سلام
میخواییم یه جنس بخریم مخصوصا لباس چجوری شروع کنیم و پیش بریم تا بیشترین تخفیف رو بگیریم؟؟؟
لطفا مرحله به مرحله توضیح بدید
اول میری تو مغازه مثلا
جنسو میبینی
چمی دونم قیمتو می پرسی......
بعدش....
سلام
میخواییم یه جنس بخریم مخصوصا لباس چجوری شروع کنیم و پیش بریم تا بیشترین تخفیف رو بگیریم؟؟؟
لطفا مرحله به مرحله توضیح بدید
اول میری تو مغازه مثلا
جنسو میبینی
چمی دونم قیمتو می پرسی......
بعدش....
اصولا جاهایی که نوشته قیمتها مقطوع هست خیلی نمیشه تخفیف گرفت.بستگی به فروشنده هم داره.مادر من که اول قیمت رو نصف میکنه بعد کم کم میاد بالا.ولی تجربه میگه اول صبح بری خرید بهتره.دشت اول صبح رو خیلی تخفیف میدن.
یه سوال
تره فرنگی رو کدوم قسمتشو میخورن؟منظورم اینه که بجز پیازش برگهای دنباله اش رو هم میخورند؟
بستگي داره چه نوع خوردني منظورتون باشه ؛ برگهاش زياد خوشمزه نيستن و براي خورشت و املت و ... فقط پيازش رو استفاده ميكنن
البته من توي آش دوغ هم از برگ هاش يكم ميريزم كه برگ هاش براي ريه و ... فايده دارن .
اول تخم مرغ بوجود اومد یا مرغ؟!
اول بالاترین سرعت دانلود توی دنیا چقدره؟
ژاپن بالاترین سرعت و در عین حال کمترین هزینه رو داره.اول بالاترین سرعت دانلود توی دنیا چقدره
اینجا رو یه نگاه کن شاخ در میاری. مال ایران رو خودم اضافه کردم.
قضاوت با خودتون. سرعت و هزینه رو داشته باشین.
![]()
دوستان من میخوام یه گاوصندوق کوچیک بخرم. چه مارکی بهترین هست و قیمت ها تو چه مایه هایی هستن؟
آیا ماشین یا خونه به نام شخصی که نه کارت معافیت داره و نه کارت پایان خدمت و نه هیچگونه برگه اشتغال ( و مشمول هم هست ) می توان زد؟
سلام ، خیر .آیا ماشین یا خونه به نام شخصی که نه کارت معافیت داره و نه کارت پایان خدمت و نه هیچگونه برگه اشتغال ( و مشمول هم هست ) می توان زد؟
برای هرگونه نقل و انتقال باید مدرکی داشته باشید که معین کننده ی وضعیت نظام وظیفه ی شما باشه ، مثل پایان خدمت یا معافیت یا برگه ی اشتغال به تحصیل ویا اشتغال به خدمت در ارگانهای نظامی و ... .
موفق باشید .
سوال: حنا به مو رنگ میده؟! میگن از لحاط تقویت و رشد مو و ابنا خیلی عالیه (مخصوصا ترکیبش با زرده تخم مرغ و روغن زیتون و آب) ولی میخوام بدونم آیا به موهای مشکی رنگ میده ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)