-تا جايي كه اطلاع دارم 1.3 هست
-تا جايي كه اطلاع دارم 1.3 هست
دوستان سلام
می خواستم بدونم پنل 46EX500 ساخت کدام شرکت است من شنیدم در این مدل از دو پنل ساخت سامسونگ و شارپ استفاده شده اگر این مطلب درست باشه از کجا میشه فهمید ایا در منوی مخفی به نوع پنل اشاره شده ؟
-پنل هاي مشتركي هست كه در سامي هم استفاده ميشه s-pva
-منتها تا جايي كه اطلاع دارم در ex700 مدل هاي شارپ بكار رفته
دوستان من دیروز یه 46EX500 گرفتم ولی تصویرش وحشتناکه با هر سورسی که بگید ازش تصویر گرفتم ولی تصویرش اصلا در حد تلوزیون های 2010 نیست خلاصه که خیلی افتضاحه نمیدونم چرا ؟ ایا با اپگرد بهتر میشه ؟ورژن نرم افزارش اگه همونی باشه که در قسمت اطلاعات محصول زده 1.143 هستش ایا همونه یا جای دیگه ای ورژنشو مینویسه؟
Last edited by armin60; 28-03-2011 at 00:22.
-شما از سورس هاي sd استفاده ميكنيد
شما اصلا از چه سورسی استفاده کردی حتما فکر کردی tv یه سال 2010 بگیری کانال های sd هم برات hd نشون میده
سلام به همه دوستان گلم
میخاستم بدونم فرمت هاب اجرایی فیلم کهرویفلش بایدبریزم و ex500 بتونهاونو اجرا کنه چیه؟
ممنون میشم
فقط میخاماینودوستانی که عملا اجرا کردنفایل های مختلفرو جواب خوبی بگن
نه دوست عزیز من با کیسم که 2 تا کارت 4890 روش نصبه با شو های اچ دی که هر 5 دقیقش 420 مگه ازش تصویر گرفتم ولی تصویرش خیلی نویز داره و کنتراستشم پایینه و زمانیکه کنتراستشو زیاد میکنم دیگه چیزی به عنوان رنگ مشکی تو تصویر وجود نداره.بطور کل سیگنال ها روی پیکسل های ال سی دی کالیبره نیست.
ارمين عزيز مطمئنا شما تنظيمات خروجي Hdmi رو از كارت گرافيك تون انجام ندادين بايد روي 1080p بگزارين
با سلام خدمت دوستان
برای این مدل ex500 چه مدل سینمای خانگی رو پیشنهاد می کنید که هم به صرفه باشه و هم کیفیت صدای خوبی داشته باشه
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)