دوستانی که بازی کردن فورا بگن بازی افت فریم داره یا نه.
با این سیستم تقریبا:
cpu : 3.00 full
ram : 2gb
vga:4850 ati 1gb
زود زود زود
مرسی
دوستانی که بازی کردن فورا بگن بازی افت فریم داره یا نه.
با این سیستم تقریبا:
cpu : 3.00 full
ram : 2gb
vga:4850 ati 1gb
زود زود زود
مرسی
انقلاب امروز طرفای ساعت 7.30 / 8 میاد.
تو مشهد رفتم سعدی پی سی هنوز نیومده!
جایی دیگه ای کسی خبر نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب ماهم بازی رو خریدیم. آقا چرا میره تو بازی هرتز مانیتور از 85 میشه 60 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا سیستم مورد نیاز رو که توی تاپیک اول زده!!
فقط محض اطلاع بگم که شما با این CPU ممکنه توی لودینگ یه کم معطل شی یا بعضی مواقع به طور لحظه ای در بعضی از صحنه ها(نه دائم)یه کم افت فریم داشته باشی...ولی به طور معمول باید همه جا راحت 30 فریم رو بگیری![]()
دوستان میشه بگید لینک های بازی رو باید از کجا گیر آورد؟ اگه جایی واسه فروش تو تهران که بازی درست اجرا می شده هست معرفی کنید ممنون
آقایون خیالتون راحت این بازی به هیچ وجه از 2 هسته بیشتر استفاده نمی کنه ! یه سی پی یو دو هسته ای معمولی داشته باشین (ازین 60 70 تومنی ها به بالا) قاعدتا نباید مشکلی از نظر cpu داشته باشین ! برای تست این قضیه هم می تونید task manager ویندوز رو باز کنید و سربرگ (Tab) پرفورمنس Performance انتخاب کنید , تعداد هسته های cpu رو نشون میده و میزان استفادشون رو تا جایی که می تونید عرض پنجرشو (پنجره همین task manager ) رو زیاد کنید (چون هر ثانیه 1 بار نمودارهاش آپدیت میشه) .. حالا فیفا رو باز کنید و بازی کامل بازی کنید بعد از تموم شدن مسابقه یا وسط همون بازی کردنتون alt+tab بزنید و نمودار میزان مصرف task manager رو نگاه کنید .. میزان مصرف cpu رو کاملا مشاهده می کنید .
من که بازی رو سفارش دادم از سایت بازی جدید دات کام تا ببینیم برای شنبه میرسه
سلوم.بازیو گرفتم. با دسته بازی می کنم دسته اولو بازی کردم اومدم بیرون دوباره رفتم تو بازی توی منو دکمه های رنگی دسته کار می کنه ولی جهت های دسته کار نمیکنه تورو خدا ککککمممممککککککم کنیدددددددددددددددددددددد ددددددددد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)