من عاشق این بازیم.حالا خوبه به مدتی که طول کشید arkham asylum رو بسازه واسه این دوباره همون قدر وقت نذاشت فکر کنم یه 5یا6 سالی بود من عکساشو می دیدم(Arkham asylum)
من عاشق این بازیم.حالا خوبه به مدتی که طول کشید arkham asylum رو بسازه واسه این دوباره همون قدر وقت نذاشت فکر کنم یه 5یا6 سالی بود من عکساشو می دیدم(Arkham asylum)
ویدئوی فوق العاده 15 دقیقه ای:
کیفیت بالا و با حجم 339 مگ
کیفیت پایین و با حجم 96 مگکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کامنت های یوزر های گیم اسپات در مورد اینو می خوندم اکثرا کلی تعریف کرده بودن و یعنی حسابی دهنشون باز مونده بود!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم دموی طولانی بازی توی E3 رو نشون میده هم بینش مصاحبه هم هست در مورد بازی صحبت میشه که به خاطر همین خیلی جالبه
دموی بازی خیلی فوق العاده بود و حسابی خوشم اومد مخصوصا اون جایی که می تونستیم توی شهر پرواز کنیم و آزادانه توی شهر گشت بزنیم که خیلی هیجان داشت و فوق العاده بود. جالبه که سازندگان هم قبلا گفته بودن که بیشتر بازی توی خیابون های شهر و خارج از ساختمان ها ست و یعنی مشخصه از این صحنه هایی که تو دموی بالایی هست زیاد خواهیم دید! چه شود!
من هنوز توی اون حرف پست 50 که زدم هستم و اگه آخر سال دیدین که از خیلی اکشن ماجرایی های امسال مثل حتی U3 هم بهتر شد زیاد تعجب نکنید
توضیح دیگه ای لازم نیست فقط خودتون این ویدئو رو دانلود کنید و عظمت بازی رو ببینید...
Last edited by vahidgame; 10-06-2011 at 13:32.
Robin Playable In Batman: Arkham City
حتما شخصیت رابین، دوست و همکار بتمن در کمیک بوک های این ابر قهرمان رو میشناسید که جوانی با انگیزه و وفادار به بتمن است. این شخصیت که در فیلم سینمایی "بتمن و رابین" سال 1997 که بدترین فیلم بتمن از دید منتقدان به حساب میاد(من اتفاقا فضای بشدت فانتزیشو دوست دارم: دی) نیز حضور داشت حالا قراره تا در بازی جدید این خفاش مجبوب هم نقشی ایفا کنه!
فروشگاه Best Buy اعلامیه ای داده مبنی بر اینکه اگر بازی را از این فروشگاه پیش خرید کنید میتونید شخصیت رابین را که احتمالا یک DLC بعد از انتشار بازی خواهد بود را دانلود کرده و در چلنج مد با او بازی کنید، البته فقط در دو چلنج!
وارنر اعلام کرده فروشگاه های GameStop, Wal-Mart, Best Buy, Amazon بازی را پیش فروش میکنن و در این بین فروشگاه GameStop هم جایزه ی اختصاصی را برای مشتری های خودش در نظر گرفته که یک مپ با نام Joker's Carnival برای چلنج مد خواهد بود.
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Sam Fisher 11; 02-11-2011 at 19:28.
کاور بازی Batman Arkham City برای Xbox 360
![]()
تصویرش هم منتشر شد:
Robin
تصویر تمام قد:
اینم اضافه کنم که انحصار کنسول یا پی سی نیست و برای هر سه پلتفرم قابل دسترسه...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Batman Arkham City Box Shots
![]()
![]()
محتوای مخفی: سایز بزرگ
سفید و سیاه
بتمن در بالا
شهر در پایین
دستکش و خون
صورت و خون
BATMAN و خون
ARKHAM CITY و خون
چهره ی مصمم
چشمان مراقب
مشت گره کرده
حمله ی قریب الوقوع
W بزرگ
Last edited by Yi Yi; 29-06-2011 at 21:52.
عوض شد و به نظر من قشنگتر هم هستش .
Warner ویدئو گیم پلی 12 دقیقه ای عنوان Batman: Arkham City را منتشر کرد.Batman: Arkham City در October 18 در امریکا و October 21 در بریتانیا برای سه پلتفرم PS3, 360 و PC متشر میشود.
تریلر در لینک زیر موجود است.
منبع:
یک concept art جدید از شخصیت Robin
![]()
Last edited by marmolak kocholo; 06-07-2011 at 13:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)