سلام به همه دوستان
قراره منم فردا به جمع n82 jq دار ها بپیوندم.
خیلی تحقیق کردم و به این نتیجه رسیدم که تو رنج 1200 تا 1300 بهترینه
فردا قراره تحویل بگیرمش ، توصیه ای برام ندارین؟
سلام به همه دوستان
قراره منم فردا به جمع n82 jq دار ها بپیوندم.
خیلی تحقیق کردم و به این نتیجه رسیدم که تو رنج 1200 تا 1300 بهترینه
فردا قراره تحویل بگیرمش ، توصیه ای برام ندارین؟
سلام !!
تبریک میگم انتخاب بسیار خوبی کردید ... هرچند تعدادی از دوستانی که زیر دستشون نبوده این لپ تاپ ،،ازش بد به من گفتند ولی من از خریدش فوق العاده راضی هستم و خوشحالم که شما هم این مدل رو انتخاب کردید!!!!
ان شاالله بعد از خرید اگه امری داشتید در خدمتیم!!
نکته ی خاصی که نیست... نکات خرید رو هم که فکر کنم می دونید ...موفق باشید!!![]()
من دوباره اومدم حامد جان
با یه سوال جدید ...
دقت کردید وقتی دکمه Fn رو با یکی از دکمه های F میزنیم یه شکلی وسط صفحه ظاهر میشه. حالا یا مربوط به کم و زیاد کردن ولوم یا یا تنظیم روشنایی، یا قطع صدا و .... میخواستم بدونم اسم اون نرم افزاری که این شکل ها رو نشون میده توی سی دی درایور خود لپ تاپ چیه؟؟؟
حامد خان ما کارمون کامپیوتره داداچطور میشه حرفی بزنیم که خودمون ندونیم !!!
بله درسته بهترین امکانات رو داره ولی لعنتی این Chipset North Bridge اش واقعا افتضاح بود !! هیچ هماهنگی با CPU نداره.
دوستان میخوان N82 بگیرن حتما سریه جدید با CPU Corei5 رو خریداری کنن
در ضمن الان بهترین مدل تو این رنج قیمت A42ja هست !!
با این Config :
Cpu :Core i7 740QM
GPU: ATI HD 6470
RamDR3 1333mhz 4GB
Drive:Super DVD Writer
Monitore: 14" Backlight LED
دیگه چی میخواین !!! زده رو دست هرچی Config !!!
Last edited by SamGun; 10-03-2011 at 13:51.
ای جان بالاخره انتظار نتیجه داد و یه نفر پست جدید داد!!!!
اختیار داری دادا... من در بست در خدمت دوستان هستم قد سوادم اگه باشه دریغ نمیکنم!!!
والا اگه اشتباه نکنم controldeck باید باشه...منظورت همون زلم زیلواهاییه که برای تنظیمات میاد دیگه مثل نور رو صدا و تصویر دیگه؟؟؟اگه همینه همونه
بیشتر سر بزن دادا پوسیدیم![]()
سلام بر سلطان تاپیک n61jq
اقا تبریک میگم ریاستتون رو بر تاپیک ان61...انشاالله بتونید جای خالی داش علیرضا که حقا یه دونه بود رو برای بچه هاتون پر کنید...
و اما...
والا تا جایی که این حافظه یاری میده شما این ایراد رو قبل تر ها هم وارد کردید ولی به علت عدم تکمیل بودن مدارکتون پرونده مسکوت موند تا شاهد دلایل خداپسندانه تری از جانبتان باشیم...
مطمئنا وجود مجموعه ای از سخت افزار های خوب و تراز اول در جعبه ای به همراه یک فن و یک باتری رو نمیتوان یک لپ تاپ خوب نامید!!!
قصد ندارم باعث رنجش کسی بشم اما دیدیم دست مردم مدل هایی که مثل ماشین های قدیمی که می برند موتورشونو کلا می ترکونند... از جمله 5010 دل که حقا تعجب من رو در پی داشت...کانفیگی در حد همین a42j اما نکته کجاست؟؟؟
خوشبختانه به خاطر این انتخاب ظریف و هوشمندانه من(تعریف از خود نباشه!!!) در اول ترمی که گذشت بر خیلی از دوستان و یاران ثابت شد که بنده با احتیاط کامل خرید می کنم...زین رو شدم مرجع همرشته ای ها در زمینه مشاوره خرید لپ تاپ... البته با اجازه ی حضرتتان
با این دلی که گفتم کار کردم...کافیست شطرنج سون رو باز کنید...در زمستان خیلی به درد می خوره...
خیلی از دوستان با خوشحالی لیست قیمت می اوردند و a42j را به من نشان می دادند...بنده هم طبق وظیفه اخلاقی نکات کلی رو گوشزد می کردم و به خدای مهربان می سپردمشان...چون اطلاعی از گرافیک 2 نداشتم و سایر داستان هایش...
خوشبختانه هیچ کس سالار نخرید(چون خز می شد اگه جز من کسی داشته باشه !!!)
4 تا a42j خریدند و اوردند و ما هم دیدیم...اونقدر ها مثل حضرتتان تبحر ندارم که بتوانم مشکل cpu و mainboard رو متوجه بشم و یا کنکاش کنم برای این موضوع (هر چند یادمه تفاوتی بین cpu و mainboard ان82 و ان61 نبود و نیست.. حال اگر مشکل از بایاسه که می شه ان را با اپدیت رفع کرد!!!...باری)
قیمت پایین تر a42j در مقابل ان82 در یک زمان واحد باعث شد در پی علت باشم...
اولین کاری که کردم مراجعه به سایت های معتبر بود تا دقیقا مدلی رو که در ایران اینقدر با اب و تاب فروش میره رو پیدا کنم و ازش ریویو بخونم... اما دریغ از ci7 740QM آن هم با گرافیک 2!!!!!!ما که چیزی پیدا نکردیم خوشحال میشم لینکی از جانبتان ببینم...
این موضوع باعث شد نتیجه گیری کنم مدل a42j هم مثل همون دلی که گفتم یه مدل سفارشی است...و به همین علت ارزان تر است...یعنی مدل اصلی ci3 یا ci5 هست...
اسوس ...اسوسه ولی فکر نمیکنم نبود usb3 یا دلایل خنده دار تری مثل نداشتن سوکت میکروفن یا نداشتن دکمه ی wirless علت این اختلاف قیمت باشه...
باز هم طبق اطلاعات من jq یعنی jQuad ...یعنی 4 هسته ی واقعی!!!یعنی ci7 چیزی که تو همه ی سایت های معتبر یافت میشه ... متاسفانه مشغله ی درسی اجازه نمیده مثل شما درگیر این موضوعات باشم اما اونقدر می دونم که جمله ی شما کاملا غلط هست...دوستان میخوان N82 بگیرن حتما سریه جدید با CPU Corei5 رو خریداری کنن
اینجا تاپیک n82jq هست و مشخصا در مورد jq بحث می کنیم... مدل n82jv خیلی وقته تو بازاره با ci5 ...اگه jq ای با ci5هست لینک مشخصاتشو از یه سایت معتبر بدید ... خوشحال میشم بر اطلاعاتم افزوده بشه...
به هر حال سالار داره کم کم از بازار جمع میشه و جاش رو به مدل های بهتری میده... مثل هر لپ تاپ دیگه ای...
شاید یه روز وقتی ci ها مثل فلاپی منقرض شدند و ما بچه های این تاپیک از پشت سالار برای سوهان زدن ناخن هامون استفاده می کردیم...تونستیم از این جهل مرکب خلاصی بیابیم و به کمک شما این حقیقت تلخ رو بپذیریم...به امید اون روز
(داداش سعید چون میشناسمت دوباره با شوخی نوشتم... اگه رنجشی فراهم شد حلال کندر کل ممنونم که به فکر بچه ها هستی و وقت می ذاری در جهت پیشرفت اطلاعات...
آجرک الله... )
Last edited by lllhamedlll; 11-03-2011 at 01:19.
نه حامدجان. Control Deck رو نصبیدم. اونی نیست که من میخوام. Control Deck اینه:
ولی من اونی رو میخوام که وسط صفحه یه بیل بیلک هایی میاره که کار همین Control Deck رو میکنه... با دکمه Fn هم میاد...
راستی یه سوال دبگه هم دارم. این پورت USB 3.0 که روی لپ تاپ هست باید نصب بشه تا کار کنه؟ درایور داره؟
Last edited by tazevared2006; 11-03-2011 at 10:05.
حامد جون دستت درد نکنه دادا هرچی تیکه و کنایه بود بار ما کردی !!
ما کوچیکتیم در کل
تاپیک N61 که فقط کار خوده علیرضاست !! ما فقط داریم کاری میکنیم پستا بی جواب نمونه !! خدا کنه زودتر بر گرده.
خب حامد
در مورد N82 :
مشکل این لپ تاپ اینه که متاسفانه شرکت اومده از Chipset HM55 Beta استفاده کرده که نوع Beta یا Alpha رو از شماره سریال روی Chipset میشه تشخیص داد.
اول اینو بگم که خیلی خیلی خوشحالم که هیچ مشکلی باهاش نداری ! خداروشکر , ولی بدبختانه بقیه از بد شانسیشون با مشکلاتی مواجه بودن که اصلی ترین اون در 90% موارد هنگ های بی مورد بود !!
در بعضی موارد حدود 20% هم شطرنجی شدن صفحه در هنگام هنگ رو داشتیم.
خب راستش اون موقع تعدا لپ تاپ هایی که من گزارش شده بود 3 تا بیشتر نبودتا الان به 20 تا هم رسیده !!
من با لپ تاپ کامل کار کردم و جلوی خودم 2 بار هنگ کرد .
این که انتخاب هوشمندانه ای کردید شکی نیست عزیزم چون واقعا چیزی کم نزاشته !! اگه این مشکل رو نداشت خوده منم الان از این مدل داشتم !! آخه چون من مثل شما شانس ندارم گفتم میگیریم اول بسمه ا... میترکه میره پی کارش
در مورد N82 New هم که کلا با JV و JQ فرق میکنه !! و اسمش رو N82JG گذاشتن .
الان یک لحظه تأمل کن !! چرا Asus اومده یک مدل رو دوباره با امکاناتی تقریبا شبیه به قبلی و چهره ای کاملا کپی شده از سریه قبل تولید میکنه !!؟؟
اینم لینک N82 JG :
خب حالا در مورد Dell :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از سال 1388 دیگه نظری براش ندارم . خیلی داره خراب میکنه. البته از نظر کیفیت میگم.
در مورد a42ja :
حامد جان زدی تو خال !!
این مدل به سفارش آسیای میانی و ایران ساخته شده و به صورت Max Config تولید میشه . اون Config هایی که در سایت Asus زدن
همگی Minimum Config هستن و میشه گفت Config های از پیش طراحی شده از طرف Asus برای این مدل هست .
این مدل توسط دوستان بنده کامل Test شده و تا الان کوچیکترین مشکلی رو نداشتیم و گزارش هم نشده.
در کل سالاری حامد جون
میگم حامد iPad 2 رو دیدی !!؟؟ من بد جوری دیوونش شدم
============
راستی حامد جان اگه Bluray به کارت میاد بیار بدم برات درایوت رو عوض کنن .
USB 3 از داخل Bios پشتیبانی میشه !
اگر باهاش مشکل دارید حالت کارکردشو عوض کنید.
Last edited by SamGun; 11-03-2011 at 11:52.
اهان فکر کنم منظورت جلوه های کم کردن صدا و نور و .. به صورت انفرادی باشه...وسط صفحه!!
والا داشی شرمندت من درایور هارو که از سایت گرفتم به صورت دسته جمعی نصب کردم و به این دقت نمیکردم که کودوم مال کودومه ...اما حدس می زنم یا باید یا ATK باشه یا IRST
اینارو از اسم پوششون گفتم.. بقیه تقریبا معلومند مال چی اند... اگه نشد بگو بپرسم..
در مورد یو اس بی 3 هم سعید جان لطف کرد توضیح داد .. یه درایور براش هست تو پوشه درایور ها و نصب هم میشه ولی نمیدونم واقعا احتیاجه یا نه...
اگه چیزیو نیاز داشتی بگو اپلود کنم
حاجی این مشکلی که داش سعید میگه رو داری؟؟؟؟
---------- Post added at 02:35 AM ---------- Previous post was at 02:35 AM ----------
نه بابا ...منظوری نداشتم...اختیار داری شما تاج سر مایی.
..گفتم یه جوری بگم شاید دست از سر کچل ما برداری که نشد...
(باز هم معذرت اگه شوخی بی جایی کردم
)
والا عرضم به خدمتت که ... هر چی شما بگی ... بتا و الفا بودن چیپست کار ما نیست!!(راهی برای فهمیدنش سریال چیپستش هست؟؟؟)
اما این که مشکلات و عوارض این انتخاب نامیمون شرکت اسوس دامنگیر همه میشه یا نه مسئله ای هست که باید بررسی بشه...وقتی درگیری بین چیپست و سی پی یو هست ایجاد اختلال امری نسبی نمیتونه باشه...منظورم اینه که باید این مشکل رو در اکثر قریب به اتفاق دید...(البته به نظر من!!!)
در حالی که اگر بخوام واقعا صادقانه و از سر راستی و درستی ودور از هرگونه غل و غش و تحریف و مغالطه و... . در یک کلام راست و حسینی بخوام بگم باید بگم که ...
تا حالا مشکلات مذبور برای من و کسانی که میشناسم از بچه های همین تاپیک پیش نیومده...این طور نبوده که بخوام ماهی یه بار روشنش کنم...واقعا رسشو کشیدم بار ها و بارها با نرم افزار های مدیریت هارد درایو اضافه و کم کردم برای لینوکس و آخ نگفته... یا نرم افزار های مهندسی نسبتا سنگین یا ...
هیچ کس دوست نداره مشکل دار بودن خریدشو به راحتی قبول کنه و قبول دارم گاهی تعصب هم وسط میاد ولی واقعا در مورد این موضوع این جوری نیست...وجدانا دریغ از هنگ...ارزوش به دلم موند...
همین جا از همه ی n82jq دارهایی "حقیقی" خواهشمند است بیان و مشکلات رو راپورت کنن
همین الان پیش پای شما خواستم یکی دو درایو برای یه بنده خدایی اضافه کنم (دل 1558 بود) بااکرونیس... چشمت روز بد نبینه وسط ایجاد درایو گیر گرد ... بعد از نیم ساعت فورس شات دان که کردیم دیدیم بوت هاردش پاک شده بود(اصطلاحی که اساتید رشته ی کامپیوتر یادم دادند!!!) طرف نزدیک بود دارم بزنه!!!!!!!!به زور برگشت به حالت اولش!!
حرفت کاملا منطقیه در مورد اینکه شرکت اسوس مدلی با سی پی یو ی ضعیف تر دقیقا به همین شکل رو داده بیرون ..واقعا شک بر انگیزه اما میتونست نوع چیپست رو عوض کنه...ترکیب این سی پی یو و این چیپست بار ها و بارها جواب داده(در مدل هایی که میشناسی)...
میدونم یه همچین بحثی نیاز به اطلاعات خیلی کامل تر داره و نمیشه اینجا و به این راحتی نتیجه گیری کرد اما اینکه اسوس دست به همچین عملی زده نمیتونه منو اقناع کنه که برای سر پوش گذاشتن به این مشکل بوده...حداقل با اطلاعاتی که تا حالا در مورد این موضوع دریافت کردم
وجود مشکلات خاص در هر نوت بوکی طبیعیه...یادمه در مورد ان61 که امتحانشو پس داده هم مسئله ای به نام مربع های زرد رنگ پیش اومد که یادمه نسبتا داشت بزرگ میشد...که یه مدت پیگیر نشدم دیگه خبری ازش نشد مثل اینکه...
در کل من از همین جا به همه ی سالار دار های داغ دیده تسلیت میگمامیدوارم من و همه ی n82jq دارهایی که داریم از این لطف بی کران خداوند استفاده می کنیم بتونیم جای خالی شما داش سعید ،،و این دوستان رو هم پر کنیم...الان احساس کسی رو دارم که بعد از پریدن از روی یه خندق به یاران از دست رفتش فکر می کنه
(البته زبونم لال
)
نه والا داشیمن تو کار ipod و اینا نیستم ...اینا مال شما اعیوناست
...همین نوت بوکم با قرض و قوله خریدم..هنوز دارم قسط میدم...
هنوز به بلوری احساس نیاز نکردم ولی در اسرع وقت مزاحمت خودت میشم...کارت درسته
ممنون
سعيد جان داداش من بعد از مرقوم کردن اون پست رفتم يه خورده گشتم در مورد مشکل بين چيپست hm55 beta و ci7 تا حد اقل راپورتي گزارشي يا ريويويي بخونم...
به نکته جالبي رسيدم...:اينو ببين:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
مشکلي در مورد اجراي بازي هاي قديمي با لپ تاپ n82jv هستش...هر چند مشکل طرف اوني نيست که شما ميگيد اما لپ تاپي با چيپسته hm55 beta و سي پي يوي ci5
يعني سي پي يويي که شرکت اسوس اون رو در مدل جديدش براي n82 بهتر ترجيح داده...ولي در مورد ci7 واقعا چيزي پيدا نکردم
نکته ي بحث بر انگيز تر اينکه با وجود مدلي با مشخصاتي عينا مانند jv چرا اسوس jg رو بيرون داده...اونچه که به ذهن من ميرسه حل مشکلات احتماليه jv هستش... البته اين يک مورد گزارش مشکل رو شاهد بر دليلم نميگيرم...اونچه که منطقي تر به نظر ميرسه رو گفتم...ci5 اي با همون گرافيک و همون چيپست(فارغ از بتا يا الفا بودنش) و رفع مشکلات احتمالي نزديک تر به منطق به نظر ميرسه تا تغيير سي پي يو براي سازگاري با چيپست hm55...با دونستن اين مطلب که همچين مدلي بوده!!!!
نظر تو چيه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)