استفاده از دو کارت به صورت dual چیزی بود که اولین بار ATi ازون استفاده کرد.
همین طور کارتهای dual gpu بازهم از اختراعات ATi هست و nVIDIA فقط این تکنولوژی هارو برای خودش بهینه کرد.
یعنی Sli از دل Crossfire بیرون اومده.حالا شما می فرمایین اون برتره دیگه ...؟!
حالا گیریم برتر.پس اون هزینه ی اضافی کاملا توجیه میشه دیگه !نه؟!
اینم بگم که باز درگیر بنچ مارکها نشین. دوتا کارت به حالت Single رو نمیشه به ددذستی با بنچمارکها سنجید.
چه برسه به دو کارت متفاوت با دو فناوری؟!!
به نظر من اصلا نمیشه گفت SLI برتره یا CF.اصلا.
ولی SLi تازه به فناوری Quad SLI رسیده که ATi دو سال پیش معرفیش کرده بود.با اینکه حق با ATi هست ولی اصلا نمیشه قضاوت کرد.
دوست من بهتر نیست کمی مطالعه داشته باشی بعد بیای نظر بدی؟
این تاریخچه SLI:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم تاریخچه crosfire:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد اونوقت میشه بگید اگه با بنچمارک نمیشه سنجید پس با چی باید مقایسه کنیم؟ با اطلاعاتی که روی جعبه کارت نوشته؟
من هیچ مشکلی با اینتل و انویدیا ندارم.فقط متنفرم از اینکه AMD/ATI اختراع میکنن.اونوقت اینتل و انویدیا همون تکنولوژی رو با دو برابر قیمت تحویل کابر میدن و همین مسئله باعث میشه تکنولوژی سال به سال گرونتر شه و این ضرر رو ما ایرانیا ببیشتر از همه میکنیم. برام توجیه شدنی نیست که چرا بازم خیلی تعصب دارن رو این دو برند؟!
اخه تا به امروز کی قیمت یک پردازنده یک میلیون و نیم بوده؟!! مگه اینتل داره معجزه میکنه.؟!
تمام طراحی سری Corei از روی سری Phenom I ناموفق و افتضاح AMD ورداشته شده.
با همین روند دوسال دیگه برای خرید یک سیستم باید 2میلیون بودجه کنار گزااشت.
میشه بگی این حرف رو بر چه اساس میزنی؟
تا اونجا که من میدونم فعلا توی ارائه تکنولوژی اینتل ار amd خیلی سرتره! الانم این amd هست که توی این دوتا cpu اخیرش (1055T و 1090T) از فناوری های اینتل با یه اسم دیگه استفاده کرده.
بعدشم شما نگاه کن الان دیگه بهترین cpu که amd زده به پای i7 920 نمیرسه! حالا چه برسه به i7 980x !!
(حالا انتظار داری 980x رو بیان بکنن هم قیمت 1090T ؟)
لابد الان میگی اینتل 980x رو از رو 1090T زده!!!!
این یعنی amd دیگه آخرین زوری که میتونه بزنه همینه و به گرد پای اینتل نمیرسه!
توی رده های پایین amd خیلی خوبه اما دیگه توی محصولات High End حرفی برای گفتن نداره.