هم شهریه اش بالاست ، هم سطح علمی پایینی داره .هرکی سراسری قبول نشه ،دانشگاه آزاد حتمی.به قول یکی از دوستام : "دانشگاه آزاررر"
.....
.....
هم شهریه اش بالاست ، هم سطح علمی پایینی داره .هرکی سراسری قبول نشه ،دانشگاه آزاد حتمی.به قول یکی از دوستام : "دانشگاه آزاررر"
اخه این پول دوباره واحد گرفتن که توی جیب استاد نمیره که بخاد طرف رو رد کنه.
به نظر من این حرف صحت نداره. تو دانشگاه ما کسایی هستند که 7 سال برای گرفتن لیسانس وقت تلف کردند و از استادا طلبکارند و میگن که استاده ها اینا رو عمدن رد میکنند. نمیگم بعضی استاد این کار رو نمیکنند ولی دیگه همه که نیستند.
کی همچین حرفی رو زده؟؟؟
استاداگه کلاس برداره از کی پول می گیره؟؟؟از دانشجویی که سر کلاس هست.دوست من مطمئن باش به خاطر پول می اندازن
به استادا ساعتی حقوق میدن. حقوقشون ربطی به تعداد دانشجوهای سر کلاس نداره. دانشجو هم که تمومی نداره! هر سال دانشگاه ورودی جدید میگیره که حالا بخاد استاد نگران تموم شدن دانشجو باشه!
![]()
نمیشه گفت فقط به خاطر پول هر جایی هر جور دانشجویی هست از کسایی که 5 تا 5تا پاس میکنند تا اونایی که بالای 19.5 معدل دارندو 23-24 تا پاس میکنند نمیشه همه رو به یه چوب روند
توجیحشون اینه که الکی مدرک نمیدند و تا یاد نگیری 10 ترمم که شد باید سره همین کلاس بشینی بیچاره یکی از دوستام 5 ترم بود ریاضی کاربرد میگرفت تا بالاخره این ترم با 10 پاس کرد
نمیشه گفت همه رو برا پول میندازند چون واقعا یه سری مثله اینکه شبا رو کتاب میخوابند اما خوب شاید پولی بودن باعث میشه هم
1-سطح دانشجو رو بالا ببرند
2-سطح دانشگاه رو بالا ببرند و بگند نمره نمیدیمو از دولتی هم بدتریم
3- جیب خودشونو پر کنند
البته من میگم به مسائل مو و تیپ و ..... هم بیش از حد و در حد افراطی گیر میدند که دیگه فکر نکنم ربطی به پول داشته باشه به نظر من میخواند در هر چیزی (نمره دهی -انضباطی) بگند ما اولیم و ضد دانشجوهای سطح پایین
دوست عزیز من خودم اصفهانی هستم.دیگه خمینی شهر که ما میدونیم ترازش 4900 هست و نجف آباد 6100 .حالا کدوم بهتره؟؟؟؟منظورتون از قطب مکانیک خمینی شهر که نیست؟؟؟![]()
Last edited by masih eia; 02-09-2010 at 18:35.
به نظر من خیلی از نظراتی که داده میشه از روی بی اطلاعی یا تعصبه
این که با یک استدلال استقرایی بخوایم نظر کلی بدیم خیل غلطه
خوب برای این که بگیم یک دانشگاه سطحش بالا یا پایین هست چند فاکتور باید در نظر گرفته بشه
اگر بخواهیم واقع بینانه و دور از تعصب بگیم:
مقایسه کردن دانشگاه آزاد با دانشگاههایی مثل شریف و امیرکبیر و... خیلی بی انصافیه خوب کسی نمیگه شما اگر اونجا قبول شدی نرو آزاد بهتره ولی این رو هم در نظر بگیرید این دانشگاهها بودجه زیادی به خودشون اختصاص میدن هزینه ی تحقیقاتی بالایی می گیرن حالا قرار باشه دانشجو بره از این همه پول بیت المال استفاده کنه بعد هم درس نخونه که دیگه واویلاست گذشته از این که کی گفته دانشگاه آزاد کسی درس نمی خونه دولتی همه درسخونن؟ همه ی دانشگاهها هم درسخون داره هم یه تعدادی که دل به درس نمیدن گذشته از این که دانشگاههای دولتی قوانین سختتری برای مشروطی دارن
واز طرف دیگه یکی از انگیزه های بالای بچه ها کسب رتبه برای ادامه تحصیل توی مقطع بالاتر همون دانشگاهه خوب انگیزه ی بچه های دولتی برای ادامه تحصیل توی یک دانشگاه دولتی بدون هزینه خیلی بالاتره تا آزاد که شهریه اش خدادتومنه
من خیلی تعجب می کنم شما از استاد میگید در حالی خیلی از استادهای واحدهای مطرح آزاد همزمان توی دانشگاههای مطرح دولتی هم تدریس میکنن بعد هم کی گفته استاد تمایل داره دانشجوهاش بیفتن؟
در مورد سطح علمی دانشگاهها برخلاف اون چه گفته میشه من اصلا قبول ندارم که مثلا بچه های شریف خیلی باسوادن بقیه ی جاها نه. شما برو توی مراکز فنی حرفه ای مثل رجایی یا شریعتی اصلا بچه های شریف و امثال اون رو در حد خودشون نمیدونن خوب شاید هم حق دارن چون خیلی زحمت میکشن و بعضی هاشون چیزهایی بلدن که خیلی از دانشجوهای دولتی بلد نیستن
چرا قبول دارم بچه های دولتی خیلی درس میخونن ولی این به این معنی نیست که جاهای دیگه درس نمی خونن مثلا همین پیام نور که خیلی ها اصلا جز دانشگاه نمیدوننش (در حالی که مثلا توی آلمان دانشگاههایی مثل پیام نور برای نخبه هاشونه)و به لطف سیاست های غلط دولت شده مرکز کسانی که نتونستن خوب کنکور بدن و خیلی هاشون هم اصلا سواد درست و حسابی ندارن ولی کسانی که پیام نور قبول میشن میدونن اونجا چه پوستی ازشون کنده میشه کلاس به اون صورت که ندارن کتاب ها که اصلا حذف نداره سوالات متمرکز از تهران میاد نمره ی منفی هم داره اون وقته که اگر کسی اونجا مثلا بتونه 16 بگیره در حد 18 خیلی از دانشگا ههای مطرح تهرانه
این که بگیم بچه نخبه ها میرن دولتی بقیه که سواد ندارن میرن جاهای دیگه هم درست نیست درسته خیلی از بچه های برتر میرن دانشگاههای دولتی سطح بالا ولی نه این که فکر کنیم اونیی که جا موندن خیلی سطحشون پایینه چون غیر از دوهزار نفر برتر هر رشته ای کسانی هم هستند با رتبه های سه هزار و چهارهزار که دانشگاه خوبی قبول نشدن ترجیح میدن برن یکی از واحدهای معبتر آزاد تا اینکه برن یک دانشگاه درجه دو گذشته از این که اصلا ملاک قرار دادن کنکور به عنوان سطح علمی خیلی هم کار درستی نیست چون می دونیم عوامل دیگه های غیر از اطلاعات علمی فرد مثل سرعت تست زنی اضطراب و...توی کسب رتبه دخالت داره که ممکنه یک فرد باهوش نتونه رتبه ی خوبی کسب کنه و این اصلا به این معنی نیست که اون دانشجوی خوبی نخواهد بود
از طرف دیگه میدونیم اکثر کسانی که دانشگاه تحصیل میکنن نمره ی هوشی بالای 120 دارن و نمره ی هوشی بالای 132 یعنی فقط معادل 3%جامعه و عوامل موفقیت تحصیلی علاوه بر هوش پشتکار فرد هم هست و این طور نیست که بگیم دولتی خون ها همه سطحشون خیلی بالاست ولی بقیه نه البته من قبول دارم جاهایی مثل شریف و...نخبه زیاد دارن ولی نه این که فکر کنیم اونا فقط دانشجوی درست و حسابی هستن ولاغیر
من این حرفها رو نوشتم به این دلیل که توی نزدیکانم هم دانشجوی شریف داریم که رتبه ی 2 ارشد شد هم علم و صنعت هم امیرکبیر هم پیام نور هم آزاد
خوب اونی که پیام نور آی تی میخونه ترم 6 به عنوان کار عملی برنامه مینویسه مثلا برای بانک یا بیمه که اگر یه خورده ایراد داشته باشه استاد قبول نمی کنه اطلاعاتش رو هم خودش باید از این طرف اون طرف پیدا کنه اما نمراتش حول و حوش 13-14 ست
اون یکی دیگه که علم و صنعته نمراتش 18-19ست ولی اگر بخواد از این برنامه ها بنویسه باید بره از یکی دیگه کمک بگیره حالا اسمش اینه که این علم و صنعته اون پیام نور
حالا منظورم این نیست که بگم دانشگاه فقط آزاد یا پیام نور ولی خواهشا دوستان اگر نظر میدن بدون تعصب و از روی اطلاعات درست نظر بدن
من این حرفها رو به عنوان یک متخصص در امور آموزشی گفتم حالا تو خواه از سخنم پند گیر یا ملال
دیگه هم توی این تایپیک پست نمیدم تا بخوام از نظرم دفاع کنم چون کسی که میاد اینجا پست میده حداقل خودش میدونه اطلاعاتش چقدر جامع هست یا چقدر از روی بی تعصبی نظر میده
ببنید دوستان نظراتی که شما میدید مثل اینه که تو آزاد به استادا گفتند اینجوری عمل کنید و تو سراسرس گفتند یک جور دیگه . این نظر اشتباهه کلا اساتید در اینگونه موارد آزادی کامل دارند و بر اساس نظر و وجدان خودشون و نمرات دانشجویان در موردشون تصمیم میگیرند و هیچ نیرویی به غیر از نیروی وجدان و ایمان نیتونه تو نظرشون تاثیر بگذاره ( البته اگه داشته باشند که 99 درصد دارند چون افراد تحصیل کرده و منطقی هستند تا احساسی) موفق و سربلند باشید .
کسی نمی گه تمام دانشگاه آزادا از لحاظ علمی سطحشون پایینه. بعضی ها هستند که از سراسری هم بالاترند. ولی کمن.
این همه دانشگاه آزاد هست به طوری که هر 100 کیلومتر حتما یه دانشگاه هست. تو شهرهای زیر 10 هزار نفر هم دانشگاه آزاد هست.
البته تو گزینه ها یه چیزی رو کم نوشتید:
پایین بودن سطح مدرک ( از نظر شغلی )
مثلا تو خارج مدرک دانشگاه آزاد معتبر نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)