محرم درد من شادیست !
خودکار
رفیق
سیگار
محرم درد من شادیست !
خودکار
رفیق
سیگار
رفیق من خودکار آبیو سیگار ess هست....
درد و رنج/غنیمت/شعار
قابل توجه همه اونایی که درباره تایپیک یه جایی برای کل کل نظر لطفشونو به بنده ابراز نمودند و تایپیک رو قفل کردن
اون تایپیک برای این ایجاد شده بود که دیگه نظرات نامربوطتونو اینجا یا هر جای دیگه ای که مربوط بهش نیست نذارین
از اینکه لطف کردین و و تایپیک رو به مسخره گرفتین و با دست مبارک درش رو تخته کردین تا هستم و در این انجمن فعالیت میکنم سپاسگزارم ولی اگر یه سر سوزن تفکر به خرج میدادین و یه نمه احساس و جو گیری مدیریت رو چاشنی تصمیم گیری ها تون نمیکردین الان وضع اینچنین نبود که هست
خسته نباشید
زمستان شعار درد ورنج زمان بر صفحه زندگی وباران غنیمتی برای خالی شدن دل اسمان از هر چه غم
بیهوده
گران
مخمل
عمر گران را بیهوده در مخملی از آسایش باختیم......افسوس!
------
دلاویز موسیقی پنجره
دلاویز چشمانی شده ام که غزل نگاه را با موسیقی خنده های مهراوه ای محصور پشت پنجره رو به اسمان برای چشمهایم خواند
بدیع
خیال
امید
دوست عزیز
اسپم و نظرات نامربوط کلا جایی در انجمن ندارن چه برسه به اینکه بخوان یه تاپیک جدا داشته باشن
مسخره بازی که نیست. متاسفانه یه سری از به اصطلاح دوستان آب رو گل آلود دیدن و سعی دارن ماهی بگیرن. اما شرمنده... یکم دیگه این روال ادامه پیدا کنه دسترسی همه اسپمرهای عزیز از انجمن موضوعات علمی قطع میشه.
در ضمن، ادب رو رعایت کنید!
شما برید یاد بگیرید اگر مشکلی با تیم مدیریت دارید با ادب و احترام مطرح کنید طرح واسه بهینه سازی انجمن پیشکشتون
خوشم میاد به هر کی میگن بالای چشمت ابرو میاد سراغ مدیریت نادرست، یه چیزی یاد گرفتن!
بازم موردی بود تشریف بیارید در پیغام خصوصی مطرح کنید و بحث تاپیک رو منحرف نکنید
من نمیخوام دخالت کنم اما شما دوست عزیز با ادامه ای بحث ها چی رو می خواین ثابت کنین شما هم باید به نظرات دیگران احترام بذارین حتما که نباید شاعرانه توی تایپک حرف زد اگه اینجور بود همه شاهنامه مینوشتن این فروم عمومیه هر کی میتونه احساسشو نظرشو بیان کنه و پیام بذاره مدیریت خودشون میدونن چیکار کنن شما نه تنها مدیریت بلکه انجمن ریختین بهم........
موفق باشید..........
Last edited by ABEL; 06-09-2010 at 21:15.
در خیالات بدیع خود اینده ای پر امید را نظاره میکنم ....
باده
عارف
مﮋگان
عارفم باده به دست که به مژگان سیاه تو به زنجیر کشیدست مرا چشمانت
قسم
نگاه
جواب
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)