عجب بازار شیر تو شیری!
بقیه ی قطعات رو قیمت کردید؟ CPU و ... ؟
عجب بازار شیر تو شیری!
بقیه ی قطعات رو قیمت کردید؟ CPU و ... ؟
نه
مادربرد که تبریز اصلا پیدا نمیشه.CPU رو هم که اکثر مغازه ها ندارن.حتی گرافیک سافایرم فکر کنم نتونم پیدا کنم
اینجا همه اینتل و جی فورسو و گیگابایتی هستن![]()
یه سوال!
رم Corsair 4GB FSB 1600، فقط 118 تومن! مگه این برند با این FSB نباید گرون تر از این حرفا باشه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
چند تا سوال از اساتید:
1- هارد 1TB چی توصیه میکنید؟ قیمتش؟
2- نظرتون در مورد EVGA GTX260 Core 216 چيه؟ چقدر بهتر از 5770 هست؟
3- قيمتش چنده؟ و آيا ارزش داره به جاي 5770، برند EVGA GTX260 Core 216 رو بگيرم؟
4- در آينده براي كراس فاير، حتماً بايد يه EVGA GTX260 Core 216 ديگه بگيرم؟ كراس فاير با برند ديگه نميشه؟
5- چند تا از دوستان هستن که میخوان EVGA GTX260 Core 216 رو بفروشن (چند ماه استفاده کردن). هم اورکلاک کارخانه اش رو دارن و هم GTX260 اورکلاک نشده. چند بخرم؟ (البته اگه این کارت رو توصیه میکنید)
6- اسپیکر Edifier M3700 رو پیشنهاد میکنید یا Edifier C2؟ اگه برند بهتری توی این حدود قیمت میشناسید که صدای بهتری دارند، لطفاً اعلام کنید. (صدای اسپیکر رو بلند نمیکنم. کیفیت صدا برام مهمه. بیش تر آهنگ گوش میکنم. فیلم خیلی کم)
ببخشید سوالام زیاد شد. آخه این پنجشنبه دارم میرم سیستم رو بخرم. نمیتونم تا چند ماه صبر کنم که شاید قیمت ها بیاد پایین.
اگه سیستمتون بر پایه ی AMD هست نمیتونید بیشتر از 1 Nvidia داشته باشید ... یعنی SLI نمیشه ...چند تا از دوستان هستن که میخوان EVGA GTX260 Core 216 رو بفروشن (چند ماه استفاده کردن). هم اورکلاک کارخانه اش رو دارن و هم GTX260 اورکلاک نشده. چند بخرم؟ (البته اگه این کارت رو توصیه میکنید)
در ضمن اون کارت از سری قبل Nvidia هست و DX11 ساپورت نمیکنه ولی خب چند قیمت دادن ؟
M3700 5.1 هست و برای فیلم و بازی عالیه ... برای آهنگ هم خیلی خوبه ولی من خودم C2 دارم و بسیار ازش راضیم ...6- اسپیکر Edifier M3700 رو پیشنهاد میکنید یا Edifier C2؟ اگه برند بهتری توی این حدود قیمت میشناسید که صدای بهتری دارند، لطفاً اعلام کنید. (صدای اسپیکر رو بلند نمیکنم. کیفیت صدا برام مهمه. بیش تر آهنگ گوش میکنم. فیلم خیلی کم)
انتخاب خودتونه 5.1 صدای فراگیر تری داره ولی 2.1 بیشتر برای آهنگ استفاده میشه ...
پس این کارت گرافیک زیاد جالب نیست. نه DirectX یازده رو ساپورت میکه و نه بیش از یک کارت رو.
پس 5770 با این سیستم AMD بهتر مچ میشه.
دوستان برند EVGA GTX260 اورکلاک کارخونه ای رو 170 قیمت دادن. چند ماه همگارانتیش مونده بود.
هارد یه ترابایت رو نفرمودید.؟!
مچ شدن که زیاد محسوس نیست من خودم روی سیستم AMD کارت Nvidia دارمپس این کارت گرافیک زیاد جالب نیست. نه DirectX یازده رو ساپورت میکه و نه بیش از یک کارت رو.
پس 5770 با این سیستم AMD بهتر مچ میشه.
دوستان برند EVGA GTX260 اورکلاک کارخونه ای رو 170 قیمت دادن. چند ماه همگارانتیش مونده بود.
به طور کلی قدرت 260 از 5770 کمی بالاتره و 5770 هم کارتی نیست که بتونید از تمام قابلیت های DX11 استفاده کنید ... بنابراین در حالت تکی 260 بهتره ...
اما اگه قصد کراسفایر دارید 5770 رو تهیه کنید چون با کراسفایر قدرت بالایی پیدا میکنه ...
در ضمن پاور رو چی انتخاب کردید ؟
من خودم هارد های Western Digital رو میپسندم اما Seagate و Samsung هم هارد های خوبی دارن ... مادربردتون چی هست ؟هارد یه ترابایت رو نفرمودید.؟!
اگه Raid 0 ساپورت میکنه و قصد ارتقا به 2T ندارید 2 تا 500 رو Raid 0 کنید بهتره ...
قصد دارم مادربورد Asrock 890 Deluxe3 بگيرم.
پاور Green 535B رو انتخاب كردم.
درضمن؛ اين مدل پاور يعني 535 وات هست؟ اگه اين طوريه؛ پاورهاي 700 واتي ThermalTake توي همين رده قيمت هستن. بهتر نيست Thermaltake بگيرم؟
اون مین از ازراک انتخاب خوبی میتونه باشه!
از گرین بگیرین بهتره چون احتمالا این سری از پاورهای thermaltake که چنین قیمتی دارند جزو پاورهای کیفیت پایین thermaltake به حساب میان و یا 700 وات ریل نیستند! ضمن اینکه گرین گارانتی خیلی بهتری داره (گارانتی 48 ماهه ی تعویض)!!
Last edited by xzero; 20-10-2010 at 12:46.
منم دیگه صبرم تموم شده
با همین سیستم و پاور 535b فکر میکنین بشه دو تا 5770 رو کراس فایر کرد ؟
هارد 500 رو سیگت بگیریم وسترن دیجیتال؟
Last edited by ramin_j2007; 20-10-2010 at 14:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)