کاسترول چطوره ؟ ( برای XU7 )
کاسترول چطوره ؟ ( برای XU7 )
دوست عزیز من کاسترول استفاده نکردم.
اما XU7 داشتم 2 سال فقط لیکو مولی ریخنم خیلی عالی بود.
کم نمیکرد و موتور مثل ساعت کار میکرد.
منم حرف های این دوستمونو تایید میکنم . فقط روغن ایرانی استفاده کن .
خودم 405 دارم و تو این 4 سال فقط روغن ایرانی استفاده کردم و خیلی راضیم .
پدر من تو کار خریدو فروش روغن ماشینه به طور عمده . اکه از کیفیت روغن های به اصطلاح خارجی خبر داشتی
و اینکه تو کجاها پر میشن و اینکه با روغن سوخته تصفیه شده پر میشن اصلا حرفشو نمیزدی .
البته شغل پر درامدیه .![]()
دوست من یعنی شما میگی شرکت های توتال یا آترود یا کاسترول یا شل هیلکس همه بی کیفیت و روغن سوخته تصفیه شده هست اما روغن ایرانی خوبه.
آقا پس باید به شرکت های جنرال موتورز و تویوتا و مرسدس که از این روغن ها استفاده میکنن خبر بدیم.
شما پس مثل من کامل خبر دارین که برنامه این روغنهای خارجی چیه
اما متاسفانه توی تالارها یه عده از روی نادانی و عدم اطلاع ، فقط به استناد خارجی بودن این روغنها به بقیه ی افراد پیشنهاد میدن
اما وظیفه ی من و شما هست که ملت بیچاره رو روشن کنیم که چی به چیه
شما توضیح کامل در مورد بی کیفیت بودن روغن های خارجی بدین.
آیا از شرکت هاش بازدید داشتین؟
آیا در هنگام مصرف این روغن ها ناخالصی توش دیدن؟
فرض میکنیم این روغن ها روغن تصفیه شده بی کیفیت باشن که به ایران وارد میشه
آیا این شرکت ها فقط با ایران کار میکنن؟
یعنی فکر این نیستن که محصولاتشون در سراسر جهان داره استفاده میشه و باید کیفیت داشته باشن تا فروخته بشن؟
اخوی اون روغنی که میاد ایران آشغاله . وگرنه کسی نخواست این شرکت ها رو زیر سوال ببره .
---------- Post added at 04:21 PM ---------- Previous post was at 04:17 PM ----------
بله موقع مصرف توتال 5000 همه چیز مشخصه موتور خشک کار میکنه . داده موتور رو دور بالا 5000 میره هوا !!
هر 1000 تا حدو 750 سی سی کم میکنه . روغنی که وارد خاک ایران میشه به هیچ عنوان کیفیت نداره
توتال که همین تهران پر میشه.
این حرفت درسته(روغنی که وارد خاک ایران میشه به هیچ عنوان کیفیت نداره)
پس نتیجه میگیریم وارد کنندگان روغن موتور در ایران مشکل دارن نه شرکت های خارجی.
بله اطلاع كامل .
اين روغن ها توي ايران و نه در جاهاي خيلي عظيم بلكه در گاراژهاي جاده ساوه و چند جاي ديگه كه احتمالا بدونيد
پر ميشن .![]()
دوست عزيز من نميگم اون روغن ها بي كيفيت هستند ميگم روغن هاي سوخته تصفيه شده رو در ظرف هاي اين
روغن هاي معروف پر ميكنن و به دست مشتري ميدن . پلمپ كردن و بقيه مراحل مشابه سازي با اصل خارجي اون
هم اصلا كاري نداره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)