تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 51 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 507

نام تاپيک: هـک PS3 به کمک PS Jailbreak

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

بازی کپی که زیاد مهم نیست - میری GameStop بازی میخری 10 یورو
    میلاد جان شما بازی رو از گیم استاپ می خری ده یورو ، لطفا اینم در نظر بگیر اکثر بچه های اینجا در ایران تشریف دارن و شما استثنا هستید و نظر دوستان با توجه به شرایط داخلیه اینجا با ده یورو به ما ده تا تی تاپ می دن بازی پلی سه نمی دن ! خوش به حال شما که صاف صاف می ری تو گیم استاپ خرید می کنی می آی بیرون ، ما اینجا امکانات نداریم من برای یه بازی شده سه ماه کل تهران رو گشتم ! برای خرید از پی اس ان باید صد جا بریم ببینیم گیم کارت اروپا دارن یا نه ! بعدم همون گیم کارتم با ما دو لا پهنا حساب می کنن ...

اگه بازی اصل تو ایران یافت بشه مثلا گیم استاپ بیاد یه شعبه بزنه تو تهران ، عمرا نمی رم بازی کپی بخرم ، میلاد جان این همه می ری گیم استاپ بهشون پیشنهاد بده تو ایران یه شعبه بزنن !!!

یه سوال برام پیش اومده دانگل دقیقا به چه معنی ، مطمئنم خیلی ها که از این واژه استفاده می کنن معنیش مثل خودم نمی دونن !؟! من همون بیزبیلک رو ترجیح می دم : دی

2. 2 کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

میلاد جان شما بازی رو از گیم استاپ می خری ده یورو ، لطفا اینم در نظر بگیر اکثر بچه های اینجا در ایران تشریف دارن و شما استثنا هستید و نظر دوستان با توجه به شرایط داخلیه اینجا با ده یورو به ما ده تا تی تاپ می دن بازی پلی سه نمی دن ! خوش به حال شما که صاف صاف می ری تو گیم استاپ خرید می کنی می آی بیرون ، ما اینجا امکانات نداریم من برای یه بازی شده سه ماه کل تهران رو گشتم ! برای خرید از پی اس ان باید صد جا بریم ببینیم گیم کارت اروپا دارن یا نه ! بعدم همون گیم کارتم با ما دو لا پهنا حساب می کنن ...

اگه بازی اصل تو ایران یافت بشه مثلا گیم استاپ بیاد یه شعبه بزنه تو تهران ، عمرا نمی رم بازی کپی بخرم ، میلاد جان این همه می ری گیم استاپ بهشون پیشنهاد بده تو ایران یه شعبه بزنن !!!

یه سوال برام پیش اومده دانگل دقیقا به چه معنی ، مطمئنم خیلی ها که از این واژه استفاده می کنن معنیش مثل خودم نمی دونن !؟! من همون بیزبیلک رو ترجیح می دم : دی
    دانگل یعنی قفل ِ قفل

یعنی قفلی که یک قفل رو قفل میکنه (از کار میندازه) !

راستش توی Ps3 بازی کپی حال نمیده همین طور توی 360 ، این تجربه منه چون امکانات آنلاین از بین میره . 360 که HomeBrew تعطیل و اصلا این داستان خوش آیند نیست .

الان فقط PSP و Ps3 و Wii میتونند HomeBrew اجرا کنند و عشق من هم دقیقا همین HomeBrew هاست . که کنسول رو از این رو به اون رو میکنه .

امیدوارم یه روزی برسه که تمام کنسول ها بتونند HomeBrew ها رو اجرا کنند بدون هَک و دردسر - درست مثل Iphone و Ipad .

البته من بازی دست دو از GameStop میخرم 10 یورو ها . بازی نو گرونه

4. 5 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

دانگل یعنی قفل ِ قفل

یعنی قفلی که یک قفل رو قفل میکنه (از کار میندازه) !

راستش توی Ps3 بازی کپی حال نمیده همین طور توی 360 ، این تجربه منه چون امکانات آنلاین از بین میره . 360 که HomeBrew تعطیل و اصلا این داستان خوش آیند نیست .

الان فقط PSP و Ps3 و Wii میتونند HomeBrew اجرا کنند و عشق من هم دقیقا همین HomeBrew هاست . که کنسول رو از این رو به اون رو میکنه .

امیدوارم یه روزی برسه که تمام کنسول ها بتونند HomeBrew ها رو اجرا کنند بدون هَک و دردسر - درست مثل Iphone و Ipad .

البته من بازی دست دو از GameStop میخرم 10 یورو ها . بازی نو گرونه

میلاد یه سوال برام پیش اومده!

فقط اگه سوتی بود نخندینا!!

اگه روی یه کنسول مثلا همین PS3 بشه HomeBrew نصبید امکانش هست که بتونن براش یک سیستم عامل که همون ویندوز باشه رو طراحی کنن؟

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

شهاب جان وقتی بشه HomeBrew رو اجرا کرد ، می تونید با کنسول موشک هم بفرستید فضا اینا که چیزی نیست !
    شدیدا موافقم من همین الانش ده برابر ایکس باکسم با پلی سم بازی می کنم با اینکه بازی های پلی سم کمتره ، ولی وقتی دستمون به بازی اصل نرسه مجبوریم :(

میلاد جان شما که دستت تو کاره وقتی ایکس باکس رو jtag می کنن مگه در واقع امکان اجرای HomeBrew بهش نمی دن ؟!؟ البته jtag کردن خیلی دردسر داره به دردسرش نمی ارزه ...

7. 3 کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

خوب گویا تاریخ دادگاه مربوط به شکایت سونی از سازندگان و پخش کنندگان PJ به علت مشغول بودن بیش از حد قاضی پرونده برای بررسی دقیق موضوع شکایت تاخیر خورد و به تاریخ سوم سپتامبر ساعت 10:15 به وقت محلی موکول شده!!

پس باید تا ان موقع صبر کرد و دید نتیجه این دادگاه بین طرفین دعوی چه خواهد شد!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by shab_2008; 31-08-2010 at 13:26.

9. 7 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

قاضیشون اینه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! معتاده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ای بابا استفاده از دانگل ها که توی کشور هایی مثل آمریکا یا چین که قانونیه...من یه جا خوندم که یونیکام (اوپراتور بزرگ چین ) داره آیفون و آیپد رو با دانگل و -- شده می فروشه با گارانتی اصل اپل!!!!!!!!!!!!!!........حتی خود جابز هم نتونسته بهشون گیر بده چون نه محصولاتشون رو دستکاری کردند و نه اینکه حتی از گارانتی خارجشون کردن و حتی پشت دستگاه هم باز نشده که گارانتیش از بین بره .......................

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

میلاد یه سوال برام پیش اومده!

فقط اگه سوتی بود نخندینا!!

اگه روی یه کنسول مثلا همین PS3 بشه HomeBrew نصبید امکانش هست که بتونن براش یک سیستم عامل که همون ویندوز باشه رو طراحی کنن؟
    بله شهاب جان میشه ، خوبشم میشه .

---------- Post added at 05:33 PM ---------- Previous post was at 05:32 PM ----------

شهاب جان وقتی بشه HomeBrew رو اجرا کرد ، می تونید با کنسول موشک هم بفرستید فضا اینا که چیزی نیست !

شدیدا موافقم من همین الانش ده برابر ایکس باکسم با پلی سم بازی می کنم با اینکه بازی های پلی سم کمتره ، ولی وقتی دستمون به بازی اصل نرسه مجبوریم :(

میلاد جان شما که دستت تو کاره وقتی ایکس باکس رو jtag می کنن مگه در واقع امکان اجرای HomeBrew بهش نمی دن ؟!؟ البته jtag کردن خیلی دردسر داره به دردسرش نمی ارزه ...
    Jtag کردن فقط توی سری اولی کنسول ها 360 میشد و توی این جدیدا اصلا نمیشه

---------- Post added at 05:34 PM ---------- Previous post was at 05:33 PM ----------

خوب گویا تاریخ دادگاه مربوط به شکایت سونی از سازندگان و پخش کنندگان PJ به علت مشغول بودن بیش از حد قاضی پرونده برای بررسی دقیق موضوع شکایت تاخیر خورد و به تاریخ سوم سپتامبر ساعت 10:15 به وقت محلی موکول شده!!

پس باید تا ان موقع صبر کرد و دید نتیجه این دادگاه بین طرفین دعوی چه خواهد شد!

کد:
    به به به ، سونی دیگه با آپدیت و فرمور ... زورش نرسیده شکایت کرده اونم از کسانی که توی یک کشوری هستند که نه کپی رایت داره نه این قاضیه زورش بهشون میرسه

12. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

حالا نهایتا چه حکمی واسشون میاد ؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

حالا نهایتا چه حکمی واسشون میاد ؟؟؟
    فعلا حکمی داده نشده چون اصلا دادگاهی گویا برگذار نشده و به 3وم سپتامبر موکول شده ولی تا زمان حکم دادگاه خرید و فروش PJ ممنوع هست!

اما یه خبر Hot

تا هفته آینده احتمالا کدهای PJ در اختیار عموم قرار خواهد گرفت!

طبق گفت و گویی که با Mathiuelh یکی از اعضای گروهی که کار ساخت نسخه Clone شده PJ را بر عهده دارن ایشون اعلام کرده با اینکه گروه به علت فشار افکار عمومی میل به اعلام زمان تقریبی عرضه این کدها نداره ولی احتمالا تا هفته اینده این کدها در اختیار عموم قرار خواهند گرفت!

در ادامه ایشون اعلام کرده که با عرضه این کدها و قرار دادن آنها بر روی یک فلش خیلی کوچک میشه به راحتی یک PJ داشته باشید!! و به گفته ایشون یک آدم ابله و منگل هم میتونه این کار رو به راحتی انجام بده!!

کد:

15. 7 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض -- جدید ، با قابلیت دانلود و سازگار با هر فلش!!!

PS3 بار دیگر -- شد!!!
    این -- در اصل مثله همون PS Jailbreak هست که یه مزیت داره .
    1- براحتی میشه دانلود کرد و روی هر فلشی ریخت و لذت برد .
    2-هر موقع خواستید می تونید فلش رو خارج کنید و دستگاهتون هنگ نمی کنه !!!
    در کل من موندم اگه دست سونی در کار نبود چجوری تو تا -- با این سرعت میومد یکی از یکی تمیز تر!!

کد:

17. 4 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •