تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 9 اولاول ... 456789 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 81

نام تاپيک: ثبت نام در دانشگاه (برای سال اولیا)

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

[QUOTE]بچه ها كسي ثبت نام اينترنتي كرده ؟ (براي همه يكسانه اسمش سامانه سما هست) سايتش ديونه شده من همه چي رو نوشتم بازم كد رهگيري بهم نميده كلا صفحه ي كد رهگيري خاليه خاليه
    امروز هم كه جنسيت من رو زده (( زن )) من نميدونم از رو اسم من نميفهمن زن نيستم يا مثلا تو كنكور سراسري تو حوزه پسرا امتحان دادم
    يكي كمك كنه داره ديونهم ميكنه شيطونه ميگه قيد دانشگاه رو بزنم[QUOTE]

واسه منم سما هست ثبت نام من از فرداست. اگه اینجوری باشه که اعصاب ادم خورد می شه . برای شما ننوشته که مدارک رو حضوری تحویل بدین؟ فکر کنم اونجا بتونن درست کنن.
    دوستان یه سوال یه کم عجیب که من متوجه نشدم! تو اون لیست گفتن که 6 قطعه عکس بعدش گفتن برادرانی که میخوان معافیت تحصیلی داشته باشن 12 قطعه عکس حالا با این اوصاف اون دسته از آقایون مث من باید 18 قطعه عکس ببریم یا 12 تا؟
    یه سوال دیگه هم اینه که ثبت نام اولیه من اینترنتیه اما من شبانم بعدش تو لیست درخواستی های دانشگاه پرداخت شهریه هم بود اما هیچ توضیحی نداشت یعنی شهریه رو بعدا باید ریخت!
    بعد این بند زیر چیه دیگه؟
    10- پذيرفته شدگان موظف هستند براي ارسال تاييديه : پيش دانشگاهي براي فارغ التحصيلان نظام جديد / ديپلم متوسطه براي فارغ التحصيلان نظام قديم متوسطه به نشاني و عنوان دانشگاه محل تحصيل از ادارات پست درخواست كنند و هنگام تشكيل پرونده تصوير آن را به مسئول تشكيل پرونده تحويل دهند . دانشجويان موظف به پيگيري تا وصول اصل تاييديه حداكثر تا پايان نيمسال اول سال تحصيلي
    نه همون 12 تاست .
    سوال بعدی سوال منم هست منم شبانه ام و فردا باید ثبت نام اینترنتی بکنم . اگه فهمیدی به منم خبر بده.
    همون تاییدیه تحصیلی معروفه دیگه! حسابی بچه ها دربارش بحث کردند توی همین فروم . باید بری پست می گید تاییده تحصیلی می خوام اونا هم یه فرم بهت می دن پرش می کنی بعد می دی بهشون .پولم می گیرن . یه رسید بهت می دن می بری دانشگاه همین. فقط مدارکت هم همراهت باشه تو پست بدرد می خوره.(معدل و از این جور چیزا..)
    Last edited by hojjatinho; 14-09-2010 at 16:47.

2. این کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoud_kp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Khuzestan

پيش فرض

[/COLOR][QUOTE=andre22;5410304][QUOTE]بچه ها كسي ثبت نام اينترنتي كرده ؟ (براي همه يكسانه اسمش سامانه سما هست) سايتش ديونه شده من همه چي رو نوشتم بازم كد رهگيري بهم نميده كلا صفحه ي كد رهگيري خاليه خاليه
    امروز هم كه جنسيت من رو زده (( زن )) من نميدونم از رو اسم من نميفهمن زن نيستم يا مثلا تو كنكور سراسري تو حوزه پسرا امتحان دادم
    يكي كمك كنه داره ديونهم ميكنه شيطونه ميگه قيد دانشگاه رو بزنم

واسه منم سما هست ثبت نام من از فرداست. اگه اینجوری باشه که اعصاب ادم خورد می شه . برای شما ننوشته که مدارک رو حضوری تحویل بدین؟ فکر کنم اونجا بتونن درست کنن.
    نه همون 12 تاست .
    سوال بعدی سوال منم هست منم شبانه ام و فردا باید ثبت نام اینترنتی بکنم . اگه فهمیدی به منم خبر بده.
    همون تاییدیه تحصیلی معروفه دیگه! حسابی بچه ها دربارش بحث کردند توی همین فروم . باید بری پست می گید تاییده تحصیلی می خوام اونا هم یه فرم بهت می دن پرش می کنی بعد می دی بهشون .پولم می گیرن . یه رسید بهت می دن می بری دانشگاه همین. فقط مدارکت هم همراهت باشه تو پست بدرد می خوره.(معدل و از این جور چیزا..)
    دوست عزیزم دمت گرم که جواب دادی!
    تو این مدت یه سرچی تو تاپیکا کردیم اون تاییدیه رو کامل متوجه شدم
    بعد واسه شهریه هم کلا بهتره بیخیال شیم هروقت گفتن میریزیم" اونا میخوان پول بگیرن من واسه چی باید فکرمو مشغول کنن!اگه پولشونو بخوان که میخوان خودشون میگن!

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

[QUOTE=Masoud_kp;5410395][/COLOR][QUOTE=andre22;5410304]
    دوست عزیزم دمت گرم که جواب دادی!
    تو این مدت یه سرچی تو تاپیکا کردیم اون تاییدیه رو کامل متوجه شدم
    بعد واسه شهریه هم کلا بهتره بیخیال شیم هروقت گفتن میریزیم" اونا میخوان پول بگیرن من واسه چی باید فکرمو مشغول کنن!اگه پولشونو بخوان که میخوان خودشون میگن!
    خب شهریه رو توی فرم اینترنتی خواسته بود؟ بعد چیکار کردی ؟ بهت کد رهگیری چیزی داده؟ راستی انتخاب واحد همین الان کرده یا موقع ثبت نام حضوری؟

آخر فروم باز GHOST RECON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان كسي اينجا توي دانشگاه هاي علوم پزشكي قبول شده ؟ (تو هر زير شاخه اي) يه فرم هست ( فرم ويژه قبول شدگان سهميه مناطق 2 و 3 ) نوشته مجموعا 2برابر زمان تحصيل بايد واسه دولت تو مناطق محروم كار كنيم علاوه بر اون تعهد آموزش رايگان هم هست اگه اين جوري باشه كي بايد برا خودمون كار كنيم شكم زن و بچه رو سير كنيم؟؟؟؟؟
    Last edited by GHOST RECON; 14-09-2010 at 20:14.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoud_kp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Khuzestan

پيش فرض

[QUOTE=andre22;5410439][QUOTE=Masoud_kp;5410395][/COLOR]
    خب شهریه رو توی فرم اینترنتی خواسته بود؟ بعد چیکار کردی ؟ بهت کد رهگیری چیزی داده؟ راستی انتخاب واحد همین الان کرده یا موقع ثبت نام حضوری؟
    من هنوز ثبت نامم نرسیده فعلا نمیدونم چی چبه چیه!
    انتخاب واحدم زمان تکمیل مدارک فک کنم میزنن!

7. 2 کاربر از Masoud_kp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

man manzoram ein sabtename avalie daneshgas einke bayad az sayte golestan berim

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

دوستان كسي اينجا توي دانشگاه هاي علوم پزشكي قبول شده ؟ (تو هر زير شاخه اي) يه فرم هست ( فرم ويژه قبول شدگان سهميه مناطق 2 و 3 ) نوشته مجموعا 2برابر زمان تحصيل بايد واسه دولت تو مناطق محروم كار كنيم علاوه بر اون تعهد آموزش رايگان هم هست اگه اين جوري باشه كي بايد برا خودمون كار كنيم شكم زن و بچه رو سير كنيم؟؟؟؟؟
    منم که رشته مهندسیم ازم تعهد گرفتن در صورت نیاز باید واسه دولت در مناطق محروم کار کنیم نمی دونم قضیه از چه قراره

---------- Post added at 09:52 AM ---------- Previous post was at 09:50 AM ----------

یه سوال دیگه هم داشتم به دوستم یه کارتی دادن که 2 ماه دیگه حتماَ بره طرح سلامت کسی می دونه این طرح سلامت چیه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

منم که رشته مهندسیم ازم تعهد گرفتن در صورت نیاز باید واسه دولت در مناطق محروم کار کنیم نمی دونم قضیه از چه قراره

---------- Post added at 09:52 AM ---------- Previous post was at 09:50 AM ----------

یه سوال دیگه هم داشتم به دوستم یه کارتی دادن که 2 ماه دیگه حتماَ بره طرح سلامت کسی می دونه این طرح سلامت چیه ؟
    منم این فرم تعهد رو پر کردم و همچنین نامه برای کارت سلامت رو گرفتم!!!

طرح سلامت یه طرحی هست که سلامت روانی و... دانشجو رو بررسی میکنه!!!
    لازمه برای صادر شدن کارت دانشجویی کارنامه سلامت رو دریافت کرد!

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

منم این فرم تعهد رو پر کردم و همچنین نامه برای کارت سلامت رو گرفتم!!!

طرح سلامت یه طرحی هست که سلامت روانی و... دانشجو رو بررسی میکنه!!!
    لازمه برای صادر شدن کارت دانشجویی کارنامه سلامت رو دریافت کرد!
    همین الان از هم دانشگاهیم ( در آینده ) پرسیدم گفت به ما این کارت سلامت میدن 3مهر
    من می ترسم همه دندونام خرابه از تحصیل محروم میشم ؟

پروفشنال bax_021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    KaRaJ

پيش فرض

همین الان از هم دانشگاهیم ( در آینده ) پرسیدم گفت به ما این کارت سلامت میدن 3مهر
    من می ترسم همه دندونام خرابه از تحصیل محروم میشم ؟
    نه بابا
    فوقش می گن برو درست کن
    برای دندون که بی خیال ثبت نام نمی شن
    اگر مشکل روانی داشته باشه کسی در حدی که دیگران رو اذیت کنه ، یا بیماری واگیر دار ، اون موقع ثبت نام نمی کنن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •