تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا از این که یک سال عقب افتادید ولی در عوض رشته مورد دل

راي دهنده
57. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

47 82.46%
  • خیر

10 17.54%
صفحه 8 از 11 اولاول ... 4567891011 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 106

نام تاپيک: توصیه های پشت کنکوری های پارسال(دانشجویان امسال) به پشت کنکوری های امسال

اگه نباشه جاش خالی می مونه omnia.2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

یک راهنمایی ازتون میخواستم .

بنده در تابستون امسال بنا به دلایلی نتونستم پایه رو بخونم واسه کنکور 90 . حالا هم یکم مظطربم میگم نکنه نرسم پایه رو کامل بخونم .

ولی پشتکارم خوبه به نظرم . یادمه همین خرداد امتحان نهایی دین و زندگی داشتیم ساعت 11 شب قبل از امتحان شروع کردم و ساعت 3 تموم شد تو امتحان هم 17 گرفتم .

حالا نظرتون چیه در مورد اینکه روی پیش بیشتر کار کنم و مسلط بشم و کمتر پایه بخونم یا بیشتر پایه بخونم و کمتر پیش ؟

برنامه ای ، نظری در مورد این حقیر داشتید ، دریغ نکنید.

موفق باشید
    سلام دوست عزیز همونطور که میدونید درسهایی مثل ریاضی بیشترش توی پیش تکرار شده ولی یکسری از درسا مثل زیست وشیمی شما نیاز به خواندن پایه دارید تا پیش رو هم بتونید البته ریاضی هم همین طوریه ولی تو پیش خوب توضیح داده ولی برای یه ساختمان محکم اول باید پایه محکمی بسازید
    دیر هم نیست تلاشتو بیشتر کن تا جبران نکنی تا دیر نشده تلاش خودتو بیشتر کن تا نگی که پاییز و ... هم از دست دادم راستی اون که میگی از ساعت 11 شروع کردی ساعت 3 تموم کردی به این پشت کار نمیگن اون هم نیرویی بود که اضطراب به شما داد تا گیراییت قویتر بشه پشت کار به این میگن که از الان که شروع به درس خواندن کردی تا خود کنکور کم نیاری

2. 4 کاربر از omnia.2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

من از کجا میتونم کتابهای تغییریافته از سال 82 به بعد رو پیدا کنم؟ زبان پیش دانشگاهی رو که داره دوستم و کامل خوندتش. دین و زندگی رو میگفت که دوبار تغییر کرده و نداره. شیمی رو جدیدارو داشت یکم قدشون بزرگتر شده. فیزیک چه تغییراتی داره؟ راهنمایی فرمایید تا من هم به نوبه خودم کمکمو بکنم

4. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

من از کجا میتونم کتابهای تغییریافته از سال 82 به بعد رو پیدا کنم؟ زبان پیش دانشگاهی رو که داره دوستم و کامل خوندتش. دین و زندگی رو میگفت که دوبار تغییر کرده و نداره. شیمی رو جدیدارو داشت یکم قدشون بزرگتر شده. فیزیک چه تغییراتی داره؟ راهنمایی فرمایید تا من هم به نوبه خودم کمکمو بکنم
    شما کتابای امسال رو از chap.sch.ir بگیر و با کتابای خودت مقایسش کن.

البته منم تو همین مورد مشکل دارم.فقط کتابای امسال (همه مقاطع) رو گذاشته و کتابای پارسال و پیارسالو نداره.

6. این کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mohandes_mansour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    c:/windows/system32/regedt32.exe

پيش فرض

سلام به بچه های گل پی سی ورلد!
    منم یه مدت همراه شما تو کنکور 89 بودم و روحیه میگرفتم از زمانی که من سال سوم دبیرستان بودم!(حالا ممکنه همتون منو نشناسید !)
    بالاخره ما هم دانشجو شدیم و داریم تحصیل میکنیم!
    چه زود ترم اول تموم شد و وقت امتحان هم فرا رسید...
    یه ماه دیگه همه بچه ها با هم میریم ترم 2 از ترم اولی در میابم
    آقا مزاحمتون نمیشم و خوشحال شدم.
    توصیه خاصی ندارم ماشالله بچه های کنکوری 90 همه آخرشن! دیگه نیازی به حرف من و شما ندارن!

موفق باشید.

8. این کاربر از Mohandes_mansour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    islamic republic of iran

پيش فرض salam

میخواستم بدونم از هر درس رشته ریاضی تو کنکور چند تا تست میاد؟اخه من تازه شروع کردم بخونم میخوام مبحثی بخونم!به نظر شما وقتی میخوام تو سراسری همه درسای اختصاصی بالای ۳۵ تا ۴۰ بزنم ادبیات عربی هم بالای ۷۰ و دینی بالای ۵۰ و زبان منفی نزننم حداکثر ۲۰ بزنم باید چه مبحثایی بخونم که ساده هم باشه!با تشکر

10. این کاربر از hjoooker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت marmooz.exe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ادامه بدین لطفا . . .

12. این کاربر از marmooz.exe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام.
    ما هنوز معلوم نيس بريم يا بمونيم
    اما يه سري سوالات داشتم در مورد موندن لطفا جواب بدين شايد سوال بقيه هم باشه
    1- امسال نسبت به سال قبل رتبتون بهتر شد يا نه؟
    2- امسال كه سال دوم يا چندم كنكورتون بود اوني كه اول (زماني كه شروع كردين به مطالعه براي سال بعد و آغاز مجدد) فكر ميكردين بهش رسيدين؟
    3- از اينكه پشت كنكور موندين با توجه به نتايجش راضي هستيد؟
    (اين سه سوال شبيه هم اما متفاوت بودنا )
    4- ما هر سال اومديم جلو كتب سال قبل تغيير كرد.وقتي پيش بوديم گفتن سال سوم عوض شده امسال هم حتما نوبت پيشه.از چه سايت يا منبع معتبري(آدرسش لطفا) ميتونم ليست كامل تغييرات اعم از حذف يا اضافه شدن مطالب و... كتاب همه مقاطع رو ببينم.نه فقط تغييرات امسال كه واسه كتب پيش هست(البته اينم خوبه ولي كافي نيس)...مثلا تغييرات سال سوم هم كه سال پيش عوض شد ميخوام بدونم يا دوم يا اول...
    5- تغييرات جزيي و به سمت كمتر شدنه ديگه؟يعني لازمه ما كتاباي درسي + كمك آموزشيمونو عوض كنيم؟يا اگر همينارو بخونيم از پس كتب جديد هم بر ميايم؟(چون به نظرم بيشتر حذفيات داره تا اضافه شدن)
    6- كلا نظرتون و كارايي كه بايد واسه سال جديد بكنيم به طور خلاصه تا جايي كه حوصله داريد
    7- به نظر شما سال اول سراسري يه شهر ديگه (جز شهر خودمون و تهران) بهتره يا آزاد اما تو شهر خودمون؟
    8- واسه نظام وظيفه چكارايي بايد بكنيم؟الان مثلا من متولد شهريور 72 بايد واسه اين كه كنكور براي سال دوم بتونم بدم، برم نظام وظيفه و اينا؟تا كي وقت دارم؟(تاپيك نظام وظيفه هستا اما اون جا بحث زياد شده بيشتر هم سر معافيت هست من سردر نميارم)
    9- سال ديگه تاثير معدل بازم بيشتر ميشه.من حسابان و ديف رو زياد خوب ندادم.راه جبران هم كه نداره تكليفم چيه؟بمونم سال بعد خيلي خطري ميشه؟به خصوص رياضيم كه ضعيفه بايد قويترش كنم اما بازم نميشه روش زياد حساب كرد.و نمره هر درس هم تو خودش تاثير داره.يعني با تاثير بيشتر معدل احتمال افت رتبه خيلي بيشتر ميشه؟
    ببخشيد زياد شد.ممنون.

14. این کاربر از eshghe abi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه milla.online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Lian

پيش فرض

سلام.
    1- امسال نسبت به سال قبل رتبتون بهتر شد يا نه؟
    2- امسال كه سال دوم يا چندم كنكورتون بود اوني كه اول (زماني كه شروع كردين به مطالعه براي سال بعد و آغاز مجدد) فكر ميكردين بهش رسيدين؟
    4- ما هر سال اومديم جلو كتب سال قبل تغيير كرد.وقتي پيش بوديم گفتن سال سوم عوض شده امسال هم حتما نوبت پيشه.از چه سايت يا منبع معتبري(آدرسش لطفا) ميتونم ليست كامل تغييرات اعم از حذف يا اضافه شدن مطالب و... كتاب همه مقاطع رو ببينم.نه فقط تغييرات امسال كه واسه كتب پيش هست(البته اينم خوبه ولي كافي نيس)...مثلا تغييرات سال سوم هم كه سال پيش عوض شد ميخوام بدونم يا دوم يا اول...
    5- تغييرات جزيي و به سمت كمتر شدنه ديگه؟يعني لازمه ما كتاباي درسي + كمك آموزشيمونو عوض كنيم؟يا اگر همينارو بخونيم از پس كتب جديد هم بر ميايم؟(چون به نظرم بيشتر حذفيات داره تا اضافه شدن)
    6- كلا نظرتون و كارايي كه بايد واسه سال جديد بكنيم به طور خلاصه تا جايي كه حوصله داريد
    7- به نظر شما سال اول سراسري يه شهر ديگه (جز شهر خودمون و تهران) بهتره يا آزاد اما تو شهر خودمون؟
    8- واسه نظام وظيفه چكارايي بايد بكنيم؟الان مثلا من متولد شهريور 72 بايد واسه اين كه كنكور براي سال دوم بتونم بدم، برم نظام وظيفه و اينا؟تا كي وقت دارم؟(تاپيك نظام وظيفه هستا اما اون جا بحث زياد شده بيشتر هم سر معافيت هست من سردر نميارم)
    9- سال ديگه تاثير معدل بازم بيشتر ميشه.من حسابان و ديف رو زياد خوب ندادم.راه جبران هم كه نداره تكليفم چيه؟بمونم سال بعد خيلي خطري ميشه؟به خصوص رياضيم كه ضعيفه بايد قويترش كنم اما بازم نميشه روش زياد حساب كرد.و نمره هر درس هم تو خودش تاثير داره.يعني با تاثير بيشتر معدل احتمال افت رتبه خيلي بيشتر ميشه؟
    ببخشيد زياد شد.ممنون.
    1.امسال بهتر شده مسلما
    2.من پارسال زمانی که شروع کردم گفتم هرچی بشم بهتر از پارسالم میشم.. پارسال 24 هزار شده بودم
    3.اره راضیم
    اما جواب کلی هم بهت بدم... به نظر من باید ببینی معدلت چقدره... و بر اساس معدلت و تاثیرش تو کنکور تصمیم بگیری چون سال دیگه به نظر من میشه 40 درصد تاثیر معدل... اگه تاثیرش منفیه من جات بودم نمی موندم پشت کنکور
    اگه دیفرانسل رو خوب و مفهومی بخونی (رمزینه بهترین پیشنهاده.واسه تست هم محمود مومنی(گاج قدیم) به نظرم از پس دیفرانسل بر میای... خود من پارسال ریاضی رو تو کنکور زدم 6 درصد... امسال 27 درصد(البته امسال چوب نداشتن سرعت عمل و هندسه گسسته رو خوب کار نکردن رو خوردم.. توی آزمایش های سنجش و کانون ریاضی رو بالای 50 میزدم)
    اگه متولد نیمه دوم باشی باید 6 ماه پس از فارغ التحصیل شدن دفترچه سربازیت رو بفرستی تا 1 سال مرخصی تحصیلی بهت بدن... اگه هم نیمه اولی هستی نمی خواد....
    برای سال دوم باید تغیییر کنی... اگه آدم سال قبل باشی نتیجه سال قبلتو میگیری

16. 2 کاربر از milla.online بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

1.امسال بهتر شده مسلما
    2.من پارسال زمانی که شروع کردم گفتم هرچی بشم بهتر از پارسالم میشم.. پارسال 24 هزار شده بودم
    3.اره راضیم
    اما جواب کلی هم بهت بدم... به نظر من باید ببینی معدلت چقدره... و بر اساس معدلت و تاثیرش تو کنکور تصمیم بگیری چون سال دیگه به نظر من میشه 40 درصد تاثیر معدل... اگه تاثیرش منفیه من جات بودم نمی موندم پشت کنکور
    اگه دیفرانسل رو خوب و مفهومی بخونی (رمزینه بهترین پیشنهاده.واسه تست هم محمود مومنی(گاج قدیم) به نظرم از پس دیفرانسل بر میای... خود من پارسال ریاضی رو تو کنکور زدم 6 درصد... امسال 27 درصد(البته امسال چوب نداشتن سرعت عمل و هندسه گسسته رو خوب کار نکردن رو خوردم.. توی آزمایش های سنجش و کانون ریاضی رو بالای 50 میزدم)
    اگه متولد نیمه دوم باشی باید 6 ماه پس از فارغ التحصیل شدن دفترچه سربازیت رو بفرستی تا 1 سال مرخصی تحصیلی بهت بدن... اگه هم نیمه اولی هستی نمی خواد....
    برای سال دوم باید تغیییر کنی... اگه آدم سال قبل باشی نتیجه سال قبلتو میگیری
    در مورد سربازي الان نيمه اول يعني اصلا هيچ كاري نميخواد؟ بعد اونوقت يعني ما يه سال ديگه علاوه بر اين هم وقت داريم يا نه ممكنه ترش كنيم؟
    معدل كه من فكر كنم تا 50 هم بره.من نمراتم ايناس:
    معدل كل سه سال دبيرستان:17.99
    معدل كتبي سال سوم:16.27
    نمرات خراب:
    حسابان: 11 - فيزيك 3 : 13 - ادبيات:16.5 - هندسه :16.5
    جبر رو خوب دادم:18.5
    (سال سوم فكر كنم فقط حسابان و فيزيك خراب بود...دو تا نمره رياضي ديگه هم هست هندسه و جبر فكر كنم تا حدودي جبران كنه)
    از پيش فيزيك رو خوب دادم ولي ديف ترم اول رو كه نميدونم حدود 13 ترم دوم هم 13.5

خيلي بد شد؟

در ضمن رياضي رو من هر چي بخونم باز يادم ميره...يعني فيزيك پيش رو خيلي خوب بلدم چون كامل درك ميكنم و مجسم ميكنم اما رياضي و هندسه خرابه...رياضي رو نميتونم درك كنم با يه سري فرمول خشك و خالي بايد يه سري مسايل بي كاربرد (البته تو زندگي فعليم) رو حل كني يادم ميره خب + رمزينه دارم ولي از حجمش ميترسم برم سمتش پر فرموله
    Last edited by eshghe abi; 03-07-2011 at 16:12.

18. این کاربر از eshghe abi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام.
    1- امسال نسبت به سال قبل
    رتبتون بهتر شد يا نه؟

نمیدونم فکر کنم بهتر شده!
    ولی فیزیک رو از پارسال که رشته ریاضی بودم کمتر زدم!
    البته من پارسال ریاضی بودم و امسال تجربی و رشته تجربی چون رشته هاش محدوده زیاد نمیشه گفت بهتر میشه یا نمیشه!

فکر نکنم!

هم آره و هم نه!!
    رشته ای که پارسال قبول شدم علاقه ای بهش نداشتم(مکانیک آزاد) و تغییر رشته دادم رشته تجربی تا رشته هایی رو که بالا گفتم قبول شم حالا هم معلوم نیست قبول شم یا نه!
    بیشتر جوابم روی "نه" هست!

ببینید الان دیگه کنکورتون رو دادید قرار نیست معجزه ای بشه و مثلا یهو نتیجه عوض بشه...خودتون کاملا میدونید رتبتون قراره چند بشه دیگه پس اگه میدونید امسال رشته مورد علاقتون رو نمیارید از همین یکی دو هفته آینده شروع کنید....من از مهر شروع کردم اوایل بهمن متوجه شدم یه خورده مسیر رو کج رفتم اگه از بعد از کنکور شروع میکردم خوب زودتر متوجه اشتباهم میشدم!!پس اگه تصمیمتون بر اینه که پشت کنکور بمونید از الان شروع کنید.... پارسال چند تا از بچه های با تجربه اینجا اینو به من گفتند من گوش ندادم و ...

مهم علاقست!!الان دیگه همه حداقل مدرکشون کارشناسی ارشده!!شما امسال رشته مورد علاقتو توی شهر خودت قبول شدی برو ولی خوب بخون از همون سال اول دانشگاه که ارشد دانشگاه هایخوب کشور قبول بشی!

نه منم متولد شهریور 71 بودم و پشت کنکور موندم و هیچ کاری نکردم نیازی نیست کاری کنید البته من از دانشگاه مرخصی گرفته بودم ولی میدونم که مشکلی پیش نمیاد!

تكليفم چيه؟بمونم سال بعد خيلي خطري ميشه؟به خصوص رياضيم كه ضعيفه بايد قويترش كنم اما بازم نميشه روش زياد حساب كرد.و نمره هر درس هم تو خودش تاثير داره.يعني
    9- سال ديگه تاثير معدل بازم بيشتر ميشه.من حسابان و ديف رو زياد خوب ندادم.راه جبران هم كه نداره با تاثير بيشتر معدل احتمال افت رتبه خيلي بيشتر ميشه؟

آره باید اینو هم در نظر بگیری!

ببخشيد زياد شد.ممنون.

خواهش میکنم موفق باشی
    ایشالا که بهترین تصمیم رو بگیری!

لب کلام:امسال اگه رشته مورد علاقتو آزاد قبول شدی برو یا اگه روزانه یا شبانه یه شهر دیگه قبول شدی باز هم برو!!به خدا دانشگاه فقط شریف و تهران و شیراز نیست همه دانشگاه ها به شرطی که دانشجو بخونه خوبه بعد هم دیگه این روزا اصل مدرک "کارشناسی ارشد" به بالاست پس زیاد مهم نیست که "دوره کارشناسی"کدام دانشگاه درس خونده باشی!

اگر هم تصمیمتون بر این شده که امسال بمونید لطفا دیگه تا آخر همین هفته(بعد از کنکور آزاد) با خودتون کنار بیایید و همه جوانب رو در نظر بگیرید و از اواخر تیر یا دیگه اوایل مرداد شروع کنید!!
    مطمئن باشید هیچ مشکلی براتون پیش نمیاد که هیچ کلی هم جلو میفتید و فرصت ازمون و خطا رو دارید!

موفق باشید
    Last edited by Amirdb; 05-07-2011 at 23:48.

20. 2 کاربر از Amirdb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •