کاملا صحیح هستش اما تا حدودی ...آخه قطعات اصلی واسه یه گیمر موس و اسپیکر (هدست ) هم هست یعنی به اندازه ی گرافیک و سی پی یو (بلکه بیشتر در بازیهای Multi معروف مثل Counter , COD , Warcraft , Dota , FIFA ) براش اهمیت دارهاین به تنهایی خودش بزرگترین عیب سیستم شماست ...1- مادربورد = مادربوردی که معرفی کردم نسبت به مادربورد شما فقط USB3 , Sata 3 نداره ولی 100 تومن ارزونترهخب این نظر شماست و تنها نقطه ی قوت این کارت قیمت پایینش تو ابران و physicx هستش ولی اگه این قدر فیزیک مد نظر هست من 3 way sli رو به دوستمون پیشنهاد می دم که در این حالت وضع خیلی فرق می کنه .- گرافیک : بازم بحث زیبای گرافیک همونطور که تو اون تاپیک قدیمی گفتم GTX 460 SLI اگه قوی تر نباشه هم قدرت 5850 هست. ولی هم قیمت کمتری داره (60 تومن) و هم از PhysX پشتیبانی میکنه و هم اگه از برند Palit بگیرید کوچکترم هستمی تونم بپرسم چه مزیتی ؟! سیستم پیشنهادی من :3- هارد : این قسمت یکم سلیقه ایه . اونی که من گفتم یه مزیت هایی داره اینی که شما گفتی یه مزیت هایی (مثل سرعت بیشتر )کاملا صحیح هستش اما تا حدودی ...آخه قطعات اصلی واسه یه گیمر موس و اسپیکر (هدست ) هم هست یعنی به اندازه ی گرافیک و سی پی یو (بلکه بیشتر در بازیهای Multi معروف مثل Counter , COD , Warcraft , Dota , FIFA ) براش اهمیت دارهاین به تنهایی خودش بزرگترین عیب سیستم شماست ...1- مادربورد = مادربوردی که معرفی کردم نسبت به مادربورد شما فقط USB3 , Sata 3 نداره ولی 100 تومن ارزونترهخب این نظر شماست و تنها نقطه ی قوت این کارت قیمت پایینش تو ابران و physicx هستش ولی اگه این قدر فیزیک مد نظر هست من 3 way sli رو به دوستمون پیشنهاد می دم که در این حالت وضع خیلی فرق می کنه .- گرافیک : بازم بحث زیبای گرافیک همونطور که تو اون تاپیک قدیمی گفتم GTX 460 SLI اگه قوی تر نباشه هم قدرت 5850 هست. ولی هم قیمت کمتری داره (60 تومن) و هم از PhysX پشتیبانی میکنه و هم اگه از برند Palit بگیرید کوچکترم هستمی تونم بپرسم چه مزیتی ؟! سیستم پیشنهادی من :3- هارد : این قسمت یکم سلیقه ایه . اونی که من گفتم یه مزیت هایی داره اینی که شما گفتی یه مزیت هایی (مثل سرعت بیشتر )
CPU = Core i7 - 930 = 315
M.B:Asus P6X58D-E=350
Ram = 3*2GB DDR3 1600 Patirot Viper= 210
VGA =3* Zotac GTX460 768Mb240 = 720
CPU Cooler = Green Cpu Freezer = 40
DVD RW:HP 1270i =30/000
HDD:2 X Seagate 500Gb (7200.12) RAID0=90
bluray drive :sony=50
Case:Cooler Master Elite 310 = 40
Power = Green 885W = 150
MONITOR:LG-22"-W2262TQ=205
Edifier C2=75
Mouse & Keyboard:Logitech Cordless Desktop EX-110=50
Total : 2325
بقیه موارد از جمله joy stick و هدست ارزش خرج کردن رو داره اما فعلا از نظر من 3 way sli بیشتر ارزش داره ...