نمیدونم تو بازی نینجا چجوری حارج بشم !!
نمیدونم تو بازی نینجا چجوری حارج بشم !!
میشه ازتون خواهش کنم واسه من نقشه افلاین تهران رو بزارید ؟؟؟ ممنون میشم ؟؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
در مورد گيمهاي اندرويد ميخواستم بدونم كه اين تبلتها گيمهاي HD رو براحتي اجرا ميكنند، مثل گيم هاي gameloft؟
سلام بچه ها شرمنده همتتون هستم.هر چی گشتم جای مناسب پیدا نکردم.
راستش یک تبلت 10 اینچی چینی آنرویدی 2.2 گرفتم.از اونجایی که نسخه 2.3 هم اومده امکان ریختن اینم نسخه روی تبلت هست یا نه؟ نرم افزار ها که با این آپدیت مشکل پیدا نمیکنن؟ ممنون![]()
تبلـت هــا :
موفق باشید!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بازی گانگستر برای ایکس8 با رزولوشن hvga برام واسه دانلود میزارید؟
---------- Post added at 07:45 AM ---------- Previous post was at 07:41 AM ----------
من زمانی که خودم بازی hwax رو با دیتاش دانلود می کنم تو پوشه گیم لافت هم میریزم اما فایده ای نداره کار نمیکنه وقتی وارد بازی میشم میگه باید دیتا رو دانلود کنی تازه تمام صفحه هم نیست میشه کمکم کنید دیتاش هم مطمئنم هم درست دانلود کردم و هم درست ریختم
---------- Post added at 07:45 AM ---------- Previous post was at 07:45 AM ----------
من زمانی که خودم بازی hwax رو با دیتاش دانلود می کنم تو پوشه گیم لافت هم میریزم اما فایده ای نداره کار نمیکنه وقتی وارد بازی میشم میگه باید دیتا رو دانلود کنی تازه تمام صفحه هم نیست میشه کمکم کنید دیتاش هم مطمئنم هم درست دانلود کردم و هم درست ریختم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام , فایل نصبـی اگه مخصـوص گوشیتون باشه همراه با فایل دیتـــا نباید مشکلی داشته باشـــی
مسیـر فایل هــا درست کپی نباشه درخواســت دانلود فایل دیتـــا میده ...![]()
از دوستان و مدیران عزیز پیشاپیش معذرت خواهی میکنم که اگر جاش اینجا نباشه
من بازی bruce lee رو دانلود و رو گوشیم ( آرک ) نصب کردم
بازی اجرا شد
ولی هیچ کنترل گری در صفحه وجود نداره تا باهاش (عقب و جلو و مشت و لگد ) زد
به جزء دکمه back گوشی که لگد میزنه
واقعاً حیفه که نشه این بازی رو بازی کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)