سازگار از برند xfx،کارت6870رو ریخت بازار!!!
سافایر نیومده!!!حیف شد!
![]()
سازگار از برند xfx،کارت6870رو ریخت بازار!!!
سافایر نیومده!!!حیف شد!
![]()
عزیز اتفاقا برعکسه
الان سافایرش تو بازار موجوده
در مورد مادربرد ازراک کدوم مدل رو میخواستین که گیر نیاوردین ؟
اگر در تهیه قطعات مشکل دارید خوشحال میشم کمکتون کنم![]()
سلام.الان سافایرش تو بازار موجوده
به چه قیمتی ؟
شما خوشحالم کردید،سافایر اومد!!!
سافاير چه قيمته؟
6850 موجوده اون چه قيمته؟
مطمئنی ؟ چه قیمتی ؟الان سافایرش تو بازار موجوده
با عرض پوزش از santamove گرامی بابت این پست خارج از موضوع
عزیزان این تاپیک صاحب داره و موضوعش مشخصه
اگر صاحب تاپیک سئوال کنند قیمتش چنده من یا شما که توصیه کردیم باید پاسخ بدیم
این چه وضعیتیه که تاپیک دیگران میاین پستهای همدیگه رو نقل قول میکنید بعد با هم شروع به صحبت میکنید ؟
من بی سواد کمترین که هیچ ولی خیلی از دوستان که سوادی دارند و اطلاعاتی ، این بلبشو رو میبینن فرار میکنند
خواهشا در هر تاپیک فقط پستهای صاحب تاپیک رو نقل قول کنید ، مگر اینکه به راهنمائی غلطی برخورد کنید که باعث زیان صاحب تاپیک باشه
در هر صورت بنده در پرایوت در خدمت دوستان هستم و اگر کمک یا راهنمائی از دستم بر بیاد خوشحال میشم در خدمتتون باشم
دوست عزیز شما یه بحثی انداختی که واقعا همون تعجب مردیم .... بهمون حق بده ... اگه اومده قیمت بده ما هم بگیریم واگه نیومده دلیلتون برای زدن پست رو می خواهم ...این چه وضعیتیه که تاپیک دیگران میاین پستهای همدیگه رو نقل قول میکنید بعد با هم شروع به صحبت میکنید ؟
من بی سواد کمترین که هیچ ولی خیلی از دوستان که سوادی دارند و اطلاعاتی ، این بلبشو رو میبینن فرار میکنند
خواهشا در هر تاپیک فقط پستهای صاحب تاپیک رو نقل قول کنید ، مگر اینکه به راهنمائی غلطی برخورد کنید که باعث زیان صاحب تاپیک باشه
در هر صورت بنده در پرایوت در خدمت دوستان هستم و اگر کمک یا راهنمائی از دستم بر بیاد خوشحال میشم در خدمتتون باشم
ممنون ...
خوب این گفته شما در فرمای خارجی کاملا درسته و فروم جای تبادل اطلاعات مفیده نه مسائل جانبی،
ولی چون بازار ما close هست،ناچارا" بحث ها به اینجا کشیده میشه!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)