اینیستا: مهم نیست توپ طلا را چه کسی ببرد؛ لحظاتی تاریخی را سپری می کنیم
روز اهدای توپ طلا، روز ویژه ای برای مدرسه فوتبال بارسلوناست.
آندرس اینیستا، ستاره خط میانی باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که روز دهم ژانویه که جایزه توپ طا اهدا خواهد شد، روزی تاریخی برای بارسلونا خواهد بود، اصلا مهم نیست که این جایزه مال چه کسی شود، چابی، مسی یا خود او!
اینیستا در صحبتهایی گفت: «فراتر از اینکه این جایزه به چه کسی برسد، روز دهم ژانویه، روزی فراموش نشدنی و تاریخی برای ما خواهد بود. این ارزشی غیرقابل محاسبه برای ماست. ما سه نفر با هم رشد کردیم و این حس بسیار زیبایی است»
اینیستا در ادامه در مورد کارخانه آبی اناری های بارسلونا گفت: «بارسلونا برای من به منزله یک خانواده است. در اینجا به من درسهایی داده شد که والدینم آن را آغاز کرده بودند. در آنچه که من امروز هستم، درسهایی که در لاماسیا یاد گرفتم، برایم خیلی پررنگ و موثر بود، به ویژه از نظر ارزشهای انسانی»
اینیستا دربخش دیگری از صحبتهایش در تمجید از پپ گواردیولا، مربی بارسلونا گفت: «به عنوان یک مربی، گواردیولا نقش پررنگی در زندگی من داشت. نه فقط برای من، بلکه برای تمام تیم. زمانهای بسیار حساس و سختی را پشت سرگذاشتیم و او فرد شماره یک در تمام این موفقیتها بود. امیدوارم که بتواند مدتی طولانی با ما باشد و این نشانه خیلی خوبی برای ماست.»
اینیستا در مورد اینکه آیا سیستم بازی بارسلونا، رمز و رازی دارد، گفت: «هیچ رمز و رازی نیست. ما از دقیقه یک تا 90 به زمین رفته و به این قصد بازی می کنیم که هوادارانمان به تیمشان احساس غرور کنند. تیم ما چه از نظر تکنیکی و چه از هرنظر دیگری خیلی خوب است و با انگیزه و روحیه فراوانی کار می کند. حتی در رویاهایم هم تصورش را نمی کردم که این همه سال در اینجا باشم و به تمام این عناوینی که کسب کرده ام برسم.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
2010/12/11
کاسیاس: مسی بهترین بازیکن دنیاست ولی کاش توپ طلا به چابی یا اینیستا برسد
شکست 0-5 یک شکست دیگر بود، همین و بس

سایت گل - ایکر کاسیاس کاپیتان باشگاه مادریدی و تیم ملی اسپانیا روز جمعه همراه با لوئیس فیگو و خایمه لیساوتسکی، در مراسم معارفه دیدار دوستانه «بازی برای آرزو» که روز بیست و سوم دسامبر برگزار خواهد شد و منافع آن صرف مسائل خیریه می شود، شرکت کرد.
پس از این مراسم، کاسیاس و فیگو فرصت یافتند تا برای دقایقی هم که شده پاسخگوی خبرنگاران باشند. روز گذشته رائول آلبیول، مدافع اسپانیایی رئال در صحبتهایی گفته بود که باید نام ایکر کاسیاس هم در جمع 3 نامزد نهایی کسب این جایزه قرار می گرفت و مهارهای خیره کننده کاسیاس بود که جام قهرمانی جام جهانی را به اسپانیا رسانده.
دروازه بان رئال در پاسخ به سوال مطرح شده در مورد توپ طلا و صحبتهای آلبیول در این باره گفت: «از اینکه نامم را در لیست فینالیست ها ندیدم، ناامید نشدم؛ آنها بازیکنان خیلی بزرگی هستند و اگر بخواهم عادلانه تصمیم بگیرم، امیدوارم که جایزه به مسی برسد، هرچند که احساسم می خواهد توپ طلا مال چابی و اینیستا شود.»
کاسیاس در ادامه با اشاره به شکست 0-5 تیمش مقابل بارسلونا در نوکمپ گفت: «این هم یک شکست دیگر بود! همین و بس.»
کد:
Real Madrid Goalkeeper Iker Casillas: Barcelona's Lionel Messi Is The World's Best Player
کد:
2010/12/11
...
در کل، همه مخالف کاندید شدن مسی هستن، جز طرفدارای بارسا!
جای خوشحالیه که اهالی فوتبال در سراسر جهان از مربیان و کاپیتانهای ملی تا روزنامهنگاران طرفدار بارسا و فوتبال زیبا هستند.