دوست عزیز تو انتخاب برند دقت کنید و گوله تبلیغات رو نخورید
من شخصا به خاطره تست هایی که از برند های مختلف انجام میدم یکسری عقاید و انتخاب هایی را دارم
شخصا تنها LCD و LED سامسونگ رو و به تازگی لباسشویی ( یک مدلشو ) قبول دارم اصلا دورو بره سایدش نرو ( البته به نظر من )
اگه می خواید پول واسه جنس خوب بدی برید و محصولات GE رو ببینید ساید MABE از سری مدل های GE که خیلی خوبه و ساخته مکزیکه
ردیف قیمت سامسونگ و ال جی هستش و گارانتیش محشره
شما برو گارانتی سامسونگ رو بخون نوشته مثلا 2 سال از تاریخ تولید
خوب ممکنه اون محصول بلافاصله بعد از تولید به بازار هدف ارسال نشده باشه یا اگرم اومده معلوم نیست چند وقت تو گمرک و انبار فروشگاه مونده باشه
به این چیزا خیلی دقت کنید
اگر هم نمی خوای واسه یخچال پول زیادی خرج کنید می تونی ( BEKO ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیری فروشش خوب بوده و گارانتیش هم با شرکت سیهاوی
جدیدا یه سایت فروش مستقیم هم راه انداخته که من پرسیدم قیمتش از بازار امین حضور هم کمتر بوده
جدیدا یه سایت هم داره راه می افته که تمام محصولات لوازم خانگی ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) که با گارانتی معتبر هستن رو تو سایت واسه فروش مستقیم قرار میده البته هنوز کار داره
محصولات AEG هم هستش می تونی ببینی ولی یه مقدار نسبت به محصولش قیمتش بالاست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
واسه ظرفشویی من پیشنهاد می کنم BOSCH بگیرید خیلی خوبه گارانتیش هم با سیهاویه