سلام جناب پونل
لطف میکنی فرکانسش رو واسه من هم پ.خ. کنی؟
در ضمن منظورت اینه که با ----- معمولی که نمیشه hd دید ، ضبط کرد بعد اونو روی کامپیوتر دید؟
سلام جناب پونل
لطف میکنی فرکانسش رو واسه من هم پ.خ. کنی؟
در ضمن منظورت اینه که با ----- معمولی که نمیشه hd دید ، ضبط کرد بعد اونو روی کامپیوتر دید؟
علیکم السلام
1- فرکانس پ.خ شد.
2- آره. من X95 دارم که معمولیه و نشون نمی ده. رو فلش ضبط می کنم. تو کامپیوتر با Km Player تماشا می کنم.
بدر رو راه انداختم چندتا فرکانس hd هم که داده بودی وارد کردم این ریسور اشغال x97که 1سال پیش خریدم که روش هم نوشته hd readyفقط صدای شبکه hd رو پخش میکنه
ضبط کردی ازش؟
تو کامپیوتر میتونی ببینی.
بهتره به فکر یه ----- درست و حسابی باشی. مثل Xtrend 9000 که قیمتش 700 تومنه. فقط متاسفانه تو خوزستان نیست.
دوستان من هر چی سعی میکنم فیلمهای تبلیغاتی سه بعدی سامسونگ رو با فرمت ام کا وی که در حدود 300 الی 400 مگابایت هست رو دانلود کنم یا اکثرا ف ی ل ت ر هستند یا اجازه دانلود نمیدن کسی هست منو راهنمائی کنه
ضمنا اگر کسی طرفداره فوتباله و دوست داره گلهای بازیهای لیگهای معتبر رو به صورت اچ دی یا فول اچ دی دانلود کنه به این سایت سری بزنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پیام خصوصیت رو چک کن
فیلم تبلیغاتی ال جی سه بعدی رو از اینجا دانلود کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز اگر تصاویر با کیفیت فوتبال میخوای از این سایت خوب دانلود کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يه سوال ميپرسم نميدونم بدونيد يا نه اما اگر اطلاعات کمي هم داريد ممنون ميشم در اختيارم بزاريد
من يه فيلم 3 بعدي ديدم که 2 تا فايل داشت مثلا AVATARLeftfile.MKV & AVATARrightfile.MKV
که تونستم با نرم افزار 3Dmerge به هم بچسبونم و بشه Side by Side
حالا نميدونم چه جوري يه فيلم SBS رو برعکس به 2 تا فايل تبديل کنم
اگر سايتي ميدونيد که اين جور کليپ يا دمو و فيلم(2تا فايل جدا چپ و راست) داره لطفا معرفي کنيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)