چطور از parish سود ببرم؟
چطور از parish سود ببرم؟
والا توضیحش زیاده شما wikipedia بازی رو بخونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب این بازی هم Pay 2 WIN هست . یعنی اگه پول ندید هیچ ... نمیشید .
به احتمال زیاد دیگه بازی نمیکنمش.
این که مشخصه.تمام بازیهای آنلاین pay 2 win هستن.استثنا هم نداره.اصلا بازی فری آنلاین وجود نداره.
به جز بازیهایی مثل battlefield - call of duty - counter بازیهایی از این دست یا مثل بازیهای استراتژیک که به یه سرور وصل میشن و با هم بازی میکنند مثل قلعه یا age of empires.
برادر P2W داریم تاP2W .
یه P2W مثل سرورای فری WOW . هر چقدرم دونیت داشته باشند با اسکیل میتونی بزنیشون . فوقش یه Gear High End دارند که راحت میشه زدشون چند نفری . (اصلا p2w حساب نمیاد یه سری دونیت میکنند) من خودم شخصا 3-4 تا دونور رو 1به1 زدم .
یه p2w مثل shaiya مسخره که توش اگه دونیت نکنی یه سنگی رو نخری بمیری هیروت حذف میشه !!!!!!!!
یه p2w هم مثل این .
به نظرت کدوم بهتره ؟
مگه چی شده چرا این حرفو میزنی؟!نکنه همون پریمیوم که انقد سنگشو به سینه میزدی؟!![]()
ظاهرا یه اشتباه کوچیک کردم
الان سرچ کردم دیدم اصلا همیچین کاردی نیستش که با پول بشه خرید
کارتاش همه مثلا میگه 50 تا به تولید سیب و اینا اضافه میکنه
این یه Research هست که سرعت ارتش یا اسکات رو افزایش میده . آخرین لولشم 250% هست .
این یعنی زیادم P2W نیستش اشتباه من بود .
آخرین و خفن ترین Card اینه که Research فعلی رو تموم میکنه که اونم بالای 100 هزار تومن میخواد کارتش حساب کردم
حجت جان دفعه بعدی وقتی خواستی پشت سر یه بازی حرف درست کنی اولش تحقیق کن . من هم میدونستم بازی کارد داره ولی مطمئن بودم شرط اصلی برای بردن نیست . اینجور میشه که دعواها درست میشه تو تاپیک
البته بیراهه هم نگفتم . درسته همچین کاردی وجود نداری ولی کارتی که میاد بهتون کلی منابع میده چی ؟
کلا این بازی هم یکمی p2w هست با این حساب سعیمون میکنیم ولی رنک یک -10 همشون پریمیوم هستند
سلام این بازی نسخه آفلاینش امکان داره بیاد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)