روال رقابت های کوتاه مدت همین بوده و هست و تیمها معمولا با نتایج نزدیک به مراحل بالایی می رسن.دوستان فکر می کنند بازی های لیگ هستش اسپانیا باید تیم ها رو با تعداد گل بالا ببرن.
توی این جام جهانی هیچکس نتونست به زیبایی اسپانیا بازی کنه و حتی آلمانها با درخششون هم اسیر ماتادورها شدند.ای کاش همه مثل شما دید فنی داشتند.مشکل من توی این تاپیک همینه!
بله درست گفتید.بارسلونا با پیراهن دیگری قهرمان شد برای بار سوم این مطلب رو توضیح می دم.دل بوسکه خودش از اساتید مکتب تیکی تاکاست و از هماهنگی بازیکنان بارسلونا در بخش هافبک ها و دفاع میانی ها استفاده کرد و گل هایی که اسپانیا به ثمر می رسوند چندین و چند بار در لالیگا توسط بارسا دیده بودیم.البته من خودم به شخصه معتقدم آراگونس تیم رو به این شکل در اورد و تیم ملی اسپانیا بیشتر زحمات رو مدیون آراگونس هست.زیاد خودم به دل بوسکه اعتقاد ندارم!
اما در مورد جمله ای که بلد کردم:
این رو برای بار دوم هست که دارید می گید دفعه ی اول هم خواستم پاسخ شما رو بدم اما مثل اینکه اصرار زیادی دارید و دلیلش هم رئالی بودنتون و....هست
.gif)
1-اسپانیا جمع بارسلونایی هاش تکمیل نبود
2-لئو مسی یه بارسلونایی دیگه اسپانیا رو به این حال و روز انداخت
از دوست هر چه رسد نیکوست!.gif)
شما حتما باید اطلاع داشته باشید احتمال برد تیمی که یک سوم میانه رو تحت تسلط خودش داره خیلی بیشتره. هافبک ها به راحتی در قلمروی خودشان بازیسازی می کنند.کاری که هم اسپانیا و هم هلند انجام داد!
همین مونده بود که شما بگید بارسلونا با پاسکاری هاش فوتبال رو خراب کرده!
.gif)
اولین بار بود که می شنوم البته شما رئالی هستید و....
.gif)