مهمترین نکته دیالوگ ها هست که واقعا روش کار شده بر عکس هر فیلم ایرانی دیگه
مهمترین نکته دیالوگ ها هست که واقعا روش کار شده بر عکس هر فیلم ایرانی دیگه
یه جاش بود که داشت در مورد عمر سعد می گفت خیلی باحال بود
عجب پدر سوخته ای این عمر
سلام
میرباقری کارهای خیلی قشنگی می سازه بخصوص فیلم امام علی که محشر بود هنوز روی دستش نیومده وفتی اون فیلم نگاه میکنی واقعا احساس می کنی توی اون زمان به سر می بری و داری زندگی می کنی واقعا مظلومیت امام علی می تونستیم درک کنیم . ولی این سریال احساس می کنم اینطوری نیست انگار همه دارند در همین دوران زندگی میکنند خیلی برای 1400 سال پیش نیست مثلا برای زمان قاجار باشه ، امیرکبیر اون زمان باشه، شخصیت داستانی مختار به نظرمن خیلی به عرب نیا نمی آید البته ایشون بازیگر توانمندی است . وقتی به شخصیت داستانی مالک اشتر در سریال امام علی می اندیشم میبینم واقعا آقای ارجمند تنها شخصی بود که می توانست این نقش بازی کنه ولی درباره آقای عرب نیا به نظرم گزینه های دیگری هم میتونستند انتخاب بشوند
یک نظر دیگه دوستان هم من قبول دارم که چرا این سریال هارو گریم و لباس هاشون خیلی منظم مرتب و اتو کشیده است که خیلی به آدمی که مثلا سر مزرعه کار می کند نمی خورد
ولی درکل به نظرم سریال خیلی بدی به نظر نمیرسه ولی خوب به پای امام علی نمیرسه
با یه قسمت نمیشه قضاوت کرد!
با اینکه خودم اعتقاد دارم هنوز که هنوزه رو دست امام علی (ع) نه سریاله تاریخی ای اومده و نه فیلم تاریخی ای، ولی چون عطشم برای دیدن کاری که بتونه هم تراز یا حتی برجسته تر از امام علی (ع) باشه، از وجودم نرفته، هر سریال یا فیلمی تو این ژانر حتی با کارگردانی سلحشور هم باشه میبینم!!!
دیگه اگه اون سریال مختارنامه باشه و کارگردانش میرباقری که دیگه جای خود دارد!![]()
Last edited by pcforlife; 04-10-2010 at 21:58.
زن بوشهري: از سازندگان مختارنامه شكايت مي كنم
براي اولين بار پس از پيروزي انقلاب اسلامي ممنوعيت تك خواني زن با اجراي تيتراژ پاياني سريال مختارنامه برداشته شد.
اين تك خواني در حالي برداشته شده است كه در تيتراژ اوليه سريال هم يك زن تك خواني كرده بود كه با پافشاري مسوولان صداوسيما يك مرد اين تك خواني را با تك مضراب هايي از تك خواني يك زن اجرا كرد. اين گزارش مي افزايد: در عين حال مسوولان صدا و سيما اجراي تك خواني زن را در انتهاي سريال مختارنامه پذيرفته و پس از 32 سال نمايش داده شد.
در همين رابطه با پيگيري هاي خبرنگار جانا مشخص شد كه خواننده اين لالايي يك زن بوشهري به نام خانم رحماني است كه از قضا به شدت از پخش صداي خود در رسانه ملي شاكي است. سطور زير ماحصل گفت و گوي كوتاه خبرنگار جانا با اين خانم است:
جانا: آيا صدايي كه در تيراژ سريال مختارنامه پخش شد اثر شماست ؟
خانم رحماني: بله صداي من است ، از فرداي پخش سريال مختارنامه بارها دوستانم با من تماس مي گيرند و اين خبر را به من مي دهند كه صداي شما از تلويزيون پخش شده است . از شنيدن اين خبر شوكه شدم . هنوز نمي دانم كه چه كسي صداي من را به دست اندر كاران اين سريال داده كه آن را پخش كنند .
- پس از شما براي پخش اثرتان اجازه نگرفته اند ؟
نه اصلا باز هم مي گويم من اصلا نمي دانم چه كسي صداي من را به آنها داده است.
-آيا از پخش صداي خود در رسانه ملي رضايت داريد؟
خير، آنها صداي من را بدون اجازه پخش كرده اند و بايد پاسخگو باشند و از آنها در اين رابطه به دستگاه قضايي شكايت خواهم كرد.
- به نظر شما مراجع چنين اجازه اي مي دهند كه صداي يك زن از رسانه ها پخش شود ؟
نمي دانم به ما مي گويند پخش صداي زن حرام است ولي به خودشان كه مي رسد صداي مرا پخش مي كنند.
گفتني است صداي اين زن بوشهري كه در مجالس زنانه به مداحي مي پردازد از مدت ها قبل به صورت يك كليپ كوتاه صوتي از طريق تلفن هاي همراه دست به دست گرديده و علي الظاهر يكي از اين بلوتوث ها به دست اندركاران سريال مختارنامه نيز رسيده است
خنده داره!!آيا صدايي كه در تيراژ سريال مختارنامه پخش شد اثر شماست ؟
خانم رحماني: بله صداي من است ، از فرداي پخش سريال مختارنامه بارها دوستانم با من تماس مي گيرند و اين خبر را به من مي دهند كه صداي شما از تلويزيون پخش شده است . از شنيدن اين خبر شوكه شدم . هنوز نمي دانم كه چه كسي صداي من را به دست اندر كاران اين سريال داده كه آن را پخش كنند .
- پس از شما براي پخش اثرتان اجازه نگرفته اند ؟
نه اصلا باز هم مي گويم من اصلا نمي دانم چه كسي صداي من را به آنها داده است.
-آيا از پخش صداي خود در رسانه ملي رضايت داريد؟
خير، آنها صداي من را بدون اجازه پخش كرده اند و بايد پاسخگو باشند و از آنها در اين رابطه به دستگاه قضايي شكايت خواهم كرد.
- به نظر شما مراجع چنين اجازه اي مي دهند كه صداي يك زن از رسانه ها پخش شود ؟
نمي دانم به ما مي گويند پخش صداي زن حرام است ولي به خودشان كه مي رسد صداي مرا پخش مي كنند.
گفتني است صداي اين زن بوشهري كه در مجالس زنانه به مداحي مي پردازد از مدت ها قبل به صورت يك كليپ كوتاه صوتي از طريق تلفن هاي همراه دست به دست گرديده و علي الظاهر يكي از اين بلوتوث ها به دست اندركاران سريال مختارنامه نيز رسيده است
چقدر هم با کیفیت ضبطیدن!
در کل من الان نیگا کردم تو تیتراژ پایانش راجع به موسیقی آخرش، اینو نوشته:
تم آوای لالایی تیتراژ پایانی .... مرثیهی علی اصغری .... تعزیه های بومی
موسیقی مذهبی شیعیان ایران .... انتشارات موسسه فرهنگی هنری ماحور .... سید محمد موسوی
واقعــــــا...خنده داره!!![]()
آدم نمیدونه چی بگه... واقعا عجیبه...
ولی گمونم کسی گیر داده به پخش این آواز، احتمالا به گوش آقا رسیده... بعد اینا از خودشون یکی رو علم کردن و بامبول درآوردن که آآآآی کپی رایت!!! از سری بعد هم به احتمال خیلی زیاد پخش نمیشه...
تازه داشتیم بعد ۳۲ سال حال میکردیم![]()
با یه قسمت که نمیشه نظر داد و که گفتن...
ولی به نظر من عرب نیا اتفاقا به مختار میاد... مالک اشتر و مختار که یکی نیستن..مختار همونطور که تو قسمت اول هم دیدین کمی خورده شیشه داشته...
اتفاقا من با لباسا حال کردم، بعد از سالها عوض کنف و گونی لباسای درست حسابی تن بازیگرا کردن... بابا اون موقع هم پارچه بوده و نساجی و هم چیزای خوشگل موشگل... مختار هم کارگر مزرعه نبوده که ارباب بوده و اومده بوده افتتاح کنه مزرعشو...
میرباقری باز با گذاشتن شیطنت زنانه (مثه امام علی) داستانو جذاب کرده...
مطمئمننا سریال قشنگی از اب در میاد اخرین شماره همشهری جوان هم مطالب جالبی ازش نوشته تو قسمت دوم نسرین مقانلو همسر مختار و مهدی فخیم زاده عمر بن سعد هم وارد سریال میشن قسمت سوم هم احمد ایراندوست ( غول برره ) وارد سریال میشه با نقس همبند عمر یه گریم خوفناکی براش درست کردن عین فیلم اواتار
قسمت اولش این گرازش خیلی جالب بود سوارکاریاشم حرف نداشت کلا معلومه یه سریاله کاملا حرفه ای ساختن
سلام دوستان
خوب به نظر من سریال رو خوب شروع کردن
ولی تو همین قسمت اول نظر من نسبت به مختار عوض شد
خوب فکرشو نمیکردم همچین شخصیتی داشته باشه
ولی قسمت اول سریال امام علی یه چیز دیگه بود یادمه چند بار تکرارشو پخش کردن
امیدوارم رفته رفته سریال بهتر بشه به شخصیتها بیشتر پرداخته بشه
یه انتقادی هم دارم دکور کمی ضعی کار شده یعنی کاملا مشخصه دکورن مثل سریال حضرت یوسف که به شدت مصنوعی کار شده بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)