ريست يا خاموش شدن مي شه و اگه دستگاه مشكل داغ كردن داشته بازه هز باز بازه زماني كه سيستم خاموش مي شه كمتر مي شه و فقط اون زمانه كه وارانتي قبول مي كنه
    ولي دماي زياد بدون اين كه تاثير كوتاه مدت بذاره مي تونه باعث از بين رفتن پايه سي پي يو شه و اين يعني عمر مفيد لپ تاپ كم مي شه مشكلي كه هميشه تعمير كننده هاي لپ تاپ ازش مي نالن اين مشكل تو tx2 و dv5 ‌ بود
    دماي توليد شده با اين نوع سي پي يو فكر مي كنم 63 درجه اعلام شده بود ولي زياد مطمئن نيستم مي توني چك كني تو سايتشون

در كل انتخاب يه كول پد خيلي خوب مي تونه راه حل معقولي باشه
    يه كول پد با يه فن خيلي قوي و مناسب با لپ تاپ .اگه با منافذ تهويه هواي لپ تاپ دقيقا منطبق باشه باعث مي شه پر خاك شه لپ تاپ و بيشتر داغ مي كنه پس اين موضوع رو هم در نظر داشته باشين

چند تا گرافيك داره اين مدل لپ تاپ؟

راستي كپي فايل يعني كار سي پي يو پس توليد حرارات مي كنه اما بيشتر از 40 درجه نبايد بالا بره تو اين كار

واسه تهيه دي وي دي هاي ريكاوري هم بعداز پارتيشن بندي و قبل نصب كردن برنامه ها بك اپ كامل از ويندوز و پارتيشن بندي و رجستر بگير مي شه 11 تا دي وي دي فكر كنم
    تو دي وي 6 كه شد 11 تا ممكنه ان وي بيشتر بشه چون يه سري نرم افزاراي بئاتس هم روش بود علاوه بر 40 گيگ نرم افزار اچ پي
    يه درايو مخفي 19 گيگا بايتي هم داره اگه درست پارتيشن بندي كني اون درايو سالم مي مونه و بدون دي وي دي ها هم مي شه ريكاور كرد
    منظورتو نمی فهمم که چند تا گرافیک داره.یک گرافیک 5830 با یک گیگ ددیکیت و 4 گیگ شیرد
    با نرم افزار acronis میخوام پارتیشن بندی کنم.

9. این کاربر از amaska بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام.
    من این لپ تاپ رو گرفتم .
    3 بار در هنگام ریکاوری هنگ کرد بار اول هنگام ایمیج گیری در 13 درصد.بار دوم هنگام verified دی وی دی اول.بار سوم هم هنگام ایمیج گیری در 75 درصد.اما بار چهارم که دی وی دی سونی گذاشتم بدون هیچ مشکلی ریکاوری گرفت.
    مسئولای گارانتی بهم گفتن که با دی وی دی ها (دی وی دی اول TDK قابدار بود)حتما مشکل داشته.
    بعد با یه کارشناس لپ تاپ مطرح کردم این فرآیند رو گفت :
    "شما یه بار سیستم رو دیفرجمنت کن,بعد همه برنامه های در حال اجرا در سیستم رو ببند,اگر انتی ویروس اصلی داره,پاکش کنید,بعد برید سیستم روبزارید رو حالت high performance .سیستم تو حالت های power save یا super energy saver ممکنه زیاد هنگ کنه اما با این کارایی که گفتم مشکل حل میشه,و در کل یه 4و5 روزی طول میکشه تا سیستم جا بیفته,نگران نباشید,دستگاه خود بنده شب اول 11 بار هنگ کرد اونم هنگی که باید فقط با دکمه پاور خاموشش میکردم,اما الان مثل برق کار میکنه"
    البته من بدون اینکه این کارا رو بکنم ریکاوری گرفتم ولی دیدم حرفش درست بود چون یادم اومد که درست وقتی که این پیغام های ویندوز سون میاد که برو آپدیت کن ، چک انتی ویروس و..........درست همون موقع هنگ میکرد.

چند تا سوال دارم:
    1.گرما:
    کلا داغ کردن یعنی چی؟
    چه موقع خطرناک میشه؟چه دمایی برای سیستم مناسبه؟(مسئول تعمیرات گارانتی بهم گت داغ کردن یعنی 80-90 درجه.
    جداگانه زنگ زدم اهواز رئیس سرزمین گفت که سایت اینتل در مورد این سی پی یو اعلام کرده دارای junction به حرارت 100 درجه هست.اما ایشان گفتن که تا 70-75 درجه عادیه.سونی مدلی داره(فک کنم سری EA) تا 80-85 هم براش تصور شده.)
    برای سیستمم چه نرم افزاری نصب کنم که بتونم دما رو بفهمم؟
    cpu-z خوبه؟
    چه توصیه هایی برای دما و بهبود عملکرد دارید؟
    بعد 2 ساعت و نیم که ریکاوری گرفتم.دست زیر دستگاه میذارم داغه.این طبیعیه؟

2.پارتیشن بندی:
    می خوام درایو ویندوزمو پارتیشن بندی کنم.چجوری این کار رو انجام دهم وقتی مجبور به ریکاوری شدم درایو هام از بین نره.
    یا اصلا نیازی به پارتیشن بندی هست؟در سیستم های دسکتاپ خیلی توصیه میشه که تو درایو ویندوزتون خالی باشه.در مورود لپ تاپ هم صدق میکنه؟
    واسه پارتیشن بندی من همیشه از EASEUS Partition Master Professional 6.1.1 استفاده میکنم.راحت Win7 64 bit رو پشتیبانی میکنهوالبته از محیط بوت هم میتونی پارتیشن بسازی ولی اگه وارد نیستی انجام نده.
    یادت باشه یه درایو به رنگ خاکستری نشون میده که یعنی هاید شده و قابل دسترس نیست که درایو ریکاوریت هست.بهش دست نزن یا با درایو دیگه ای Merge نکن!

برای دما هم خروجی فن میتونه دمایی تا 80 درجه داشته باشه که با این کانفیگ طبیعیه. اما داغ کردن دمایی رو واسه این لبتاب گفتن 130 میشه.
    نرم افزار کمکی نمیکنه چون مثلا میاد دمای محیط داخلی هسته ها رو نشون میده که تو حالت عادی 50 درجه است.
    چون جنس بدنه این مدل فلزیه دمای بالا خیلی بیشتر به چشم میاد و تو سطحش پخش میشه. غیر عادیش ااونجاست که دیگه نتونی رو پاهات استفاده کنی از شدت داغ کردن...

---------- Post added at 10:49 AM ---------- Previous post was at 10:45 AM ----------

راستی منم میخوام بخرم ولی بین دو مدل گیر کردم!
    شما که این مدل رو گرفتی چند تا راهنماییی بگذار برای همه:

تا اونجایی که من تحقیق کردم بیشترین ایراد وارده به این مدل دمای بالای اون است.یعنی بیان میشه که حتی در حالت بیکاری سیستم هم لبتاب دمای تولیدیه بالایی داره و فن ها مجبور به کار هستن و این باعث تولید نویز بالایی در محیط میشه. آیا شما این حرف رو تایید میکنی؟

11. این کاربر از vahid.net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

واسه پارتیشن بندی من همیشه از EASEUS Partition Master Professional 6.1.1 استفاده میکنم.راحت Win7 64 bit رو پشتیبانی میکنهوالبته از محیط بوت هم میتونی پارتیشن بسازی ولی اگه وارد نیستی انجام نده.
    یادت باشه یه درایو به رنگ خاکستری نشون میده که یعنی هاید شده و قابل دسترس نیست که درایو ریکاوریت هست.بهش دست نزن یا با درایو دیگه ای Merge نکن!

برای دما هم خروجی فن میتونه دمایی تا 80 درجه داشته باشه که با این کانفیگ طبیعیه. اما داغ کردن دمایی رو واسه این لبتاب گفتن 130 میشه.
    نرم افزار کمکی نمیکنه چون مثلا میاد دمای محیط داخلی هسته ها رو نشون میده که تو حالت عادی 50 درجه است.
    چون جنس بدنه این مدل فلزیه دمای بالا خیلی بیشتر به چشم میاد و تو سطحش پخش میشه. غیر عادیش ااونجاست که دیگه نتونی رو پاهات استفاده کنی از شدت داغ کردن...

---------- Post added at 10:49 AM ---------- Previous post was at 10:45 AM ----------

راستی منم میخوام بخرم ولی بین دو مدل گیر کردم!
    شما که این مدل رو گرفتی چند تا راهنماییی بگذار برای همه:

تا اونجایی که من تحقیق کردم بیشترین ایراد وارده به این مدل دمای بالای اون است.یعنی بیان میشه که حتی در حالت بیکاری سیستم هم لبتاب دمای تولیدیه بالایی داره و فن ها مجبور به کار هستن و این باعث تولید نویز بالایی در محیط میشه. آیا شما این حرف رو تایید میکنی؟
    حقیقتش بار اول که هنگ کرد صدای فن هارو میشد حس کرد.
    ولی اون باری که ریکاوری گرفتم با اینکه 3 ساعت مدام کار میکرد اصلا حس نمیکردم که کار میکنه.

13. این کاربر از amaska بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

مثلا شما روشنش میکنی. ویندوز بالا میاد. حدود 1 ساعت هم داری باهاش آهنگ گوش میکنی و هم داری تو اینترنت میچرخی. تو این حالت وضعیت دما و سرعت فن ها و صداشون چه جوریه؟

یه سوال دیگه...
    (تو یک رویو گفته بود که هنگام داغ کردن جوری میشه که صفحه بالایی حسابی داغ میکنه و نمیشه باهاش تایپ کرد یا تاچ پدش رو لمس کرد... تا حالا این پیش اومده برات؟!)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •