تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 8 اولاول ... 45678
نمايش نتايج 71 به 79 از 79

نام تاپيک: تازه‌ترین رده‌بندی تیم‌های باشگاهی دنیا / اینتر و سپاهان در صدر جهان و ایران

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به همین خاطره که ماشالله انقدر رئال و بارسا رقیب دارن برای قهرمانی نه؟
    مثالت درباره لیگ ایران مع الفارغ هستش
    شما میای میگی بازی های لیگ اسپانیا تکنیکیه و سریع و جذابه
    آخه وقتی بوندس لیگا رو ندیدی چطور میتونی بگی نیستش؟
    حرفات از سر کم اطلاعیه

اینکه فوق ستاره ها تمایل دارن برای بازی تو اسپانیا به خاطر پولیه که خرج میکنن امثال رئال و بارسا

در حالی که توی آلمان باشگاها روی سیستم آکادمیشون بیشتر سرمایه گذاری میکنن و باشگاهی مثل بایرن مونیخ که جزو 4باشگاه ثروتمند دنیاست بیشترین پولی که داده بابت یه بازیکن 30میلیون یورو بوده و بعضی سالا مثل امسال خرید نمیکنه و در عوض به بازیکنای جوونش بازی میده در حالی که اگه اراده کنن و پول خرج کنن میشه مثل وقتی که امثال ریبری و تونی و روبن اومدن بایرن
    فک کنم شنیدی که بارسا میخواست 40میلیون بابت روبن بده به بایرن ولی روبن گفت میخواد تو آلمان فوتبالشو ادامه بده
    توی آلمان فدراسیون به باشگاها 10میلیون یورو کمک مالی میکنه برای سرمایه گذاری روی آکادمیشون به همین خاطره که تیم ملی اینجوری نتیجه میگیره و هر 3تیم ملی پایه آلمان قهرمان میشن تو اروپا
    ولی اسپانیا با خداحافظی امثال ژاوی و پویول ویا دیگه کیا رو داره؟
    همین بازی که باختید از آرژانتین دارید میگید با نبود پویول و کاسیاس اینجوری شده
    تیم ملی که نبود 2تا بازیکن انقدر توش تاثیر بزاره یه جاییش میلنگه
    ولی آلمان قبل جام جهانی با دادن اون همه مصدوم از قبیل آدلر دروازبان اول،هایکو وسترمن که مدافع بود و بالاک که کاپیتان تیم ملی بود بازم آب از آب تکون نخوردش

لیگ قهرمانان و لیگ اروپا هستش که یه شاخصه برای عملکرد تیمای یه لیگ توی رقابتای بین المللی که بوندس لیگا به جز فصل 2007 به خاطر افتی که باشگاها بعد جام جهانی دچارش شده بودن در باقی اوقات با اسپانیا برابر بوده
    بعدشم نمیدونی بدون که بوندس لیگا پرتماشاگرترین لیگ اروپا هستش،حتی از لالیگا و حتی از لیگ جزیره تعداد تماشاگراش بیشتره
    هر عرشی یه فرشیم داره رفیق
    خودتونو آماده کنید که سال آخر دوم بودنتونه

عجب لیگ المان که خیلی داغونه هر 5 سال تیمی غیر از بایرن قهرمان میشه
    چند تا بازیکنان بایرن در اکادمی و از 10 سالگی در بایرن بودند؟؟(با بارسلونا مقایسه کن و بعد اینجوری بگو)
    جمله سوم قرمز شده تکذیب میشه بازیکنی که تو رئال بوده تحت هیچ شرایطی بارسا دیگه کاریش نداره

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

ولی قهرمانی تو بوندس لیگا جابجا میشه بین شایسته ترین تیما نه پولدار ترین تیما
    با اینکه من خودم اختلاف نظر های با دوستان طرفدار بوندسلیگا دارم، ولی انصافا این حرف 100% صحت داره...

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

فانوس جان میخواستم جوابتو بدم که خب خودت گفتی جواب ندم وگرنه من برای بحث آمادم مخصوصا با کسی که ادعاش اینه که علامه دهره
    بردیا جان در هیچ کدوم از پست هام ادعا نکردم.در ضمن این خبر داره می گه بارسا روبن رو تحت نظر داره البته پاراگراف آخرش رو هنوز خوب ترجمه نکردم! هر تیمی مسلما روی یه بازیکن زوم می کنه.حالا یه جا لیست یه حرفی زدن روبن رو هم کاندید کردن اما همونطور که دیدی روبن برای خرید به جای آنری اصلا مطرح نبود این خبر در مورد جایگزینی آنری بیشتر داره بحث می کنه!
    4یا 5فصل آخر رو هم در نظر بگیریم به عنوان نزدیکترین دوره زمانی باز بوندس لیگا 3تا قهرمان داشته طی این مدت که بایرن و ولفسبورگ و اشتوتگارت بودن در حالی که لیگ آزادگان(همون لالیگای خودتون)فقط رئال و بارسا بودن
    اگر شما لالیگا رو می بینیدکه مطمئنا می بینید به نظر من زیاد جالب نیست که اون رو لیگ آزادگان بنامه هر چی باشه داداش بردیا آلمان الان سطحش پایین تر از همین لیگه اونوقت بوندس لیگا چه اسمی می تونم براش انتخاب کنم؟
    من این کار رو نمی کنم و به چیز هایی که شما دوستش دارید بی احترامی نمی کنم!
    جیگر آکادمی بارسلونا هم اگر نام ببرم خودت هم مطمئنا قبول داری که از همه بازیکنانی که معرفی کردی یه سر وگردن که چه عرض کنم چند سر و گردن بالاتره!
    TANX

---------- Post added at 03:42 PM ---------- Previous post was at 03:38 PM ----------

ایشالا ما هم امسال بتونم چیزای خوبی از بوندس لیگا دستگیرمون بشه!
    ببینیم این چیزی که شما انقدر دوستش دارید واقعا ارزشش رو داره که انقدر براش تلاش می کنید
    یا علی

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بردیا جان در هیچ کدوم از پست هام ادعا نکردم.در ضمن این خبر داره می گه بارسا روبن رو تحت نظر داره البته پاراگراف آخرش رو هنوز خوب ترجمه نکردم! هر تیمی مسلما روی یه بازیکن زوم می کنه.حالا یه جا لیست یه حرفی زدن روبن رو هم کاندید کردن اما همونطور که دیدی روبن برای خرید به جای آنری اصلا مطرح نبود این خبر در مورد جایگزینی آنری بیشتر داره بحث می کنه!
    اینو به عنوان یه نمونه گذاشتم وگرنه قبلا توی یه منبع دیگه پیشنهاد 40میلیونی رو خونده بودم ولی الان دارم تو هیستوریم دنبالش میگردم بلکه پیداش کنم
    ولی اینم بگم که هیچوقت مث جریان فابرگاس اونقد جدی نشد چون همون اول با عدم تمایل روبن و خود بایرن روبرو شدش

اگر شما لالیگا رو می بینیدکه مطمئنا می بینید به نظر من زیاد جالب نیست که اون رو لیگ آزادگان بنامه هر چی باشه داداش بردیا آلمان الان سطحش پایین تر از همین لیگه اونوقت بوندس لیگا چه اسمی می تونم براش انتخاب کنم؟
    من این کار رو نمی کنم و به چیز هایی که شما دوستش دارید بی احترامی نمی کنم!
    جیگر آکادمی بارسلونا هم اگر نام ببرم خودت هم مطمئنا قبول داری که از همه بازیکنانی که معرفی کردی یه سر وگردن که چه عرض کنم چند سر و گردن بالاتره!
    من ازین نظر میگم لیگ آزادگان چون دست به دست شدن قهرمانی انصافا مثل اونجاست دیگه و رئال و بارسا هم هیچ حریفی ندارن
    غیر ازینه؟جدی غیر ازینه؟
    خوبه یوهان کرویف هم اعتراض کرده بود به این اختلافی که تو لالیگا پیش اومده و گفت که به هیچ وجه خوب نیست برای آینده لالیگا که به همین روش ادامه پیدا بکنه
    لیگ جزیره هم چندوقته دست چلسی و منچستر داره میره ولی اونجا رقبای قدر واقعا زیادن بر خلاف اسپانیا

بازیکنای بارسا هم بله کسی منکرشون نمیشه
    پویول،ژاوی و اینیستا که همشونم کشفای فن خال هستن که تخصصش تو همین استعداد یابی هستش
    غیر ازینه؟
    بعد از مسی هم آخرین نمونتون پدرو بود
    بویان با وجود اینکه بازیکن خوبیه ولی توی بارسا به جایی نمیرسه چون فرصتش براش پیش نمیاد اصلا

بعدشم فکر نمیکنم که بازیکنایی که بایرن معرفی کرده چیزی کم داشته باشن از بارسایی ها به جز مسی
    فیلیپ لام که همراه با مایکون جزو بهترین دفاع راستای دنیا هستن
    شواین اشتایگر فصل قبل جزو بهترین هافبکای دفاعی دنیا بودش،اگه ژاوی پاسور خیلی خوبیه پوشش دهی و دوندگی شواین اشتایگر فوق العادست
    توماس مولر اگه تعصب رو کنار بزاری قطعا خیلی بهتر از پدرو هستش
    بایرن کسی رو معرفی نکرده که مقایسش بکنیم با پویول ولی مسی اصلا قابل مقایسه نیستش با هیچکس.

