200 و چند قسمت از شما جلوترم ، ولی یادم نمیاد صداش عوض شده باشه ! فقط صدای Ace عوض شده انگار !
200 و چند قسمت از شما جلوترم ، ولی یادم نمیاد صداش عوض شده باشه ! فقط صدای Ace عوض شده انگار !
دست از تنبلی ورداشتم و یه سرچ زدم
دوبلورش به خاطر دوران بارداریش برای یه مدت مرخصی رفته
صداگذارش بعد چند قسمت دوباره درست میشه.
دقیق یادم نیست ، ولی فکر کنم صداگذار نامی هم موقت عوض میشه(شاید اشتباه کنم)
صدا گذار روبین هم یه مدت عوض میشه ...
دوستان لینک دانلود این انیمه هست؟
لینکش رو که نمیشه گذاشت اینجا ولی یه سرچ بکنین راحت پیدا میشه با هر کیفیتی که بخواین
دوستان من میخام این انیمه و ناروتو رو شروع کنم و سوالی که دارم :
زیرنویس هاش راحت گیر میاد ؟! هست ؟
بله معمولا زیرنویس ها همراه خود فایل دانلود هست و حتی لازم نیست جداگانه دانلود کنین
دو نفر مهمان حاضر در این تصویر رو میشناسید؟
هشتمین opening انیمهی وان پیس که با آهنگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جذاب هم از آب دراومده برای 42 قسمت (284-325) پخش شده.
از کاور 4 چپتر مانگا هم داخلش استفاده شده ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما در قسمت 303 که به مناسبت روز دروغ آوریل 2007 یک قسمت فیلر پخش شد یک تغییر بامزه هم در این قسمت ایجاد شد و این دو نفر وسط صحنهها کنار بقیهی گروه حضور داشتند
این دو در واقع Tackey وTsubasa خوانندههای آهنگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستند که امیدوارم برعکس من همون موقع متوجه حضورشون شده باشید (:
با تشکر از @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بابت mention این مورد
اما خود ایچیرو اودا از این جور کارها در مانگا زیاد پیاده کرده که معروفترینش کاراکتر Pandaman هست:
که بارها در طول مانگا و انیمه دربین جمعیت دیده شده. در انیمه ابتدا در opening قسمت اول و بعد در قسمت 16 در بین دزدان دریایی قابل رویت هست!
و به اشکال مختلف مثلاً برند روی پیشبند سانجی در همین نماهنگ Crazy Rainbow یا در نهمین فیلم سینمایی وان پیس که پوستر تحت تعقیبش به چشم میخوره:
لیست کامل حضور پاندامن در مانگا و انیمه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته کاراکترهای دیگهای هم هستند مثل:
Pandawoman
که اولین بار در آرک آمازون لیلی دیده شد و پاندامن عاشق ایشون شده که به احتمال زیاد متقابل نیست!
Tomato Gang
برای وصول پولی که پاندامن قرض گرفته دنبالشه و اونم دائم از دستش در حال فراره! برای تخمین پول به پوستر تحت تعقیب پاندامن در بالا توجه کنید D:
Unforgivable Mask
توسط Tomato Gang برای پیدا کردن پاندامن اجیر شده.
یک بار هم در Inside Cover مربوط به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مانگا همراه چند تا کاراکتر دیگه در کنار هم قرار گرفتن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای آشنایی با بقیهی کاراکترها و برندها (مثل Criminal که اینم در همون نماهنگ مذکور بود) و... به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید ^ـــ^
سلام به انیمه بازها
این انیمه زیادی طولانیه بارها خواستم دانلودش کنم ولی هر دفعه وقتی یه نگاه به لیست قسمت هاش میندازم پشیمون میشم
ارزش دیدنو داره ؟؟؟ در حد death note و berserk هست که میانگین بیننده هاش افراد بالای 18 سال بودن ؟؟
خب این طولانی بودن خودش یک مصونیت به حساب میاد تا هر کسی سراغش نره :دی
برای یک داستان طولانی مطمئناً اینقدر کشش داشته که همیشه پرفروشترین مانگاست، با داشتن طراحی عالی و داستان پرفراز و نشیب و شخصیتهای فوقالعاده
یک ماجراجویی بزرگ قهرمانانه که کمدی، اکشن، درام رو با ارزشهایی مثل رفاقت و از خودگذشتگی درهم آمیخته
فلسفهی دث نوت و خشونت تخت برسرک رو نداره البته اینا انیمههای کوتاه و متفاوتی هستند و داستان دومی به خاطر خشونت زیاد فقط در مانگا ادامه پیدا کرده.
خب وان پیس به نسبت برسرک ردهی سنی پایینتری داره اما برای بهترین انیمهی بلند بودن برتریهای زیادی داره.
اگر فانتزیباز هستید در دیدنش شک نکنید.
برای شروعش بهتره استارت سریعی داشته باشید تا گروه کاملتر بشه و بعد از 100-150 قسمت دیگه داستان اصلی کم کم شروع میشه.
اگه بخوام بهترین تجربههای انیمیشنی عمرم رو اسم ببرم بدون مکث یکی وان پیس رو میگم و اینکه تمام زمانی که صرف دیدنش شده ارزشش رو داشت.
+
این پست رو مطالعه کن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
++
این موزیک ویدئو رو هم ببین تا با حال و هوای انیمه آشنا بشی و بهتر تصمیم بگیری: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)