سلام دوستان
آیا به این دستگاهه میشه dvdrom اکسترنال وصل کرد؟ هارد ساتای تبدیل شده به usb چطور؟
من تو سایت چاره 130تومن قیمتشو دیدم آیا قیمت پایینتری هم هست؟
سلام دوستان
آیا به این دستگاهه میشه dvdrom اکسترنال وصل کرد؟ هارد ساتای تبدیل شده به usb چطور؟
من تو سایت چاره 130تومن قیمتشو دیدم آیا قیمت پایینتری هم هست؟
من همین goflextv رو پیشنهاد می کنم. در مورد فرمتها فقط با بعضی از wmv ها مشکل داره که اون هم همه پلیرها این مشکل رو دارند. پورتهاش هم کامله.
قیمت هم حدود 130 هست. البته من 115 خریدم.
مشهد جای خاصی رو نمی شناسم ولی گارانتی سازگار باید داشه باشه اونجا. برید سایت سازگار ارقام ببینید نماسندگی مشهدش کجاست.
موفق باشید
---------- Post added at 10:14 AM ---------- Previous post was at 10:13 AM ----------
هارد ساتای نبدیل شده به usb ؟
منظورم اون باکس هایی هست که هارد معمولی رو به usb وصل می کنه.
مثل این:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله میشه..
با درود
دوستان اگر کسی لطف کنه در مورد نحوه آپگرید کردن این دستگاه یک توضیح کوچیک بده با لینک دانلود ممنون میشم. من سیستم رو تازه گرفتم تا حالا هم با هیچ سیستم مشابهی کار نکرده بودم. با این سیستم هم مشکل زیر نویس رو دارم که ظاهراٌ با آپگرید کردن حل میشه.
موفق باشید
تو این صفحه یه فایل 38 مگی هست که میگیری و بعد از unzip کردن میریزی تو یه فلش مموری وصل می کنی به دستگاه.
باید بری توی setting و firmware رو آپدیت کنی.
توضیحات بیشتر توی همون صفحه هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من تازه اين دستگاه را خريدم. با کابل شبکه از مودم بهش وصل ميکنم پي سي را ميشناسه و فولدر پابليک را هن ميشناسه و ويديوهاي سمپل ويندوز را هم پلي ميکنه اما فولدرهاي شير شده خچدم را نميشناسه. بايد چيکار کنم؟
خیلی ممنون از توضیحات و راهنمائیتون. کل مراحل رو انجام دادم و آپدیت شد ولی بازم زیر نویس sub رو نشون نمیده. با اینکار باید درست میشد یا کار دیگه هم باید انجام بدم؟
حتما هر دو فایل sub و idx به همراه فیلم و همنام فایل فیلم باشن.
موقع پخش فیلم دکمه menu (دکمه سبز رنگ روی ریموت کنترل ) رو بزنید و بعدش گزینه subtitle رو انتخاب کنید.
ازونجا می تونید زیرنویس رو فعال کنید.
اگه نشد با یه زیرنویس دیگه امتحان کنید شاید مشکل از زیرنویس باشه.
ممنون از توضیحاتتون ولی زیر نویس sub و idx رو که امتحان کردم تو قسمت subtitle که میرم برای فعال کردن زیرنویس off و fa داره ولی وقتی fa رو میزنم بازم نشون نمیده چیزی. در ضمن سیستم هم به سختی منوهاش عوض میشه و خیلی سنگین کار میکنه ریموتش تو این حالت. زیرنویس srt رو هم امتحان کردم ولی فونتهاش بهم ریخته است و وقتی تو قسمت تنظیم text میرم اصلاٌ فارسی یا عربی نداره که تنظیم کنم. خلاصه بدجوری کلافم کرده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)