درسته چند وقت قطعات کم بود اما داره پیش فروش میشه تا جایی که بتونن تحویل بدن دارن تا پیش فروش قطع شه
تحویل دی بهمن اسفند
تا جایی که من میدونم اینو نمیگن اره جریان تیبا بود که بجاش پراید میدادن اما ال90حتی زودتر از موعد تحویل میدن
درسته چند وقت قطعات کم بود اما داره پیش فروش میشه تا جایی که بتونن تحویل بدن دارن تا پیش فروش قطع شه
تحویل دی بهمن اسفند
تا جایی که من میدونم اینو نمیگن اره جریان تیبا بود که بجاش پراید میدادن اما ال90حتی زودتر از موعد تحویل میدن
آخه شما ها چه شکلی ماشینیو که امتحانش رو پس نداده در موردش این طوری حرف میزنین!!!ماشینی که تو اتوبان با سه تا ماشین تصادف میکنه که خرج هر کدوم بالای یه میلیون ولی کیسه هواش باز نمیشه!!!این ماشین!!!نچ!!!ماشین اولش که می خواستی بخریم 10خورده ای بود اما الان!!!ماشین نیست ...![]()
آره قیمت قطعاتش بالاست و کم یاب نمی دونم بعد 4تا5سال چرا قطعات ال 90 تولید انبوه نشده.
از سال 86 تا الان امتحان پس نداده؟
نزنید این حرفو دوست عزیز. اگه پس نداده بود تو 3 ساعت همه ی ظزفیت های پارس خودرو پر نمی شد.
هزار بار گفتم بازم میگم اگه تندر 10 تومن باشه باید 405 با این کیفیت مزخرف باید بشه 7 تومن. پراید بشه 3 تومن.
میشه؟ نه نمیشه. پس تندر میشه 15 و 800...
به نظرم این تاپیک باید قفل بشه چون بحث جدیدی توش نیست.
بازم هرطور مدیران صلاح میدونن.
دوستان منتقد کمی منطقی باشین. یه نگاه به ماشین های زیر 20 تومن بندازین، 405 تولید دهه 80 فرانسه هست، یا پراید تولیده 20 سال قبل کره و تازه قبل اون فورد آمریکا. کاش بجا پراید 89 یه پراید کره ای 74 گیرمون میومد...!
اما تنها خودرویی که همزمان با اروپا در ایران هم تولید میشه تندر90 هست. الحق پارس خودرو مونتاژش خوبه و ایراد خاصی در تولیدش دیده نمیشه.
با قیمت سایر خودرو های زیر 20 تومن به نظر من ارزش تندر e2+lp حداقل 17 تومن هست.
خرید تندر به خاطر شکل ساده بدنه و طراحی داخل ماشین سلیقه ای هست . موتور خوبی داره ولی ظاهر مکعبی و باطنی بسیار ساده داره . چون در حقیقت این ماشین ارزان سازی شده اروپا هست که نزدیک 10 سال پیش قرار بود صرفا 6 میلیون فروخته بشه و سر از 16 میلیون درآورد
به بدنه صاف و بدون انعطاف اون نگاه کنید اینها همه حکایت از این داره که ماشین برای عرضه با قیمت کمتر ساخته شده بود
10 سال پیش؟؟؟
منبع؟
انعطاف تو 405 هست نکنه؟![]()
درسته قیمتش بالاست اما ماشین خوبیه و باطنش فوق العاده....ظاهرشم اسپرت بشه اونم فوق العاده میشه....
دوست عزیز خواهشا الکی مطلب ننویسین تا اونجا که من میدونم تندر طراحی سال 2004 و تازه 3-4 ساله که وارد ایران شده چه طور شما میگی قرار بوده 10 سال پیش 6 میلیون فروخته شه----در ضمن اگه تندر را 6تومن بدن به نظرت 405 وپارس را باید چند بدن ،اون موقع فکر کنم باید پراید را هم مجانی وبا کلی اشانتیون بدن دست ملتچون در حقیقت این ماشین ارزان سازی شده اروپا هست که نزدیک 10 سال پیش قرار بود صرفا 6 میلیون فروخته بشه و سر از 16 میلیون درآورد
اگه تندر ماشین ارزان سازی اروپاست انوقت الان تو این شرایط 405 تو اروپا میتونه چه وضعیتی داشته باشه؟!ماشین ارزان سازی شده اروپا هست که نزدیک 10 سال پیش قرار بود صرفا 6 میلیون فروخته بشه و سر از 16 میلیون درآورد
تندر با 2 تا کیسه هوا - شیشه های برقی - abs و موتور کم مصرف 16 سوپاپ 105 اسبی و ... بشه 6 تومن اونوقت 405 که هیچ یک ازاینا رو نداره قیمتش چند باید باشه؟! 14 تومن یا 3 تومن؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)