تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 8 اولاول ... 45678
نمايش نتايج 71 به 74 از 74

نام تاپيک: یکم مهربون تر!!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

آخه قطعات اصلی واسه یه گیمر موس و اسپیکر (هدست ) هم هست یعنی به اندازه ی گرافیک و سی پی یو (بلکه بیشتر در بازیهای Multi معروف مثل Counter , COD , Warcraft , Dota , FIFA ) براش اهمیت داره
    کاملا صحیح هستش اما تا حدودی ...
    1- مادربورد = مادربوردی که معرفی کردم نسبت به مادربورد شما فقط USB3 , Sata 3 نداره ولی 100 تومن ارزونتره
    این به تنهایی خودش بزرگترین عیب سیستم شماست ...
    - گرافیک : بازم بحث زیبای گرافیک همونطور که تو اون تاپیک قدیمی گفتم GTX 460 SLI اگه قوی تر نباشه هم قدرت 5850 هست. ولی هم قیمت کمتری داره (60 تومن) و هم از PhysX پشتیبانی میکنه و هم اگه از برند Palit بگیرید کوچکترم هست
    خب این نظر شماست و تنها نقطه ی قوت این کارت قیمت پایینش تو ابران و physicx هستش ولی اگه این قدر فیزیک مد نظر هست من 3 way sli رو به دوستمون پیشنهاد می دم که در این حالت وضع خیلی فرق می کنه .
    3- هارد : این قسمت یکم سلیقه ایه . اونی که من گفتم یه مزیت هایی داره اینی که شما گفتی یه مزیت هایی (مثل سرعت بیشتر )
    می تونم بپرسم چه مزیتی ؟! سیستم پیشنهادی من :
    آخه قطعات اصلی واسه یه گیمر موس و اسپیکر (هدست ) هم هست یعنی به اندازه ی گرافیک و سی پی یو (بلکه بیشتر در بازیهای Multi معروف مثل Counter , COD , Warcraft , Dota , FIFA ) براش اهمیت داره
    کاملا صحیح هستش اما تا حدودی ...
    1- مادربورد = مادربوردی که معرفی کردم نسبت به مادربورد شما فقط USB3 , Sata 3 نداره ولی 100 تومن ارزونتره
    این به تنهایی خودش بزرگترین عیب سیستم شماست ...
    - گرافیک : بازم بحث زیبای گرافیک همونطور که تو اون تاپیک قدیمی گفتم GTX 460 SLI اگه قوی تر نباشه هم قدرت 5850 هست. ولی هم قیمت کمتری داره (60 تومن) و هم از PhysX پشتیبانی میکنه و هم اگه از برند Palit بگیرید کوچکترم هست
    خب این نظر شماست و تنها نقطه ی قوت این کارت قیمت پایینش تو ابران و physicx هستش ولی اگه این قدر فیزیک مد نظر هست من 3 way sli رو به دوستمون پیشنهاد می دم که در این حالت وضع خیلی فرق می کنه .
    3- هارد : این قسمت یکم سلیقه ایه . اونی که من گفتم یه مزیت هایی داره اینی که شما گفتی یه مزیت هایی (مثل سرعت بیشتر )
    می تونم بپرسم چه مزیتی ؟! سیستم پیشنهادی من :
    CPU = Core i7 - 930 = 315
    M.B:Asus P6X58D-E=350
    Ram = 3*2GB DDR3 1600 Patirot Viper= 210
    VGA =3* Zotac GTX460 768Mb240 = 720
    CPU Cooler = Green Cpu Freezer = 40
    DVD RW:HP 1270i =30/000
    HDD:2 X Seagate 500Gb (7200.12) RAID0=90
    bluray drive :sony=50
    Case:Cooler Master Elite 310 = 40
    Power = Green 885W = 150
    MONITOR:LG-22"-W2262TQ=205
    Edifier C2=75
    Mouse & Keyboard:Logitech Cordless Desktop EX-110=50
    Total : 2325
    بقیه موارد از جمله joy stick و هدست ارزش خرج کردن رو داره اما فعلا از نظر من 3 way sli بیشتر ارزش داره ...
    Last edited by Corei7_980X; 20-09-2010 at 21:46.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

حذف شود .......
    Last edited by Corei7_980X; 20-09-2010 at 21:18.

آخر فروم باز BMW.M3_E46's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Most Wanted

پيش فرض

7- موس : کیفیت لاجیتک و تاثیری که موس تو بازیها (حتی بازیهایی مثل Starcraft , Dota ) میذاره بر همه مشهوده ولی برای اینکه خیلی حرفه ای نباشه G7 گزینه ی به صرفه ایه

ببخشید وقتتون رو گرفتم
    شما قیمت G7 رو داری!!؟؟ که می گی بصرفست!؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamedchtsz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    معدن زر

پيش فرض

یه سوال فنی..
    جون عزیزتون بی تعصب جواب بدین..
    واسه بازی اینتل و SLI خوبه یا AMD و کراسفایر ؟
    دوست من عذر می خوام که اینو می گم فقط نظر شخصی خودمه
    شما که برای بازی می خوای یه ایکس باکس و یه تلویزیون فول اچ دی بگیر با تمام امکانات، هم کلی تو هزینه صرفه جویی می شه هم اینکه شما هرچی هم سیستم قوی ببندی دو روز دیگه چند تا فناوری جدید میاد که سخت فزارت ساپورت نمی کنه و مجبوری ارتقا بدی. دیگه دردسر بنچ مارک و مقایسه و شک و تردید هم نداری. تازه همه اینارو که در نظر نگیری وقتی یه بازی خیلی خوب انحصاری واسه ایکس باکس میاد شما هرچی هم سیستمت قوی باشه نمی تونی اونو بازی کنی...

صفحه 8 از 8 اولاول ... 45678

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •