چقدر مسخره
من فک میکردم مستقیم وصل میشه
گفتم بابا ای ول به نوکیل
نگو که اشتباه میکردم
چقدر مسخره
من فک میکردم مستقیم وصل میشه
گفتم بابا ای ول به نوکیل
نگو که اشتباه میکردم
سلام
والا اشتباه فکر نمیکردی
یو اس بی همین الان هم مستقیم به گوشی وصل میشه ولی نمیشه رو گوشی usb بزرگ بذاری .ظاهر گوشی رو خراب میکنه و فضای زیادی رو اشغال میکنه
واسه همین اومدن پورت میکرو یو اس بی گذاشتن و یه تبدیل هم گذاشتن واسه تبدیلش بهusb بزرگ![]()
با سلام
من 3 روز هست که این گوشی رو خریدم. قیمتش هم 430 هزار تومن البته توی بازار موبایل قم.
به نظر من که در کل گوشی خوبی هست. ظاهرش خیلی بهتر از اونیه که فکر می کردم حتی بهتر از N8 البته به نظر من!
صفحه نمایش خوبی هم داره و کاملا به آدم احساس کار کردن با یه صفحه led رو میده. در ضمن touch گوشی هم فوق العاده هست.
3 تا میز کار متفاوت هم داره که می تونین به دلخواه نتظیمش کنین.
در مورد سرعت گوشی هم باید بگم هیچ مشکلی تا حالا ندیدم. با توجه به اینکه سیستم عاملش هم جدیده به نظر من کارایی و سرعتش بالاتر از حد انتظاره.
با Wifi گوشی هم کار کردم که خیلی خوبه هم در اتصال به شبکه هم تبادل اطلاعات و هم مرور صفحات اینترنتیش.
Bluetooth این گوشی هم ورژن 3 هست و خوب به نظر خیلی سریعه!(اگر چه من نتونستم دیوایسی با این ورژن بلوتوث برای تبادل اطلاعات و تست سرعت واقعیش پیدا کنم)
در مورد دوربین اون هم به نظر من خوبه در حالت عکسبرداری و اون هم در فضای باز کاملا ارضا کنندست. در حالت فیلمبرداری هم نسبت به خیلی از گوشی های این سطح بالاتره و باید بگم که بهتر از اونیه که فکر می کردم.
اما یه مشکل که در کار کردن با فایل ها و sms ها دارم این هست که نمی تونم اون ها رو یکی یکی مارک کنم؟ و این برام خیلی عجیبه؟ اگر از دوستان کسی در این مورد بتونه کمکم کنه ممنون می شم.
دوستان یه جا تو کرج بم معرفی میکنین که این کابلو داشته باشه؟بابا ابروم رفت انقد گفتم usb on the go...
2بار تلفظش کنین دفه سوم ببینین چی میگین.....
خدا خیرتون بده..راستی اینم بگم حتما باید همون کابل باشه چون من یه سوکته دو سر مادگی هم خریدم که با همین کابله usb داخله جعبش بش فلشو وصل کنم.به این ترتیب که اول گوشی بعد کابله usb بعد سوکت بعد فلش....اما هر چی کردم نشناخت فلشو..دوستان زحمته اضافی نکشن.فقط همون کابل رو تهیه کنید..
شما باید فایل و یا اس ام اس مورد نظر را در حد دو سه ثانیه با دست لمسش کنید موقعی که دو سه ثانیه لمس فایل مورد نظر را نگه دارید یه منو باز میشه که یکی از گزینه هاش مارک هست و میتونید براحتی فایل مورد نظر را مارک کنید.
منم بعد از خرابی بصره و بلاهای زیادی که سرم اومد بالاخره c7 خریدم،هر چند خودم پیکسون 12 رو بیشتر دوست داشتم ولی مثل اینکه قسمت نبود پیکسون بخرم،چون به هر دری زدم بسته شد....
امیدوارم این گوشی راضیم کنه،راستی قیمتش تو تهران چنده؟؟؟![]()
دوستان من از هیچ چیز این گوشی سر در نمیاورم
چیکار کنم؟
مثلآ اسامی که تو حافظه ی سیمکارت دارم رو نشون نمیده،یعنی چی؟؟؟![]()
مبارک باشه.
دوست عزیز سوالی داری بپرس حتما جواب میدم
برو توی کانتکس یا مخاطبین
بعد options و بعد هم setting
از اینجا میتونی انتخاب کنی که شماره های فون مموری رو نشون بده یا سیم کارت و یا هر دورو هم زمان نشون بده!
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
همه چیز گوشی عالی هست اما یه مشکل اساسی
هرچی میگردم هیچ برنامه ای برای این گوشی نیست
شما جایی رو سراغ دارید؟
به خصوص دنبال برنامه ای برای پسورد گذاشتن رو اس ام اس و گالری و... میگردم
(گوشی جدید هست ، وقتی بخریم ، هرکی ببینه میگه بده ببینم ، شاید هم عمدی نباشه یهو دستش بره رو گالری ای جایی..... )
یه سوال دیگه ، بلوتوث ورژن 3 دیگه تو چه دستگاهی داریم؟ بلوتوث لب تاب ها هم ورژن 3 هست؟
سوال آخرم هم اینکه ، اگه کابل tv out از جای دیگه مثلا همونی که رو گوشی N96 و... هست ، رو این گوشی وصل میشه یا مبدل نیاز داره؟
ممنون![]()
دوستان میدونین چطوری گوشی رو میشه اپدیت کرد؟؟؟منظورم اینه که فارسی بشه و بشه اس ام اس رو فارسی فرستاد؟؟؟
البته میدونم با فلش درست میشه ولی میخوام بدونم خودم هم میتونم فلش بزنم؟؟؟
---------- Post added at 08:51 AM ---------- Previous post was at 08:50 AM ----------
راستی بازی برای این گوشی از کجا میشه گیر اورد؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)