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

حرف های بردیا رو تایید میکنم.....حق با ایشونه
    (حالا فانوس باز میاد میگه :
    هدف:از اب گل الود ماهی گرفتن )

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بردیا جان به خدا من که بارسایی هم هستم کلی از پستام پاک شد همین الان.آوانسی جدا در کار نیست . این یه جور تلقینه.
    بی خیال رفیق در روز 20 پست می زنیم بخش ورزشی 5 تاش هم باید پاک شه دیگه
    من مشکلی با بارسایی بودن مدیر انجمن ندارم ولی جهت گیری های مدیره که اعصاب آدم رو بهم میریزه
    من ندیدم چه پستایی از شما پاک شده ولی عینا دارم میبینم که پست من که 95درصد مطالبش ورزشیه فقط به خاطر یه خط پاک میشه اونوقت پستی که طرف همه مخالفاشو ابله میخونه میمونه که تازه این یه نمونشه و قطعا آخری نیستش
    همون بهتر که من محروم بودم ازین انجمن چون نمیتونم ساکت بشینم
    فقط میشه تاسف خورد برای همچین رفتاری

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

خوب حذف شدند دلیل نمیشه که بستگی داره تیم جلوییشون چی بوده
    دادا! اصلا متوجه شدی من چی گفتم!؟!
    من دارم میگم بین 4 تیم مرحله نیمه نهایی CL لیون تیم چهارم و بارسا تیم اول! خوبه؟! اگه این رنکینگ مشکل نداره چرا لیون از تیمی که تو مرحله 1/8 هم حذفش کرده (رئال) بود پایینتره؟! بعد بارسا از تیم نائب قهرمان CL، بالاتره!؟!
    بعد شما میگی بستگی داره تیم جلوشون چی بوده!!! لطفا بفرمائید جلوشون چی بوده!؟!
    ولی تو اصلا متعصب نیستی فقط به فیفا اعتقاد نداری همین
    دوست عزیز! به فیفا اعتماد نداری چیه؟!! IFFHS یه سازمانیه که توسط فیفا به رسمیت شناخته شده! IFFHS یه سازمانه مستقله از فیفا! فیفا رنکینگ تیم های ملی خودش رو داره و IFFHS رنکینک تیم های باشگاهی رو!
    ما داریم راجع به رنکینگ این سازمان حرف میزنیم نه فیفا!
    و همچین انسانهای بدون تعصب بدجوری به درد فیفا میخورند حالا اگه تصمیم گرفتی یه میل به فیفا بزن
    ایشلا خوب میشی!
    یاعلی

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

بازگشت حیرت اور حسین اقا

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

من مشکلی با بارسایی بودن مدیر انجمن ندارم ولی جهت گیری های مدیره که اعصاب آدم رو بهم میریزه
    من ندیدم چه پستایی از شما پاک شده ولی عینا دارم میبینم که پست من که 95درصد مطالبش ورزشیه فقط به خاطر یه خط پاک میشه اونوقت پستی که طرف همه مخالفاشو ابله میخونه میمونه که تازه این یه نمونشه و قطعا آخری نیستش
    همون بهتر که من محروم بودم ازین انجمن چون نمیتونم ساکت بشینم
    فقط میشه تاسف خورد برای همچین رفتاری
    من نه بارساییم نه رئالی

لالیگا نگاه میکنم بوندس لیگا نگاه میکنم و ما بقی رو هم نگاه میکنم (اونم تفریحی و اگه وقت و حوصله داشته باشم)
    از هیچ باشگاهی پول برای طرف داری نمیگیرم و در کانون هواداران هیچ باشگاهی هم عضو نیستم

ظاهرا خیلی ها یا پول میگیرن یا در کانون هواداران باشگاه عضون که این طور بحث ها رو صورت میدن چون فکر نکنم کسی حاضر باشه مفتی اعصاب خودش و ببقیه رو خراب کنه

همکار انجمن حتی اگه قابلیت ویرایش پست ها رو داشت بیکار که نیست بشینه تک به تک پست ها رو ویرایش کنه

ما خدمتگذار کسی نیستیم

هر پست اجمالی نگاه میشه کوچکترین توهینی درونش وجود داشته باشه یا بی ربط و اسپم باشه بدون توجه به ما بقی پست حذف خواهد شد

ما نمیتونیم دنبال تک به تک شما راه بیوفتیم و این همه پست و بحث رو کلمه به کلمه بخونیم و تصمیم در موردش بگیریم

این وظیفه شماست که در ارسال هر پستتون تمامی جوانب رو در نظر داشته باشید

این تاپیک هم بیش از اندازه منحرف و جنجالی شده و به همین دلیل قفل میشود

صفحه 8 از 8 اولاول ... 45678

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •