هیچ در مانی نداره دکتره گفت تو تلویزیون .
هیچ در مانی نداره دکتره گفت تو تلویزیون .
سلام .
روی نوک زبون من هم زده این آفت لعنتی .
این روشی که پزشک شما گفته زود جواب داده ؟ آخه من دیروز با ناخنم روی آفت کشیدم تا بکنم اونو اما دردش بیشتر شد !
آفت همون جوشه؟
منم چند وقته قسمت داخلی لپ ها ؛ داخل لب ، روی لثم جوش میزنه..
استرس داشتم پس از استرسه...ریزش مو هم داشتم...
عجیبه این استرس کلن روی سیستم بدن تاثیر میذاره.باید استرسو از خودم دور کنم.
سلام
منم این مشکل برام پیش میاد
شما میتونید آب لیموی خالص و طبیعی رو توی دهنتون یه چند دقیقه بچرخونید
این کارو دو سه بار در روز انجام بدید
زود خوب میشه
داداش این کارو تو زندان گوانتانامو هم انجام نمیدن
چه کاریه آخه خودمونو زجر کش کنیم؟
من تجربه شخصیه خودمو میگم من حدود ۷-۸ سال پیش دهنم خیلی آفت میزد تصمیم گرفتم کلا محل سگم بهش نزارم و هرچی دوست دارم نوش جان کنم با کمال تعجب الان ۷-۸ ساله دیگه آفت نزدم
ولی هفته قبل با دوستان مسافرت بودیم یکی دهنش آفت زده بود منم دهنی اینو خوردم آفت زدم همون برنامه چند سال قبلو پیاده کردم خودش داره خوب میشه
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
ايشون درست ميگن بهترين درمان همين داروى بنفش به نام ويوله دوژانسيان هستش ايرانى هست و قيمتش هم حدوداً ١٥٠٠ تومان هست
من خودم دچار آفت شديد روى لبم شدم قطره ى ميرتكس رو زدم ولى بدتر شد دهانشويه ى بنزيدامين هيدروكلرايد هم زدم خوب نشد ولى داروى ويوله بهترين درمان براى آفت حتّى براى كسانى كه در گلوشون آفت زده باشه مثل من كه هيچ دكترى هم نميفهمه. از بار اولى كه بزنيد دردش و سوزشش قطع ميشه.
بهترين بهترين بهترينه
اه بازم شروع شد!
این داروی ويوله دوژانسيان برای همینی که در لینک زیر گذاشتم هست دیگه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال من بیشتر شبیه اینا در میاد. زجر میده موقعی که زیاد از روش میگذره. خودشم دیر خوب میشه.
اسم اون دارو به انگلیسی چیه؟
چطوره به داروخونه چی دهنمو نشون بدم بگم از دهنم اینجور چیزا در میاد؟
خودش راهنمایی میکنه بعد.
در صورتی که درمان های نام برده پاسخگو نبود ؛ آخرین خط درمان استفاده از این داروی ساختنی هست :
AMP Dexamethason #2
SYR Aluminum M.G.S #1
SYR Diphenhydramin #2
Drop Nystatin #1
CAP Tetracyclin #10
AMP Lidocaein #1
من حتی در موارد شدید به سراغ خط اول درمان نمیرم و یک راست این نسخه ی ساختنی رو تجویز میکنم برای بیمار(البته اگه تشخصیص آفت و برفک دهان باشه دقیقا) که در شدید ترین موارد هم بیمار ها در ظرف 2 روز بهبودی کامل رو به دست میارن...
اما برای دوستانی که زیاد دچار این مشکل میشن نسخه ی دیگه ای برای بهبود نسبی و کم کردن دفعات ابتلا به این مشکل تجویز میکنم...
بلاخره چی استفاده کنم، خسته شدم از دست این سفیدی های روی زبون با نیستاتین و کلی جوش شیرین هم خوب نشد
دکتر هم میگه آب نمک خدایی چی فکر کردن اینا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)