دوستان من شنیدم که مجموعه شهر ترجمه شده و چاپ شده یا داره چاپ میشه،کسی اطلاعات کاملتری داره؟
دوستان من شنیدم که مجموعه شهر ترجمه شده و چاپ شده یا داره چاپ میشه،کسی اطلاعات کاملتری داره؟
سلام دوستان
2 تا داستان کوتاه از دارن شان بود که گفتم اینجا بزارم شاید تکراری نباشه : دی
کتاب اول :
عشقبازی شبانه
حجم : 265 kb
تعداد صفحات : 13 صفحه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کتاب دوم :
سفر به ترنسیلوانیا
حجم : 160 kb
تعداد صفحات : 6 صفحه
منبع :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید![]()
دوستان كسي ليستي از كتاب هاي دارن كه تا حالا چاپ شده داره يا قراره بشه
اگه هم كسي لينك دانلود هم بزاره ممنون ميشم![]()
ليست كتاب نميخواد به نظرم، كتاب هاي معروفش :
1. سرزمين اشباه ( يا به ترجمه ي ديگه : حماسه ي دارن شان ) ----- 12 جلد
اين كتاب بيشتر به درد بچه هاي زير 15 سال ميخوره چون خيلي ابتدايي هست و زياد سخت نيست ( يعني يكدونه لغتي توش نميتوني پيدا كني كه به نظرت جالب باشه !
2. نبرد با شياطين ( يا به ترجمه ي ديگه : ديموناتا ) ----- 10 جلد
اين كتاب خيلي عالي هست و استقبال جهاني هم همينو ميگه ... داستان هيجان انگيز، پيچيده و پايان فوق العاده غافل گير كننده !
پيشنهاد ميكنم دومي رو بخري و بخوني ( e-book به نظر من خيلي به چشم آسيب ميرسونه، حالا هرجور خودت راحتي ... )
کتابارو میتونی از سایت طرفداران دارن شان دانلود کنی:
پايان فوق العاده غافل گير كننده ! و یکمی الکی2. نبرد با شياطين ( يا به ترجمه ي ديگه : ديموناتا ) ----- 10 جلد
اين كتاب خيلي عالي هست و استقبال جهاني هم همينو ميگه ... داستان هيجان انگيز، پيچيده و پايان فوق العاده غافل گير كننده !
همین طور که Gam3r جان گفت e-book بخونی ( مثل من ) چشمت داغون میشه ( چشم من ضعیف بود خوندم هیچی نشد : هه هه )اگه هم كسي لينك دانلود هم بزاره ممنون ميشم
اگر خواستی دانلود کنی توی سایت طرفداران دارن شان لینک دانلودش هست
موفق باشی![]()
اولین کتاب از حماسه ی لارتن کرپسلی با عنوان "تولد یک قاتل" در بریتانیا و آمریکا منتشر شد.
جهت اطلاع عزیزانی که اخبار قبلی این کتاب را دنبال نکرده اند، حماسه ی لارتن کرپسلی یک سری چهارگانه در مورد زندگی لارتن کرپسلی است و به شرح حوادث زندگی او قبل از ملاقات با دارن شان می پردازد. تولد یک قاتل سال های اولیه ی زندگی لارتن و چگونگی شبح شدنش را شرح می دهد.
دارن شان با تور های چندین روزه در انگلستان، ایرلند و آمریکا از انتشار کتاب حمایت می کند.
دارن شان در شماره ی 123 (اکتبر 2010) شانویل ماهانه اش نوشت:
این ماه، ماهیه که تولد یک قاتل در بریتانیا و آمریکا منتشر میشه...هورا!!! من اولین نسخه رو مدت ها پیش توی ژانویه 2007 نوشتم و در نتیجه نزدیک به چهار سال چشم انتظار این روز بوده ام! برای یک بار فکر کنم ممکنه که من در مورد انتشار یکی از کتاب هام مشتاق تر از شما باشم!
برای حمایت از عرضه ی کتاب من اواخر سپتامبر تور خودم رو توی بریتانیا و ایرلند شروع می کنم که تا هفته ی اول اکتبر ادامه داره. بعد، نیمه ی نوامبر به آمریکا خواهم رفت!
برگرفته از سایت طرفداران دارن شان.
دستت درد نكنه عزيز ...
يه سوال : پس كتاب جلاد لاغر چي شد اين وسط ؟!
اون مگه يك رمان تك جلدي نبود ؟ پس اون چي شد ؟
↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
Last edited by *IN*; 04-10-2010 at 10:01.
نه،تو صفحه ی اول این تاپیک توضیحی از این کتاب دادم،جلاد لاغر یه تک جلدی جداست...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)