من خیلی راضیم از رشتم چون علاقه دارم,راستش من دانشگاه سراسری که بودم واقعا توی دروس مشترکی که با it داشتیم ما خیلی جلوتر بودیم به it خیلی غیر تخصصی تر درس میدادن!یه مثال بزنم براتون.ترم اول درسی دارین به عنوان مبانی برنامه نویسی که معمولا c++ تدریس میشه.آخر ترم پروژه ای که از ما خواستند 2 تا بازی تقریبا پیچیده تحت فرم بود ولی پروژه it ها یک تمرین تایپ کردن تحت کنسول که تو همینم مشکل داشتن!توی دانشگاه آزادم که الان هستم بازم تقریبا همین فضا هست!
در مورد این که درس های نرم افزار سختتر هستن تا حد زیادی درسته , نرم افزار جزو رشته های سخت مهندسی هستش و بعضی درساش واقعا سخته ولی اگه علاقه داشته باشید براتون لذت بخشه
در کل اگر به کامپیوتر علاقه داری و اگر با دیدن یک بازی یا یک نرم افزار یا حتی یک صفحه وب ایده های جدید به ذهنت میاد مطمئن باش نرم افزار آیندت رو 100 درصد تضمین میکنه و در آینده شغلی خواهی داشت که هم درامدش خوبه هم بهش علاقه داری.ولی هیچوقت فراموش نکن دروس دانشگاه کافی نیست خودتم باید کنارش کار کنی تا به جایی که میخوای برسی.
در ضمن من نمیگم به it فکر نکن حتما در مورد هر 2 تا رشته کامل تحقیق کن بعد با خیال راحت انتخاب کن.من تو طول این چند ترم چندین مورد دیدم که حتی بخاطر اینکه it برن به جای روزانه شبانه قبول شدن و بعدا پشیمون شدن که چرا نرم افزار نیومدن چون قبل انتخاب در مورد رشته خوب تفهیم نشدن یا حتی اومدن نرم افزار و از پس درس مبانی برنامه نویسی هم برنیومدن و به مشکلات دیگه ای برخوردن.
موفق باشی دوست من
.gif)