تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 18 اولاول ... 456789101112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 171

نام تاپيک: تاپیک جامع مهاجرت به خارج از کشور (لطفا پست اول را مطالعه کنید.)

اگه نباشه جاش خالی می مونه arashtn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

به نظر من اگر دوستان شرایط کانادا رو دارید زیاد به استرالیا و نیوزلند فکر نکنید چون شرایط خیلی سخت تر و بقولی روی هوا هستش ! البته پروسه مهاجرت اونها روتین تر از کاناداست ولی شرایط خیلی سخت تره .

به نظر من در صورت تحقق بعضی شرایط که ساده ترین و بهترین شرایط برای مهاجرت به کشورهای صنعتی و توسعه یافته هست اصلا زمان رو برای کهاجرت به کبک کانادا از دست ندید . ظاهرا از ژانویه قوانین داره عوض میشه و ممکنه بعضی فرصت ها از دست بره . . .

اگر اطلاعات بیشتری توی این زمینه نیاز دارید بگید تا راهنمایی کنم .
    برای کشورهای اروپایی + مالزی + هند هم در حد اطلاعاتم میتونم کمک کنم .
    دوست عزیز باید این هم خاطر نشان بکنید که این جور مهاجرت ها فقط برایه کسانی امکان پذیر هست که با ثبت اختراع یا با مدرکی خیلی عالی و داشتن مکالمه خوب میشه گرفت که احتیاج به زمان زیادی هست
    در مورد سرمایه گذاری هم که از اسمش معلومه با پول زیاد میتونید بگیرید اقامت و کار

---------- Post added at 08:08 PM ---------- Previous post was at 08:05 PM ----------

جناب مسعود ممنون میشم منو هم راهنمایی کنید مهاجرت به کبک چجوری ؟
    برای مهاجرت نیاز به ویزا نیست چقدر اجازه اقامت داری اونجا ؟من فوق دیپلم عمران دارم ؟
    میخوام هر جور شده برم از اینجا خواهشا جواب بدین
    دوست عزیز برایه رفتن با هر شرکتی قرار داد ببندید میتونید بعد از چند سال ویزای کار یا اقامت بگیرید ولی من اینجور اقامت هارو پر خرج و یا در اخر کار هم نتونید به خاستتون برسید
    اگه دوست داشتید به وبلاگ ما سر بزنید برای بهتر شدن اطلاعات و نحوه رفتن!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز بهنازی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوست عزیز من میخوام اونجا قانونی زندگی کنم ؟ یعنی چیزی دستم باشه ؟ نه غیر قانونی

آخر فروم باز بهنازی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

آیا با روش شما میشه اقامت هم گرفت ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

دوست عزیز باید این هم خاطر نشان بکنید که این جور مهاجرت ها فقط برایه کسانی امکان پذیر هست که با ثبت اختراع یا با مدرکی خیلی عالی و داشتن مکالمه خوب میشه گرفت که احتیاج به زمان زیادی هست
    در مورد سرمایه گذاری هم که از اسمش معلومه با پول زیاد میتونید بگیرید اقامت و کار
    مشخصا اطلاعاتی در این زمینه دارید ولی نه به اندازه کافی .
    مهاجرت به کانادا از طریق ویزای متخصصین کبک ، نه نیازی به ثبت اختراع داره و نه نیازی به مدرک خیلی عالی ! مکالمه خوب هم که لازمه زندگی توی هر کشوری هستش که قراره فرد بره . در مورد زمان هم بسته به افراد از 12 ماه تا 25 ماه متفاوت هستش .

سرمایه گذاری هم بله پول بسیار زیادی رو طلب میکنه که خارج از اون بحث متخصصین کبک هستش که من گفتم .

جناب مسعود ممنون میشم منو هم راهنمایی کنید مهاجرت به کبک چجوری ؟
    برای مهاجرت نیاز به ویزا نیست چقدر اجازه اقامت داری اونجا ؟من فوق دیپلم عمران دارم ؟
    میخوام هر جور شده برم از اینجا خواهشا جواب بدین
    حتما .
    اصولا برای ورود به هر کشوری یا ویزا نیاز هست یا نیست . اما بحث مهاجرت کلا با موضوع ویزا متفاوت هستش و ربطی نداره .
    در مورد اینکه چقدر اجاره اقامت هست 5 سال که قبلا بیشتر بود . البته اسم این نوع مهاجرت که من توضیح دادم مهاجرت متخصصین به کبک هستش یا Quebec Skilled Worker که در اصل اقامت دائم رو میگیرد ولی جدیدا بیشتر از 5 سال اقامت شما رو تمدید نمیکنن و قبل از 5 سال باید درخواست سیتیزن شیپ بدید که اگر حداقل 3 سال از اون 5 سال زمان رو توی کانادا بوده باشید ، حتما با درخواستتون موافقت میشه و بعد از اون پاسپورت کانادایی هم میگیرید و به همه نقاط دنیا میشه سفر کنید مثل امریکا و شینگن و . . .
    طی مدت 5 سال اقامت اولیه هم اجازه کار و تحصیل و خرید و فروش اتومبیل و خونه و همه چیز رو دارید .
    خوب ... حالا اینکه شرایط اقدام برای کبک چی هست ، اینهاس :

شما اگر مجرد باشی به این موارد نیاز داری تا امتیازت برسه به 55 .
    1- سن بین 22 تا 36
    2- سابقه کار مرتبط و غیرمرتبط
    3- توانایی مالی
    4- زبان انگلیسی
    5- زبان فرانسوی
    6- قابلیت انطباق پذیری
    7- مدرک تحصیلی یا گواهی دوره فنی و حرفه ای ( نه دوره های کوتاه مدت و نه هر دوره ای )
    همینها .

حالا در مورد شما اگر :

1- سنتون مثلا 25 سال باشه ، امتیاز میشه 16
    2- سابقه کار داشته باشید با بیمه یا بدون بیمه یا اصلا نداشته باشید و یکجوری که همه میدونیم سابقه بگیرید به فرض 4 سال میشه 6 امتیاز
    3- اگر توی حساب بانکیتون حدود 3 میلیون تومن داشته باشید کافیه ( حتی برای یک روز ) میشه 1 امتیاز
    4- بسته به زبان فرضا در حد آیلتس 5 یعنی متوسط میشه 4 امتیاز
    5- بسته به زبان فرضا در حد راه انداختن مصاحبه یا گرفتن مدرک بسته به همت و تلاش خودتون تا سقف 16 امتیاز داره ولی 4 امتیاز با توجه به بقیه امتیازات شما کافیه .
    6- کلا 6 امتیاز داره که براحتی میشه 4 تاش رو گرفت .
    7- فوق دیپلم 8 امتیاز داره . فوق دیپلم عمران هم از شانس خوب شما رشته دیمند کانادا هستش و هم خیلی زودتر یعنی حتی زیر 10 ماه بررسی میشه و هم از سال 2009 امتیازش شده 12 یعنی مجموعا 20 امتیاز از این آیتم دارید .

شد 55 امتیاز . . . خدا رو شکر کنید که فوق دیپلمتون رو به کارشناسی یا کارشناسی ارشد ( به قوا دوستمون مدرک عالی ) تبدیل نکردید !!

البته ریزه کاری و جزییات زیادی داره که اگر همه دوستان مایل باشن در خدمت هستم و توضیح میدم .

در مورد پ ن ا ه ن د گ ی هم قانونی هستش توی کشورهای مقصد اما چند مورد داره و یکیش اینکه که توی مبدا که ما هستیم اقدام براش غیر قانونیه ... و دیگه اینکه اصلا معلوم نیست که پای فردی به خارج از کشور و مقصد برسه اوضاعش چطور میشه و ورود به کشوری طبق همین روشی که دوستمون ظاهرا خدمات میدن اصلا به معنای طی کردن مراحل پ ن ا ه ن د گ ی نیست . بلکه فقط رسیدن به اون کشور هستش ... یکی از دوستانم که کاناداست مثال جالبی میزنه :

فرض کنید یک افریقایی که نه فارسی بلد هستش و نه کسی رو میشناسه و نه جایی رو بلده از هواپیما توی فرودگاه امام خمینی پیاده بشه ... چکار میخواد بکنه !؟!؟ هیچی . متحیر و سرگردان میمونه . حالا شما فرض کنید همین افریقایی از طریق صحیح قانونی هم اقدام نکرده باشه ! دیگه چه شود . . .

بهرحال در خدمت دوستان هستم .

5. این کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه arashtn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اگه اینطور بود خیلی راحت میرفتند .!!
    ولی من اینطور راهارو خیلی خوب نمیدونم برایه ایرانیا البته
    از طریق کبک ریسک قبولی کمه با این وضعیتی که ایشون دارن!

---------- Post added at 12:15 PM ---------- Previous post was at 12:14 PM ----------

آیا با روش شما میشه اقامت هم گرفت ؟
    بله میشه گرفت بعد از 5 سال سیتیزن میشید در مورد هر کشور اروپایی
    هر راهی سختی خودشو داره!چه قانونی چه غیر قانونی!!

---------- Post added at 12:16 PM ---------- Previous post was at 12:15 PM ----------

در مورد کانادا میتونید تحقیق کنید که چطور اقامت میگیرید از راهایی که دوستمون گفتند
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 12:20 PM ---------- Previous post was at 12:16 PM ----------

در مورد نکته اخری که دوستمون گفتند ما وکیلایه زیادی میشناسیم که بعد از رسیدن ساپورت پرونده وراهنمایی کنه ولی خیلی دوستان خودشون میگن احتیاجی نیست پس هر کس بخواد معرفی میکنیم!

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    سوراخ

پيش فرض

نکنه برای پناهندگی میخوای بری ناقلا ؟

راستی برای پناهندگی چیکار باید بکنیم؟؟؟
    اصلا چه کشورایی میشه پناهنده شد؟؟
    باید از کشور قاچاقی فرار کنیم یا اینکه با پاسپورت و ویزا؟؟؟
    میتونیم برگردیم بعدا یا نه>؟؟؟
    اگه میشه یه توضیح ساده و قابل فهم برای زیر دیپلم بدین

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

راستی برای پناهندگی چیکار باید بکنیم؟؟؟
    اصلا چه کشورایی میشه پناهنده شد؟؟
    باید از کشور قاچاقی فرار کنیم یا اینکه با پاسپورت و ویزا؟؟؟
    میتونیم برگردیم بعدا یا نه>؟؟؟
    اگه میشه یه توضیح ساده و قابل فهم برای زیر دیپلم بدین
    کسایی که میخوان از کشوری ( مثلا آمریکا ) به کشور دیگه ای ( مثلا افغانستان ) پناهنده بشن باید خودشون رو یه جوری به سفارت افغانستان در یه جایی برسونن . مثلا میتونه طرف به صورت قانونی یا غیر قانونی از آمریکا خارج بشه و به مکزیک بره و اونجا وارد سفارت افغانستان بشه و درخواست پناهندگی بده . بعد کشور مقصد هم دخواستش رو بررسی میکنه و در صورت توافق براش ویزای پناهندگی رو صادر میکنه و اون شخص میتونه بدون ترس از دستگیر شددن یا هر چیزدیگه ای به تنهایی یا به همراه ماموران سفارت ؛ به افغانستان سفر کنه
    بستگی داره برای چی میخوای پناهنده بشی برای جرم مالی و جنایت هیچ جا ولی برای دلایل دیگه به کشورهای غرب اروپا باید پناهنده شد که تقریبا همشون سفارت توی عراق دارن .
    هروقت هم احساس کردی خطری که تهدیدت میکرده از بین رفته میتونی برگردی

9. این کاربر از Alamate Soal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    سوراخ

پيش فرض

بستگی داره برای چی میخوای پناهنده بشی برای جرم مالی و جنایت هیچ جا
    نه هیج مشکلی ندارم فقط میخوام از ایران برم
    ولی برای دلایل دیگه به کشورهای غرب اروپا باید پناهنده شد که تقریبا همشون سفارت توی عراق دارن .
    باید پاسپورت و ویزا داشته باشم؟؟؟
    ندارم باید چیکار کنم؟؟؟/
    راستی ویزا چیه؟
    جواب بدید خواهش میکنم. واقعا نیاز دارم به این پاسخ.
    Last edited by soorakh; 31-08-2011 at 21:33.

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

نه هیج مشکلی ندارم فقط میخوام از ایران برم
    داداش پناهنده شدن که همینجوری الکی نیست که هرکی از ایران بدش بیاد بزاره بره وگرنه بالای 20 ملیون ایرانی مایل به این کار هستن

باید پاسپورت و ویزا داشته باشم؟؟؟
    برای خروج به صورت قانونی آره

ندارم باید چیکار کنم؟؟؟/
    پایان خدمت داری ؟

راستی ویزا چیه؟
    یه مهر هست که روی پاسپورت میخوره و اجازه ورود و خروج به کشور هاست . کسی که ویزای امارات رو داشته باشه میتونه بره دبی و شارجه و ... کسی که ویزای عربستان داره میتونه بره مکه و مدینه و ....
    برای گرفتنش هم باید از طریق سفارتخانه کشور مربوطه اقدام کنی و پول ویزا رو بدی
    بعضی کشورها نیازی به ویزا ندارن مثل ترکیه و ونزوئلا و آذربایجان و ارمنستان و سوریه و ... و همینطور فرانسه ؛ وای نه ببخشید فرانسه ویزا میخواد

12. این کاربر از Alamate Soal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    سوراخ

پيش فرض

داداش پناهنده شدن که همینجوری الکی نیست که هرکی از ایران بدش بیاد بزاره بره وگرنه بالای 20 ملیون ایرانی مایل به این کار هستن
    برای خروج به صورت قانونی آره
    پایان خدمت داری ؟
    یه مهر هست که روی پاسپورت میخوره و اجازه ورود و خروج به کشور هاست . کسی که ویزای امارات رو داشته باشه میتونه بره دبی و شارجه و ... کسی که ویزای عربستان داره میتونه بره مکه و مدینه و ....
    برای گرفتنش هم باید از طریق سفارتخانه کشور مربوطه اقدام کنی و پول ویزا رو بدی
    بعضی کشورها نیازی به ویزا ندارن مثل ترکیه و ونزوئلا و آذربایجان و ارمنستان و سوریه و ... و همینطور فرانسه ؛ وای نه ببخشید فرانسه ویزا میخواد
    پایان خدمت دارم.
    من متوجه نشدم چی شد؟!....
    برای پناهندگی اول باید به صورت قانونی از کشور خارج شم(مثلا عراق)....
    بعد برم مثلا سفارت انگلیس تو عراق و بگم میخوام پناهنده شم؟؟/
    یا باید به صورت قاچاقی از کشور خارج شم؟؟؟
    اگه قانونی خارج شم و پناهنده شم بعدا پلیسا نمیندازن دنبالم که برگردوننم ایران؟؟!
    مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •