تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما اعتقاد دارید که 2012 پایان دنیاست؟

راي دهنده
547. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی؟

74 13.53%
  • خیر؟

473 86.47%
صفحه 8 از 157 اولاول ... 4567891011121858108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 1562

نام تاپيک: 2012_ پایان زندگی؟

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اين دقيقا همون چيزيه كه بعضيها دارن هدايتش ميكنن.

ببينين همين ماجراي ويروس 2000 :
    به نظر شما تيمهاي بزرگ طراحي سخت افزار كه ميتونن cpu هايي با چند صد ميليون ترانزيستور طراحي كنن ( بدون هيچ اشتباهي )
    چطور ميشه نتونن رقم 1 رو به 2 تبديل كنن ؟؟؟

تمام اينها براي بررسي واكنش مردم جهان نسبت به يه موضوعي هست ( مثل قضيه ي ترور يا فوت برخي شخصيتها در ايران )

جدا از همه ي اينا ؛ شما فكر ميكنيد كار دنيا بجاي آخر رسيده ؟
    همين دانشمندا براي سالهاي آينده برنامه ها و پيش بيني هاي زيادي دارن . براي مثال قضيه ي كامپيوترهاي همه كاره يا همسران روباتيك و ...

علم بجايي نرسيده كه بشه آخر دنيا رو متصور شد ، اين تفكرات و ترسها براي اينه كه مثلا ما فكر كنيم فلان قدرت ميتونه دنيا رو به پايان برسونه و ازش حساب ببريم. اما هرگز اينطور نيست .

وگرنه سوژه هايي مثل بشقاب پرنده و آدم فضايي كه سالها پيش مطرح شده كجاست ؟

اينطور نيست ، به هيچوجه اينطور نيست كه ما بدونيم جهان در چه زماني پايان مي پذيره ، چون اگه تمام بشر اينطور فكر كنن ( تقدير هم نباشه ) حتما اين اتفاق ميافته !!!

سوژه ي ديگر اين داستانها براي كساني هست كه به منجي اعتقاد دارن ، و ميخوان مثلا ما بگيم : " بله در فلان سال منجي ظهور ميكنه " بعد كه اين اتفاق نيفتاد بگن اونا چه راحت گول خوردن ، اصلا همچين كسي وجود نداره !!

به نظرم اين همون پيش آهنگ اتفاق مهم و خبيثانه هست مثل همون يازده سپتامبر يا ويراني مسجد الاقصي يا ...
    بله صحبتهای شما 100% تایید میشه
    نکته جالب دیگه اینه که اکثر این شایعات در هیچ مرکز علمی خریداری نداره و اصلا بهش توجه نمیشه.دانشگاهها ، مراکز علمی-تحقیقاتی ، حتی سازمانهای فضایی

بیچاره ناسا مجبور شد جوابیه بده که به خدا هیچ اتفاقی در 2012 نمیفته

پس کجاها بیشتر این شایعات مطرح میشه؟ رسانه ها صاحبان اکثر رسانه های دنیا هم که مشخص هستن

پس دوستانی که از علم حرف میزنن حواسشون باشه برای اثبات علمی بودن شما باید مدرک داشته باشی.سعی کنید تو دام نیفتید

2. 3 کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

بله صحبتهای شما 100% تایید میشه
    نکته جالب دیگه اینه که اکثر این شایعات در هیچ مرکز علمی خریداری نداره و اصلا بهش توجه نمیشه.دانشگاهها ، مراکز علمی-تحقیقاتی ، حتی سازمانهای فضایی

بیچاره ناسا مجبور شد جوابیه بده که به خدا هیچ اتفاقی در 2012 نمیفته

پس کجاها بیشتر این شایعات مطرح میشه؟ رسانه ها صاحبان اکثر رسانه های دنیا هم که مشخص هستن

پس دوستانی که از علم حرف میزنن حواسشون باشه برای اثبات علمی بودن شما باید مدرک داشته باشی.سعی کنید تو دام نیفتید
    چرا شماها ؟ ببین منظور من از شماها رو خوب میفهمی انقدر از این واژه ها دوست دارید استفاده کنید

تو دام نیفتید ...
    پرونده 2012 توسط دوستان در تاپیک یوفوها بسته شد .. به نتایج خوبی هم رسیدند
    که بنده حداقل استفاده کردم ..
    این توهم توطئه اگر هم راست باشه ! توسط خیلیهای دیگه در خیلی کشورهای دیگه داره اجرا میشه دقیقا مثل گفته های شما .. مثلا تو خیابون یه کشوری یه عده میان شلوغ میکنند ! یه جوون بیکاره .. تازه لیسانس گرفته از همه جا بریده پول نداره از دولتش ناراحته اومده تو خیابون مسالمت آمیز اعتراض کنه .. اونوقت مامورای اون کشور میان میگن فلان کشور بهش 1 میلیارد پول داده اومده خیابون
    داداش اول افکار خودمون رو درست کنیم بعد واسه دیگران نطق کنیم .. شما که انقدر از علم صحبت میکنی برو دنبال مدرک واسه اثبات خیلی چیزا باش ... بعد بیا اینجا پست بده و از توطئه هایی که ذاتا درونتون وجود داره صحبت کن
    Last edited by Gilopa; 06-09-2010 at 23:33.

4. 2 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

جناب senaps من به طور کلی حرفت رو قبول دارم بجز این قسمت:

همش تقصیر این کارگردان 2012 بودش!!! یه سری ادم های علاف و یبکار غربی که نمی دونن از ازادیشون چجوری استفاده کنن،میان شرو ورایی دربارهی اخر دنیا تحویل ملت میدن
    عزیز من اگر بعضی ها (به ویژه) در کشور های عقب افتاده و بدبخت هر چی دیدن یا شنیدن باور میکنن تقصیر خودشون هست، چرا تقصیر رو گردن سینمای علمی تخیلی یا نویسنده فلان کتاب فانتزی میندازیم؟
    من این فیلم رو ندیدم ولی ده ها نمونه دیگه سینمایی سراغ دارم که همین جور توهمات رو برای بعضی آدم ... ایجاد کرده ولی برای من خیلی سرگرم کننده و جذاب بوده...

شاید لازم باشه بعد از این در رده بندی فیلم های سینمایی علاوه بر MPAA (شرایط سنی برای دیدن فیلم) یک معیار هم برای سلامت روانی یا میزان IQ بیننده در نظر بگیرند(؟)

don't hate the player hate the game

6. 3 کاربر از Shayan Arya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ali007_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

به نظر من دنیا هیچوقت تمومی نداره!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehryazdan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

مسخرست همین

9. این کاربر از mehryazdan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Iman_m123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    شیــــــــراز

پيش فرض

به نظر من ناسا میادو توی سال 2012 این شهاب سنگی که قراره با موشک بزننش یکمی بر اثر جاذبه زمین به طرفش بره که از گرمای جهانی ( Global warmin ) جلوگیری کنه ناشی بازی در بیاره بزنه زمینو از مدار خارج کنه تا 2-3 هفته بعدش همه میمیریم

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام.

اجازه ميخوام که جداي بحثهاي کارآگاهي که دنبال هدف معتقدان به پايان جهان در 2012 هستن، چندتا دليل رو براي رد اون مطرح کنم. پيشاپيش معذرت ميخوام اگر هرکدوم از اونها اشتباه يا ناکافيه.

بي‌شک يکي از اولين مدارکي (!) که باعث شد بحث 2012 بالا بگيرد، پيشگوئيهاي نوستراداموس بود. تا آنجايي که من ميدانم او پايان جهان را 3797 پيش‌بيني کرده. ضمن اينکه او کسي است که بارها براي درمان طاعون دارو اختراع کرده. ولي موفق نشده، هيچکدامشان. خب اگر من مي‌توانستم "پيش‌بيني" کنم که داروهايم موثر نخواهند بود، مگر بيکار بودم که براي ساخت دارو تلاش کنم؟ (جزو کساني هم که از طاعون مردند زن و بچه خودش بودند)

دليل ديگري که من شنيده‌ام اينست که "فضاي خالي‌اي در کيهان وجود دارد و زمين ممکنه بيفته توش". اول و آخر آن فضا را در نظر بگيريد، بالاخره بايد در مسير يکي از حرکتهاي زمين قرار داشته باشد. خب اگر زمين يکي از اجرام آن مدار است، مولکولهاي اول و آخر آن فضاي خالي هم چنين‌اند و آنها هم بايد حرکت کنند. پس هيچوقت قرار نيست بهم برسند.

ولي بعضي ميگويند ممکن است سياهچاله باشد که راست هم مي‌گويند. البته به شرطي که ندانيم نزديکترين ستاره به زمين در صورت فلکي قوس آ در فاصله 26 هزار سال نوري ما قرار دارد. اين يعني با سرعت 220 کيلومتر بر ساعت خورشيد، 200 ميليون سال بعد به آن ميرسيم، تازه اگر ثابت منتظرمان بايستد!!

اينکه قطبهاي زمين جابجا ميشوند که خب تا آنجايي که من ميدانم، اينکار 5000 سال طول ميکشد. پس نابودي، "تدريجي" خواهد بود. اين در حاليست که بلاياي طبيعي روند صعودي ندارند. (اشتباه نشود، اگر مثلا در سال x بيشتر از قبل بوده، دليل نميشود اين روند ادامه يابد. براي قبولي اين فرض بايستي سال مثلا 1900 از 1890، و 1890 از 1880 بيشتر بلاياي طبيعي داشته باشد.)

اوج فعاليتهاي خورشيد هم در 2013 خواهد بود نه 2012.

قوم مايا هم همانطور که ميدانيد نه تنها تقويمش بالاخره بايد جايي تمام ميشد، بلکه ظاهرا 4000 سال بعد را پايان جهان اعلام کرده.

و در آخر يکي از ضعيفترين احتمالات که آنهم برخورد سياره‌اي به نام نيبيرو به زمين است رد ميشود چراکه اگر آنقدر نزديک بود که 2 سال ديگر با ما برخورد کند، بايد از الان قابل رويت ميبود. بايد ناسا خبر بد را اعلام ميکرد. بايد "گرانش" کشک ميبود!

تندرست باشيد.

12. 14 کاربر از Honradez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahshahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

به نظر من سال 2012 فقط سال شروع جنگ جهانی جدید از سوی آمریکا میتونه باشه. همین!

14. این کاربر از shahshahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Iman_m123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    شیــــــــراز

پيش فرض

اوج فعاليتهاي خورشيد هم در 2013 خواهد بود نه 2012.
    سلام

این پیش بینی های نوستر آداموس که توی یه کتاب خوندن دقیقا همون زمان اتفاق نمیفتاده ولی اتفاق میفتاده مثلا با 1-2 سال تاخیر

من نمیخوام از اینکه سال 2012 پایان دنیا هست دفاع کنم ولی خب همینجوری یه بحثی میکنیمو وقتمون میگذره دیگه ...

موفق باشی

ناظر انجمن علوم انسانی New Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    21°N - 71°W

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Gilopa
    داداش اول افکار خودمون رو درست کنیم بعد واسه دیگران نطق کنیم .. شما که انقدر از علم صحبت میکنی برو دنبال مدرک واسه اثبات خیلی چیزا باش ... بعد بیا اینجا پست بده و از توطئه هایی که ذاتا درونتون وجود داره صحبت کن
    ببين منظور دوستمون يا من اين نبود كه فلان چيز شده يا قراره بشه.
    منظور گفتن همه ي احتمالاته و اينكه هوشيار باشيد يعني باشيم ، يعني به هر احتمالي فكر كنيم. الان هم كه فلان كشور از همه بيشتر با كدوم كشور چپ افتاده ؟؟؟
    يعني با كدوم طرز تفكر ؟ يا مذهب ؟

فقط مسئله ي فكر و احتمالاته نه اينكه فلان اتفاق قراره بيفته !! و هر كسي نظرشو ميگه مثل خوده شما .

مطلب علمي هم كه در بالا مشاهده ميكنيد . از جناب Honradez هم ممنون

17. این کاربر از New Ray بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •