نباید فکر میکردمشما جا اون نوزاد بودی چه کار میکردی ؟ مثبت فکر می کردی؟
اگه مثبت فکر نمیکردم که اوضام بدتر میشد
نباید فکر میکردمشما جا اون نوزاد بودی چه کار میکردی ؟ مثبت فکر می کردی؟
اگه مثبت فکر نمیکردم که اوضام بدتر میشد
بالاتر از سیاهی رنگی نیست
چه چیزی میتونه از این بدتر باشه که داری از گرسنگی میمیری و لاشخور قرار بخورت
" اخرین تجربه من در مورد فروش "
سلام دوستان
من رو که به خاطر دارید:
گروه قانون جاذبه ذهن
اما ترجیح دادم ادامه فعالیت رو توی این تاپیک انجام بدمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من خیلی وقته روی این قانون تمرکزی ندارم اما یک سری رویدادهایی رو تجربه کردم که به نظرم ریشه اش فقط قانون جاذبه ذهن هست
توی زمینه فروش اینترنتی یک سری محصولات فعالیت می کنم که تنها راه فروششون تماس هایی هست که با من میگیرن و صفر تماس در ماه یعنی صفر فروش! و بالعکس
جالب اینه که من به هیچ عنوان تمرکزی به این کار ندارم و شاید هفته ای یکبار هم یادم نیفته فروشنده هستم
اما یک چیز واقعا شگفت انگیزه من توی این چند سالی که فروش اینترنتی داشتم یا یه مدت هیچ تماسی نداشتم یا هم یهو یه مدت پشت سر هم تماس و فروش داشتم! اما علتش چیه؟!
این دفعه دقت کردم تنها زمانی فروشم زیاد میشده که لیست اجناس رو میذارم روی میزم و درگیر بازدید و بررسی بازدیدهای سایتم میشم و مدام به مشتری و فروش فکر می کنم فقط و فقط همین هیچ اقدام دیگه ای انجام نمیدم
دقیقا همین الان بعد یک هفته وقتی داشتم اینارو تایپ می کردم یه جنس دیگه هم فروختم! میبینید چقدر ساده! نه زوری نه هیچی فقط یک لیست رو گذاشتم جلوم و مدام تصاویر اجناسم رو مرور می کنم و خودم از سایتم بازدید می کنم
اینقدر این اتفاق تکرار شده که تصمیم گرفتم با قاطعیت بگم تنها دلیلش جاذبه هست و بس
چند سالي بود كه دوست داشتم توي شركت فولاد مباركه استخدام بشم و اونجا كار كنم ...... وامروز بيش از يك ماهه كه توي اين شركت مشغول به كارم .
شكرا لله
من يك سوالي دارم
تو اينگونه بحث ها ، هيچ دليلي براي اثبات قضيه نيست و عموما موافقين اين مسائل به هيچ عنوان رد اين مساله رو قبول نميكنند ، در صورتي كه فردي با انجام مراحل و فرامين اين قانون يا انواع موردهاي ديگه مشابه (و البته تلاش ) به نتيجه مطلوب برسه اونو پاي اين قانون مي نويسند و مهر تاييدي ميكنند بر اين قانون و اگه نرسه ميگن مراحل رو درست انجام ندادي يا ايمانت (نسبت به اين قانون يا موارد مشابه) سست بوده و ... خب اين يكم بي منطقي هست به نظر من
بزاريد سوالمو اينجوري مطرح كنم :
فرض كنيد من بيام بگم هر كس در كنار تلاشش هر روز روزي 50 بار اسم منو بگه و 60 بار اينجا بنويسه logos بعد مدتي به هدفش ميرسه ، حالا اگه اون فرد بر اساس كاري كه انجام ميده و تلاشش و مسائل محيطي به هدفش برسه من اين رسيدن رو بزارم پاي اسم خودم و اگه نرسه بهونه بيارم كه كارو درست انجام ندادي و در اوردن اسم من به خودت شك راه دادي يا ...
پس اين نوع دليل و اوردن مثال هايي اينگونه از نظر من درست نيست (مثل مثالي كه زدم و واضحه اوردن اسم من هيچ نكته مثبتي نداره تو زندگي شما)
سوالم اين هست كه در تاييد اين قانون چه نكات متفاوتي با مثالي كه من زدم هست كه بشه اون رو پذيرفت و ايا به نظرتون كساني كه همچين قانوني رو پذيرفتن نبايد به قانون logos هم ايمان بيارن و اسم منو هم هر روز صدا بزنن ؟؟
دوست گلم یه سر به گروه جاذبه ذهن بزن جواب سوال شما توی یه بخش تخصصی مطرح شده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اونجا ديدنش براي عموم ازاد نيست و تنها كسايي كه عضو گروه هستندمي تونند ببينن اگه لطف كنيد و پاسخ سوال منو كي كنيد اينجا ممنون مي شم
والا بحثش طولانیه و عضویت در گروه هم برای همه ازاده اما من اولین فرصت خلاصه مطالب رو همین جا مجددا قرار می دم
در خصوص اثبات این قانون ما به مواردی رسیدیم که بین پیشگویی و قانون جاذبه باید یکی رو انتخاب کنیم! خیلی اتفاق هایی که تجربه کردیم هیچ دلیل قانع کننده ای ندارن درست مثل پیشگویی های خاص که به ندرت اتفاق می افتن خوب نمیشه اسم این ها رو اتفاق گذاشت مثلا فکر کنید که دوستتون امروز با اسلحه کشته میشه! و تا شب این اتفاق بیفته.
این یا پیشگویی هست یا قانون جاذبه همه ما مواردی مثل این رو داشتیم که در برخی موارد مسئله پیشگویی رد و تنها گزینه باقی مانده قانون جاذبه هست
در ادامه به طور کامل مثال می زنم
گاهی وقتا یه فکری یوهو ازتوی ذهنم رد میشه بهش دقت می کنم و بررسی می کنم . تمرکز که روش می کنم قطعا انجام میشه !
من قبلتر هم گفتم به طور جدی بهش ایمان دارم .
این دقیقا همون چیزی هست که من میگم
دوست عزیز میشه با جزئیات بیشتری مثال بزنید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)