تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 11 اولاول ... 4567891011 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 109

نام تاپيک: آرژانتین 4 اسپانیا 1 / دوستانه

آخر فروم باز shahshahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

از اسپانیا خوشم نمیاد چون بارساییهاش بیشتر از رئالی هاش هستند ( جدای از دل بوسکه ) ولی :

بازی اسپانیا برابر سوییس هشداری بود که باعث شد تا اسپانیا به نوعی بازی تماشاگر پسند و نتیجه گرا توامان رو بیاره و به قهرمانیش منجر بشه ، اگر اسپانیا اکثر بازیهاش رو 1-0 برد دلیل بر فاصله کم این تیم با تیمهای مقابلش نبود ، حتی در بازی برابر آلمان که فوتبال جذابی رو ارائه میداد دیدیم که عملا آلمان کاملا اسیر اسپانیا بود و در مالکیت توپ چندان خوب نبود .

واقعا 1-0 ها و بازیهای اسپانیا در جام جهانی قابل مقایسه با 1-0 ها و بازیهای اینتر مانچینی یا چلسی مورینیو یا از همه بدتر یونان هاگل هست ؟؟؟
    دقیقا منم به همین خاطر از اسپانیا بدم میاد.

و به علت های دیگه مثل اینکه بعد از قهرمانی اسپانیا میگفتن : بارسا با لباس دیگر قهرمان شد.

حالا چرا نمیگید بارسا با لباس دیگر سوراخ شد؟؟؟

در مورد بازی جذاب و مالکیت توپ و .... هم با شما موافق نیستم. تیمی که مالکیت توپ رو در یک سوم میانی زمین داشته باشه و تو یک سوم حریف نیاد میشه فوتبال جذاب؟!؟!؟ اگه مالکیت توپ رو تو یک سوم حریف داشتن که بازی هاشون به زور و به لطف داور 1 - 0 تموم نمیشد و لا اقل باید 3 الی 4 تا گل تو هر بازی میزدن. کلا بحث مالکیت توپ چیز فرعی و حاشیه ای هست. همین آلمان که شما میگی اومد 4 تا 4 تا تیم ها رو برد. آیا هی دم از مالکیت توپ زد؟ مالکیت توپ وقتی ارزش پیدا میکنه که شما ازش استفاده کنی و موقعیت گل خلق کنی. نه اینکه :

آنها که خرده می‌‌گیرند و اسپانیا را در نشانه گیری و به هدف زدن موفق نمی‌‌دانند، حق دارند: بازیکنان اسپانیا فقط ۶ بار در ۵ بازی دروازه حریفان را باز کرده اند، با این که در مجموع ۶۷ بار به سوی دروازه حریفان شلیک کرده اند و از این نظر پس از غنا، برزیل و آرژانتین حمله ور‌ترین تیم در جام جهانی‌ اند، تنها ۲۶ بار به چارچوب زده اند، درست به اندازه شلیک‌های انگلستان به دروازه حریفانش تا در نشانه گیری جز موفق‌ترین‌ها به شمار نیایند.
    این دیگه حرف من نیست. حرف طرفداران بارسا و اسپانیاست. حالا هی بیان اون وسط زمین با هم پاسکاری کنن... جز از بین بردن زیبایی های فوتبال چیز دیگه ای داره؟ زیبایی های فوتبال به پاسکاری وسط زمین و بردن های میلیمتری به لطف داور هست یا به موقعیت های متعدد گل و بازی های 4-0 ؟!؟
    بعد هی میگن اسپانیا جذاب بازی میکنه.... کجاش جذابه؟!؟!؟!؟

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

جدا بازي 4-1 شد؟؟؟!!!!!
    ترينداد و توباگو اگه بود 4تا نميخورد
    ولي خوب راست ميگن...نورس اماده نبود 4تا خوردن....كاسياس و پويول هم نبودند...تيم به اين 2تا بستگي داره؟؟؟
    جالبه
    like it

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

در مورد بازی جذاب و مالکیت توپ و .... هم با شما موافق نیستم. تیمی که مالکیت توپ رو در یک سوم میانی زمین داشته باشه و تو یک سوم حریف نیاد میشه فوتبال جذاب؟!؟!؟ اگه مالکیت توپ رو تو یک سوم حریف داشتن که بازی هاشون به زور و به لطف داور 1 - 0 تموم نمیشد و لا اقل باید 3 الی 4 تا گل تو هر بازی میزدن. کلا بحث مالکیت توپ چیز فرعی و حاشیه ای هست. همین آلمان که شما میگی اومد 4 تا 4 تا تیم ها رو برد. آیا هی دم از مالکیت توپ زد؟ مالکیت توپ وقتی ارزش پیدا میکنه که شما ازش استفاده کنی و موقعیت گل خلق کنی. نه اینکه :
    نکته ای که در سبک بازی مرسوم به تیکی تاکای اسپانیا و بارسا جلب توجه میکنه اینه که حتی برای حفظ نتیجه و دفاع هم از مالکیت توپ استفاده می کنند و این از نظر من شایسته بالاترین تقدیرها و احترام هاست ، به جای اینکه از روشهای معمول و مرسوم استفاده کنند .

ضمن اینکه در مهم ترین تورنمنت جهان به نظر عقلایی نمیاد تیمی به دنبال حمله بی محابا باشه ،و فکر می کنم کمتر کسی در شایستگی اسپانیا برای قهرمانی جهان تردید داشته باشه .

برای تیمهایی مثل بارسا و اسپانیا سخته که در یک سوم تیمهایی مثل چلسی و اینتر و آلمان و سوئیس مالکیت مطلق توپ رو در اختیار داشته باشند چون معمولا تیمهایی در این سطح برابر بارسا یا اسپانیا برای جلوگیری از وقوع فاجعه با تراکم زیاد و با پرسینگ شدید در این منطقه بازی میکنند و این پرسینگ باعث افزایش سرعت پاسکاری میشه و افزایش سرعت پاسکاری هم باعث میشه تا ضریب اشتباه بازیکن ها در ارسال پاس افزایش پیدا کنه و در نتیجه توپ رو از دست بدن .

و کاملا مشخصه که نظرات اشخاص در زمینه های مختلف با هم متفاوت است .
    Last edited by Ezel; 09-09-2010 at 12:43.

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

نه دیگه...نشد...ما کسی نیستیم که متناقض صحبت کنیم..
    بازی دوستانه بود...وبه نظرم ارزش دعوا وکل کل های ناجور رو نداره..
    اگر هم من حرفی جایی زدم منظورم اینه که..
    بابا..
    شما یعنی خیرسرتون قهرمان جهانید؟
    4تا؟
    اونم از آرژانتین؟(با تمام احترام به طرفداران آرژانتینی گل)
    قبول کن که تمام دنیا از اسپانیا انتظار برد دارن...
    خوب توی این شرایط میاید و4تا میخورید..
    قابل قبول نیست..حالا به هر دلیلی..
    همین...
    چیز بدی گفتیم؟
    ای بابا..
    قبول دارم.اسپانیا قهرمانه و دشمن زیاد داره و این دشمنان هم منتظر همچین فرصتی بودن!البته بلا نسبت شما!!! راستی شما رپ کار می کنید؟ چون همه ی پستات یه جوره!
    از اسپانیا خوشم نمیاد چون بارساییهاش بیشتر از رئالی هاش هستند ( جدای از دل بوسکه ) ولی :

بازی اسپانیا برابر سوییس هشداری بود که باعث شد تا اسپانیا به نوعی بازی تماشاگر پسند و نتیجه گرا توامان رو بیاره و به قهرمانیش منجر بشه ، اگر اسپانیا اکثر بازیهاش رو 1-0 برد دلیل بر فاصله کم این تیم با تیمهای مقابلش نبود ، حتی در بازی برابر آلمان که فوتبال جذابی رو ارائه میداد دیدیم که عملا آلمان کاملا اسیر اسپانیا بود و در مالکیت توپ چندان خوب نبود .

واقعا 1-0 ها و بازیهای اسپانیا در جام جهانی قابل مقایسه با 1-0 ها و بازیهای اینتر مانچینی یا چلسی مورینیو یا از همه بدتر یونان هاگل هست ؟؟؟
    روال رقابت های کوتاه مدت همین بوده و هست و تیمها معمولا با نتایج نزدیک به مراحل بالایی می رسن.دوستان فکر می کنند بازی های لیگ هستش اسپانیا باید تیم ها رو با تعداد گل بالا ببرن. توی این جام جهانی هیچکس نتونست به زیبایی اسپانیا بازی کنه و حتی آلمانها با درخششون هم اسیر ماتادورها شدند.ای کاش همه مثل شما دید فنی داشتند.مشکل من توی این تاپیک همینه!
    کل 1-0 ها شوخیه. بازی اسپانیا و نتیجه گرفتنش برابر تاکتیکای دفاعی بسته از نکات مثبت جام بود.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ۱۶ تير ۱۳۸۹

آنها که خرده می‌‌گیرند و اسپانیا را در نشانه گیری و به هدف زدن موفق نمی‌‌دانند، حق دارند: بازیکنان اسپانیا فقط ۶ بار در ۵ بازی دروازه حریفان را باز کرده اند، با این که در مجموع ۶۷ بار به سوی دروازه حریفان شلیک کرده اند و از این نظر پس از غنا، برزیل و آرژانتین حمله ور‌ترین تیم در جام جهانی‌ اند، تنها ۲۶ بار به چارچوب زده اند، درست به اندازه شلیک‌های انگلستان به دروازه حریفانش تا در نشانه گیری جز موفق‌ترین‌ها به شمار نیایند.
    اما به آنها باید یاد آور شد که اسپانیا بیشتر بازی‌ها را ده نفر و نیمه بازی کرده است و فرناندو تورس، مرد هدف در خط آتش تیم، نیمی از خودش هم نیست، شاید خیلی‌ها از جمله فرناندو هیرو، مدافع افسانه‌ای فوتبال اسپانیا، باور دارند که او روز به روز بهتر میشود و شاید بلا خره بدرخشد، اما عده‌ای به بازی‌های اسپانیا برابر پرتقال و پاراگویه اشاره می‌‌کنند و باور دارند وقتی‌ مهاجم لیورپول را از زمین بیرون کشیدند، تیم خیلی بهتر بازی ‌‌کرد.

نفرت که از سر و روش میباره.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آلمان 39 10.29%
    ایتالیا 38 10.03%
    انگلیس 45 11.87%
    فرانسه 9 2.37%
    برزیل 51 13.46%
    آرژانتین 54 14.25%
    پرتغال 9 2.37%
    اسپانیا 108 28.50%
    هلند 26 6.86%

بله 101 68.24%
    خیر 47 31.76%

برزیل 46 36.22%
    اسپانیا 60 47.24%
    پرتغال 3 2.36%
    هلند 23 18.11%
    ایتالیا 20 15.75%
    آلمان 21 16.54%
    آرژانتین 31 24.41%
    انگلیس 42 33.07%
    فرانسه 7 5.51%
    ایالات متحده 0 0%
    اروگوئه 0 0%
    مکزیک 0 0%
    شیلی 1 0.79%
    کامرون 0 0%
    استرالیا 0 0%
    نیجریه 0 0%
    آفریقای جنوبی - میزبان 2 1.57%
    تیم های دیگر 2 1.57%

اسپانیا 127 57.73%
    هلند 93 42.27%

البته نه وقتی که هواداران پرتغال، انگلیس، آلمان، ایتالیا (؟)، هلند و ... در یک جبهه قرار میگیرن.

توپ طلا اینجا: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اطلاعات بسیار بسیار خوبی بود!
    دقیقا منم به همین خاطر از اسپانیا بدم میاد.

و به علت های دیگه مثل اینکه بعد از قهرمانی اسپانیا میگفتن : بارسا با لباس دیگر قهرمان شد.

حالا چرا نمیگید بارسا با لباس دیگر سوراخ شد؟؟؟

این دیگه حرف من نیست. حرف طرفداران بارسا و اسپانیاست. حالا هی بیان اون وسط زمین با هم پاسکاری کنن... جز از بین بردن زیبایی های فوتبال چیز دیگه ای داره؟ زیبایی های فوتبال به پاسکاری وسط زمین و بردن های میلیمتری به لطف داور هست یا به موقعیت های متعدد گل و بازی های 4-0 ؟!؟
    بعد هی میگن اسپانیا جذاب بازی میکنه.... کجاش جذابه؟!؟!؟!؟
    بله درست گفتید.بارسلونا با پیراهن دیگری قهرمان شد برای بار سوم این مطلب رو توضیح می دم.دل بوسکه خودش از اساتید مکتب تیکی تاکاست و از هماهنگی بازیکنان بارسلونا در بخش هافبک ها و دفاع میانی ها استفاده کرد و گل هایی که اسپانیا به ثمر می رسوند چندین و چند بار در لالیگا توسط بارسا دیده بودیم.البته من خودم به شخصه معتقدم آراگونس تیم رو به این شکل در اورد و تیم ملی اسپانیا بیشتر زحمات رو مدیون آراگونس هست.زیاد خودم به دل بوسکه اعتقاد ندارم!
    اما در مورد جمله ای که بلد کردم:
    این رو برای بار دوم هست که دارید می گید دفعه ی اول هم خواستم پاسخ شما رو بدم اما مثل اینکه اصرار زیادی دارید و دلیلش هم رئالی بودنتون و....هست
    1-اسپانیا جمع بارسلونایی هاش تکمیل نبود
    2-لئو مسی یه بارسلونایی دیگه اسپانیا رو به این حال و روز انداخت
    از دوست هر چه رسد نیکوست!
    شما حتما باید اطلاع داشته باشید احتمال برد تیمی که یک سوم میانه رو تحت تسلط خودش داره خیلی بیشتره. هافبک ها به راحتی در قلمروی خودشان بازیسازی می کنند.کاری که هم اسپانیا و هم هلند انجام داد!
    همین مونده بود که شما بگید بارسلونا با پاسکاری هاش فوتبال رو خراب کرده!اولین بار بود که می شنوم البته شما رئالی هستید و....

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببین دوست من اشتباه نکن. بحث من و امثال من اسپانیا نیست. اتفاقا من یکی از طرفدارای لیگ اسپانیا یا همون لالیگا هستم و به تبع اون تیم ملی اسپانیا رو هم دوست دارم. حتی از لیگ برتر جزیره هم بیشتر لالیگا رو دوست دارم. اما از اینکه یه عده تافته جدا بافته بیان و همه ی افتخارات یه تیم رو بچسبونن به خودشون و از حمایت فیفا و داوران و آدیداس و ... هم برخوردار باشن خیلی بدم میاد.

اسپانیا دچار لغزش نشد. این بارسا بود که دچار لغزش شد. چطور وقتی اسپانیا قهرمان جهان شد میگفتین : بارسلونا قهرمان جهان شد اما حالا که اسپانیا جلو آرژانتین سوراخ شد دیگه دم از بارسا نمیزنید؟؟؟؟

چون ارژانتین هم توسط بارسایی هاش موفق شد شما به بیت شعر زیر توجه کن
    اگه ماسکی و گابی و مسی نبودند ................... الان 6 تا یکی یکی خورده بودند

---------- Post added at 02:30 PM ---------- Previous post was at 02:28 PM ----------

گفتی نظر داور یاد بازی چلسی بارسا افتادم که 5تا پنالتی برای چلسی گرفته نشد
    اون موقع هم نمیدونم چرا نظر همه روی پنالتی بود ولی نظر داور نبود

5 تا نبود و 7 تا بود تازه 4 بازیکن بارسلونا هم باید اخراج میشدند اگه قصد تخریب چلسی را داری اونو بگو

آخر فروم باز shahshahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

روال رقابت های کوتاه مدت همین بوده و هست و تیمها معمولا با نتایج نزدیک به مراحل بالایی می رسن.دوستان فکر می کنند بازی های لیگ هستش اسپانیا باید تیم ها رو با تعداد گل بالا ببرن. توی این جام جهانی هیچکس نتونست به زیبایی اسپانیا بازی کنه و حتی آلمانها با درخششون هم اسیر ماتادورها شدند.ای کاش همه مثل شما دید فنی داشتند.مشکل من توی این تاپیک همینه!

بله درست گفتید.بارسلونا با پیراهن دیگری قهرمان شد برای بار سوم این مطلب رو توضیح می دم.دل بوسکه خودش از اساتید مکتب تیکی تاکاست و از هماهنگی بازیکنان بارسلونا در بخش هافبک ها و دفاع میانی ها استفاده کرد و گل هایی که اسپانیا به ثمر می رسوند چندین و چند بار در لالیگا توسط بارسا دیده بودیم.البته من خودم به شخصه معتقدم آراگونس تیم رو به این شکل در اورد و تیم ملی اسپانیا بیشتر زحمات رو مدیون آراگونس هست.زیاد خودم به دل بوسکه اعتقاد ندارم!
    اما در مورد جمله ای که بلد کردم:
    این رو برای بار دوم هست که دارید می گید دفعه ی اول هم خواستم پاسخ شما رو بدم اما مثل اینکه اصرار زیادی دارید و دلیلش هم رئالی بودنتون و....هست
    1-اسپانیا جمع بارسلونایی هاش تکمیل نبود
    2-لئو مسی یه بارسلونایی دیگه اسپانیا رو به این حال و روز انداخت
    از دوست هر چه رسد نیکوست!

شما حتما باید اطلاع داشته باشید احتمال برد تیمی که یک سوم میانه رو تحت تسلط خودش داره خیلی بیشتره. هافبک ها به راحتی در قلمروی خودشان بازیسازی می کنند.کاری که هم اسپانیا و هم هلند انجام داد!
    همین مونده بود که شما بگید بارسلونا با پاسکاری هاش فوتبال رو خراب کرده!اولین بار بود که می شنوم البته شما رئالی هستید و....
    شما بارسایی ها عادت دارید از این شاخه به اون شاخه بپرید. هر وقت تو بحث نتیجه گیری کم میارید میپرید روی بازی زیبا و هر وقت تو بازی زیبا کم میارید میگید نتیجه گیری....
    در مورد جمله اولی که بولد کردم این قضیه کاملا مشهوده. همه کارشناسان و علاقه مندان فوتبال ادعان کردن که آلمان ها از همه زیبا تر بازی میکنن اونوقت شما استدلالت اینه که چون اسپانیا جلو آلمان نتیجه گرفته پس زیباتر بازی میکرده؟ البته از شما بارسایی ها انتظاری نیست که تفاوت بازی زیبا و بازی نتیجه گرا رو درک کنید.

در مورد جمله دوم هم دیگه خنده دار ترین توجیحی بود که تو عمرم شنیده بودم.
    جمع بارسایی ها جمع نبود؟ فقط از بارسایی ها یه پویول نبود. به جاش دیوید ویا و والدز بودن. تازه جمعتون جمع تر از جام جهانی هم بود. کی نبود؟ پیکه ، اینیستا ، ژاوی ، بوسکتس ، پدرو ، والدز و ویا همه بودن.
    لیونل مسی هم فقط یه گل زد محض اطلاع. یه گل هم از تبس و یه گل هم از هیگواین خوردین. اونا هم از نظر شما نکوست البته شما بارسایی هستید و .......

---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:34 PM ----------

چون ارژانتین هم توسط بارسایی هاش موفق شد شما به بیت شعر زیر توجه کن
    اگه ماسکی و گابی و مسی نبودند ................... الان 6 تا یکی یکی خورده بودند
    خوب شد ماسکرانو دو روزه اومده بارسا. وگر نه شما چجوری میخواستی قافیه رو جور کنی نمیدونم.

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

شما بارسایی ها عادت دارید از این شاخه به اون شاخه بپرید. هر وقت تو بحث نتیجه گیری کم میارید میپرید روی بازی زیبا و هر وقت تو بازی زیبا کم میارید میگید نتیجه گیری....
    به صورت شدید اللحنی تایید میشه.

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

در مورد جمله اولی که بولد کردم این قضیه کاملا مشهوده. همه کارشناسان و علاقه مندان فوتبال ادعان کردن که آلمان ها از همه زیبا تر بازی میکنن اونوقت شما استدلالت اینه که چون اسپانیا جلو آلمان نتیجه گرفته پس زیباتر بازی میکرده؟ البته از شما بارسایی ها انتظاری نیست که تفاوت بازی زیبا و بازی نتیجه گرا رو درک کنید.

در مورد جمله دوم هم دیگه خنده دار ترین توجیحی بود که تو عمرم شنیده بودم.
    جمع بارسایی ها جمع نبود؟ فقط از بارسایی ها یه پویول نبود. به جاش دیوید ویا و والدز بودن. تازه جمعتون جمع تر از جام جهانی هم بود. کی نبود؟ پیکه ، اینیستا ، ژاوی ، بوسکتس ، پدرو ، والدز و ویا همه بودن.
    لیونل مسی هم فقط یه گل زد محض اطلاع. یه گل هم از تبس و یه گل هم از هیگواین خوردین. اونا هم از نظر شما نکوست البته شما بارسایی هستید و .......

---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:34 PM ----------

خوب شد ماسکرانو دو روزه اومده بارسا. وگر نه شما چجوری میخواستی قافیه رو جور کنی نمیدونم.
    بارسلونا و نتیجه گرایی؟ این خنده دارترین چیزی بود که من شنیدم!!!!!
    من نگفتم که آلمان بد بازی کرد.آلمان بازی های جوانمردانه و تماشاگر پسندی رو ارائه کرد با وجود بازیکنان بی نام و نشانش اما همین آلمان توی مشت اسپانیا بود!
    بازیکنان بارسا در این بازی دوستانه هر کدوم 45 دقیقه بازی کردند و مطمئنا 45 دقیقه سنجش خوبی نیست برای یه بازیکن(البته ژاوی 30 دقیقه بازی کرد) و مهمتر از اینها این بازی فقط و فقط دوستانه بود و مربی توی این بازی ها روش های دیگرش رو امتحان می کنه.
    پیشنهاد می کنم بازی رو یک بار دیگه ببینید البته به دور از تعصبات کورکورانه تا ببینید مسی چی کار کرد .مسی فقط یک گل زد؟
    بسی لذت بردیم دوست عزیز

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب هرکسی نظری داره خود من بازی زیبا را دوستدارم یکی دیگه نتیجه گیری دوست داره ولی چیزی که مشهوده اینه که بارسا واقعا زیبا بازی میکنه

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب هرکسی نظری داره خود من بازی زیبا را دوستدارم یکی دیگه نتیجه گیری دوست داره ولی چیزی که مشهوده اینه که بارسا واقعا زیبا بازی میکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •