یعنی ریلیز شده ولی هنوز به ایران نرسیده؟
خوب کی میاد اینورا؟
یعنی ریلیز شده ولی هنوز به ایران نرسیده؟
خوب کی میاد اینورا؟
دوستانی داریم که به قیمت 1 میلین و 70 هزار تومان!(با هزینه ی پست و اینا) می فروشن......
قیمتش تقریبا بالاست!
درسته ولی اینیکه فکر کنین به زودی به شدت افت میکنه اشتباس چون قیمت دلار هنوز به ثبات نرسیده! چه دلیلی داشته که پستایه منو و چند تا دیگه از بچها رو پاک کردن![]()
اینجا رو!!!!
امضای منو بخونید!!!
توصیه میکنم حتماً دانلود کنید
حجمش کمه...خیلی هم خوشگله!!!
![]()
![]()
Last edited by rawen.west69; 09-10-2010 at 15:38.
بله کاملا اشتباه هست خرید این گوشی در حال حاظر.....درسته ولی اینیکه فکر کنین به زودی به شدت افت میکنه اشتباس چون قیمت دلار هنوز به ثبات نرسیده! چه دلیلی داشته که پستایه منو و چند تا دیگه از بچها رو پاک کردن![]()
دلیل پاک شدن پست ها این بود که از یه تیکه حرف من دربارهی گوشی های مختلف و مقایسشون با اپل،شما و چند تا دیگه از دوستان شروع کردین به مقایسه ی اپل و اندو و تنها دلیل برتری ال رو اسمش و قیمتش ذکر کردین!!!!
که خوب ارتباطی با اینجا نداشت و بحث ها پاک شد....
بابا ما گفتیم htc خوبه ولی دیگه نه که بندازیم رو دکستاپ!! حالا تو که نصبیدی چجوریاس؟؟ به صورت ویدجت هستش یا کل صفحه رو میگیره!؟؟ من خیلی رو pc حساسم نکنه یدفه ویدجت های خودم بپره!! مشکلی نداره؟؟
---------- Post added at 12:45 PM ---------- Previous post was at 12:44 PM ----------
بابا ما گفتیم htc خوبه ولی دیگه نه که بندازیم رو دکستاپ!! حالا تو که نصبیدی چجوریاس؟؟ به صورت ویدجت هستش یا کل صفحه رو میگیره!؟؟ من خیلی رو pc حساسم نکنه یدفه ویدجت های خودم بپره!! مشکلی نداره؟؟
نه بابا چه مشکلی؟؟؟
این هم عکسی که از دسکتاپ خودم گرفتم:
![]()
این که 64 بیته یعنی کیفیت عکس اینقدر بالاست؟![]()
بله! اینقدر بالاست!
ولی 64 بیت نیست!! شما چرا میگی 64 بیته؟؟
اولین ویدیو انباکس desire hd!!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)