تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 11 اولاول ... 4567891011 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 110

نام تاپيک: Need for speed: Hot Pursuit - نسخه Console

آخر فروم باز hosiyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ایـــــران ســـــبـــــز

پيش فرض

اي بابا. من نميدونم چرا همه اينقدر mw ، mw ميكنيد؟ بابا به خدا mostwanted خيلي چيز شاخي هم نبود. من به عقيده ديگران احترام ميزارم. ولي به نظر من hot pursuit بسيار جذاب تر از mw هست. (الان حتما پيش خودتون ميگين من از بازي چيزي سرم نميشه، اما سخت ميتونين بازي خوري مثل من پيدا كنيد) آخه معني نداره هر بار وارد اين تاپيك ميشم ٥ نفر گفتن اين چيه و mw بهتر بود و فلان بود و ال و بل ! من هميشه پيش خودم ميگم اي كاش ea هيچوقت mw رو عرضه نميكرد كه چشم شما رو ، روي بازي هاي ديگه اين سبك نبنده. به طور كل كه به نظر من hp از mw جذاب تر و قشنگ تره. (درضمن فكر نكنيد گول گرافيك بالاي بازي رو خوردما !)
    موفق باشيد.

2. 3 کاربر از hosiyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کاملا درسته تنها مشکل فعلی بازی همینه البته از خیابونای خلوت بازی هم نباید گذشت که هیجان لایی کشیدن و .. رو از بین می برن
    در کل بازی بسیار بسیار زیبایی هست نمرات عالیی هم گرفته اما من بشخصه هنوز با burnout paradise همین شرکت بیشتر حال می کنم
    از نظر امکانات و شبیه سازی ماشین که HP بهتر از BP هست اما همون جاده های شلوغ و تصادف های ناخواسته ی BP بازی رو خیلی جذاب کرده بود.

اگر به HP مواردی مثل Open World ه واقعی , شلوغ بودن خیابون ها و کمی داستان اضافه میشد بدون شک نمره ی بالای 9 میگرفت

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اي بابا. من نميدونم چرا همه اينقدر mw ، mw ميكنيد؟ بابا به خدا mostwanted خيلي چيز شاخي هم نبود. من به عقيده ديگران احترام ميزارم. ولي به نظر من hot pursuit بسيار جذاب تر از mw هست. (الان حتما پيش خودتون ميگين من از بازي چيزي سرم نميشه، اما سخت ميتونين بازي خوري مثل من پيدا كنيد) آخه معني نداره هر بار وارد اين تاپيك ميشم ٥ نفر گفتن اين چيه و mw بهتر بود و فلان بود و ال و بل ! من هميشه پيش خودم ميگم اي كاش ea هيچوقت mw رو عرضه نميكرد كه چشم شما رو ، روي بازي هاي ديگه اين سبك نبنده. به طور كل كه به نظر من hp از mw جذاب تر و قشنگ تره. (درضمن فكر نكنيد گول گرافيك بالاي بازي رو خوردما !)
    موفق باشيد.
    درسته ولی میشه این 2 تا جمله که گفتین رو یکم روشن کنین واسه دوستان!؟
    اگر شاخ نبود چرا باز میگین ای کاش mw رو عرضه نمی کرد!
    +
    hp چند تا ریزه کاریه خیلی بدی رو تو این سری از بازیش جا انداخته و برای همین هست که مثل mw همه نمی پسندن..
    -نداشتن اوپن ورد درست و حسابی
    -با اینکه اوپن ورد هم میشه بازی کرد ولی با این حال سرتاسر از عیب و نقص هست..(نداشتن map,نبود رقیبی واسه کورس گذاشتن یا همون کل کل,نبود پلیس,...)
    -نداشتن آیتم تیونینگ کردن خودرو(خیلی ها nfs ها رو به خاطر همین آیتم قبول داشتن)
    -...
    اما آیا میشه همه این عیب و نقص ها رو با گرافیک بالا جبران کرد؟!!!نمیدونم..شما قضاوت کنید

5. 2 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

درسته ولی میشه این 2 تا جمله که گفتین رو یکم روشن کنین واسه دوستان!؟
    اگر شاخ نبود چرا باز میگین ای کاش mw رو عرضه نمی کرد!
    +
    hp چند تا ریزه کاریه خیلی بدی رو تو این سری از بازیش جا انداخته و برای همین هست که مثل mw همه نمی پسندن..
    -نداشتن اوپن ورد درست و حسابی
    -با اینکه اوپن ورد هم میشه بازی کرد ولی با این حال سرتاسر از عیب و نقص هست..(نداشتن map,نبود رقیبی واسه کورس گذاشتن یا همون کل کل,نبود پلیس,...)
    -نداشتن آیتم تیونینگ کردن خودرو(خیلی ها nfs ها رو به خاطر همین آیتم قبول داشتن)
    -...
    اما آیا میشه همه این عیب و نقص ها رو با گرافیک بالا جبران کرد؟!!!نمیدونم..شما قضاوت کنید
    یه مشکلی که وجود داره اینکه که در بیشتر جاها Hot Pursuit (بهتره بگم سری Hot Pursuit) با Most Wanted مقایسه شده... با اینکه هر دو بازی, Need for Speed حساب میشن اما قابل قیاس نیستن.

سازنده بازی دقیقا همون فرمول موفق Hot Pursuit های قبلی رو حفظ کرده و به نظر خودم نقاط ضعف رو برطرف و نقاط قوت رو بخوبی تقویت کرده... من واقعا تعجب میکنم که بعضی ها انتظار این رو داشتن که در این بازی تیونینگی حتما خواهد بود و یک دنیای باز کامل (طبق انتظارات شما) رو میدیدن در حالی قبلا هم نبوده.

7. 4 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه P_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

سلام
    دوستان من این بازی رو گرفتم و میخوام LT+ رو بریزم چون دستگام رو آپدیت کردم حالا دوستان اگه جایی رو سراغ دارن که با یک قیمت مناسب این کارو بکنه به من معرفی کنن ممنون میشم P.M

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یه مشکلی که وجود داره اینکه که در بیشتر جاها Hot Pursuit (بهتره بگم سری Hot Pursuit) با Most Wanted مقایسه شده... با اینکه هر دو بازی, Need for Speed حساب میشن اما قابل قیاس نیستن.

سازنده بازی دقیقا همون فرمول موفق Hot Pursuit های قبلی رو حفظ کرده و به نظر خودم نقاط ضعف رو برطرف و نقاط قوت رو بخوبی تقویت کرده... من واقعا تعجب میکنم که بعضی ها انتظار این رو داشتن که در این بازی تیونینگی حتما خواهد بود و یک دنیای باز کامل (طبق انتظارات شما) رو میدیدن در حالی قبلا هم نبوده.
    حرف شما درست هومان خان ولی بحث سر اینه که اگر واقعآ یک بازی نمیتونه یکی از آیتمها(open world) رو که اصلآ هم اجباری به قرار دادنش نبوده چرا گذاشته تا خیلی ها انتقادشون رو روی همین نکته متمرکز کنن!!!
    واقعآ اگر قرار بر حفظ کردن اصالت خودش بوده پس با این حال نیازی به این آیتم نبوده که حال قرار داده شده و تمام وجه بازی رو برده زیر سوال..الان نیمی یا بهتره بگیم بیشتره کسانی که دارن بازی رو انجام میدن فقط از گرافیک تعریف می کنن..

10. 2 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

چند مسابقه دیشب بازیدم...
    بازی خوبه...جذابه...
    اما نمیدونم چرا حال نمیکنم همینجور بی مقدمه میره تو مسابقه: دی
    میدونم هر چی بگم تکراریه و کلیشه...اما خداییش نیدفور اسپید سینمایی یه چیزه دیگس...لاکردارا خودشون مزشو بهمون چشوندن حالا دیگه دریغ میکنن: دی

من از بعد از کربن حتی یه نیدفور اسپیدم بازی نکردم! چون با استایلشون حال نمیکردم...اما این یکیو گرفتم چون باز اقلن شبیه نیدفوراسپیدای قدیمیه...

این که یه آدم تو ماشینه خیلی خوبه...حرکاتش هم طبیعیه فقط کاش این آدم شخصیت داشت اسم داشت...مثلا دوتا داستان داشت اولش مسیرتو انتخاب میکردی که ریسر باشی یا پلیس بعد سینمایی میشد مثلا اگه ریسر بودی بازم میومدی به یه شهر غریبه چارتا بچه خوشگلم میگفتن هی خوشگله اومدی اینورا چکار و...: دی یه دخمله بِلوند هم میومد طرف تورو میگرفت و الباقی...: دی
    پلیسم میشدی یه همکار لیدیه پلیس میشست بغل دستت: دی خیابونارو گز میکردی اونم یه داستان واس خودش داشت...مثلا اینکه شهر نا امن شده باس این ریسرارو سرجاشون نشون و از این ...ها

کلا که این نیدفوراسپید هیچ ایرادی نداره توپه توپم هست از گرافیک بگیریم تا گیم پلی و جذابیت...آنلاینشم نتستیدم ایشالا بعد ولی از همین حالا معلومه چیزه خریه... فقط تم سینمایی کم داره...

12. 13 کاربر از Sam Fisher 11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سلام.تو xbox این بازی co-op داره؟؟؟

داره خودمونی میشه .Behnam.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام.تو xbox این بازی co-op داره؟؟؟
    Online داره ... ولی با یک سیستم نمیشه دونفره بازی کرد

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

چند مسابقه دیشب بازیدم...
    بازی خوبه...جذابه...
    اما نمیدونم چرا حال نمیکنم همینجور بی مقدمه میره تو مسابقه: دی
    میدونم هر چی بگم تکراریه و کلیشه...اما خداییش نیدفور اسپید سینمایی یه چیزه دیگس...لاکردارا خودشون مزشو بهمون چشوندن حالا دیگه دریغ میکنن: دی

من از بعد از کربن حتی یه نیدفور اسپیدم بازی نکردم! چون با استایلشون حال نمیکردم...اما این یکیو گرفتم چون باز اقلن شبیه نیدفوراسپیدای قدیمیه...

این که یه آدم تو ماشینه خیلی خوبه...حرکاتش هم طبیعیه فقط کاش این آدم شخصیت داشت اسم داشت...مثلا دوتا داستان داشت اولش مسیرتو انتخاب میکردی که ریسر باشی یا پلیس بعد سینمایی میشد مثلا اگه ریسر بودی بازم میومدی به یه شهر غریبه چارتا بچه خوشگلم میگفتن هی خوشگله اومدی اینورا چکار و...: دی یه دخمله بِلوند هم میومد طرف تورو میگرفت و الباقی...: دی
    پلیسم میشدی یه همکار لیدیه پلیس میشست بغل دستت: دی خیابونارو گز میکردی اونم یه داستان واس خودش داشت...مثلا اینکه شهر نا امن شده باس این ریسرارو سرجاشون نشون و از این ...ها

کلا که این نیدفوراسپید هیچ ایرادی نداره توپه توپم هست از گرافیک بگیریم تا گیم پلی و جذابیت...آنلاینشم نتستیدم ایشالا بعد ولی از همین حالا معلومه چیزه خریه... فقط تم سینمایی کم داره...

سلام
    ای ول حرف دل منو رو زدی. منم می خوام بیام ایراد بگیرم به بازی اما وقتی خوب نگاه کنی میبینی که هیچ ایرادی بش نیست یعنی از لحاظ فنی اصلا نمیشه بش ایراد گرفت فقط نمی دونم چرا به منم نچسبیده ، حال نمیده ، نمی تونم باش ارتباط برقرار کنم. من حتی با اون اندرکاور بیخود با اون همه باگ تونستم یه جوری کنار بیام و حداقل یه بار تا اخر برم و لی این با این همه جذابیت یه جورایی نچسبه.

16. این کاربر از mosolim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •