تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 14 اولاول ... 456789101112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 138

نام تاپيک: نرم افزار یا فناوری اطلاعات

آخر فروم باز @R3Z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من رشته های مربوط به کامپیوتر آینده ی کاریش بیشتر به شما وابسته هست..یعنی هر چی بیشتر کار بلد باشی و اطلاعاتت بیشتر باشه بیشترم میتونی توش پول در بیاری!جالبترین سخن دوستان در مورد اشبا شدن اینجور رشته هاست که بازم ارزش بحثو نداره!یه سری دوستان که احتمالا دانشگاهی که میرن در سطح علمی کاربردی پودمانی هم نیست میان میگن که یه مهندس نرم افزار برنامه نویسه و....!واقعا اگه یه نفر 1 سال هم بره دانشگاه تفاوت یه مهندس و یه نفر که مهندس نیست و فقط یه سری چیزا رو یاد گرفته رو میفهمه.اگه نیاز به توضیحه بیشتر هست برای اینجور دوستان در این رابطه توضیح میدم
    در مجموع واحدهایی که شما میگذرونی توی it , نرم افزار توی تقریبا 20 30 تا واحد فرق دارن.مهندس نرم افزار بیشتر وارد مباحث طراحی نرم افزار و بهینه سازی نرم افزار و امنیت نرم افزار میشه(البته به دروس اختیاری هم خیلی وابستس) ولی مهندس it کمتر وارد این شاخه ها میشه.
    در ضمن شما وقتی لیسانس نرم افزار بگیری برای انتخاب شاخه کارشناسی ارشد دست بازتری خواهی داشت.
    رتبه بندی نمیکنم!ولی از نظر من it و نرم افزار خیلی از سخت افزار بهتره
    موفق باشی
    Last edited by @R3Z; 16-02-2011 at 23:50.

2. 3 کاربر از @R3Z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dracula_killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بابلسر،تهران،دماوند

پيش فرض

خدمت آقای رضا که حتما دانشگاه شریف دارن درس می خونن باید بگم که من در دانشگاه مازندران واحد بابلسر و دوره ی روزانه دارم تحصیل می کنم،که این دانشگاه سراسری،اگرچه خیلی بالا نیست اما جز 20 دانشگاه اول کشور هست.
    و درباره ی بقیه ی مطالب هم باید بگم که با ایشون موافقم

4. این کاربر از dracula_killer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خدمت آقای رضا که حتما دانشگاه شریف دارن درس می خونن باید بگم که من در دانشگاه مازندران واحد بابلسر و دوره ی روزانه دارم تحصیل می کنم،که این دانشگاه سراسری،اگرچه خیلی بالا نیست اما جز 20 دانشگاه اول کشور هست.
    و درباره ی بقیه ی مطالب هم باید بگم که با ایشون موافقم
    خطابم به شما نبود دوست من, منم شریف درس نمیخونم دانشگاه صنعتی ارومیه درس میخوندم الانم تهران شمال هستم,
    موفق باشید

6. 2 کاربر از @R3Z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سطح اموزشی شهری مثل اراک ازاد در ای تی با تهران ازاداش چه قدر فرق داره؟

آخر فروم باز BMW.M3_E46's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Most Wanted

پيش فرض

یه مشکلی برام پیش اومد:
    دفترچه دانشگاه آزاد رو که دیدم شهری که می خوام بزنم نرم افزار قبلا ستاره دار بود حالا نیست(شانسو ببین)
    حالا IT ستاره داره اگه اول بذارمش شانس قبولیم کم میشه بنظرتون چه کنم؟؟؟

آقا رضا اینو خوب اومدی چون من می بینم که ارشد IT محاله...( 30 نفر اونم گرایش شبکه قزوین آزاد)
    صنعتی شریف و ... دانشگاهای دولتی لیسانسشو قبول نمیشم چه برسه به ارشدش
    بازم مشکل دارم بین 2 رشته!!!!
    Last edited by BMW.M3_E46; 25-02-2011 at 02:05.

9. این کاربر از BMW.M3_E46 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سطح اموزشی شهری مثل اراک ازاد در ای تی با تهران ازاداش چه قدر فرق داره؟
    دانشگاه های آزاد تهران معمولا اساتیدشون همون اساتید دانشگاه های سراسری تهران هستند, پس میشه گفت سطحشون زمین تا آسمون فرق داره.
    دفترچه دانشگاه آزاد رو که دیدم شهری که می خوام بزنم نرم افزار قبلا ستاره دار بود حالا نیست(شانسو ببین)
    فکر نمیکنم مشکلی باشه, تا جایی که من یادمه رشته های بدون ستاره رو میتونی به عنوان انتخاب اول بزنی ولی رشته ها ستاره دار فقط مختص به انتخاب اوله

11. این کاربر از @R3Z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Most Wanted

پيش فرض

آقا رضا شما راضی هستی از این رشته؟؟؟
    شنیدم درسای نرم افزار سختر از IT ؟؟؟
    یه توضیحی از رشتتون بدین ممنون میشم

آخر فروم باز Amir Varasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیزم اشتباه نکن.

رشته ی اولت رو ستاره دار بزن و IT !

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا رضا شما راضی هستی از این رشته؟؟؟
    شنیدم درسای نرم افزار سختر از IT ؟؟؟
    من خیلی راضیم از رشتم چون علاقه دارم,راستش من دانشگاه سراسری که بودم واقعا توی دروس مشترکی که با it داشتیم ما خیلی جلوتر بودیم به it خیلی غیر تخصصی تر درس میدادن!یه مثال بزنم براتون.ترم اول درسی دارین به عنوان مبانی برنامه نویسی که معمولا c++ تدریس میشه.آخر ترم پروژه ای که از ما خواستند 2 تا بازی تقریبا پیچیده تحت فرم بود ولی پروژه it ها یک تمرین تایپ کردن تحت کنسول که تو همینم مشکل داشتن!توی دانشگاه آزادم که الان هستم بازم تقریبا همین فضا هست!
    در مورد این که درس های نرم افزار سختتر هستن تا حد زیادی درسته , نرم افزار جزو رشته های سخت مهندسی هستش و بعضی درساش واقعا سخته ولی اگه علاقه داشته باشید براتون لذت بخشه
    در کل اگر به کامپیوتر علاقه داری و اگر با دیدن یک بازی یا یک نرم افزار یا حتی یک صفحه وب ایده های جدید به ذهنت میاد مطمئن باش نرم افزار آیندت رو 100 درصد تضمین میکنه و در آینده شغلی خواهی داشت که هم درامدش خوبه هم بهش علاقه داری.ولی هیچوقت فراموش نکن دروس دانشگاه کافی نیست خودتم باید کنارش کار کنی تا به جایی که میخوای برسی.
    در ضمن من نمیگم به it فکر نکن حتما در مورد هر 2 تا رشته کامل تحقیق کن بعد با خیال راحت انتخاب کن.من تو طول این چند ترم چندین مورد دیدم که حتی بخاطر اینکه it برن به جای روزانه شبانه قبول شدن و بعدا پشیمون شدن که چرا نرم افزار نیومدن چون قبل انتخاب در مورد رشته خوب تفهیم نشدن یا حتی اومدن نرم افزار و از پس درس مبانی برنامه نویسی هم برنیومدن و به مشکلات دیگه ای برخوردن.
    موفق باشی دوست من

15. این کاربر از @R3Z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Most Wanted

پيش فرض

من خیلی راضیم از رشتم چون علاقه دارم,راستش من دانشگاه سراسری که بودم واقعا توی دروس مشترکی که با it داشتیم ما خیلی جلوتر بودیم به it خیلی غیر تخصصی تر درس میدادن!یه مثال بزنم براتون.ترم اول درسی دارین به عنوان مبانی برنامه نویسی که معمولا c++ تدریس میشه.آخر ترم پروژه ای که از ما خواستند 2 تا بازی تقریبا پیچیده تحت فرم بود ولی پروژه it ها یک تمرین تایپ کردن تحت کنسول که تو همینم مشکل داشتن!توی دانشگاه آزادم که الان هستم بازم تقریبا همین فضا هست!
    در مورد این که درس های نرم افزار سختتر هستن تا حد زیادی درسته , نرم افزار جزو رشته های سخت مهندسی هستش و بعضی درساش واقعا سخته ولی اگه علاقه داشته باشید براتون لذت بخشه
    در کل اگر به کامپیوتر علاقه داری و اگر با دیدن یک بازی یا یک نرم افزار یا حتی یک صفحه وب ایده های جدید به ذهنت میاد مطمئن باش نرم افزار آیندت رو 100 درصد تضمین میکنه و در آینده شغلی خواهی داشت که هم درامدش خوبه هم بهش علاقه داری.ولی هیچوقت فراموش نکن دروس دانشگاه کافی نیست خودتم باید کنارش کار کنی تا به جایی که میخوای برسی.
    در ضمن من نمیگم به it فکر نکن حتما در مورد هر 2 تا رشته کامل تحقیق کن بعد با خیال راحت انتخاب کن.من تو طول این چند ترم چندین مورد دیدم که حتی بخاطر اینکه it برن به جای روزانه شبانه قبول شدن و بعدا پشیمون شدن که چرا نرم افزار نیومدن چون قبل انتخاب در مورد رشته خوب تفهیم نشدن یا حتی اومدن نرم افزار و از پس درس مبانی برنامه نویسی هم برنیومدن و به مشکلات دیگه ای برخوردن.
    موفق باشی دوست من
    خیلی ممنون دوست عزیز
    آره اتفاقا اینو قبول دارم که تخصصی تر درس داده میشه کلا عشق کام چه اینترنت چه نرم افزار چه سخت افزارو...
    نگاه کردم کلا 30 واحد متفاوته تو ارشدشم می تونم هر 2 رو رشته رو انتخاب کنم
    من بیشتر تو کار گرافیک هستم برنامه نویسی بلد نیستم!!!شنیدم خیلی باید مخ باشی چون سخته
    درسایی ریاضی که داره بیشترش به گسسته ربط داره درسته؟؟؟؟
    از نظر ریاضی متوسطم فکر می کنید به مشکل بر بخورم؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •