AC1
102940017
AC2
1383346343
AC1
102940017
AC2
1383346343
ببخشید من تو راهنما دیدم نوشته بودید 365 روز هشت هزار تومان! یعنی این برنامه رو شما دارید میفروشید یا رایگان هست؟ اگر میفروشید شما رسمی هستید یا نه؟ چون تو سایت اصلی قیمت خیلی بالاتر هست!
اکانت هفت روزه رایگان هست و هر هفت روز میتونید مجدد بصورت رایگان تمدیدش کنید یکساله هم فقط هشت تومانه که متعلق به سرور آن سپید نیست که بخواهید چهل دلار اشتراک یکساله بگیرید سرور متعلق به شرکت امریکایی پروپل هست که تا 2013 کرایه شده و امیدوارم که در آینده بتونم تمدیدش کنم نرم افزار ویرایش شده آن اسپید ترکیبی از سه نرم افزار آن اسپید پروپل و نیترو هست.دارای تعداد زیادی ساب سرور هست به هرسرور همزمان هزار نفر میتونند وصل بشوند سرعت پورت سرور یک گیگابایت در ثانیه هست
اکانت هفت روزه رایگان هست و هر هفت روز میتونید مجدد بصورت رایگان تمدیدش کنید یکساله هم فقط هشت تومانه که متعلق به سرور آن سپید نیست که بخواهید چهل دلار اشتراک یکساله بگیرید سرور متعلق به شرکت امریکایی پروپل هست که تا 2013 کرایه شده و امیدوارم که در آینده بتونم تمدیدش کنم نرم افزار ویرایش شده آن اسپید ترکیبی از سه نرم افزار آن اسپید پروپل و نیترو هست.دارای تعداد زیادی ساب سرور هست به هرسرور همزمان هزار نفر میتونند وصل بشوند سرعت پورت سرور یک گیگابایت در ثانیه هست
دادا چرا بازی در میاری؟
به جای اینکه هفته ای یه بار کد بدی هفته ای سه بار برنامه مینویسی که ملت دانلود کنن؟![]()
از سرور قطع و وصل میشه ...
دوست عزیز ورژن آخر را دانلود کرده باشید اکانت اکتیو میشود
AC1: 375254881
AC2:1383477427
آقا من هر کاری میکنم از یوتیوب دانلود نمی کنه !!!!!!!!!!!!! چیکار کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)