از این گوشیها راضی هستین دوستان؟
ارزش داره آدم بخره؟
قیمت دقیقش توی بازار ایران چقدره؟
از این گوشیها راضی هستین دوستان؟
ارزش داره آدم بخره؟
قیمت دقیقش توی بازار ایران چقدره؟
اون دوستی که آتریکس داره، از کجا و به چه قیمتی خریدید؟
سپاس!
منظورتون آتریکس هست یا 2سیمه ها ؟
آتریکس گوشی خیلی خوبیه و الانم که قیمتش افت کرده خرید خیلی خوبیه
من ex115 داشتم . گوشی خوبی بود . گوشی با امکانات متوسط هست و به نسبت بقیه 2 سیمکارته ها به نظرم گزینه ی خوبی هست .
مدل ex119 جدیدتر هست و بهتر هم هست . اما چون فارسی یا عربی نداره هنوز من نخریدم . اما منتظرم ورژن عربش بیاد بخرم .
ex115 قیمتش 130 هست شاید کمتر هم گیر بیاد
ex119 یک مقدار کمیاب شده تو بازار . حدود 140 تا 170 !
والا یکی از دوستام رو پیدا کردم که این گوشی رو داره ... میگه با شارژش شدیدا" مشکل داره !
منم باطری برام مهم هستش ... میرم اینطرف و اونطرف ... یهو 2-3 روز به برق هم شاید دسترسی نداشته باشم ... چه برسه به شارژر!
احتمالا همون سامسونگ 322 رو بگیرم .... اون هم دو سیمکارته خوبیه گویا
در هر حال ممنون از نظرت![]()
راستی این موتورولا با فارسی هم شدیدا مشکل داره! دوستم گفت کیبوردش فارسی نیست و کلا با فارسی خداحافظی کرده!
آره دیگه، آتریکس. انگار دو مدل داره؛ معمولی و 4G که در سایت GSMarena معمولیش گرونتره!
ببخشید، سه مدل داره. حالا اون یکیش هیچ (atrix 2)
ازاین دوتا شما کدومش را داری و از کجا گرفتی؟
نه مدل ex115 با فارس هیچ مشکلی نداره و تایپ فارسی هم میشه کرد . بعضیهاش حتی روی کیبور هم حروف فارسی / عربی حک شده . که کمتر گیر میاد و سفارش کشورهای عربی هست .
اما ex119 فعلا" با فارسی مشکل داره که قبلا" هم گفتم .
باطری هم متوسطه و بستگی به مصرف داره .
برای من 1.5 روز میرفت با استفاده متوسط به بالا
---------- Post added at 10:09 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------
هیچ فرقی ندارن . فقط اون 4g هست و برای اپراتورهای آمریکا کاربرد داره که سرعت اینترنتش خیلی بالاست .
( اپراتورهای ایران هنوز 2.5g هستن و اپراتور سوم که قراره بیاد 3g هست ).
گوشی های خیلی خوبین و الان هم قیمتشون مناسب شده . اما اگر یکم بیشتر هزینه کنی و آتریکس 2 بخری خیلی بهتره . مگر اینکه از سایز آتریکس2 خوشت نیاد .
من خودم آتریکس معمولی داشتم و از گوشی شاپ خریدم .
دوستان تو پک ex115 وسایل جانبی چی داره منظورم مموری کارت و هندزفریه و هندفری اگه داره کیفیت خوبی داره یا نه؟
فقط شارجر و هندزفری / مموری کارت نداره
کیفیتش تقریبا خوبه .
باتری ex119 اتفاقا خیلی خوبه!
من هر 5 - 6 روز یبار شارژ میکنم!
البته استفاده ای به غیر از اس ام اس و تلفن ندارم باهاش!
دو سیم کارت هم روش فعاله همیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)