تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 120 اولاول ... 4567891011121858108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 1191

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در آلمان | فصل 2010-2011

اگه نباشه جاش خالی می مونه jyjy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    نصف کره خاکی

پيش فرض هوينس: تيم امسال بايرن قوي‌تر از پارسال است

مدير باشگاه بايرن‌مونيخ گفت: امسال نسبت به فصل گذشته، تيم قوي‌تري در اختيار داريم.

سایت فوتبال 3-

به نقل از اکسپرس، اولي هوينس اظهار داشت: پس از باخت از کايزرس‌لاترن، انتقادات زيادي از تيم شد. برخي گفتند که نسبت به سال قبل دچار افت شده ايم؛ اما من نظري ديگر دارم. معتقدم تيم قوي‌تري نسبت به سال گذشته در اختيار داريم.

اين مقام که از چهار دهه قبل به عنوان بازيکن، مدير تيم و رئيس باشگاه درخدمت ژرمن‌ها بوده است، افزود: شکست 2 بر صفر از لاترني‌ها تلخ بود؛ ولي نتيجه‌بخش است. اين نتيجه سبب خواهد شد تا مربي و تيم به تصميمات بهتري برسند و قوي تر از گذشته کار کنند.

او ادامه داد: بايرن نسبت به فصل قبل شرايط بسيار بهتري دارد. فوتبال بهتري را به نمايش مي گذاريم. باخت از کايزرس لاترن برايمان فاجعه نيست.

سرخ‌پوشان ده روز قبل در دومين هفته از فصل جديد بوندس‌ليگا 2 بر صفر مغلوب لاترني‌ها شدن

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/09/06

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نتسر: رائول به خاطر ريبري به شالكه آمد

به نقل از بيلد، گونتر نتسر، هافبك نامي اسبق ژرمن‌ها كه به عنوان تحليلگر با تلويزيون كار مي‌كند و مقالاتي به رشته تحرير مي آورد، در آخرين يادداشت خود نوشت: حضور بازيكنان شاخص در بوندس‌ليگا دلايل متفاوتي دارد. به نظر من يك دليل عمده براي حضور ستاره‌اي چون رائول گونزالس در شالكه، اين است كه هافبك شاخصي مثل فرانك ريبري با وجود دريافت پيشنهادات كلان از تيم هاي انگليسي و اسپانيايي‌، حاضر مي‌شود د‌ر مونيخ بماند و قراردادش را تمديد كند.
    بازيكن طلايي ژرمن‌ها در دهه شصت و هفتاد افزود: روز سه شنبه گذشته كه موعد نقل‌و‌انتقالات تيم‌هاي اروپايي به پايان رسيد، چيزي نمانده بود شالكه حتي رافائل فان‌در‌فارت را كه درست لحظه آخر به تاتنهام انگليس رفت، از رئال شكار كند. در عوض آبي ها هونتلار، خورادو و فلستن را جذب كردند و در كنار مهاجم تازه‌وارد به عنوان ستارگان خريداري شده معرفي كردند. ديگو از يوونتوس به ولفسبورگ آمد، بالاك از چلسي به بايرلوركوزن رسيد و رود فان نيستلروي در هامبورگ ماند. آرين روبن و فرانك ريبري هم براي همكاري هاي تازه در مونيخ تلاش كردند.
    وي نتيجه‌گيري كرد:‌ چنين شمار زيادي از فوق ستارگان در دوره هاي قبلي بوندس ليگا هيچگاه سابقه نداشت؛ اما امسال عاقبت روي داد

---------- Post added at 02:22 PM ---------- Previous post was at 02:19 PM ----------

بوند‌س‌ليگايي‌ها كمتر ولي با كيفيت‌‌تر از قبل خريد مي‌كنند
    خبرگزاري فارس: تيم‌هاي آلماني امسال برخلاف گذشته، رو به خريدهاي كمتر ولي با كيفيت‌تر آورده‌اند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اكسپرس، فصل گذشته هجده تيم دسته اولي بوندس‌ليگا رقم كلاني براي جذب نيروهاي تازه پرداخت كردند. ‌آنها بر اين باور بودند كه با صرف هزينه‌اي بالا مي‌توانند با استفاده از تازه‌واردين، به سوي موفقيت گام بردارند؛ اما رقمي براي فصل جاري هزينه كردند در مقام مقايسه با يك سال قبل رقم كمتري است.
    در فصل گذشته بايرن مونيخ، شالكه، بروسيا دورتموند، هامبورگ، بايرلوركوزن و 13 تيم ديگر اين پيكارها 216.4 ميليون يورو بابت استخدام اينگونه نيروها هرينه كردند؛ ولي امسال اين رقم به 157.8 ميليون يورو بالغ شده است.
    با توجه به اين دو رقم سرمايه‌‌گذاري شده، مشخص مي‌شود كه هزينه براي ستارگان جديد، كاهش يافته است.
    با ورود ستارگاني چون رائول، بالاك، متسلدر، هونتلار و ... در كنار بزرگاني چون فرانك ريبري، آرين روبن، رود فان‌نيستلروي و ... مشخص مي شود كه تيم‌هاي ژرمني در ليگ خود به افزايش سطح كيفي توجه كرده و خريدهاي مطرح‌تري را صورت دادند.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    نصف کره خاکی

پيش فرض دیه گو: پدر بودن بهترین احساس دنیاست

هافبک برزیلی ولفسبورگ می گوید پدر شدن برایش از کسب عنوان آقای گلی بوندس لیگا لذت بیشتری دارد.
    درحالی که اکثر بازیکنان اصلی تیم ولفسبورگ برای شرکت در مسابقات انتخابی یورو 2012 به کشورهایشان بازگشته اند دیه گو مهاجم برزیلی و جدید این تیم که این فصل شماره 28 را بر تن خواهد کرد در تدارک اجاره خانه ای با تمامی امکانات در شهر ولفسبورگ است. بزودی اتفاقی خوشایند در زندگی این برزیلی با تکنیک به وقوع خواهد پیوست. دیه گو بزودی پدر می شود.

همه چیز رو به راه است
    از حضور در این تیم احساس رضایت می کنم. اینجا همه به گرمی از من استقبال کردند. اعضای تیم ، مربیان و کل مردم شهر. ولفسبورگ شهر آرامی است .من سکوت اینجا خیلی دوست دارم. فعلاً به دنبال پیدا کردن یک خانه بزرگ تر هستم چون قرار است بزودی خانواده ام به این شهر بیایند.در فوریه سال آینده عضو جدیدی به خانواده ما اضافه می شود. پدر شدن زیبا ترین احساس دنیاست. بی صبرانه منتظر رسیدن لحظه تولد فرزندم هستم. بهترین لحظات زندگی شخصی و شغلیم را سپری می کنم.

اولین حضورم رضایت بخش بود
    با وجود شکت برابر ماینتز خاطرات خوبی از این بازی در ذهنم دارم. من توانستم در کمتر از 30 دقیقه اولین گلم را برای ولفسبورگ به ثمر برسانم. بعد از گل بود که شنیدم تماشاگران نام من را فریاد می زنند. درست است که باختیم اما تیم ما خیلی خوب فوتبال بازی می کند . باید مرحله به مرحله پیشرفت کرد. رسیدن به اهداف بزرگ همیشه زمان می خواهد.

آقای گلی اهمیتی ندارد
    اینجا همه از من انتظار گلزنی دارند. ما تازه در اول راه هستیم و اتفاقات زیادی ممکن است بیفتد. باید ابتدا روی بردن بازیها تمرکز کنیم. اتفاقی که شاید در بازی برابردورتمند بیفتد. این که آقای گل بوندس لیگا بشوم برایم اهمیتی ندارد. نتیجه گرفتن تیم برای من مهم تر است. می خواهم به ایجاد حس اتحاد در تیم کمک کنم. فکر می کنم ولفسبورگ بهترین انتخاب ممکن برای من بوده. امیدوارم بتوانم با این تیم به همه اهدافم برسم.

کد:

2010/09/06

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

همسترینگ روبن از دو جا پاره شده است

بایرن و مقامات اتحادیه فوتبال هلند با هم دیدار خواهند کرد تا بر سر خسارت صحبت کنند.

سایت گل – پس از آن که باشگاه بایرن مونیخ و اتحادیه فوتبال هلند مصدومیت آرین روبن را به گردن یکدیگر انداختند، ماجرا وارد فاز تازه‌تری شده و اسکن MRI نشان داده که همسترینگ روبن در حقیقت از دو جا پاره شده است.

روبن در جام جهانی حضور داشت و با وجود مصدومیت در بسیاری از دیدارها، از جمله فینال هم به میدان رفت. کادر پزشکی هلند در جریان جام جهانی یکی از پارگی‌ها را شناسایی کرده بود، اما پارگی دوم را متوجه نشده بود.

شایعه شده که این بال هلندی از اتحادیه فوتبال هلند دلخور است و به دنبال دریافت خسارت است. او تا این جای رقابت‌های بوندس‌لیگا را از دست داده است.

---------- Post added at 05:33 PM ---------- Previous post was at 05:31 PM ----------

گومز:بایرنی ها پیشنهاد لیورپول را رد کردند

ستاره آلمانی ممکن بود روانه لیورپول شوند ولی سران باشگاه باواریایی مانع از صورت پذیرفتن این انتقال شدند.

سایت گل- ماریو گومز، در صحبتهایی اعترافات جالبی را برزبان آورده است.این ستاره آلمانی در صحبتهایی اعلام کرده که در یک قدمی پیوستن به لیورپول بوده ولی سران باشگاه بایرن مونیخ تصمیم کردند تا مانع از انتقال او با قراردادی قرضی شوند.

گومز در صحبتهایی به روزنامه بیلد گفت:« من گفته بودم که اگر بایرن را ترک کنم به خارج از آلمان می روم. سپس این پیشنهاد هیجان انگیز از لیورپول رسید. من پیشنهاد انتقال قرضی را به صورت جدی مورد بررسی قرار دادم و با اعضای خانواده و نامزدم مشورت کردم، چون فقط می خواستم که بازی کنم.»

این ستره آلمانی ادامه داد:ن ولی سران بایرن این احساس را به من القا کردند که در انتظار آینده ای روشن با من هستند و از همین رو دیگر بحث بر سر انتقال من ادامه نیافت.»

گومز در تابستان سال گذشته و با قراردادی حدود 30 میلیون یورو از اشتوتگارت به بایرن مونیخ پیوست. او شروع خوبی با بایرن داشت ولی پس از تعطیلات زمستانی حضورش در ترکیب باواریایی ها کمرنگ تر از قبل شد.

در فصل جدید بوندس لیگا هم گومز را در رختکن باوارایی ها می بینیم ولی در لیست مهاجمان فان خال، نام او پس از میروسلاو کلوزه و ایویکا اولیچ دیده می شود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

نرلينگر:‌ بايرن تمايلي براي واگذاري تيموچوك و گومز نداشت

به نقل از خبرگزاري ورزش آلمان، كريستيان نرلينگر اظهار داشت: تا قبل از فصل نقل و انتقالات، با پيشنهاد ولفسبورگ بابت تيموچوك و ليورپول براي ماريو گومز مواجه شديم. بايرن علاقمند بود با اين دو تيم همكاري كند؛ ولي اين دو تيم خواهان جذب قرضي بودند كه مورد نظر ما نبود.
    وي افزود: اگر اين دو تيم شرايط خود را تغيير مي دادند، البته كه آمادگي داشتيم. دوست نداشتيم باعث لطمه به اين بازيكنان از طريق انتقال قرضي شويم.
    او در مورد اينكه چرا با وجود مصدوميت آرين روبن، بازيكن هلندي تيم و عدم حضور او در زمين براي مدتي طولاني بايرن به سراغ جذب رافائل فان درفارت نرفت، عنوان كرد: باشگاه و كادر فني بر اين باور هستند كه فان درفارت بازيكني خوب است؛ ولي با وجود توماس مولر و توني كروس، به وجود چنين بازيكني احتياج ندارد. در هر پست بازيكنان خيلي خوبي داريم و نياز نيست كه مرتب خريد كنيم.
    موعد نقل و انتقالات ليگ‌هاي اروپايي سه‌شنبه هفته قبل به پايان رسيد و اين دو بازيكن حداقل تا ابتداي ژانويه سال آينده ماندگار شدند.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تیموشوک از سال بعد فکر کنم بتونه فیکس بازی کنه
    چون تمدید کردن با فن بومل دیگه عاقلانه نیست هرچند بازیشو خیلی قبول دارم
    گومز هم باید بمونه چون کلوزه نمیتونه فیکس باشه

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اهدا جايزه فريتس والترآلمان به فوتباليست ايراني الاصل هرتابرلين

سایت گل- اين جايزه روز سه شنبه توسط معاون رييس فدراسيون فوتبال آلمان به شروين رجبعلي فردي، مدافع چپ تيم فوتبال هرتابرلين اهدا شد.
    فريتس والتر يكي ازمعروفترين بازيكنان تاريخ فوتبال آلمان است كه در سال 1954همراه با اين تيم اولين قهرماني جام جهاني را كسب كرد.
    اين جايزه معمولا به بهترين بازيكنان زير 19سال در آلمان اهدا مي شود.
    رجبعلي فردي 19ساله حدود دو سال پيش نيزجايزه بهترين بازيكن زير17سال آلمان را دريافت كرده بود.
    ماتياس زامر مديرورزشي فدراسيون فوتبال المان با تقدير ازبازيهاي خوب رجبعلي فردي گفت: برنامه تيم هرتابرلين در بخش جوانان جزو بهترين ها در المان بوده و الگويي براي اين كشور محسوب مي شود.
    وي افزود: شروين درفصل هاي اخير بازي هاي بسيارعالي از خود نشان داده است ضمن انكه وي داراي شخصيتي ممتاز نيز مي باشد.
    بازيكنان ملي پوش آلمان مانند بنديكت هوودس ازتيم شالكه ، ژروم بوآتنگ از منچستر سيتي و امانوئل نوير از شالكه نيز در گذشته اين جايزه را دريافت كرده اند.
    رجبعلي فردي از سال 2008 با امضاي قراردادي حرفه ايي به تيم هرتابرلين پيوست ، ولي هنوز در تيم آماتورهاي آن بازي مي كند.
    در گذشته روزنامه هاي محلي شهر برلين از رجبعلي فردي به نام پديده جديد تيم فوتبال هرتابرلين نام برده بودند.
    اين روزنامه ها، اين بازيكن را جوانترين بازيكني عنوان كرده بودند كه براي تيم هرتابرلين بازي رسمي انجام داده و يكي از جوانترين بازيكنان تاريخ بوندسليگا محسوب مي شود.

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

چه جالب....توی تیم ملی المان بازی میکنه ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Shervin RADJABALI-FARDI

Name: Shervin RADJABALI-FARDI
    ***: 17 May 1991
    Nationality: German
    Position: LB
    Foot: Right
    Rating: 75
    Club: Hertha BSC Berlin
    Value: £593,000
    Number: 35
    Height: 1.75 m

Wikipedia:
    Shervin Radjabali-Fardi (Persian: شروین رجبعلي فردی, born 17 May 1991 in Berlin) is a German football defender who plays for Hertha Berlin in the Bundesliga.

Radjabali-Fardi made his Hertha debut on July 17, 2008 in UEFA Cup 2008–09 first qualifying round 1st leg against Nistru Otaci.

---------- Post added at 09:27 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------

البته من اصل خبر رو خوندم
    مدال برنز فریتز والتر رسیده به شروین نه مدال طلاش

توی تیم ملی زیر 17سال و 19سال برای آلمان بازی کرده

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    نصف کره خاکی

پيش فرض برنامه بازيهاي هفته سوم رقابتهاي بوندس ليگا

هفته سوم رقابتهاي بوندس ليگا از جمعه شب آغاز مي شود.

هفته سوم رقابتهای بوندس لیگا در حالی آغاز می شود که در پایان هفته دوم این رقابتها کایزرسلاترن با 6 امتیاز صدر نشین جدول است .تیمهای هوفنهایم، ماینس، هامبورگ و هانوفر نیز 6 امتیازی هستند و بورسیا مونشن گلادباخ با 4 امتیاز در رده بعدی جدول قرار دارد.در حساس ترین دیدار این هفته دو تیم بایرن مونیخ و وردربرمن مقابل یکدیگر قرار خواهند گرفت و هوفنهایم و شالکه با یکدیگر دیدار خواهند کرد.
    برنامه این هفته دیدارها بدین ترتیب است:

جمعه 19 شهریور (10 سپتامبر)
    * هوفنهایم - شالکه

شنبه 20 شهریور (11 سپتامبر)
    * بورسیا دورتموند - وولفسبورگ
    * مونشن گلادباخ – اینتراخت
    * هامبورگ – نورنبرگ
    * هانوفر- بایرلورکوزن
    * فرایبورگ – اشتوتگارت
    * بایرن مونیخ - وردربرمن

یکشنبه 21 شهریور (12 سپتامبر)
    * ماینس - کایزرسلاترن
    * کلن - سنت پائولی

کد:
    2010/09/09

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •