تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 9 اولاول ... 456789 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 90

نام تاپيک: One Piece / وان پیس

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من تازه شروع کردم دیدن این انیمه رو
    الان به قسمت 260 همین حدود رسیدم دوبلور Chopper عوض شده
    دوبلور قبلیش صداش خیلی بهتر بود مخصوصا وقتی از Chopper تعریف می شد ....
    می خوام بدونم صداش برمی گرده یا همین جوری می مونه
    200 و چند قسمت از شما جلوترم ، ولی یادم نمیاد صداش عوض شده باشه ! فقط صدای Ace عوض شده انگار !

2. این کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز babak2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دست از تنبلی ورداشتم و یه سرچ زدم
    دوبلورش به خاطر دوران بارداریش برای یه مدت مرخصی رفته

4. 2 کاربر از babak2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

صداگذارش بعد چند قسمت دوباره درست میشه.
    دقیق یادم نیست ، ولی فکر کنم صداگذار نامی هم موقت عوض میشه(شاید اشتباه کنم)
    صدا گذار روبین هم یه مدت عوض میشه ...

6. این کاربر از masoud93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی donkeyoxte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    پشت سیگار (درحال ترک...) نه نشد

پيش فرض

دوستان لینک دانلود این انیمه هست؟

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

لینکش رو که نمیشه گذاشت اینجا ولی یه سرچ بکنین راحت پیدا میشه با هر کیفیتی که بخواین

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

دوستان من میخام این انیمه و ناروتو رو شروع کنم و سوالی که دارم :
    زیرنویس هاش راحت گیر میاد ؟! هست ؟

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

بله معمولا زیرنویس ها همراه خود فایل دانلود هست و حتی لازم نیست جداگانه دانلود کنین

Animation Deliberation Morteza4SN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Violet Orient

پيش فرض Crazy Credits

دو نفر مهمان حاضر در این تصویر رو می‌شناسید؟

هشتمین opening انیمه‌ی وان پیس که با آهنگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جذاب هم از آب دراومده برای 42 قسمت (284-325) پخش شده.
    از کاور 4 چپتر مانگا هم داخلش استفاده شده ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما در قسمت 303 که به مناسبت روز دروغ آوریل 2007 یک قسمت فیلر پخش شد یک تغییر بامزه هم در این قسمت ایجاد شد و این دو نفر وسط صحنه‌ها کنار بقیه‌ی گروه حضور داشتند
    این دو در واقع Tackey وTsubasa خواننده‌های آهنگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستند که امیدوارم برعکس من همون موقع متوجه حضورشون شده باشید (:

با تشکر از @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بابت mention این مورد

اما خود ایچیرو اودا از این جور کارها در مانگا زیاد پیاده کرده که معروف‌ترینش کاراکتر Pandaman هست:

که بارها در طول مانگا و انیمه دربین جمعیت دیده شده. در انیمه ابتدا در opening قسمت اول و بعد در قسمت 16 در بین دزدان دریایی قابل رویت هست!
    و به اشکال مختلف مثلاً برند روی پیش‌بند سانجی در همین نماهنگ Crazy Rainbow یا در نهمین فیلم سینمایی وان پیس که پوستر تحت تعقیبش به چشم می‌خوره:

لیست کامل حضور پاندامن در مانگا و انیمه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته کاراکترهای دیگه‌ای هم هستند مثل:

Pandawoman

که اولین بار در آرک آمازون لیلی دیده شد و پاندامن عاشق ایشون شده که به احتمال زیاد متقابل نیست!

Tomato Gang

برای وصول پولی که پاندامن قرض گرفته دنبالشه و اونم دائم از دستش در حال فراره! برای تخمین پول به پوستر تحت تعقیب پاندامن در بالا توجه کنید D:

Unforgivable Mask

توسط Tomato Gang برای پیدا کردن پاندامن اجیر شده.

یک بار هم در Inside Cover مربوط به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مانگا همراه چند تا کاراکتر دیگه در کنار هم قرار گرفتن:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای آشنایی با بقیه‌ی کاراکترها و برندها (مثل Criminal که اینم در همون نماهنگ مذکور بود) و... به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید ^ـــ^

12. 4 کاربر از Morteza4SN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی donkeyoxte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    پشت سیگار (درحال ترک...) نه نشد

پيش فرض

سلام به انیمه بازها

این انیمه زیادی طولانیه بارها خواستم دانلودش کنم ولی هر دفعه وقتی یه نگاه به لیست قسمت هاش میندازم پشیمون میشم

ارزش دیدنو داره ؟؟؟ در حد death note و berserk هست که میانگین بیننده هاش افراد بالای 18 سال بودن ؟؟

Animation Deliberation Morteza4SN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Violet Orient

پيش فرض

سلام به انیمه بازها

این انیمه زیادی طولانیه بارها خواستم دانلودش کنم ولی هر دفعه وقتی یه نگاه به لیست قسمت هاش میندازم پشیمون میشم

ارزش دیدنو داره ؟؟؟ در حد death note و berserk هست که میانگین بیننده هاش افراد بالای 18 سال بودن ؟؟
    خب این طولانی بودن خودش یک مصونیت به حساب میاد تا هر کسی سراغش نره :‌دی
    برای یک داستان طولانی مطمئناً اینقدر کشش داشته که همیشه پرفروش‌ترین مانگاست، با داشتن طراحی عالی و داستان پرفراز و نشیب و شخصیت‌های فوق‌العاده
    یک ماجراجویی بزرگ قهرمانانه که کمدی، اکشن، درام رو با ارزش‌هایی مثل رفاقت و از خودگذشتگی درهم آمیخته
    فلسفه‌ی دث نوت و خشونت تخت برسرک رو نداره البته اینا انیمه‌های کوتاه و متفاوتی هستند و داستان دومی به خاطر خشونت زیاد فقط در مانگا ادامه پیدا کرده.
    خب وان پیس به نسبت برسرک رده‌ی سنی پایین‌تری داره اما برای بهترین انیمه‌ی بلند بودن برتری‌های زیادی داره.
    اگر فانتزی‌باز هستید در دیدنش شک نکنید.
    برای شروعش بهتره استارت سریعی داشته باشید تا گروه کامل‌تر بشه و بعد از 100-150 قسمت دیگه داستان اصلی کم کم شروع می‌شه.
    اگه بخوام بهترین تجربه‌های انیمیشنی عمرم رو اسم ببرم بدون مکث یکی وان پیس رو می‌گم و اینکه تمام زمانی که صرف دیدنش شده ارزشش رو داشت.
    +
    این پست رو مطالعه کن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ++
    این موزیک ویدئو رو هم ببین تا با حال و هوای انیمه آشنا بشی و بهتر تصمیم بگیری: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

15. 4 کاربر از Morteza4SN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •