[QUOTE]بچه ها كسي ثبت نام اينترنتي كرده ؟ (براي همه يكسانه اسمش سامانه سما هست) سايتش ديونه شده من همه چي رو نوشتم بازم كد رهگيري بهم نميده كلا صفحه ي كد رهگيري خاليه خاليه
امروز هم كه جنسيت من رو زده (( زن )) من نميدونم از رو اسم من نميفهمن زن نيستم يا مثلا تو كنكور سراسري تو حوزه پسرا امتحان دادم
يكي كمك كنه داره ديونهم ميكنه شيطونه ميگه قيد دانشگاه رو بزنم[QUOTE]
واسه منم سما هست ثبت نام من از فرداست. اگه اینجوری باشه که اعصاب ادم خورد می شه . برای شما ننوشته که مدارک رو حضوری تحویل بدین؟ فکر کنم اونجا بتونن درست کنن.
نه همون 12 تاست .دوستان یه سوال یه کم عجیب که من متوجه نشدم! تو اون لیست گفتن که 6 قطعه عکس بعدش گفتن برادرانی که میخوان معافیت تحصیلی داشته باشن 12 قطعه عکس حالا با این اوصاف اون دسته از آقایون مث من باید 18 قطعه عکس ببریم یا 12 تا؟
یه سوال دیگه هم اینه که ثبت نام اولیه من اینترنتیه اما من شبانم بعدش تو لیست درخواستی های دانشگاه پرداخت شهریه هم بود اما هیچ توضیحی نداشت یعنی شهریه رو بعدا باید ریخت!
بعد این بند زیر چیه دیگه؟
10- پذيرفته شدگان موظف هستند براي ارسال تاييديه : پيش دانشگاهي براي فارغ التحصيلان نظام جديد / ديپلم متوسطه براي فارغ التحصيلان نظام قديم متوسطه به نشاني و عنوان دانشگاه محل تحصيل از ادارات پست درخواست كنند و هنگام تشكيل پرونده تصوير آن را به مسئول تشكيل پرونده تحويل دهند . دانشجويان موظف به پيگيري تا وصول اصل تاييديه حداكثر تا پايان نيمسال اول سال تحصيلي
سوال بعدی سوال منم هست منم شبانه ام و فردا باید ثبت نام اینترنتی بکنم . اگه فهمیدی به منم خبر بده.
همون تاییدیه تحصیلی معروفه دیگه!حسابی بچه ها دربارش بحث کردند توی همین فروم . باید بری پست می گید تاییده تحصیلی می خوام اونا هم یه فرم بهت می دن پرش می کنی بعد می دی بهشون .پولم می گیرن . یه رسید بهت می دن می بری دانشگاه همین. فقط مدارکت هم همراهت باشه تو پست بدرد می خوره.(معدل و از این جور چیزا..)