تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 9 اولاول ... 456789 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 89

نام تاپيک: ناقص بودن ABS پراید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

بابا چرا بحث ميكنيد . پرايد جزو غير استانداردترين ماشينهاي دنياست . حالا هي گير به اي بي اس اون بديد بابا اين ماشين سر تا پا مشكل هستش . البته دزديها اي هم كه ميكنند بماند .
    ما را باش که فکر کردیم یکنفر مطلب بدرد بخوری گفته . یعنی چی که چرا بحث میکنید . اینجا جای بحث فنی است دیگر . تاپیک را الکی بالا دادی که همین کلام بی حاصل را بگویی ؟

2. 2 کاربر از Namdarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ای بابا! من چند روز پیش یا 111 تحویل گرفتم. اما چیزی که من از پراید های ساده یادمه اینه که هر وقت ترمز شدید میگرفتم فقط چرخهای جلو لیز میخورد.همیشه فکر میکردم نیروی ترمز رو چرخهای عقب خیلی کمه و میترسیدم رو یکی از همین ترمز ها ماشین کله بشه! سعی میکنم از کاسه چرخ ها عکس بذارم.ماشین من تحویل 28/09/89 هستش

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من تمام حرف های Namdarian رو تایید میکنم ضمن این که اون نمایندگی هم درست گفته که تمام ماشین هایی که چرخ عقبشون کاسه ای هست abs نداره چون اصلا رو کاسه نمیشه abs گذاشت هر چی هم که هست مثل l90 تماما جنبه تبلیغاتی داره و یا اصلا کار نمیکنه یا خیلی ضعیف کار میکنه , تمام ماشین های خوب (ماشین , نه آشغال های ایران خودرو و سایپا) که abs داره چرخ های عقب دیسکی هست

5. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای heinrich_himmler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

خب قضیه اساسا یه کمی متفاوته و بیان و توضیحش هم کمی مشکل!
    پراید ABS ترمز به مراتب بهتری نسبت به پراید معمولی داره اما دلیلش ABS بودن ترمزها نیست بلکه تقویت سیستم ترمز و علی الخصوص بزرگتر شدن و کاراتر شدن بوستر و مقسم ترمزه. در پراید معمولی اگه این بوستر یا بهتر بگم سیستم نصب می شد با کوچکترین اشاره به پدال ترمز چرخها قفل می کردن پس مجبور شدن برای جلوگیری از این عارضه سیستم ترمز رو ضعیف کنن اما حالا که ABS نصب کردن پس تونستن سیستم رو قویتر کنن و عملکردش بهتر شده و اساسا این تقویت ربطی به ABS بودنش نداره!
    تمام ماشین هایی که چرخ عقبشون کاسه ای هست abs نداره چون اصلا رو کاسه نمیشه abs گذاشت هر چی هم که هست مثل l90 تماما جنبه تبلیغاتی داره و یا اصلا عمل نمیکنه و یا ضعیف عمل میکنه
    در این مورد هم باید گفت که درسته، ترمز کاسه ای ABS نمیشه یا اگه بشه کارایی چندانی نداره و تمام این حرفها هم جنبه تبلیغاتی داره که صد البته در ایران بسیار بسیار موثر واقع میشه!!
    اما مقوله بسیار مهم در باب ABS اینه که این آپشن بدون سیستم کنترل پایداری الکترونیکی یا ESP خودش در برخی شرایط یک خطر بالقوه محسوب میشه، دقیقا مثل بستن سیستم ایربگ بدون همراهی کمربند پیش کشنده!! که البته در ایران همچین مواردی کم نیست!!
    بگذریم که خودرو سازان ما پا رو فراتر گذاشتن و در حماقت کار رو به جایی رسوندن که کمربند پیش کشنده بدون ایربگ هم نصب می کنن و جزو آپشن های خودرو با آب و تاب تبلیغ هم می کنن!! و مردم هم صد البته با میل دو چندان پول این آپشن رو چند برابر پرداخت کرده و بهش افتخار هم می کنن!! نمونش پژو 206 SD وی 1 اگه اشتباه نکنم؟؟!!
    تا حدود زیادی باعث تاسفه که خودرو سازان تقلب می کنن اما این دیگه یه رویه ثابت شده اما اینکه چرا مردم مطالعه نمی کنن رو واقعا جوابی براش ندارم!!
    Last edited by heinrich_himmler; 06-12-2010 at 11:50. دليل: اشتباه تایپی

7. 3 کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

در این مورد هم باید گفت که درسته، ترمز کاسه ای ABS نمیشه یا اگه بشه کارایی چندانی نداره و تمام این حرفها هم جنبه تبلیغاتی داره که صد البته در ایران بسیار بسیار موثر واقع میشه!!
    بعضی ها که میگن ABS با ترمز کاسه ای نمیشه این غلطه!
    ماشینی مثل سوزوکی رو هم دقت کنید ترمز عقبش کاسه ای هست!
    این دلیل نمیشه!
    ABS به کاسه ای یا دیسکی بودن ربطی نداره اما خب رو ترمز های کاسه ای میشه گفت بعضی وقت ها نصف کارایش و در مواقع معمولی 30% کاراییش رو از دست میده!
    Last edited by farshad bugatti; 07-12-2010 at 00:25.

9. این کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در ترمز کاسه ای مگه چرخ هم قفل میشه که abs بکار بیاد ؟
    ولی اگه بجای abs چرخهای عقب دیسکی شده بود ترمز گیری خیلی بهتر میشد

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

در ترمز کاسه ای مگه چرخ هم قفل میشه که abs بکار بیاد ؟
    ولی اگه بجای abs چرخهای عقب دیسکی شده بود ترمز گیری خیلی بهتر میشد
    ترمز قوی جای خودشو داره و abs هم جای خود
    ABS قدرت ترمز گیری رو بیبشتر نمیکنه فقط موجب جلوگیری قفل کردن میشه که بیشتر تو پیچ ها و راههای لغزنده کاربرد داره.
    ABS هم با مکملش یعنی EBD خوب کار میکنه! یعنی ماشینایی که ABS دارن و EBD ندارن با مشکل مواجه میشن.
    Last edited by farshad bugatti; 07-12-2010 at 16:21.

12. این کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای heinrich_himmler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ABS سیستم ضد قفل ترمزه. اینو همه میدونن. اگه یه راننده حرفه ای داشته باشی با یه ماشین بدون ABS و یه راننده با همون مدل اما با ABS و هر دو تو یه سرعت ثابت اقدام به ترمزگیری کنن فاصله و زمان ایستادن در خودروی بدون ABS کمتر از خودروی مجهز به ABS هست!
    اما چون اکثر راننده ها حرفه ای نیستند اومدن EBD و َASR رو تولید کردن که EBD مخفف Electronic Brake Distribution هست معنیش میشه "توزیع الکترونیکی نیروی ترمز". این سیستم بنا به موقعیت قرارگیری هر چرخ نیروی متناسب ترمز برای همون چرخ رو محاسبه و اعمال می‌کنه. کاربردشم حفظ تعادل خودرو در هنگام ترمز تو پیچها و لغزندگی سطح جاده در بعضی از چرخهاست.
    دومی یا ASR همون سیستم ترمز موتوره یا به زبان ساده دنده معکوس اتوماتیک!!
    همه اینها مستقیما در بالا بردن ایمنی سیستم ترمز نقش دارن و ASR و EBD کارایی سیستم ترمز رو به نحو قابل توجهی افزایش میدن اما ABS از کارایی سیستم ترمز کم می کنه (شرایط کلی).
    اما تمام این امکانات بدون داشتن سیستم کنترل پایداری الکترونیکی یا ESP قابل نصب و کاربرد نیست و اگر هم باشه یا کارایی مفید کامل نداره یا عیوبی همراهش داره. EBD به طور استاندارد باید با ESP نصب بشه و ESP به عنوان پایه نصب این آپشن عمل میکنه پس بدون ESP نصب EBD ممکن نیست.
    ASR معمولا در 90% با ESP نصب میشه و سیستم ASR بدون ESP بنده تا حالا ندیدم. اینکه میگم 90% واسه اینه که مدل مکانیکیشم هست اما کارایی چندانی نداره و در بسیاری موارد هم دردسر آفرینه.
    اما در مورد ABS هم مکانیکیش هست و هم مدل کنترل شونده با ECU که در خودروهای ما دارن مدل دوم رو نصب می کنن.
    کلا هر مدلی که سنسور داره و با واحد کنترل الکترونیکی نصب میشه قانونی و استاندارده (در ایران البته) و غیر این کلاهبرداری محض.
    اما حتی داشتن ABS استاندارد بدون همایت از طرف ESP و به خصوص EBD یک خطر بالقوست. کاهش قدرت ترمزها نسبت به حالت معمول رو EBD جبران می کنه و فرمان دادنهای شدید و کلا مواردی که منجر به چپ کردن میشه رو ESP در اختیار می گیره.
    به صورت جدی نبود سیستم ESP برای خودروهایی که مجهز به ABS هستن خطرات زیادی رو به همراه داره که انشاالله به زودی با این وضع تولید و با هزینه جان مردم عزیزمون شاهدش خواهیم بود!
    سعی می کنم فیلم آموزشی در این زمینه معرفی کنم تا دوستان بهتر متوجه عمق مطلب بشن.
    اگه سوالی هست در خدمتم.

14. 3 کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

ABS سیستم ضد قفل ترمزه. اینو همه میدونن. اگه یه راننده حرفه ای داشته باشی با یه ماشین بدون ABS و یه راننده با همون مدل اما با ABS و هر دو تو یه سرعت ثابت اقدام به ترمزگیری کنن فاصله و زمان ایستادن در خودروی بدون ABS کمتر از خودروی مجهز به ABS هست!
    اما چون اکثر راننده ها حرفه ای نیستند اومدن EBD و َASR رو تولید کردن که EBD مخفف Electronic Brake Distribution هست معنیش میشه "توزیع الکترونیکی نیروی ترمز". این سیستم بنا به موقعیت قرارگیری هر چرخ نیروی متناسب ترمز برای همون چرخ رو محاسبه و اعمال می‌کنه. کاربردشم حفظ تعادل خودرو در هنگام ترمز تو پیچها و لغزندگی سطح جاده در بعضی از چرخهاست.
    دومی یا ASR همون سیستم ترمز موتوره یا به زبان ساده دنده معکوس اتوماتیک!!
    همه اینها مستقیما در بالا بردن ایمنی سیستم ترمز نقش دارن و ASR و EBD کارایی سیستم ترمز رو به نحو قابل توجهی افزایش میدن اما ABS از کارایی سیستم ترمز کم می کنه (شرایط کلی).
    اما تمام این امکانات بدون داشتن سیستم کنترل پایداری الکترونیکی یا ESP قابل نصب و کاربرد نیست و اگر هم باشه یا کارایی مفید کامل نداره یا عیوبی همراهش داره. EBD به طور استاندارد باید با ESP نصب بشه و ESP به عنوان پایه نصب این آپشن عمل میکنه پس بدون ESP نصب EBD ممکن نیست.
    ASR معمولا در 90% با ESP نصب میشه و سیستم ASR بدون ESP بنده تا حالا ندیدم. اینکه میگم 90% واسه اینه که مدل مکانیکیشم هست اما کارایی چندانی نداره و در بسیاری موارد هم دردسر آفرینه.
    اما در مورد ABS هم مکانیکیش هست و هم مدل کنترل شونده با ECU که در خودروهای ما دارن مدل دوم رو نصب می کنن.
    کلا هر مدلی که سنسور داره و با واحد کنترل الکترونیکی نصب میشه قانونی و استاندارده (در ایران البته) و غیر این کلاهبرداری محض.
    اما حتی داشتن ABS استاندارد بدون همایت از طرف ESP و به خصوص EBD یک خطر بالقوست. کاهش قدرت ترمزها نسبت به حالت معمول رو EBD جبران می کنه و فرمان دادنهای شدید و کلا مواردی که منجر به چپ کردن میشه رو ESP در اختیار می گیره.
    به صورت جدی نبود سیستم ESP برای خودروهایی که مجهز به ABS هستن خطرات زیادی رو به همراه داره که انشاالله به زودی با این وضع تولید و با هزینه جان مردم عزیزمون شاهدش خواهیم بود!
    سعی می کنم فیلم آموزشی در این زمینه معرفی کنم تا دوستان بهتر متوجه عمق مطلب بشن.
    اگه سوالی هست در خدمتم.
    نصف صحبتهای ایشان اشتباه محض است و ساخته ی ذهن خودشان . نمیدانم مدیریت چرا برخورد نمیکند .
    شما لازم نیست فیلم آموزشی تهیه کنید . یک سری به یوتیوب بزنید پر از فیلمهای آموزشی ABS و نیز EBD است و همه ی شان صحبتهای شما را از پایه رد میکند .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

ترمز قوی جای خودشو داره و abs هم جای خود
    ABS قدرت ترمز گیری رو بیبشتر نمیکنه فقط موجب جلوگیری قفل کردن میشه که بیشتر تو پیچ ها و راههای لغزنده کاربرد داره.
    ABS هم با مکملش یعنی EBD خوب کار میکنه! یعنی ماشینایی که ABS دارن و EBD دارن با مشکل مواجه میشن.
    فکر میکنم فعل این جمله را معکوس نوشتید . یک زمانی سوار ماشینی بودم که فقط ABS خالی داشت و فاصله ای 15 متری با ماشین جلویی با سرعت حدود 60 تا 70 داشتم . یهویی ترمز زد و اگر ABS نبود کوبانده بودم به عقبش . فقط محض راهنمایی باید عرض کنم اگر توانستید بدون وارد مدار کردن ABS ماشین را نگه دارید که خوب . ولی اگر حس کردید ABS وارد مدار شده و پدال دارد میلرزد در این مواقع حاد باید پا را تا ته بر روی پدال بفشارید . این تا جاییکه در خاطر دارم حتی توصیه ی خود سازندگان ABS است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •