تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 23 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 228

نام تاپيک: FIFA Ballon d’Or 2010 : توپ طلا، بهترین مربی و تیم منتخب فیفا سال 2010

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بیسنته دل بوسکه، سرمربی تیم ملی فوتبال اسپانیا که طبق گزارش منتشره در روزنامه گاتزتا دلوسپورت، توپ طلای سال 2010 برترین مربی دنیا را مال خود خواهد کرد
    علیرغم تمام احترامی که برای پیرمرد مادریدی قائلم ولی در صورت رخ دادن چنین مسئله ای ، به نظرم این توپ طلا غصبی خواهد بود
    البته جای تعجبی باقی نمونده ، وقتی میلیتو حتی در لیست 23 نفره ی اولیه هم قرار نمی گیره ، این که جای خود داره

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اینیستا: مهم نیست توپ طلا را چه کسی ببرد؛ لحظاتی تاریخی را سپری می کنیم

روز اهدای توپ طلا، روز ویژه ای برای مدرسه فوتبال بارسلوناست.

آندرس اینیستا، ستاره خط میانی باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که روز دهم ژانویه که جایزه توپ طا اهدا خواهد شد، روزی تاریخی برای بارسلونا خواهد بود، اصلا مهم نیست که این جایزه مال چه کسی شود، چابی، مسی یا خود او!

اینیستا در صحبتهایی گفت: «فراتر از اینکه این جایزه به چه کسی برسد، روز دهم ژانویه، روزی فراموش نشدنی و تاریخی برای ما خواهد بود. این ارزشی غیرقابل محاسبه برای ماست. ما سه نفر با هم رشد کردیم و این حس بسیار زیبایی است»

اینیستا در ادامه در مورد کارخانه آبی اناری های بارسلونا گفت: «بارسلونا برای من به منزله یک خانواده است. در اینجا به من درسهایی داده شد که والدینم آن را آغاز کرده بودند. در آنچه که من امروز هستم، درسهایی که در لاماسیا یاد گرفتم، برایم خیلی پررنگ و موثر بود، به ویژه از نظر ارزشهای انسانی»

اینیستا دربخش دیگری از صحبتهایش در تمجید از پپ گواردیولا، مربی بارسلونا گفت: «به عنوان یک مربی، گواردیولا نقش پررنگی در زندگی من داشت. نه فقط برای من، بلکه برای تمام تیم. زمانهای بسیار حساس و سختی را پشت سرگذاشتیم و او فرد شماره یک در تمام این موفقیتها بود. امیدوارم که بتواند مدتی طولانی با ما باشد و این نشانه خیلی خوبی برای ماست.»

اینیستا در مورد اینکه آیا سیستم بازی بارسلونا، رمز و رازی دارد، گفت: «هیچ رمز و رازی نیست. ما از دقیقه یک تا 90 به زمین رفته و به این قصد بازی می کنیم که هوادارانمان به تیمشان احساس غرور کنند. تیم ما چه از نظر تکنیکی و چه از هرنظر دیگری خیلی خوب است و با انگیزه و روحیه فراوانی کار می کند. حتی در رویاهایم هم تصورش را نمی کردم که این همه سال در اینجا باشم و به تمام این عناوینی که کسب کرده ام برسم.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    2010/12/11

کاسیاس: مسی بهترین بازیکن دنیاست ولی کاش توپ طلا به چابی یا اینیستا برسد

شکست 0-5 یک شکست دیگر بود، همین و بس

سایت گل - ایکر کاسیاس کاپیتان باشگاه مادریدی و تیم ملی اسپانیا روز جمعه همراه با لوئیس فیگو و خایمه لیساوتسکی، در مراسم معارفه دیدار دوستانه «بازی برای آرزو» که روز بیست و سوم دسامبر برگزار خواهد شد و منافع آن صرف مسائل خیریه می شود، شرکت کرد.

پس از این مراسم، کاسیاس و فیگو فرصت یافتند تا برای دقایقی هم که شده پاسخگوی خبرنگاران باشند. روز گذشته رائول آلبیول، مدافع اسپانیایی رئال در صحبتهایی گفته بود که باید نام ایکر کاسیاس هم در جمع 3 نامزد نهایی کسب این جایزه قرار می گرفت و مهارهای خیره کننده کاسیاس بود که جام قهرمانی جام جهانی را به اسپانیا رسانده.

دروازه بان رئال در پاسخ به سوال مطرح شده در مورد توپ طلا و صحبتهای آلبیول در این باره گفت: «از اینکه نامم را در لیست فینالیست ها ندیدم، ناامید نشدم؛ آنها بازیکنان خیلی بزرگی هستند و اگر بخواهم عادلانه تصمیم بگیرم، امیدوارم که جایزه به مسی برسد، هرچند که احساسم می خواهد توپ طلا مال چابی و اینیستا شود.»

کاسیاس در ادامه با اشاره به شکست 0-5 تیمش مقابل بارسلونا در نوکمپ گفت: «این هم یک شکست دیگر بود! همین و بس.»

کد:
    Real Madrid Goalkeeper Iker Casillas: Barcelona's Lionel Messi Is The World's Best Player

کد:
    2010/12/11

...
    در کل، همه مخالف کاندید شدن مسی هستن، جز طرفدارای بارسا!
    جای خوشحالیه که اهالی فوتبال در سراسر جهان از مربیان و کاپیتان‌های ملی تا روزنامه‌نگاران طرفدار بارسا و فوتبال زیبا هستند.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

آنها بازیکنان خیلی بزرگی هستند و اگر بخواهم عادلانه تصمیم بگیرم، امیدوارم که جایزه به مسی برسد، هرچند که احساسم می خواهد توپ طلا مال چابی و اینیستا شود.»
    سینا جان از شما که منبع انگلیسی رو هم گذاشتید بعیده!
    لااقل یه نگاه میکردی و متن رو درست میکردی!
    این کجاش گفته که "اگر بخواهم عادلانه تصمیم بگیرم، امیدوارم که جایزه به مسی برسد، هرچند که احساسم می خواهد توپ طلا مال چابی و اینیستا شود"؟!
    +
    خوشم میاد اینقدر برات مهم بوده این تعریف ایکر، که منبع انگلیسیش رو هم گذاشتی!
    جای خوشحالیه که اهالی فوتبال در سراسر جهان از مربیان و کاپیتان‌های ملی تا روزنامه‌نگاران طرفدار بارسا و فوتبال زیبا هستند.
    اول اینکه کشتید من رو با این حرفاتون! منبعش کجاس جز احساسات خودتون معلوم نیست!
    بعد اینکه جای خوشحالی یا تاسفه که همه حاضرن حقیقت رو بگن حتی اگه بر ضد تیمشون باشه جز این بارسایی ها که فقط چیزی رو میگن که به نفع تیمشون باشه! یا بهتر بگم، چیزی رو جز برتری تیمشون قبول نمیکنن!

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ميترسم حرفي بزنم
    آقا محمد و آقا كسري ديگه اساسي از من ناراحت بشن
    يا متهم به حمايت كوركوانه از طرفداراي بارسا بشيم
    ولي خداييش آقا سينا حرف حساب زده
    اين انتخاب اكثر مربياي فوتبال جهان بوده
    پس نميشه گفت:
    در کل، همه مخالف کاندید شدن مسی هستن، جز طرفدارای بارسا!
    بابا مسي ته فوتبال امروزه كم كسي نيست

همه حاضرن حقیقت رو بگن حتی اگه بر ضد تیمشون باشه جز این بارسایی ها که فقط چیزی رو میگن که به نفع تیمشون باشه! یا بهتر بگم، چیزی رو جز برتری تیمشون قبول نمیکنن!
    بازم ميگم نميشه به كلي قضاوت كرد و تر و خشك نكرد اين اشتباهه
    همه طرفداراي بارسا توي همه دنيا خوب نيستن همه هم بد نيستن
    مثل طرفداراي ساير تيمهاي ديگه
    اين كه شما همه طرفداراي ديگه رو خوب و منطقي ميبينيد و همه طرفداراي بارسا رو غيرمنطقي
    اساسا خودش يك نظر غيرمنطقيه
    در كل من به نمايندگي از طرفداراي بارسا مخلص طرفداراي تيماي ديگه خصوصا رئاليهاي عزيز هستم

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سینا جان از شما که منبع انگلیسی رو هم گذاشتید بعیده!
    لااقل یه نگاه میکردی و متن رو درست میکردی!
    این کجاش گفته که "اگر بخواهم عادلانه تصمیم بگیرم، امیدوارم که جایزه به مسی برسد، هرچند که احساسم می خواهد توپ طلا مال چابی و اینیستا شود"؟!
    +
    خوشم میاد اینقدر برات مهم بوده این تعریف ایکر، که منبع انگلیسیش رو هم گذاشتی!
    ...
    charlize جان ترجمه های خیالی چک نمی خواد. بار اول دوممون که نیست. دیگه از من به گل فارسی واردتری؟ : دی عنوان انگلیسی رو گذاشتم که بگم اون یه جمله اش حداقل راسته!

Iker Casillas: Lionel Messi Is The World's Best Player

بعد اینکه جای خوشحالی یا تاسفه که همه حاضرن حقیقت رو بگن حتی اگه بر ضد تیمشون باشه جز این بارسایی ها که فقط چیزی رو میگن که به نفع تیمشون باشه! یا بهتر بگم، چیزی رو جز برتری تیمشون قبول نمیکنن!
    والا ادعای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خانه که فقط طرفداران بارسا مسی رو کاندید شایسته ای می دونن. اونوقت مربیان و کاپیتانایی که با رای شون برترین بازیکنان جهان رو انتخاب کردن و مسی رو بهتر از دیگران دونستن شامل این نظریه نمیشن؟ واقعیت رو که داریم می بینیم. اینکه کی باهاش مشکل داره و قبولش نمیکنه رو چی بگم!

چرا اسنایدر نیست؟

یکی از دلایلش جام جهانیه. همینی که اسنایدر با هلند نائب قهرمان شد. اگه از نظر شما نمایش مسی در جام جهانی خوب نبوده حساب خیلی ساده میشه. یعنی اسنایدر (قهرمانی سری آ و قهرمانان - بهترین هافبک اروپا - ...) حتی با نظرهایی که با رسیدن به فینال به خودش جلب کرده و امتیازی که از جام جهانی کسب کرده نتونسته بالاتر از مسی (قهرمانی لالیگا - آقای گل اروپا - ...) قرار بگیره. در واقع اسنایدر رقابتو به مسی باخته بوده. که تازه اختلافش هم بیش از چیزی بوده که در اعلام امتیازا شاهدش خواهیم بود. اما ژاوی و مخصوصا اینیستا؟ بدون جام جهانی چقدر احتمالش بود هر دو بالاتر از اسنایدر قرار بگیرن؟

البته کاهش 5 به 3 بعد از ادغام توپ طلای فیفا و مجله فرنس هم باعث شده در میان نامزد های نهایی جایی نداشته باشه. که داشت هم بعدا باید به چهارمی یا پنجمی دل خوش می کرد.

اما به من باشه. سر همون فرض اول نظر دیگه ای دارم. نمایش مسی در جام جهانی که علاوه بر کمک به آرژانتین نامزدی بهترین بازیکن رقابت هارو هم براش به ارمغان آورد ...

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

charlize جان ترجمه های خیالی چک نمی خواد. بار اول دوممون که نیست. دیگه از من به گل فارسی واردتری؟ : دی عنوان انگلیسی رو گذاشتم که بگم اون یه جمله اش حداقل راسته!
    برادر خودت میگی ترجمه خیالی و بعد متن رو میذاری؟!
    بعد اینکه شما تخصصت گل-ه و من شاگردت هم نمیشم!
    بعد اینکه این خبر رو هم فقط تویه گل انگلیسی من پیدا کردم!
    والا ادعای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خانه که فقط طرفداران بارسا مسی رو کاندید شایسته ای می دونن. اونوقت مربیان و کاپیتانایی که با رای شون برترین بازیکنان جهان رو انتخاب کردن و مسی رو بهتر از دیگران دونستن شامل این نظریه نمیشن؟ واقعیت رو که داریم می بینیم. اینکه کی باهاش مشکل داره و قبولش نمیکنه رو چی بگم!
    شد اون مناظره معروف! من دارم در مورد شما میگم و شما اسم یکی دیگه رو میاری و میری از یکی دیگه جمله میاری؟!
    من یه مثال خیــلی کلی زدم نه اینکه بخوایم اینجا یکی یکی پست رو کنیم(که خودت بهتر از هرکسی میدونی، هنوز به 5 تا مثال نرسیده، باختی و مشخص میشه که کی حرف های عجیب تر و از رو تعصب تری میزنه!)
    چرا اسنایدر نیست؟

یکی از دلایلش جام جهانیه. همینی که اسنایدر با هلند نائب قهرمان شد. اگه از نظر شما نمایش مسی در جام جهانی خوب نبوده حساب خیلی ساده میشه. یعنی اسنایدر (قهرمانی سری آ و قهرمانان - بهترین هافبک اروپا - ...) حتی با نظرهایی که با رسیدن به فینال به خودش جلب کرده و امتیازی که از جام جهانی کسب کرده نتونسته بالاتر از مسی (قهرمانی لالیگا - آقای گل اروپا - ...) قرار بگیره. در واقع اسنایدر رقابتو به مسی باخته بوده. که تازه اختلافش هم بیش از چیزی بوده که در اعلام امتیازا شاهدش خواهیم بود. اما ژاوی و مخصوصا اینیستا؟ بدون جام جهانی چقدر احتمالش بود هر دو بالاتر از اسنایدر قرار بگیرن؟

البته کاهش 5 به 3 بعد از ادغام توپ طلای فیفا و مجله فرنس هم باعث شده در میان نامزد های نهایی جایی نداشته باشه. که داشت هم بعدا باید به چهارمی یا پنجمی دل خوش می کرد.

اما به من باشه. سر همون فرض اول نظر دیگه ای دارم. نمایش مسی در جام جهانی که علاوه بر کمک به آرژانتین نامزدی بهترین بازیکن رقابت هارو هم براش به ارمغان آورد ...
    بیخیال!
    من آرژانتینی هستم و حتی یخورده شک نکن که تار موی یه بازیکنش (مثلا مسی آرژانتین) نمیدم به 100تا بازیکن دیگه(مثلا کریس پرتغال)...
    اما خودم رو که نمیخوام گول بزنم! مسی تو آرژانتین 1 دهم بازده ای که تویه بارسا داره رو نداره! این به هرکی میگی، به من نگو که مسی تو تیم ملی هم همین شرایط باشگاهی رو داره چون حتی نزدیک به واقعیت نیست!
    یعنی مثلا من این جام جهانی با وجود اینکه امید چندانی به مارادونا نداشتم، اما امید داشتم که مسی بتونه تیم رو به یه جایی برسونه که اصلا مسی خوب نبود.مثه اکثر مواقع تویه تیم ملی...تویه باشگاهی از کریس ایراد میگیرن که خیلی خودخواهه..حالا تویه جام جهانی، رفیق ما هی تیکه مینداخت که مسی اومده تیم ملی، فقط داره تک روی میکنه! بازیها رو یه دور دیگه مرور کنی کاملا میفهمی که مسی داره تمام تلاشش رو میکنه که گل بزنه و خیلی وقتها به همین دلیل، موقعیت از دست میداد...(هر چند من حضور مسی رو کاری ندارم بلکه به حضور اینیستا و بخصوص نبود اسنایدر اعتراض دارم که البته مشخصا، وارد نیست!)

بعد اینکه خداییش وسلی با این فصل عالی، شایسته حضور در رده 4-5ه تازه اونم با ارفاق؟!!
    +
    متاسفانه همونطور که گفتی، انگار قشنگ بعد از فینال رای گیری شده!
    دلبوسکه بهترین مربی و اینیستا بهترین بازیکن! دلیلش هم فقط فینال جام جهانی!

بازم ميگم نميشه به كلي قضاوت كرد و تر و خشك نكرد اين اشتباهه
    همه طرفداراي بارسا توي همه دنيا خوب نيستن همه هم بد نيستن
    مثل طرفداراي ساير تيمهاي ديگه
    اين كه شما همه طرفداراي ديگه رو خوب و منطقي ميبينيد و همه طرفداراي بارسا رو غيرمنطقي
    اساسا خودش يك نظر غيرمنطقيه
    در كل من به نمايندگي از طرفداراي بارسا مخلص طرفداراي تيماي ديگه خصوصا رئاليهاي عزيز هستم
    گرافیکار جان، شما بشین پست های اینجا بعد الکلاسیکو رو یه بار بخون...
    من همه طرفدارهای یه تیم رو کاری ندارم اما مشخصا تیمی که اصل وجودش بخاطر ساز مخالف زدن-ه(با حکومت) و اداعای برتری نسبت به بقیه رو داره، طبیعیه که طرفدارش رو مجاب میکنه اینطور فکر کنه...(مثال بی ربطیه اما مثه هیتلر و طرفداراش)

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

صحبت توپ طلاست. رای دهنده هاش مشخصه. جدول امتیاز داره. سر اسنایدر چونه می زنی؟ ژاوی و اینیستا کاندید نبودن که مسی براحتی می برد! در مورد جام جهانی مسی باهات کاملا مخالفم.

...
    شد اون مناظره معروف! من دارم در مورد شما میگم و شما اسم یکی دیگه رو میاری و میری از یکی دیگه جمله میاری؟!
    ...
    یکی دیگه؟ کیـــــه؟ کیـــــــــــــــه؟

داداش نقل قول کسری‌خان اتفاقی که نیوفتاده تو پست من! اون پاسخه، شروع نیست. متوجه ارتباط نشدی؟

"در کل، همه مخالف کاندید شدن مسی هستن، جز طرفدارای بارسا!"

"جای خوشحالیه که اهالی فوتبال در سراسر جهان از مربیان و کاپیتان‌های ملی تا روزنامه‌نگاران طرفدار بارسا و فوتبال زیبا هستند."

راهنما:
    ... بهترین بازیکن جهان با رای مربیان و کاپیتانای تیم های ملی بعلاوه روزنامه نگارانی از سراسر جهان تعیین میشه. ...
    ////////////////////////////////////////

من یه مثال خیــلی کلی زدم نه اینکه بخوایم اینجا یکی یکی پست رو کنیم(که خودت بهتر از هرکسی میدونی، هنوز به 5 تا مثال نرسیده، باختی و مشخص میشه که کی حرف های عجیب تر و از رو تعصب تری میزنه!)
    جان؟ مثالت اینه؟ الان من با این شکست خوردم؟

منبعش من نیستم. تشریف ببرید سایت فیفا می بینید که مسی جز سه نفره. حالا یا مسی لیاقتش رو داشته یا طبق منطق آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مربی‌ها، کاپیتان‌ها و روزنامه‌نگارها به بارسا علاقه دارن. انتخاب با خودتون!

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

صحبت توپ طلاست. رای دهنده هاش مشخصه. جدول امتیاز داره. سر اسنایدر چونه می زنی؟ ژاوی و اینیستا کاندید نبودن که مسی براحتی می برد! در مورد جام جهانی مسی باهات کاملا مخالفم.
    پس یعنی هر اتفاقی افتاد تویه فوتبال و رای دهنده داشت و هوادارا دخالت نداشته باشن، تو قبولش میکنی دیگه نه؟! بدون چون و چرا؟! فقط اسم فیفا روش باشه؟!

در مورد مسی هم چی بگم والا...چرا میگی مسی بارسا با مسی آرژانتین یکیه، نمیدونم؟!
    یکی دیگه؟ کیـــــه؟ کیـــــــــــــــه؟

داداش نقل قول کسری‌خان اتفاقی که نیوفتاده تو پست من! اون پاسخه، شروع نیست. متوجه ارتباط نشدی؟
    برادرمن...ببین من الان با کی دارم چونه میزنم بقول خودت؟! خودت داری با کی چونه میزنی؟!
    یعنی الان charlize با nw_nk دارن بحث میکنن دیگه نه؟!
    من میگم چرا در این شرایط، از پست یه دوست دیگه با عنوان کاربری "kasra_khan2003" استفاده کردی؟؟(حالا چه رئالی و چه هرچی)...
    من از اون نوشتت"جای خوشحالیه که اهالی فوتبال در سراسر جهان از مربیان و کاپیتان‌های ملی تا روزنامه‌نگاران طرفدار بارسا و فوتبال زیبا هستند. "استفاده کردم و حرف خودت..کاری نداشتم که در جواب چی دادی!
    جان؟ مثالت اینه؟ الان من با این شکست خوردم؟
    مثال..ای خدا..
    خوبه بقول خودت"واقعیت رو که داریم می بینیم"...برو یخورده پست های دوستان بارسایی تویه تاپیک رو ببین سینا جان...بعد میبینی که شکست که هیچ، 5تایی میشید!
    منبعش من نیستم. تشریف ببرید سایت فیفا می بینید که مسی جز سه نفره. حالا یا مسی لیاقتش رو داشته یا طبق منطق آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مربی‌ها، کاپیتان‌ها و روزنامه‌نگارها به بارسا علاقه دارن. انتخاب با خودتون!
    تازه جواب براش پیدا کردی؟!: دی
    این همون جمله اولمه...
    چون اسم فیفا اومده، بقیه اشتباه میکنن!
    (حالا کاری نداریم که همین چند وقت پیش گند دوتا از اعضای فیفا درومد که نشون داد چه خبره!)

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دوست عزیز charlize...اصلا شما واسه چی بحث می کنی؟ همین یه جمله که ضخیمش کردم نشون دهنده منطق همکار انجمن هست...حالا شما تا پس فردا بیا دلیل بیار...

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آقا سینا، شما که استاد سایت گل هستین، برین و اون لینک اینگلیسی که من گذاشتم رو ترجمه کنید!

دقیقا تو قسمتی از مقالش به ضعف تو همین سیستم رای دهندگان میپردازه!

طبق مقاله:

Taking the national team representatives first, let us use India as an example for many of football’s lesser nations, and a great point forwarded by Goal.com India’s Rahul Bali. “I’m dead sure the Indian captain and coach wouldn’t have voted for Sneijder, simply because their only exposure of him - World Cup aside - is during Champions League matches,” said Rahul. “Even those come when there are games of Arsenal, Manchester United etc. on at the same time, which, due to the TV exposure of such sides, means few people would go out of their way to watch Inter.”
    ترجمه خودم که اگه ایراد داشت به بزرگواریتون ببخشید:

با توجه به نمایندگی تیم های ملی برای اولین بار، اجازه بدین هند رو به عنوان یه تیم ملی با سطح پایین مثال بزنیم. یک نکته ی بسیار مهم توسط کادر هندی سایت گل، Rahul Bali: من در حد مرگ مطمئنا که کاپیتان و مربی تیم ملی هند به اشنایدر رای ندادن، دلیلش هم ساده هست، اگر جام جهانی رو بزاریم کنار، فقط جام باشگاه اروپا هست که نمایانگر بازی اون هست. حتی زمانی که اون بازی ها میرسه، همیشه یه بازی همزمان از آرسنال، منچستر و ... هست که بدلیل ضعف تلویزیون، خیلی از مردم نمیرن بازی اینتر رو نگاه کنن.

در واقع اگه به کشور خودمون هم نگاه کنیم، چند درصد از طرفدارای بارسا، تمام بازی های لیگ ایتالیا و جام حذفیش رو نگاه کردن؟!!! چند درصد از ما، همه ی بازی های اشنایدر تو CL رو دیدیم؟! ( تلویزیون ما هم ضعف هند رو داره و نمیتونه همه ی بازی ها رو پوشش بده ) ضمن اینکه یکی مثل Henry Winter از Daily Telegraph هم اونجا حق رای داره ( به گفته سایت گل ) اما واقعا چقدر نشسته بازی اینتر و اشنایدر رو نگاه کنه؟!!!

پس نتیجه میگیریم این اصلا درست نیست که بریم پشت این نقاب پنهان بشیم "چون همه ی مربی ها، کاپیتان ها و روزنامه نگار ها این رای رو دادن، منصفانه هست" چون ممکنه یکی مثل اشنایدر، تیمش رو تا فینال بیاره، اما اونجا که چشم همه به ساق هاش دوخته شده، بازی خوبی ارائه نده! جدا از اینکه فینال رو میبرن یا نه! اما کسی نرفته بازی های قبلیش رو نگاه کنه!

در باره ی حرف کاسیاس، من معتقدم، اگر حرف اون رو اصلاح کنیم اینجوری میشه که مسی الان آماده ترین بازیکن فوتبال هست!

اصلا الان فرق مسی با ژاوی چیه؟ ژاوی دقیقا هم پست زیدان هست، ما بازی فوق العاده زیبا رو از مسی و رونالدینو میبینیم، کم پیش میاد زیدان ژاوی دریبل بزنن، که البته وقتی میزنن، خیلی هم خوب میزنن، اما نکته اینجاست " ژاوی تاثیر گذار 100% تو بارسلونا و اسپانیا هست اما مسی...؟ "

در واقع، الان ژاوی تاثیر گذاریش تو تیم هست که باعث شده تو لیست باشه، اما مسی چی؟ آماده بودن و بازی چشم نوازش. اما نتیجش چی بوده؟!

اصلا یکی از دوستان برگشت گفت اشنایدر تو بازی فینال جام جهانی هیچ کاری نکرد! من میگم مسی تو بازی برگشت جلوی اینتر چی کار کرد؟! اصلا تو زمین بود؟!

آقا سینا که اکثر خبرهاشون مال سایت گل هست، وقت میکنید بخش اینگلیسی سایت رو هم چک کنید؟ آیا یادتون هست که سایت گل یه نظر سنجی گذاشت برای بهترین بازیکن و اشنایدر اول شد؟!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •