ونگر: روش انتخاب میزبان جام جهانی باید بهتر شود؛ فابرگاس دو هفته بعد برمیگردد
سایت گل – آرسن ونگر، مربی آرسنال میگوید از این که انگلیس نتوانست میزبان جام جهانی 2018 شود ناراحت است و از فیفا خواسته روش انتخاب میزبان را عوض کنند
.
مربی توپچیها به جمع آنهایی پیوسته که میخواهند فیفا روش دیگری برای انتخاب میزبان داشته باشد. اندی انسون، مدیر اجرایی هیئت پیشنهاد انگلیس هم این را خواسته است.
ونگر میگوید: «درک این که چه اتفاقی افتاد وچرا خیلی سخت است، و سوالی را پیش میآورد: چطور به میزبان جام جهانی رای میدهند؟
بهتر است ضوابط بسیار فنیتر باشد تا انسانی. تصور کنید 100 ویژگی با وزنهای مختلف داشته باشید و آنها را در یک کامپیوتر وارد کنید تا میزبان انتخاب شود.
در زندگی مدرن صحیح نیست افراد بروند، لابی کنند و بگویند: "لطفا به ما باور داشته باشید". نمیدانم این تردید من صحیح است یا اشتباه، اما نمیخواهیم به رایی تا این حد مهم تردید داشته باشیم.»
ونگر یکی از طرفداران سرسخت پیشنهاد انگلیس بود و گفت که از این ناراحت است که کشوری که تا این حد عاشق فوتبال است نتوانست میزبان شود: «من خیلی ناراحتم چون تا جایی که توانستم از این پیشنهاد حمایت کردم. برای افرادی ناراحتم که شور فوتبال را دارند. فکر نمیکنم فیفا میدانست این پیشنهاد برای مردم این جا چه معنایی داشت.»
ونگر همچنین گفته سمیر نصری و سباستین اسکیلاچی میتوانند به بازی با فولام در این هفته برسند.
مانوئل آلمونیا پس از بازگشت از مصدومیت آرنج دچار آسیب کوچک دیگری شده و هنوز زود است بازی کند.
آرسنال چند مصدوم بلندمدت هم دارد: سسک فابرگاس (همسترینگ)، توماس فرمائلن (آشیل) و آبو دیابی (مچ پا).
ونگر میگوید: «نشانهای اولیه برای سسک فابرگاس کاملا عالی است. به نظرم دو هفته دیگر میرسد. البته نمیدانم به بازی با منچستریونایتد برسد یا نه.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2010/12/4