XBOX به هیچ عنوان به یه PC با 6870 نمیرسه ... در ضمن خیلی وقته اومده و خریدش جالب نیست به نظر من ...
XBOX به هیچ عنوان به یه PC با 6870 نمیرسه ... در ضمن خیلی وقته اومده و خریدش جالب نیست به نظر من ...
الآن شما دارید جک میگید یا منو دست انداختید ؟
آخه مردان مومن ،دارم می گم خیلی از بازی های TOP اصلا واسه کامپیوتر عرضه نمیشن .
به اون واژه ی خیلی که نوشتم دقت کنید .... یه مثال می زنم :
بازیهای زیر بهترین بازیهای سال 2010 هستند :
Bayonetta
alan wake
heavy rain
god of war 3
fable 3
mass effect 2
red dead redemption
halo reach
call of duty black ops
star craft 2
castlevania
enslaved
از این 12 تا بازی فقط و فقط 3 تاش واسه کامپیوتر عرضه شدن .
9 تاش واسه Xbox 360 عرضه شدن .
9 تاشم واسه PS3 .
حالا شما اومدید میگید گرافیک .... ؟
بنده خودم میدونم که 6870 خیلی قوی تر کارت گرافیک Xbox است ولی شما با 6870 فقط لذت بازی Crysis 2 که سال آینده میاد رو میتونید تجربه کنید و بس در صورتی که اگه Xbox 360 بگیرید خیلی از بازیهایی که واسه کامپیوتر حتی عرضه هم نمیشن می تونید بازی کنید .
بعلاوه اینکه Kinect محصول جدید مایکروسافت برای Xbox 360 اومده که لذت واقعی بازی کردن رو به همراه داره .
داداش اگه مطمئن نبودم نمیومدم سرتون رو درد بیارم .
مطمئن باش که خرید کامپیوتر صرفا جهت بازی به هیچ وجه به صرفه نیست .
اگرم حرف منو قبول نداری برو تو انجمن بازی بپرس که همه گیمر هستن ببین خرید 360 بهتره یا کامپیوتر .
اینم تاپیک 360 ه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمه اولش همینطورین .
بعد از چند روز به دسته عادت می کنید و همه چیز حل میشه .
من الآن با دسته راحت تر از کیبورد و موسم .
Last edited by Alireza.M67; 07-12-2010 at 23:01.
عالم و آدم میدونن گرافیک 360 در بابر PC مثل جوکه ...الآن شما دارید جک میگید یا منو دست انداختید ؟
دارم می گم خیلی از بازی های TOP اصلا واسه کامپیوتر عرضه نمیشن .به اون واژه ی خیلی که نوشتم دقت کنید .... یه مثال می زنم :خب از اون تعدادی که عرضه میشن وقتی با گرافیک بالا بازی کنی خستگی از تنت میپرهبازیهای زیر بهترین بازیهای سال 2010 هستند :
مثلا شما میتونی توی کنسول Empire Total War . StarCraft II.Diablo . Civilization و ... بازی کنی ؟ اصلا اول شخص ها روی کنسول به هیچ وجه حال PC رو نمیده ...
بازی های دیگه ؟؟؟؟؟؟؟ World of Warcraft (که البته اومده) ؟؟؟ در ضمن بازی هایی که هم برای کنسول ها میان هم برای PC کم نیستن ...ولی شما با 6870 فقط لذت بازی Crysis 2 که سال آینده میاد رو میتونید تجربه کنید و بس
در ضمن این جا انجمن گیم نیست ... بحث گیم ها رو دیگه وسط نکشید ...
بله منم پایین جملم گفتم که گرافیک 360 کمتر از کارت گرافیک های جدید کامپیوتره .
ولی اینو در نظر بگیرید که اکثریت بازیها (بازم روی واژه ی اکثریت دقت کنید) از روی کنسول پورت میشن روی کامپیوتر بنابراین حتی گرافیکشون روی کامپیوتر پایینتر از کنسوله .
در ضمن مگه چند تا بازی هست که به قول شما خستگی رو از تن می پرونه ؟
شما خودت اومدی جواب خودتو دادی :
دقت داری که همه ی این بازیها ( بجز Diablo) یه سبکن ؟
ضمن اینکه ایشون با همین سیستمی که الآن دارن میتونن Diablo و تمام اونای دیگه رو به راحتی با گرافیک بالا بازی کنن اما تمام بازیهای خوب دیگه و سبکهای دیگه رو از دست میدن .
این دیگه نظر شخصی شماست . خیلیا (از جمله خود بنده) اصلا این حرفو قبول ندارن .
اتفاقا باید بگم که تعدادشون به نسبت بازی های عرضه شده خیلی کمه . اگه همین بازیهای تاپ رو در نظر بگیریم شاید حدود 25% این بازیا واسه کامپیوتر عرضه بشن .
دوست عزیز ایشون می خواستن برای گیم سیستم جمع کنن و من هم چون تو این زمینه تجربه کافی داشتم راهنماییشون کردم . اون فقط یه مثال بود .
![]()
خود من از تابستون تا حالا صبر کردم
همه قطعاتو گرفتم غیر از کارت گرافیک.گرافیکی که الان رو سیستممه 7300 le هستش.
روی کامپیوتر با رزولیشن 1920X1080 و 8X AA اجرا میشن ... اینو هم در نظر داشته باشید که تعداد کمی از بازی ها روی کنسول ها با این رزولیشن اجرا میشن ...ولی اینو در نظر بگیرید که اکثریت بازیها (بازم روی واژه ی اکثریت دقت کنید) از روی کنسول پورت میشن روی کامپیوتر بنابراین حتی گرافیکشون روی کامپیوتر پایینتر از کنسوله .
من هم منظورم این بود که PC هم بازی اختصاصی کم نداره ...دقت داری که همه ی این بازیها ( بجز Diablo) یه سبکن ؟
گیم پد مثل یه موس 5 هزار تومنی میمونه .. برای PC با یه موس Logitech بازی کنید تازه معنی اول شخص رو درک میکنیداین دیگه نظر شخصی شماست . خیلیا (از جمله خود بنده) اصلا این حرفو قبول ندارن .
خیلی هاشون هم فقط برای یک کنسول عرضه میشن ... مثال :اگه همین بازیهای تاپ رو در نظر بگیریم شاید حدود 25% این بازیا واسه کامپیوتر عرضه بشن .
Xbox 360 : Alan Wake Gears of War 3-2 Halo .....
PS3: God of War 3 Heavy Rain Uncharted ........
میدونم من هم گفتم تا تاپیک به حاشیه نره ... موفق باشید.دوست عزیز ایشون می خواستن برای گیم سیستم جمع کنن و من هم چون تو این زمینه تجربه کافی داشتم راهنماییشون کردم . اون فقط یه مثال بود .![]()
ممنون از تمام دوستانی که نظر دادند...ولی تصمیمم رو واسه خرید pc گرفتم...خواهشا یه موس گیم هم معرفی کنید...تا ۳۰ تومن![]()
psu 600w memonex game 82
cpu phenomIIx61050t 218
monitor2250t 310
mose-keyboard x7 50
vga gtx460 zotac 300
cas emagnome2 45
من 6870 بگیرم...واسه بازی رو full HD خیالم راحت باشه؟ کم نمیاره؟ نمیخوام اذیت کنه...
تا ۳۸۰ تومن گزینه بهتری هم هست؟
یه سری بازی های سنگین رو باید بدون AA بازی کنید (مثلا Metro 2033 . Crysis . ...)من 6870 بگیرم...واسه بازی رو full HD خیالم راحت باشه؟ کم نمیاره؟ نمیخوام اذیت کنه...
تا ۳۸۰ تومن گزینه بهتری هم هست؟
ولی به طور کلی خوبه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)