تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 12 اولاول ... 456789101112 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 112

نام تاپيک: مقایسه جذاب بین دو کارت عالی : GTX 460 1GB Vs HD5850

آخر فروم باز BMW.M3_E46's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Most Wanted

پيش فرض

راجب به اون 5 دلار خوب قبول داره پول زور میگیره ولی خوب از یه طرف هم باید گفت SLI بهتر از Xfire کار میکنه و میشه این 5 دلار رو به حساب تفاوت بین CF , SLI قبول کرد
    SLI>Xfire ؟؟؟!!!!
    مثل این میمونه بگی Nvidia>ATI
    دقیقا منم همین نظرو دارم هرکی خواست هرکدومو خواست بگیره چون واقعا خیلی به هم نزدیکن
    مثل AMD 965 و Intel Core i5 -750 میمونن
    رد میشه!!
    قیمت کردم 5850 350T
    290T 460 GTX
    با توجه به قیمت به خاطر 7-8 فریم اصلا ارزش نداره
    بی برو برگشت 5850>460 GTX
    یک اشتباه دیگه کردی دوست عزیز i5-750>AMD 965
    با توجه به قیمتش
    AMD 956 ---->185T
    Intel i5 750----->230T
    Last edited by BMW.M3_E46; 22-08-2010 at 19:38.

پروفشنال mohsenslr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اینو که دیگه همه میدونن که راندمان sli از xfire بیشتره!

3. این کاربر از mohsenslr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Most Wanted

پيش فرض

اینو که دیگه همه میدونن که راندمان sli از xfire بیشتره!
    دلیل منطقی بیارین ممنون می شم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Download Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مسکن

پيش فرض

منظورم SCALE تو SLI و CF هست شما که بهتر میدونی تو صفحه های قبل هم Scale رو واسه 460 و 5850 گذاشتم که SLI بیشتر بود.

---------- Post added at 08:50 PM ---------- Previous post was at 08:46 PM ----------

SLI>Xfire ؟؟؟!!!!
    مثل این میمونه بگی Nvidia>ATI

رد میشه!!
    قیمت کردم 5850 350T
    290T 460 GTX
    با توجه به قیمت به خاطر 7-8 فریم اصلا ارزش نداره
    بی برو برگشت 5850>460 GTX
    یک اشتباه دیگه کردی دوست عزیز i5-750>AMD 965
    با توجه به قیمتش
    AMD 956 ---->185T
    Intel i5 750----->230T
    شما مثلا فکر میکنی من نمیدونم Core i 5 , AMD965 چنده؟
    خوب منظورم P/P هست دیگه یعنی اینتل قوی تره قیمتشم بیشتره همجنین 5850 )تو حالت تکی) قوی تره و قیمتش هم بیشتره خوب حالا باید بگیم P/P کدوم بیشتره که سخته فهمیدنش!
    در مورد SLI و Xfire منظورم دقیقا SCALE هست یعنی 2 تا کارت چند برابر یه کارت Performance میدن

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Most Wanted

پيش فرض

منظورم SCALE تو SLI و CF هست شما که بهتر میدونی تو صفحه های قبل هم Scale رو واسه 460 و 5850 گذاشتم که SLI بیشتر بود.

بنچ بازی که دلیل نمیشه دوست عزیز شما که خودت میدونی که بیشتر بازی برای Nvidia بهینه شدن در نتیجه SLI مسلما بیشتر خواهد بود
    ولی واسه نرم افزارا رو نمیدونم شاید کراس بهتر باشه

شما مثلا فکر میکنی من نمیدونم Core i 5 , AMD965 چنده؟
    خوب منظورم P/P هست دیگه یعنی اینتل قوی تره قیمتشم بیشتره همجنین 5850 )تو حالت تکی) قوی تره و قیمتش هم بیشتره خوب حالا باید بگیم P/P کدوم بیشتره که سخته فهمیدنش!
    در مورد SLI و Xfire منظورم دقیقا SCALE هست یعنی 2 تا کارت چند برابر یه کارت Performance میدن
    نه من بهت هیچ توهمتی نمی زنم که هیچی نمی میدونی فقط من می دونم
    من می خواستم بگم قطعات کامپیوتر فقط قیمت!
    فایدش چیه پس میشه مثلا 2 تا 460 GTX رو با یک 480 مقایسه کرد
    بازم فکر کردی توهمت زدم بدون قیمت خودت قضاوت کن i5-750 بهتر یا AMD 965

اینا همش نظر نمی خوام دلخورت کنم این کارا برای کسایی که می خوان قطعه بخرن یک وقت پشیمون نشن
    Last edited by BMW.M3_E46; 22-08-2010 at 20:21.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دلیل منطقی بیارین ممنون می شم
    دلیل منطقیش همین بنچمارکها.توی اکثر بازیها sli از xfire جلو زده.اگر به فریم ها نگاه کنید میبینید که با sli قدرت گرافیکی تقریبا دو برابر شده.ولی در xfire یه مقداری کمتر از اینه.مثلا 1.7 یا 1.6 برابر شده.در ضمن من خودم یکی طرفدارای جدی ati هستم و اصلا سمت nvidia هم نمیرم.اما حقایق رو باید پذیرفت.اینو گفتم که نگید روی nvidia تعصب داری!

اگه نباشه جاش خالی می مونه salarhiv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

استفاده از دو کارت به صورت dual چیزی بود که اولین بار ATi ازون استفاده کرد.
    همین طور کارتهای dual gpu بازهم از اختراعات ATi هست و nVIDIA فقط این تکنولوژی هارو برای خودش بهینه کرد.
    یعنی Sli از دل Crossfire بیرون اومده.حالا شما می فرمایین اون برتره دیگه ...؟!
    حالا گیریم برتر.پس اون هزینه ی اضافی کاملا توجیه میشه دیگه !نه؟!
    اینم بگم که باز درگیر بنچ مارکها نشین. دوتا کارت به حالت Single رو نمیشه به ددذستی با بنچمارکها سنجید.
    چه برسه به دو کارت متفاوت با دو فناوری؟!!
    به نظر من اصلا نمیشه گفت SLI برتره یا CF.اصلا.
    ولی SLi تازه به فناوری Quad SLI رسیده که ATi دو سال پیش معرفیش کرده بود.با اینکه حق با ATi هست ولی اصلا نمیشه قضاوت کرد.

من هیچ مشکلی با اینتل و انویدیا ندارم.فقط متنفرم از اینکه AMD/ATI اختراع میکنن.اونوقت اینتل و انویدیا همون تکنولوژی رو با دو برابر قیمت تحویل کابر میدن و همین مسئله باعث میشه تکنولوژی سال به سال گرونتر شه و این ضرر رو ما ایرانیا ببیشتر از همه میکنیم. برام توجیه شدنی نیست که چرا بازم خیلی تعصب دارن رو این دو برند؟!

اخه تا به امروز کی قیمت یک پردازنده یک میلیون و نیم بوده؟!! مگه اینتل داره معجزه میکنه.؟!
    تمام طراحی سری Corei از روی سری Phenom I ناموفق و افتضاح AMD ورداشته شده.
    با همین روند دوسال دیگه برای خرید یک سیستم باید 2میلیون بودجه کنار گزااشت.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

همین طور کارتهای dual gpu بازهم از اختراعات ATi هست و nVIDIA فقط این تکنولوژی هارو برای خودش بهینه کرد.
    یعنی Sli از دل Crossfire بیرون اومده.حالا شما می فرمایین اون برتره دیگه ...؟!
    حالا گیریم برتر.پس اون هزینه ی اضافی کاملا توجیه میشه دیگه !نه؟!
    اینم بگم که باز درگیر بنچ مارکها نشین. دوتا کارت به حالت Single رو نمیشه به ددذستی با بنچمارکها سنجید.
    چه برسه به دو کارت متفاوت با دو فناوری؟!!
    به نظر من اصلا نمیشه گفت SLI برتره یا CF.اصلا.
    ولی SLi تازه به فناوری Quad SLI رسیده که ATi دو سال پیش معرفیش کرده بود.با اینکه حق با ATi هست ولی اصلا نمیشه قضاوت کرد.
    دوست من بهتر نیست کمی مطالعه داشته باشی بعد بیای نظر بدی؟
    این تاریخچه SLI:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم تاریخچه crosfire:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعد اونوقت میشه بگید اگه با بنچمارک نمیشه سنجید پس با چی باید مقایسه کنیم؟ با اطلاعاتی که روی جعبه کارت نوشته؟

من هیچ مشکلی با اینتل و انویدیا ندارم.فقط متنفرم از اینکه AMD/ATI اختراع میکنن.اونوقت اینتل و انویدیا همون تکنولوژی رو با دو برابر قیمت تحویل کابر میدن و همین مسئله باعث میشه تکنولوژی سال به سال گرونتر شه و این ضرر رو ما ایرانیا ببیشتر از همه میکنیم. برام توجیه شدنی نیست که چرا بازم خیلی تعصب دارن رو این دو برند؟!

اخه تا به امروز کی قیمت یک پردازنده یک میلیون و نیم بوده؟!! مگه اینتل داره معجزه میکنه.؟!
    تمام طراحی سری Corei از روی سری Phenom I ناموفق و افتضاح AMD ورداشته شده.
    با همین روند دوسال دیگه برای خرید یک سیستم باید 2میلیون بودجه کنار گزااشت.
    میشه بگی این حرف رو بر چه اساس میزنی؟
    تا اونجا که من میدونم فعلا توی ارائه تکنولوژی اینتل ار amd خیلی سرتره! الانم این amd هست که توی این دوتا cpu اخیرش (1055T و 1090T) از فناوری های اینتل با یه اسم دیگه استفاده کرده.
    بعدشم شما نگاه کن الان دیگه بهترین cpu که amd زده به پای i7 920 نمیرسه! حالا چه برسه به i7 980x !!(حالا انتظار داری 980x رو بیان بکنن هم قیمت 1090T ؟)
    لابد الان میگی اینتل 980x رو از رو 1090T زده!!!!

این یعنی amd دیگه آخرین زوری که میتونه بزنه همینه و به گرد پای اینتل نمیرسه!
    توی رده های پایین amd خیلی خوبه اما دیگه توی محصولات High End حرفی برای گفتن نداره.
    Last edited by mohsenslr; 23-08-2010 at 08:56.

10. این کاربر از mohsenslr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Download Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مسکن

پيش فرض

ببخشید اینی که میگم مطمئن نیستم (یعنی منبعشو الان ندارم) ولی شنیدم اولین بار Voodoo بود که این کار رو کرد و Nvidia تکنولوژی SLI رو از رو اون اقتباس کرد
    در مورد Dual GPU کاملا حق باشماست تازه ATI علاوه بر مبدع بودن تو این زمینه از لحاظ فنی هم خیلی خوب اینکار رو انجام میده (مثل 3870X2 که نامردیه کسی بگه یه دستاورد بزرگ نبود)

در مورد قیمت سیستم ها حق با شماست ولی هیچ وقت نباید فراموش کرد هیچ شرکتی (دقیقا هیچ شرکتی) دوست دار خریدار نیست فقط شاید در مقابله با یه شرکت دیگه ازا این سیاست برای افزایش فروشش استفاده کنه تا اسم و رسمی بدست بیاره ولی اگه یادت باشه همین AMD که شما کمی ازش طرفداری میکنی بعد از زدن 4870X2 اونو به قیمت جون میفروخت (فکر کنم 750 اینا بود) در حالی که Nvidia هیچ کارتی برای مقابله با اون نداشت (که شما بگی بخاطر اینکه Nvidia کارتاشو گرون کرده بود AMD هم مجبور شده بود گرون کنه )

بعدشم این بحث بحث قشنگیه فقط حیف فایده نداره چون با چند نفری تو ایران که Nvidia و Intel رو محکوم کنن هیچ تاثیری تو سیاست هاشون نداره (البته به نظر من در مورد AMD هم باید این حرف رو زد)
    اگه نظر منو بخواین مهم ترین عامل بالا رفتن قیمتا همین سایتای بنچ و این بازیهای کل کل توی گرافیک و یه سری کاربره که احساس میکنن هرچی کامپیوتر قوی تری داشته باشن شخصیت بالاتری دارن .

12. این کاربر از Download Master بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه toorajjj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

ممنون از [Download Master] که تاپیک خوبی زدن......
    منم برای برادرم 460 رو خریدم البته با برند زوتاک به قیمت 270 تومن و تا حالا خوب عمل کرده .....
    قابلیت اورکلاک بالایی داره (اما نه در حد 5850) و گرمای زیادی هم نداره و راحت هم تو کیس magnom جا شده .....
    اما چندتا بازی رو که تست زدیم به زور به 5850 میرسید با توجه به اینکه cpu برادرم i5 750 هست و مال من x4 620 !
    البته ما فقط به بنچ های خود بازیها اکتفا کردیم و تخصصی کار نکردیم......
    در کل کارت بدی نیست و برای کسانی که به انویدیا علاقه دارن گزینه خوبیه!
    با سلام جناب کوروش عزیز چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید . شما این کارت را از کجا خریدید ؟ آیا تو تهران هم میشه به این قیمت خرید ؟ آخه میدونید تو یک سایت ...( و یک نفر ) داشت و داره به قیمت 295 به ملت میفروشه تازه کلی هم منت سر ملت میزاره !!!! و سوال آخر این که شما خودتون که هر دو کارت را تست کردید با توجه به قیمت الان کدام را امتخاب میکنید ؟ با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •