به اون ارتباطی نداره .
من مموریم 8 گیگه الان 50 مگ خالی داره .
خدارو شکر که فعلا مشکل نداشتم .
به اون ارتباطی نداره .
من مموریم 8 گیگه الان 50 مگ خالی داره .
خدارو شکر که فعلا مشکل نداشتم .
سرعت cpu رو ماکزیمم هست؟
ای نامردخب بازیتو برام بفرست دیگه
![]()
لگ بخاطر مموری تقلبیه بی کیفیت هستش. من همین بازی رو یکبار با مموری تقلیبه خوب انجام دادم و مشکلی نداشت و یکبار با مموری تقلبی بی کیفیت رفتم هی لگ میزد. به سرعت سی پی یو ربطی نداره. محتویات مموری رو بریز روی هارد و با PSP یکبار فرمت کن و فقط خود بازی رو بریز و امتحان کن شاید بهتر بشه.
سلام دوستان
من دیروز بازی رو تموم کردم. عجب بازیه خفنی بود!
نکته منفیش این بود که گیم پلی کوتاهی داشت و زود تموم شد.
به نظر من بعد silent hill shatterd memories بهترین بازی پی اس پی هست.
خب gamespot به بازی نمره ی 8/10 رو داد
یه باگ مسخره تو بازی دیدم.یه جایی رفتم که باید برای اولین بار اون اسکلت هارو که بزنی دوباره درست میشنو بترکونم،دیدم یهو محیط بازی رفت تو هم و من داشتم رو مذابها راه میرفتم.برای شما هم اینطوری شده بود؟؟؟
تقریبا اخرهای بازی هستم...
باگ نبود توش ...ولی بازی های بزرگ رو دیگه باید همچین زود زود ندن بیرون رو....یا..هی واسش داستان
اضاف کنن قبلا چه کار کرده بعد می خواد چی کار کنه
به هر حال باز گیم پلی بازی خیلی روان و درگیرانه هستش.
من هم امروز بازی را تمام کردم.بازی فوق العاده عالی بود.
برای من هم که هیچ باگ و لگی نداشت.اما حیف که زود تمام شد و psp تا مدتی (تا عرضه شدن patapon 3) باید گرد وخاک بخوره. :(
بگو ببینم حالا که بازیو تموم کردی:من رسیدم به جایی که 4 تا مجسمه هست بعدش باید بهشون برق بزنی تا خم و راست بشن،چقدر مونده تا آخر بازی؟؟؟
راستی من دارم رو sparta(خیلی سخت)بازی میکنم.پدرم دراومده.بعضی موقع ها به خودم میگم بیکار بودی گذاشتی رو این درجه سختی.واقعا سخته.به هیچ کس پیشنهاد نمیشه رو این درجه سختی تمومش کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)