من 4 ساله درسمو تموم کردم.
سال84 لیسانس گرفتم.دارم برای ارشد می خونم! البته میخوام بخونم اما حسش نیست![]()
من 4 ساله درسمو تموم کردم.
سال84 لیسانس گرفتم.دارم برای ارشد می خونم! البته میخوام بخونم اما حسش نیست![]()
[IMG]من 4 ساله درسمو تموم کردم. سال84 لیسانس گرفتم.دارم برای ارشد می خونم! البته میخوام بخونم اما حسش نیست[/IMG]
بچه ها ارشد 2 ساله؟
در ضمن اگه تو رشته نرم افزار کارشناسی گرفته باشی خوبه که برای ارشد هم نرم افزار بخونی؟
من تیر 83 فارغ التحصیل شدم ولی الآن بیشتر از هر وقت دیگه به ادامه تخصیل نیاز دارم.
دانشگاه آزاد آبادان یکی از بدترین دانشگاهای آزاده.استاداش از آموزشگاهای کنکور میارن.یه مشت آدم بیسواد عقدهای هستن.همشونم فوق لیسانسن یه استاد دکتر نداره.یه استادی داریم هنوز خدمت نرفته آخر بهمن میره خدمت سربازی.ببیند این دانشگاه چقد بی صاحابه.همیشه هم سرکلاس استادا خودشون میگن بچه ها بیایید آموزشگاه ثبت نام کنید ما انجا بهتر مطالب رابهتون یاد میدیم. آبادان جزء اشغالترین دانشگاههای آزاده.اکثرا بچه ها حداقل2تا 3درس هر ترم میندازن.
من اشتباهي متوجه شده بودم. فكر كردم منظورتون اينه كه چند سال از گرفتن مدرك كارشناسيتون گذشته در حاليكه منظورتون مدت زمان صرف شده براي گرفتن مدرك كارشناسي بوده. مع الوصف من الآن در نظر سنجي گزينه 7 سال رو انتحاب كردم كه صحيح نيست!
من در مدت 4 سال ( 8 ترم ) بدون هيچ واحد تابستوني (چرا كه اصولاً هيچ واحد به درد بخوري تو تابستون نميدادن) در رشته مهندسي نرم افزار فارغ التحصيل شدم.
ولي خداييش وقتي تموم كردم باورم نميشد تموم شده! راستش ترم آخر خيلي خيلي رواني كننده شده بود. بطوريكه هنوز هم گاهي اوقات كابوس ترم آخر رو ميبينم. مثلاً تو خواب فكر ميكنم كه الآن خرداده و چند روز بيشتر به شروع امتحانات باقي نمونده و من هيچي از دروس ترم آخرو نخوندم و تازه همه جلساتشونم غايب بودم! و خلاصه با هزار و يك استرس از خواب پا ميشم.
ترم آخر ترمي بود كه من هم پروژه داشتم، هم كارآموزي و هم اينكه كلي واحد آزمايشگاهي و عمومي عقب مونده برداشته بودم و مجموع واحد هام به 24 رسيده بود كه اون هم به خاطر ترم آخري بودنم اجازه برداشتنشو بهم داده بودن و حتي دو روز از امتحانات پايان ترمم دو تا امتحان با هم داشتم.
حتي يادمه اونقدر وقت كم آورده بودم كه آخرين امتحانم رو كه درس معارف اسلامي! بود از ساعت 9.5 صبح تا 2 بعد از ظهر روز امتحان خوندم كه نكته جالبش هم در اينه كه تا ساعت 9.5 همون روز امتحاني داشتم كه يكي از دروس تخصصي بود و خيلي هم سنگين بود ولي محبور بودم معارف رو امتحان بدم وگرنه بايد با اما و اگر فارغ التحصيل ميشدم و آخرش هم معارف رو با نمره 10! پاس كردم.
حالا با اين اوصاف بهم حق ميدين كه هنوز هم از همون كابوس ها ببينم. حداقل يكي دو سال سراغ دانشگاه رو نگرفتم ولي الآن با گذشت بيش از 7 سال از اون زمان دلم لك زده واسه ادامه تحصيل و البته اينبار با عزم جدي تر و انگيزه 100 چندان. خيلي دوست دارم تمام اون كابوس ها رو به خاطرات خوش تبديل كنم و فكر كنم بتونم اين كار رو انجام بدم چون الآن مستقل شدم، امكانات و اطلاعاتم بيشتر شده و فكرم هدفمند تر شده و البته شديداً تشنه كار تخصصي تحقيقي هستم و اون گوشه گيري را كه در دوران دانشجويي دروه كارشناسي خودم داشتم با قرار گرفتن در محيط كار فراموش كردم.
اما يك مشكل بزرگ هست و اون هم كنكور كارشناسي ارشد!!!!!!كه فعلاً بايد در اين جبهه ناخوشايند و بسي حال به هم زن جنگيد.
به اميد موفقيت همه دوستان![]()
من مدرک کاردانی برقم رو از دانشگاه آزاد بوشهر ۶ ترمه گرفتم و مدرک کارشناسی نا پیوسته رو ۴ ترمه
Sent From Mr Emad iPad Using Tapatalk
کاش 3سال و نیم هم به نظر سنجی اضافه میکردی.
من کارشناسی(پیوسته) علوم آزمایشگاهی پزشکی رو 7 ترمه تموم کردم.![]()
دوستان ترم آخر میشه 26 واحد گرفت و تموم کرد - تاحالا کسی اینکارو کرده ؟ من 23 واحد داشتم ولی یه درس 3 واحدیرو افتادم . به نظرتون امیدی هست؟
ترم اخر بیشترین واحدی که میشه برداشت 24 واحد هستش بعید میدونم 26واحد بشه برداشت توی این 26 واحدی که برات مونده درس عمومی چیزی نداری اون بزاری ترم تابستان پاسش کنی؟
درس عمومی دارم - حالا 2تا مشکل دارم 1- این ترم مشروط شدم 2 - ثبتنام ترم تابستونی دانشگاه تموم شدهاگه مشروط باشم بازم میتونم 24 واحد ترم آخر بگیرم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)