درباره ی کدوم موضوع ؟
درباره ی کدوم موضوع ؟
والا من که نمیدونم اون یک بازگویی از یکی دیگه از دوستان بود. ولی یه چیزی پیش تر ها خونده بودم خودم که گویا پردازنده های جدیدتر رو برپایه 140W درست می کنند و ...
البته من هیچ آگاهی ندارم
بله گویا 140 هستند ولی شما برای ارتقا هیچ مشگلی نخواهی داشت
راستی دوستان تکلیف مادربردهایی که usb3 و sata3 ندارن چی می شه در آینده؟ آیا کارت هایی وجود خواهد داشت که بتونیم روشون سوار کنیم تا دیگه نیاز به تعویض مادربرد نباشه؟ مثل همین a785g3 که این ها رو نداره
---------- Post added at 02:23 PM ---------- Previous post was at 02:22 PM ----------
من از همون دوستی که این رو گفته بود پرسیدم و پاسخشون این بود:
نمیدونم البته چیز ویژه ای هست یا خیرمشکل خاصی نداره . یه سری 965 ها 140w هستند.
من توی بحث نبودم ولی فکر میکنم فرق بین AMD Phenom II X4 965 125 وات و 140 وات رو میخوایدنمیدونم البته چیز ویژه ای هست یا خیر
140 وات ورژن قدیمی تره به C2 مشهوره و کمی داغ تر و ضعیف تره (خیلی کم تفاوتشونو متوجه نمیشید مگر در آورکلاک های سنگین)
ولی 125 بهتره تهیه بشه ... کمی کم مصرف تره ... در کل تفاوت چندانی ندارن ولی بهتره C3 یا 125 وات تهیه بشه.
موفق باشید.
بله کارتهاش موجوده شما به فکر این دو تا نباش چون حالا حالا ها مورد استفاده قرار نمیگیره.
(همون طور که دوستمون پاسارگاد پیش بینی کرده بود اینکه 785 میانر به زودی همه دروغ بوده و الان بیش از دو هفته هست بی خود چشم به راه هستم)
دوستان بایوستار TA 790 XE3 گرافیک آنبرد داره؟ (قیمتش خوب هست واقعا برای من 90 تومنه و موجود هم هست)
اصلا کلا بایوستار مادربردی داره که قیمتش حدود 120 باشه و امکاناتی در حد Asroock 890GM pro3 که گیر نمیاد داشته باشه؟ مدل مادربردی که بایوستار داره و امکاناتش در حد ازراک 890 هست چیه؟ قیمتش چقدره؟
Last edited by pashangparsi6; 02-01-2011 at 17:22.
سلام.من دیشب تمام صفحات رو خوندم و به نظرم اگر خود کیس رو یفروشی و پولت رو بزاری روی اون..اگر به 300 تومن برسه میتونی یه سیستم جدید نسبتا خوب ببندی.
البته باید ببینی کیس الانت رو چند میخرن.و این نظر من بود.
اسمه مادربردو کامل بنویسین.
این مدل هست.
biostar ta880g hd=120
در حد asrock نیست ولی مادربرده خوبیه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)